Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ha a sors megérint (1. fejezet) 6. rész

Kint a széken békésen aludt Caty a macskája. Valaki kidobta, ő pedig magához vette. Bekapcsolta a kávéfőzőt, hátát nekitámasztotta a konyhapultnak és ébredező négylábúja ezüstösen csillogó, puha bundájába túrt. A kényeztetésért elégedett dorombolás volt a válasz.
- Jaj, mi lesz veled Caty!- suttogta gondterhelten. Te vagy az én drága, csendes barátom és most meg kell válnom tőled.
Karácsonykor volt az eljegyzésük Jackkel, a szülei puccos partiján. Az emléktől megborzongott. Ritkán találkozik az ember ilyen sznob társasággal, és mit ad Isten- belebotlik a legrosszabbakba.
Jack szülei és azok szülei is, egészen a gyökerekig visszamenően mind ügyvédek voltak. Mr. és Mrs. "Karótnyelt" - magában csak így nevezte őket - majdnem szívrohamot kaptak, amikor egyetlen, pici fiúk bejelentette, hogy feleségül veszi. De persze ezt nem mutatták a "nagyközönségnek". Karen még pár könnycseppet is kipréselt magából a színjáték kedvéért, bár az is megeshet, hogy igaziak voltak, csak nem az örömé, hanem a rémületé.
Számukra elképzelhetetlen volt, hogy egy "bizonyos" múlttal rendelkező - tulajdonképpen senki lesz a családjuk tagja. Számukra elképzelhetetlen. Számára is.
A parti végeztével Karen gonoszan sziszegte a fülébe búcsúzáskor:
- Soha nem leszel elég jó a fiamhoz!- majd angyali mosollyal az arcán megölelte Jackket is a kitárt ajtóban.
Végül a nap tetőpontjaként a férfi kijelentette, ha összeházasodnak meg kell szabadulnia a koszos macskájától, ugyanis allergiás rá.
Mi is tetszett meg neki a férfiban?- maga sem értette igazán. Nem az esete, legalábbis a szó szoros értelmében. Magasnak magas, ezt elismerte, eddig beleillett a számára ideális férfi képébe, de itt véget is ért a hasonlóság. Talán még jóképűnek is lehetne nevezni, már aki a kölyökképű pasikat szereti. Puha, frissen manikűrözött kéz, megnyerő, kirakati mosoly, de ez a nevetés nem csillan fel a világosbarna szemekben. Valami megközelíthetetlenség lengi körül- nem a titokzatosságé, hanem a rangbeli fölényé, amelyet az anyatejjel szívott magába. Hideg, mint a jég. Újra megborzongott.
Hasonló történetek
7771
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
4706
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Minden töredéket elolvastam, de töredelmesen megvallom, nem igazán tudok mit kezdeni velük. A fogalmazásodról, stílusodról írtam már, hogy tetszik, de a töredékek sztorija nem igazán sokatmondó, vagyis kevés ahhoz hogy értékelni lehessen. Valószínűleg ezért reagálnak, és pontoznak elvétve.
artemyss ·
A neve :smile: ddel megegyező lányzó már írt.. talán kevés így, de össze fognak futni a szálak. Ahhoz, hogy megértsd az ember valódi lelkét és atetteinek miértjét- ismerned kell a múltját- az igazit. A másik- a jellemformálás számomra fontos dolog- hogy át tudd érezni a szereplők érzésvilágát, hogy együtt tudj érezni velük, vagy esetleg utáld őket- ezt az elején kell igazán megalapozni. Ez az első fejezet, ne felejtsd el.. A másodikban majd felgyorsulnak az események.. utána meg végképp... Köszönöm a véleményed, várom továbbra is!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: