Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ha a sors megérint (2. fejezet) 3.rész

- Az én kocsimmal megyünk!- mondta a szótlan lánynak és éjfekete sportkocsijához vezette. Shannon zavarba jött. Nagyon. Már akkor nyáron is érezte, hogy hatalmas szakadék tátong kettejük között. A férfi azt sem tudja, mit kezdjen a pénzével, ő pedig..
Elszomorodott, hiszen mindig is hitt a sorsban, ahogy most abban- ők nem véletlenül találkoztak újra.. Talán kaptak még egy esélyt az élettől? Azt tudta, hogy Jack nem élete szerelme, de jobb híján.. Illetve addig nem volt baj, ameddig Daniel meg nem jelent a színen. Az álmaival talán megbirkózott volna, de most, hogy testet öltött.. Egyszerűen nem tudta, hogy mihez kezdjen vele.
Kényelmes és elegáns- gondolta, amikor végül beszállt és hátradőlt. Daniel kezét nézte- szép- gondolta. Karcsú és hosszú ujjak simultak a kormánykerékre.

Tetszett neki, ahogy vezetett: nyugodtan, de dinamikusan. Még a csúcsforgalom sem billentette ki az egyensúlyából. Ő már dühöngne és az előtte döcögő kocsi tulajdonosát átkozná. Elnevette magát a gondolatra és a feszültség, ami reggel óta motoszkált benne elillant. Tekintete összetalálkozott a férfi kérdő, melegséget sugárzó szemével.
- Mindig ilyen vagy?- kérdezte a lány.
- Milyen?
- Ilyen.. nyugodt.
- Nem, engem is ki lehet hozni a sodromból.
- Hát.. most nem úgy tűnik- küldött egy barátságos mosolyt Shannon. Én ilyenkor már..
- Káromkodsz és átkozódsz?
- Körülbelül.
- Szóval mégsem vagy olyan merev.- nyugtázta elégedetten Daniel. Hirtelen őtlettől vezérelve a nőhöz fordult:
- Van kedved ma este velem vacsorázni?
Nem kapott feleletet.
- Tudod.. kés, villa.., finom étel.. egy viszonylag csende..
- Tudom!- vált haragoszöldre a lány szeme- De nem szoktam az ügyfeleimmel tölteni az estét, kivéve, ha üzleti vonatkozású a dolog. Viszont itt nem erről van szó, igaz?
- Miért zavar, hogy vonzódom hozzád? Azt ne mond, hogy te nem hozzám, mert az a reggeli csók..- nézett rá sokat sejtetően.
- Nem én csókoltalak meg téged!- szegte fel afejét Shannon.
- De hagytad.. és élvezted, ugyanis nem érzékeltem, hogy nagyon tiltakoztál volna. Azt viszont nem értem, hogy miért rohantál el.
A nő agyában csak úgy kavarogtak a gondolatok- különböző válaszokat fogalmazott meg, majd végül mindet el is vetette szép sorjában.
- Elhiszed, ha azt mondom, hogy fogalmam sincsen?
- Nem, próbálkozz valami jobbal.- komolyodott el Daniel.
Shannon fellélegezhetett, mert a kocsi egyre lassult, ahogy megálltak az impozáns épület előtt. Amint a férfi beparkolt gyorsan kiszállt, meg sem várva őt. Inkább tisztes távolságból nézte, ahogy Daniel átkozódva kászálódik ki utána.
- Szóval nyugodt?.. Hm.. talán mégsem annyira.

Amanda fel- alá járkált a lakosztályában, amit egykor Daniellel osztott meg. Ha őszinte akart lenni bánta, hogy a férfi már nincs mellette. Nem testileg, hanem érzelmileg, hiszen inkább barátok voltak ők már.. főleg a vége felé. És elveszítette. Lehunyta aranybarna szemét- megborzongott az emléktől. A szemei előtt kavargó képek magukkal sodorták.. az összetört pohár, a férfi vádló tekintete, amely az övébe fúródott..
Mondhatná, hogy nem tehet róla. Mondhatná, és félig- meddig igaza is lenne. Olyan rossz volt hetekig- hónapokig várnia, ha a férfi elment egy üzleti útra és azt érezni, hogy nem kell senkinek, hogy nem szeretik..
Az anyja telefonált még tegnap este. Olyan furcsa volt a hangja- szaggatottan beszélt, nem is értette igazán mit akart. Azt viszont megértette, hogy idejön. Ide hozzá.
Ennyit a megkönnyebbülésről, hogy végleg megszabadult tőle.

Gyűlölte őt. Gyűlölte, ha egy újabb forgatásról jött haza részegen és beszívva, akkor is, mikor partiról- partira ráncigálta csakhogy dicsekedjen vele az aktuális barátainak. Mert a barátok ugye mindig változtak. Gyűlölte azokat az estéket is, amikor egyedül volt a hatalmas házukban vagy garzonlakásban, ha éppen rosszul mentek a dolgok és Judith nem kapott újabb felkérést. Soha nem szólította másként az anyját, mert az betegesen félt az öregedéstől. keserű sóhaj tört utat magányos reggelébe. A "mama" szó Judith számára az idő múlását jelentette, neki pedig mindent, amit nem kaphatott meg: a biztonság érzését, a szeretetet, a nevetést..
Ha volt pénzük anyja felfogadott egy bébicsőszt, aki a tévéjük előtt ült és chips-et evett- róla pedig teljesen megfeledkezett. Sokszor éhesen hajtotta álomra fejét miközben szemében könnyek égtek. Vágyott el,.. messze. Bárhová.
Az iskolát szerette, de nem élvezhette túl sokáig a tudás adta örömöt és szabadságot, mert ahogy felcseperedett bimbózó, törékeny szépsége felsejlett.
Judith meglátta a benne rejlő lehetőséget és kiíratta az iskolából, hiába tiltakozott, sírt és könyörgött.
Vénebbnél- vénebb, magukat producereknek nevező, elhízott kéjencekkel kellett találkoznia egy filmszerep, vagy egy fotózás reményében. Utálta az egészet. Ő átlagos életet akart élni, belül sajgó fájdalmat érzett és kimondhatatlan vágyat társai unalmas hétköznapjai után. Mindenét odaadta volna értük. Mindenét, ahogy ők is egy kis fényért és csillogásért, csak azt nem tudták, hogy mi van a színfalak mögött.
Hasonló történetek
7778
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
4623
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Érdekes, hogy meg kell ismételnem azt, amit Szerelmes angyal „Angyal, és Ördög 3” c. írására írtam…

Jó a stílusod, mert fel tudod kelteni az érdeklődésem, és le tudsz kötni annyira, hogy végig olvassam, arra várva, hogy legyen valami cselekmény. Sajnos itt nem sok volt. A hasonló jellegű írásokkal az a baj, hogy pl. egy nő számára regényben érdekes, talán mert a nemek közti szerelmi előjátékról-játékról, érzelmekről szól, de… a hozzám hasonló férfiak nem szenvednek végig oldalakat, ha nincs bennük pörgés.
Tűzmadár ·
Hmmm…

Megvallom, vagy háromszor olvastam el zsúfolt válaszod, mire megértettem.

Ha a tipi-tapi alatt a szexre gondolsz, nem azt hiányoltam. Ugyancsak nem a szeretkezés közvetlen előjátékára gondoltam, hanem a szerelem előjátékára. Azokra az érzelmi cselekvésekre, melyek sokszor pl. veszekedésben, civakodásban nyilvánulnak meg, de nem több mint figyelemfelkeltés. Jelzés a másik számára, hogy: „Itt vagyok, azt akarom, hogy velem, csakis velem foglalkozz”. „Haragszom rád, mert nem szeretsz…”
A szerelmesek, főleg nők képesek belekötni, minden – a férfi számára piti – apróságba, mert míg a férfi mentegetőzik, addig is rá gondol, addig is vele törődik, és minden mentegetőzésben ott van az, hogy „fontos vagy nekem”…
Persze, hogy lényegesek ezek az előjátékok, hiszen ezek is apró kövek az úton, melynek végén a „Holtodiglan - holtomiglan áll.”

Viszont olvasatban egy férfi számára unalmasak, hacsak nincs köztük a legújabb sportgépjármű paraméterei, egy barkácsáruház kínálata, esetleg – számomra, - Rommel sivatagi hadjáratának taktikai elemzése.
Hogy mégis vannak férfiak, akik olvasnak, esetleg írnak… hmmm… talán sok bennük a női hormon. Vagy… kitudja?…
artemyss ·
:) Már hozzá sem tudok szólni..
artemyss ·
Hát Drága a kocsikra visszatérve- nekem a kocsi annyiból áll, hogy 4 kerke van, és nem kell lábbal tekerni, mint a biciklit.. Ezért nincs szó a regényben ilyesmiről.. De ha nagyon figyeltél azt sem tudod megmondani, hogy hol játszódik a történet.. Valahol külföldön:).. Még én sem tudom, ezért erről sincsen szó benne:P.. És még egy- két apróság.. :smile: :rage: :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: