Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hajnali álom

Meghozta nálam is a hatását a sok ilyen témában olvasgatott történetek. Nem gondoltam volna, hogy én is fogok ide írni, de történt egy érdekes dolog, amit muszáj leírom!

Szóval a történet ott kezdődik, hogy megismerkedtem egy lánnyal a neten keresztül, nem akarom reklámozni a szolgáltatókat, de rengeteget beszélgettünk, mindenféle témában, majdnem minden nap. Volt olyan is, hogy hajnali háromnegyed 3-kor fejeztük be. Akkor azért mert történt egy bizonyos fajta esemény, de ez már egy másik történet. Most úgy esett, hogy már két hete nem beszéltünk, mert elment valami táborba (most jár le a két hét). Magyarországon lakik, én Szlovákiában, és mintegy 500 km választ el. Soha nem találkoztunk még, és ezért is lett érdekes számomra, hogy ilyesmit álmodtam vele kapcsolatban. Olyan valóságos volt az egész, hogy alig hittem el, hogy csak álmodtam.

Az álmom teljesen másképp kezdődött, mint ahogyan végződött. Már nem emlékszem pontosan hogy is indult, csak már onnan, hogy átment egy valósághű testi kapcsolatba. Olvastam sok ilyen dolgot, hogy hogyan is kell kezdeni a dolgot, és hogy húzni kell minél tovább.
Szóval teljesen meztelenek vagyunk mindketten és elindult a játék. Úgy volt, hogy előttem állt, én mögötte, átkaroltam, majd hátulról puszikat adtam a tarkójára, a nyakára, cirógattam közben a vállát, majd indultam a puszikkal lejjebb a vállán, a karján. Közben a kezem elöl tapogatózott a mellén, a testén. Nekem is megmozdult valami közben.

Ezután előrehajolt egy kicsit én is hajtottam a fejem, és ekkor észrevettem, hogy az arany nyakláncom van a nyakamban, amin egy P betű található. Furcsa dolog, mert nem hordom a láncot akkor volt rajtam, amikor megkaptam vagy 5 éve azóta se, de folytatnám a történetet, Ott tartottam, hogy előrehajolt, én a fejemmel utána, és a láncon lévő betűt fentről lefelé véghuzam a hátán, majd a végén a feneke között. Ezután ujjból átkaroltam a hasánál. Simogattam kicsit, majd a jobb kezemet visszahúztam a hasától és hátulról, megérintettem a punciját, megsimogattam. Éreztem, hogy nedves. Ekkor elvettem a kezemet, ismét átkaroltam, és szembe fordultunk egymással. Ismét a lába közé nyúltam és éreztem, hogy nedvesebb lett, mozgattam rajta a kezemet és egyre csak nedvesedett, majd elélvezett a lány. Az én legnagyobb bánatomra ezután felébredtem, és gondolkoztam egy kicsit, hogy most mi van. Pedig ha bele gondolok, hogy tovább is mehetett volna a dolog.

Ránéztem az órára 1:44 volt. Ezután gondolatban ujjra elmentem a dologhoz jól végiggondoltam mindent, nehogy elfelejtsek egy kis részletet is, bár szerintem ilyen álmot nem felejt el az ember. És gondolkoztam rajta, hogyan is fogom mindezt megfogalmazni, mert már akkor tudtam, hogy le fogom írni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Cseresznyevirág ·
Miről vitatkoztok?A helyesírás az alapvető dolog,ami nem kell,hogy vita tárgyát képezze!
A történet meg olyan amilyen.Ő leírta amit álmodott.Ennyi.Ha értéket akar közvetíteni akkor majd helyesen ír és szebben fogalmaz.Most csak közölni akarta velünk mit álmodott és ezt ő így tudta.

coolgirl0716 ·
Sztem felesleges a helyesírással fogalalkozni, úgyis a mondanivaló a lényeg. Tetszik, h elgondolkodsz az álmokon. Sztem jó ötlet volt leírni!
Cseresznyevirág ·
Azt hiszem nem vetted észre a gúnyt a hozzászólásomban.Finoman akartam fogalmazni,de most már kimondom:
FONTOS A HELYESÍRÁS!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: