Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ha a sors megérint (1. fejezet) 1. rész

Furcsa érzések kavarogtak a lelkében. Dühítők és nyugtalanítóak egyszerre. Az ablaknál állt, enyhülést keresve fürkészte az alvó, alant elterülő város távoli fényeit. A házak felett hullámzó, bűnre csábító éjszaka visszatükrözte alakját. Végignézett magán: magas, tekintélyt parancsoló termet, szögletes, makacs áll, szúrós, mindent látó mélykék szemek, sötétbarna, majdnem fekete haj, szigorú vonalú száj mély barázdával a sarkában, amit a korán jött felelősség és a napi gondok véstek bele. Mosolytalan, kőből faragott arc- ez ő- sóhajtotta szomorúan.

Vajon tényleg ennyi lenne csak? Az érzéseit mélyen elrejtette magában- keserűen emlékezett vissza miért is: Üzleti útra indult, hogy elsimítson egy incidenst, valamit a megbeszélésre, amit hónapokkal ezelőtt lefixált a Diamond Hotels tulajdonosával. Eldöntötte, ha törik, ha szakad az övé lesz a hotel. Üzletben nem ismert tréfát.
Már arról ábrándozott hogyan fogja átalakíttatni - más legyen, mint az eddigi szállodái. Újat akart- különlegeset- mégis egyedit, de a legfontosabb, hogy tükrözze a Norton’s megszokott eleganciáját, kényelmét.
Három napot adott magának, ameddig alkudozhat a férfival- tudta, hogy az ajánlata verhetetlen, de még maga is meglepődött, amikor pár órával később a kezében volt az épület kulcsa.
Az övé- gondolta büszkén, s mindez egyszer majd a fiáé lesz. A kép mosolyt csalt arcára. Vajon mikor jött rá ez az "alapítsunk családot" hangulat? Tűnődését a telefon csörgése szakította meg:
- Szia szívem! Mikor jössz? - szólt a telefonba egy búgó női hang.
- Csak nem hiányzom? - nevette el magát Daniel a kérdéstől.
- Szóval? Már olyan sokszor próbáltalak elérni! Nem kaptad meg az üzeneteimet?! - kérdezte a türelmetlen hang tulajdonosa.
- Nem tudom, mikor érek vissza, Amanda - sóhajtotta a férfi és szabad kezével a hajába túrt. Már csak ez hiányzott, egy hisztis nőszemély - gondolta.
- Mielőtt jössz, hívj fel! - követelte a lány és rácsapta a kagylót köszönés nélkül.
- Nők! - morogta a süket vonalnak, majd lassan visszahelyezte a telefont a helyére.

Mióta is ismerik egymást Amandával?
Legalább öt éve is van annak. Egy jótékonysági bálon gabalyodtak egymásba, talán az elfogyasztott pezsgő is közrejátszott benne, hogy meglépve a partyról a nő ágyában kötöttek ki. Nem, nem- több volt ennél. Amikor meglátta a lányt abban az aranyszínű koktélruhában, amely második bőrként tapadt a testére és minden lépésnél érzékien simogatta elképesztően karcsú és hosszú lábait, hát.. szégyen ide - szégyen oda, igencsak félrenyelte az italát.
A nő ezt meglátta, hátravetette fejét, barna haja végigomlott meztelen hátán, érzéki, csábító nevetése kellemesen megbizsergette a tarkóját. De ez mind semmi volt, mert ahogy közeledett, az aranyszínű szemek rabul ejtették és fogva tartották a lelkét. Azon az éjszakán csak úgy szikrázott a levegő közöttük... Ez azóta elmúlt, ahogy a hirtelen fellobbant szerelem is, ha az volt egyáltalán.
Az együtt töltött évek száma felébresztette szunnyadó lelkiismeretét - feleségül kellene vennie őt - tudja mi a kötelessége.
Igen, feleségül veszi, ez a helyes megoldás. Túl öreg már ahhoz, hogy fiatal fruskák után szaladgáljon. Különben is- győzködte magát - családra vágyik, meleg otthonra és egy nőre, aki odahaza várja.
Hasonló történetek
6104
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
4603
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Három fejezetet olvastam eddig, nagyon tetszett.

nagyaniko ·
:heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: