Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hajnali részecskék

Nagyon késő este volt, talán inkább már hajnal… fogalmam sem volt, hogy hány óra lehetett. Emlékszem, kitaláltuk, hogy egy helyen tesszük le a hangszereinket a szerenád után, csak éppen az nem ugrik be, hogy miért ültem le még egy italra a kiszemelt lakás étkezőjében. Miért fogadtam el egyáltalán? Nem hiszem, hogy most kéne bepótolnunk öt év elmaradt beszélgetéseit. Miután kiürült a poharam, a gyötrő álmosság lehúzta a fejem az asztalra, és ráborultam a karjaimra. Annyira ki voltam merülve, hogy le sem söpörtem a két váratlanul megjelenő, gyöngéd kezet a vállamról.
Valami baj van? Rosszul vagy? – kérdezte a kezek tulajdonosa, és közben elkezdte kisimítani eltévedt hajszálaimat a nyakamból. Szórakozottan játszadozott velük, amihez nem volt erőm hozzászólni, így inkább reagáltam arra, amit kérdezett, anélkül, hogy felnéztem volna.
Nem, nem, csak nagyon álmos… - ezt szóra sem méltatta a hátam mögött ácsorgó személy, helyette egyszerre nyugtató és élénkítő körkörös mozgást éreztem a vállamon. Nem szóltam semmit, csak magamban mosolyogtam. Olyan jól esett, hogy végre valaki megmasszírozza kicsit a hátamat. Hagytam magam kényeztetni, hiszen alkalmi masszőröm hozzáértően lazított a letapadt ízületek szorításán.

Lassan felemeltem a fejem, és csukott szemmel hátradőltem a konyhai széken, így a simogató kézfejek lejjebb kúsztak, és érzékenyebb területek felé kezdtek kalandozni. Mire a helyzet tudatosult és kitisztul előttem, kíváncsi ajkak kezdték ízlelgetni nyakam bőrét. Ez még az előzőeknél is jobban esett. Nem voltam abban a készenléti állapotban, hogy bármit is visszautasítsak, ami ennyire kellemes.
Hátrahajtottam a fejem, és átadtam magam az újdonsült, ámde korántsem ismeretlen helyzetnek. A kezek még lejjebb vándoroltak, és óvatosan talpra álltam… szerencsére a nyakamat bizsergető apró lélegzetvételek nem maradtak el. Háttal nekitámaszkodtam legújabb rajongómnak, aki szorosan átölelve a derekamat, még közelebb húzott magához.

Közben arcom bőrére hintett apró csókokat, és vészesen közeledett ajkaim felé. Nem gondolkodtam, ahhoz már késő volt. Ösztönszerűen fölemeltem egyik karom, hátulról beletúrtam a színű hajszálak közé, és magam felé fordítottam az arcát. Míg ő egy óvatos érintéssel indított, én egy lassú és szétszakíthatatlan csókba kezdtem. Ráérősen simogattam a tarkóját, miközben nyelvünk egyre mélyebben hatolt a másik szájában egymás körül keringve. A kezének bilincsei lassacskán engedtek szorításukból a derekamon, mire ajkaink is óvatosabban tempóztak, majd végül megállapodtak és szétváltak. Kinyitottam a szemem, és hirtelen nem tudtam mást kinyögni:
- Uh, lassan már egy éve nem csókolóztam… - nevettem a szemeibe mégis.
- És, miket nem csináltál még lassan egy éve? – kérdezett vissza hamiskásan, megsimogatva az arcom élét.
- Hát, például nem ittam ennyit… - feleltem lemondóan.
- Ugyan, részegen nem is lehet…- nevetett fel ő is sötéten.
Hát te ezt meg honnan tudod? És amúgy hogy jön ez ide?
- Ne kérdezd… - felelte kétértelműen és elhalóan. Nem mondott mást, én meg nem tudtam megszólalni, mert két kéz átfordított, és két ajak követelőzően tapadt az enyémre. Először a felső ajkaimat vette övéi közé, kedveskedve harapdálva, majd finoman megérintette nyelve hegyével is. Én eljátszottam ugyanezt az ő alsó ajkával. Percekig elvoltunk ezzel, és közben tíz hosszú ujjat éreztem a derekam körül a blúzom alatt. Ismét nem szóltam, féltem, hogy abbahagyja, hogy túl hirtelen véget ér ez az egész. Ajkaink játékába közben nyelvünk ismét bekapcsolódott, élénken ingerelve a másikét. A kezek nem állapodtak meg egy ponton, végigsimították a bőrömet a gerincem mellett, édes pezsgést hagyva maguk után. Eddig is nehéz olt visszafognom az érzést, hogy mennyire vágyom minden érintésére, és így sem tette könnyebbé. Nyelvével körbefutott az ajkaimon… és belenyögtem a csókba.

- Szerinted most akkor részegek vagyunk, vagy sem? – kérdeztem egyenesen a szemeibe nézve. Tudom milyen, ha így nézek: szemem tele van ezer meg ezer apró csillaggal. -Túlságosan kívántam már… nem kellene…
- Na idefigyelj. Filozofálgatni akarsz, vagy csináljunk inkább valami mást? – kérdezett vissza, ahogy találkozott ezzel a tekintettel.
Valami mást… mondjuk, befejezhetnéd, amibe belekezdtél. – feleltem elhalkulva.
- Ahogy gondolod – vigyorodott el. Nem volt időm se válaszolni, se gondolkodni, mert hirtelen ölbe kapott, és elszaladt velem az egyik ajtó irányába, amely az étkező túlsó oldalából nyílt. Amikor beléptünk rajt, erősen kapaszkodtam belé. A mögötte rejlő szoba keskeny volt, és hosszú. Ahogy beléptünk, elmentük egy falhoz tolt íróasztal mellett, majd óvatosan letett az ablak alatt lévő ágyra.

Újra előtört belőlem az álmosság, és végigfeküdtem a sötétben fogalmam sem volt milyen színű ágyneműn. Perceken belül újra egymást öleltük azzal a különbséggel, hogy közben már csak pár kisebb ruhadarab választott minket el egymástól. A hátamon feküdtem, ő pedig olyan lassan simogatott, hogy abba bele lehetett volna őrülni. Szeme követte minden mozdulatát: a fekete, virágmintás melltartóm széleinél, a derekamnál, a köldökömnél és még lejjebb, ahogy combjaim belső felét érintették.
Ez annyira szép… - nézett újra a melltartóra, miközben a hátam alá nyúlt, és kikapcsolta. Lehúztam a vállamról a pántokat, és hagytam, hogy éljen a felkínált lehetőségekkel. Az már az elején feltűnt, hogy ügyesen masszíroz, de hogy ennyire gyengéden és mégis hatásosan… ahogy összehangolja kezének mozdulatait nyelvével…
Könyörtelen volt, ahogy szította bennem a tüzet, ami benne is fellángolt hirtelen. Újra szorosan megölelt, miközben a lábaim közé feküdt. Éreztem merevségét, és én sem akartam már mást, úgyhogy egyszerre cibáltuk le egymásról a maradék ruhaneműket. Ekkor azonban – a lehető legjobbkor jutott eszembe valami.
- Te figyu… van nálad? – reméltem, hogy érti, mire gondolok. Rám mosolygott, majd felelt rejtett kérdésemre:
- Így kezdjen az ember egy bioszfaktossal… - nem sértésnek szánta, és megértette, mert vigyorgott. – Van.

Matatott egy sort valamelyik fiókjában mire megtalálta, amit keresett. Pillanatokon belül újra csókolóztunk, és hagytam, hogy vágytól felhevült testünk eggyé váljon. Minden idegszálam rá koncentrált, ahogy elkezdett mozogni bennem meg-megérintve egy-egy csodálatos pontot valahol belül, valahol egészen mélyen.
Már majdnem elértem gyönyöreim csúcsát, mikor támadt egy ötletem. Megpróbáltam felülni, amivel azt értem el, hogy ő engedelmesen lefeküdt a hátára és én fölé kerültem. Egymásra néztünk egy félmosollyal, mire meglendítettem a hajam magam körül. Tetszett neki, felnevetett… és éreztem belülről, hogy ő is közeledik. Újraindítottam a mozgást, kihagyva a bevezető, lassú lökéseket, egyből egy intenzív, gyors tempót választottam. Nyitva tartottam a szemem, látni akartam az arcát. A száguldó tempó hatására fennakadtak szemei, melyek így összekacsolódhattak az enyémekkel. Egymásra fókuszálva értünk el mindketten a beteljesedést, majd szinte azonnal fáradtan, zihálva ráborultam. Elmerültem ebben a varázslatosan összetett érzésben, mely most olyan intenzív volt, hogy percekbe telt, mire újra meg tudtam szólalni.
- Ez…ez… - kezdtem kicsit rekedten – eszméletlenül jó, ahogy csináltad… - egy kicsit kárörvendő vigyort kaptam válaszul, melyet nem értettem azonnal.
Hát, ezt nem biztos, hogy mindenki így gondolja…
- Akkor nem sok összehasonlítási alapja volt… - mondtam kedvesen, szerencsésen mellőzve minden gonosz hangszínt.
- Nem, valóban nem… - nézett ismét komolyan a szemembe, majd apró puszikat lehelt a vállamra és az arcomra, aztán lassan álomba simogatott.

~ vége ~
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

lynny ·
Nem gondolod, hogy K. elolvassa az írásaidat és nem tetszik neki, hogy megihletted?
Négy szavazatból kijött 1.58-as átlag - valaki nagyon nem szeret téged :o)

Egyébként szerintem korántsem olyan rosszak az írásaid, mint a pontok mutatják, kicsit habókos, nagyon homályos, de finom hangulatú...

Nem mondom, hogy tízes kategória, mert nálam spec nem az, de egy 6-7-8 vagy ilyesmi környéki...
ha pontozom, majd szólok.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: