Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hableány

Eljött a pillanat amire régen várt. Sellő volt. Technikailag persze továbbra is egy emberi lány volt, de a saját gondolataiban hableányként szerepelt. A combjáig érő sellő jelmez összefogta a lábait, de a popsiját és punciját szabadon hagyta a vendégek kedvéért. A ruha fényesen csillogó és vörös színű volt. A lány haját szintén vörösre festették. A feladata annyi volt, hogy csinos és szexi Vörös Sellő legyen, amíg ki nem választják és egy másik Vörös Sellő nem lép a helyére.
 
A lány az Aquarium nevű étterem fő attrakciójának számító hatalmas tartályban úszkált öt másik hableánnyal: Kékkel, Sárgával, Naranccsal, Zölddel és Lilával. A lányok az első vendégek érkezésekor a vízbe merültek és elkezdték a műsorukat. A mozdulataik egy részét korábban elgyakorolták, de a többségük a lányok kreativitására és képzelőerejére volt bízva. Vörös éppen a tartály alján úszott, amikor magára vonta Zöld figyelmét. Egymás felé úsztak, majd amikor találkoztak, a felszín felé indultak olyan közel egymáshoz hogy a mellbimbóik összeértek. A levegőre emelkedve gyors csókot váltottak mielőtt újra lemerültek volna. A gyakorlás meglátszott mozdulataik kecsességén. 
 
Vörös fel-le, oda-vissza úszkált és közben szívét öröm töltötte el. Forgott, bukfencelt és táncolt. Néha egyedül volt, néha más lányokkal együtt alakzatban. A vendégek pedig élvezték a végtelenül izgató látványt. A medence közepén egy nagy lapos szikla volt, amit a lányok pihenőhelynek használhattak. Ha egyikük kifeküdt a kőre, ritkán maradt egyedül. Amikor Vörös elfeküdt, Zöld -akivel korábban csókot váltott- gyorsan csatlakozott hozzá. A ruhájuk okozta nehézség ellenére könnyedén 69-es pózba fordultak. Az ujjak és nyelvek játéka hamar orgazmust hozott mindkét lány számára. Egy újabb csók után szétváltak és újra a vízbe vetették magukat.
 
A vízben mozogva a lányok úgy érezték mintha megállt volna az idő, de előbb-utóbb mindegyikük számára eljött a vég. Vörös számára most jött el. A vendégek szavazása véget ért és a jelek szerint rá szavaztak a legtöbben. A hírt a medence felett felgyulladó vörös színű lámpa hozta a lányoknak. Vörös furcsa keverékét érezte a félelemnek és a büszkeségnek. Egyrészt tetszett neki hogy őt választották a legtöbben, másrészt ez a véget is jelentette. Tudta hogy mit várnak tőle. Arcán mosollyal és ágyékában izgalommal lemerült. A másik öt hableány körbevette és cirógatni, csókolgatni és ujjazni kezdte. A lány élvezte a puncijában mozgó ujjakat és a mellbimbóit gyengéden megcsavaró kezeket. Egy idő után azonban beindult életösztöne és megpróbált a felszín felé emelkedni. Természetesen nem volt esélye. A többiek közül  váltva kettő mindig a felszínre tudott emelkedni levegőt venni, a másik három pedig könnyedén a víz alatt tudta tartani Vöröst. 
 
A társnői éppen vízbe fojtották, de a lány nem haragudott rájuk. Ő is hasonlóan tett volna ha másik színű lámpa villant volna fel. Ezenkívül szeretettel telve és vágyakozva tették amit tettek. Az oxigénhiány és a többiek simogatása gyorsan vad orgazmust hozott, majd Vörös arcán mosollyal elernyedt. Megtette amit lehetett és tudta hogy testének darabjai hamarosan a város egyik legjobb éttermének tányérjain fognak díszelegni.
Hasonló történetek
7083
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
7252
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus :chart_with_upwards_trend: horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

triklovic ·
Érdekes ötlet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: