Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ha a Dunapart mesélni tudna

Pucéran feküdtem a napon, a Duna parton. Sehol senki csak a víz, a nap és én. Nem is a barnulás miatt feküdtem ki, hanem maga a meztelenkedés érzése miatt. Egyszerűen felizgat, ha nincs rajtam semmi. A farkam bágyadtan lapult el a hasamon, a hátam alatt a törölközőn átnyomakodtak a folyópart kavicsai, de egyáltalán nem zavart. Néztem a vizet.

Még kora reggel volt, és pár hobbi evezős haladt folyásiránnyal szemben felfelé a Dunakanyar irányába. Nemigen zavartattam magam, ők pedig nem tudták eldönteni, hogy engem nézzenek vagy maguk előtt a vizet. Kicsit elmosolyodtam magamban némelyik zavarát látván. Aztán később egy kirándulóhajó is elhaladt előttem, de ekkor már jobbnak láttam hasra fordulni. Így csak a seggemet láthatták, és a fantáziájukra volt bízva, mit gondolnak a másik oldalra. Egy vastag de tömzsi szerszámot, esetleg egy vékony hosszút, ereset nagy makkal, vagy egy szolidan megbújót.

Hát az én péniszemen nem volt semmi extra: szokásos hossz, szokásos vastagság. Sokan azt mondják, hogy a méret a lényeg és néha eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha jó vastag és nagy farkam lenne. De még többen mondják, hogy nem a méret a lényeg, hanem a játékossága. Hát az enyém játékos volt a javából - sokszor társasoztunk együtt - már most is hancúrozni kezdett, apró lökésekkel hívta fel magára a figyelmet, miután visszafordultam a hátamra. Na persze megpróbáltam kordában tartani, ami sikerült is és nem kellett egy erőteljes merevedéssel megküzdenem.

Hiába, a meleg és a meztelenkedés felszítja az ember vágyát, olyan, mint valami afrodiziákum, egyszerűen elborítja az agyad a nemi szerved akarata, és a pucérságra gondolsz. Nem biztos, hogy ez csak szexet jelent, de elsősorban azt. Izgalmas nézni magadat pucéran, azaz nem is magadat, hanem az az izgalmas hogy mások láthatnak. Azt hiszem, ezt hívják exhibicionizmusnak. Na persze ennél még sokkal izgalmasabb meztelen nőket nézni! De az most nemigen akadt a szemem ügyébe. Persze kérdezhetnéd, miért nem mentem akkor nudista strandra? Hát szóló fiúként eszemben sincs, a francnak sem kell hogy meleg férfiak járassák rajtam a mohó pillantásaikat. Lánypartnerem nincs nudizáshoz, szóval ezért voltam egyedül. (Ha esetleg tudsz valakit, aki eljönne velem ilyenkor, csak szólj!;) )

A hajó elvonult, mint valami öreg dáma, lassan és komótosan haladt felfelé a Duna elég erős folyásával szemben, és hullámai végigcsapkodták a kavicsokkal teleszórt partot. Tovább melengettem magam a napon, és kezem a fejem alatt összekulcsolva néztem a vizet tovább. Újabb evezősök haladtak felfelé, némelyik csónakban, hajóban potenciális bambulók ültek, azaz csinos, fürdőruha felsőbe bújt lányok, asszonyok, akik közül többen pillantgattak kifelé rám. Némelyikük mellett ott ült egy férfi, aki ilyenkor kicsit erősebben próbálta húzni a lapátot, hogy hamarabb kikerüljenek a nemkívánatos zónából, illetve inkább vállalták az erősebb sodrást, beljebb furakodtak a folyón, és távol a parttól eveztek tovább.

Az egyik hajóban két fiatal lány jött, az lett volna a legremekebb, ha kikötnek mellettem, és felajánlják a szolgálataikat. Hát mi tagadás nem álltam volna ellen, sőt mindkettőt jól. De nem kötöttek ki, hanem csak továbbeveztek. Azért jóleső érzéssel töltött el, hogy nem hallottam kuncogást a csónak után, ami azt jelentette volna, hogy nem vettek komolyan. Ezek szerint mégsem vagyok annyira nevetséges, ahogy itt fekszem a parton meztelenül. Igaz, van egy kis hasam, de az így háton fekve egyáltalán nem látszik, és ami még meglepőbb: a teljesen leborotvált fanszőrzetem sem adott vihorászásra okot.

Farkam mocorgott, lassan ő is a hátára feküdt és a hasamnak dőlt. Még nem voltam merev, félreértés ne essék és nem is keményedtem meg. De jó volt játszani mennyire tudom visszatartani. Belülről éget a vágy, csak a szex, a mellek, a puncik járnak az eszemben, és mégis megpróbálom megállni, hogy merevedésem legyen. És sikerült is, többször próbált lábra állni a péniszem, de mindig uralkodni tudtam magamon. Hiába, önuralmat is meg kell tanulni, erre ez egy jó tanulási lehetőség.

A nap egyre feljebb hágott az égen és egyre jobban melegem lett. Nem is bírtam sokáig, be kellett mennem a vízbe. Vannak, akik semmi pénzért nem tennék be a lábukat a Dunába, pedig semmi bajuk nem lesz tőle. Igaz, figyelni kell a sodrásra, mert elég erős, de egy jó úszónak ez nem okozhat gondot. Én is jó úszó voltam, úgyhogy nyugodtan szívvel vágódtam be a vízbe, és jó sokáig úsztam befelé.

Mire visszaértem a partra, meglepődve vettem tudomásul hogy partnereim akadtak. Egy férfi és egy nő kötött ki hajójukkal a parton, nem messze attól a helytől ahol az én cuccaim voltak. Jobban örültem volna, ha csak egy nő lesz a szomszédom, de nem tudtam mit csinálni. A férfi 40-es lehetett a nő talán pár évvel idősebb. Mindketten már egy pokrócon feküdtek és egyikőjükön sem volt fürdőruha.

Persze, hogy vizslatni kezdtem a nőt! Naná, majd hagyom elúszni a lehetőséget. Rövid haj, kerek mellek, aprócska bimbók, jól karbantartott test. A puncusából nem láttam szinte semmit, mert párhuzamosan feküdtek mellettem, kb. 6-8 méterrel arrébb és a pasi volt hozzám közelebb. Az előbbi leírást is csak azért tudtam megadni, mert mikor kijöttem a vízből, alaposan végigjárattam a szemem a női testen. Ahogy ők is rajtam. Persze nem láttak semmit, hiszen a péniszem annyira összetöpörödött, hogy alig látszódott. De nem érdekelt, ez van.

Többször odasandítottam rájuk, de nem sok mindent láttam, mert a pasas szinte teljesen eltakarta a nőt. De nem is volt nagyon sok látnivaló: csak feküdtek egymás mellett a kavicságyon. Egyre jobban felhúztam magam és lesz, ami lesz alapon egyre feltűnőbben bámultam őket. Néha észrevették, hogy bámulom őket, de nem úgy tűnt mintha zavarná valamelyiküket is a dolog.

Nem tudom, hogy miattam-e, vagy a nap járása miatt, de nemsokára áthelyezték a törölközőjüket, és úgy fordultak, hogy a lábaik voltak felém. Ugye nem kell ecsetelnem, hogy ez meztelen testek esetén mit jelent. Pontosan azt!:) A nő eleve úgy feküdt le, hogy egy kicsit szét volt nyitva a lába. Egyből odanéztem. Punci, szőrtelen, legalábbis a szeméremajkaknál és szép barna. Bár az mindegy. A lényeg, hogy láttam és csorgathattam a nyálam. Most már nem tudtam nyugton maradni, a péniszem merevedni kezdett és akárhogy próbáltam meg visszatartani nem tudtam megoldani. Az volt az egyetlen szerencsém hogy nem lettem teljesen merev; a megduzzadt farok a hasamra feküdt és nem tört az ég felé.

De nem érdekelt. Kikezdek velük, aztán meglátjuk mi lesz. Hagytam magam, ahogy vagyok, fejemet továbbra is feléjük fordítva félmerev pénisszel feküdtem a hátamon tovább. A pasas azt hiszem, észrevette az állapotomat, mert odasúgott valamit a partnerének, aki felemelte a fejét és a szalmakalap alatt rám sandított. Elhatároztam, hogy keresem a tekintetét, de egyszerűen nem mertem a szemébe nézni. Pár pillanat múlva visszahajtotta a fejét a kavicsra, és mintha mi sem történt volna tovább napozott.

Azaz mégis történt valami, a lábai kissé széjjelebb nyíltak, és a férfi keze lágyan siklott be a combjai közé. Most már szinte biztos voltam benne, hogy nekem műsoroznak. De ez volt a lényeg, úgy látszik, az izgatottságom látványa megtette a hatását. Átadtam magam a látványnak, amely elég jóra sikeredett. A két női láb pont annyira volt szétnyitva, hogy beláthassak és csak én lássam mi történik. A két comb egyenesen a szeméremajkakon matató férfikéz felé vezette a tekintetemet.

Az ujjak a szokásos becézgető vándorútjukat járták végig, kívül-belül végigszánkáztak az ajkakon, majd néha elmerültek a rózsaszínes hasadékban. Semmi erőszak, semmi kapkodás, finoman, lágyan, puhán haladtak végig az egyre nedvesebbé váló felületen. Aztán a férfikezet a női kacsó kitessékelte az erogén zónából, és hölgy magának csinálta tovább. Számomra csak annyi lett a különbség, hogy egy szőrös kéz helyére egy szőrtelen került, a mozdulatok ugyanolyanok maradtak. De mégis csak izgalmasabb volt nézni egy nő maszturbációját.

De nem akart kiteljesedni az élvezet, nem kezdett vonaglani, nem rázta görcs a testét és ujjaival sem csinált többet, mint simogatta magát. Én viszont egyre merevebb lettem. Most már teljesen állt a farkam és kénytelen voltam felhúzni a térdeimet, hogy a pénisz ismét a hasamhoz feszüljön, vagy legalábbis ne látszódjon annyira. És a nő újra felnézett, egy aprócska mosollyal konstatálta, hogy teljesen kész vagyok. Odasúgott valamit a pasasnak, aki szintén megnézett. Nem érdekel, csak azért sem fordulok hasra, hadd lássák, hogy felizgultam!

Hát látták! Nem nyúltam magamhoz. Baromi nehéz volt megállni, hogy ne csináljak semmit, csak sodródjak a látvánnyal és a fantáziával. Mert a fantáziám már egy kicsit előrébb tartott, holmi kissé széttárt lábnál és nedves puncin sikló ujjaknál. Már láttam magam előtt, amint a nő lassan verni kezdi partnere péniszét. De nem is rohantam annyira előre, mert a következő pillanatban már meglepve - bár miért is lenne meglepő - vettem tudomásul, hogy a bájos női kacsó két gyűrűvel az ujjain a férfi félmerev péniszével játszik. Csak úgy fekve. Most már kialakult egy kapocs köztük és köztem, egy élő show-t kaptam cserébe a bátorságomért. Ki tudja mi lesz ennek a vége?

A férfi egyre merevebbé vált, és a nő nem feledkezett meg róla de rólam sem: felhúzta térdeit, és még jobban szétnyitotta a lábát; így még tökéletesebb panorámaképet kaptam. Sőt, mintha kitalálta volna, mit szeretnék, a kezét is elvette, teljesen kitárulkozott előttem. A napfény megcsillant a nedves szeméremrészen, a nagyajkak kissé kinyíltak és a rózsaszín husi incselkedve nézett velem farkasszemet. A hölgy közben tovább foglalkozott a másik partnerével is, akinek most már teljesen merev péniszén a kacsó egyre gyorsabban siklott le és fel.

Csobbanások jelezték, hogy újabb kirándulók érkeznek a vízen. Ösztönösen felvettük a védekező állást, én összezártam a térdeimet, de nem fordultam hasra, míg a férfi a nő felé, oldalra fordult, hogy férfiassága takarásban legyen. A nő nem csinált semmit, csak egy kicsit összébb csukta a lábait. A vihar elvonult, a bámészkodókat szerencsére továbbvitte az evezőlapát.

Kíváncsi voltam meddig bírjuk így? Mikor lesz elég ebből a játékból és térnek(ünk) át valami fizikálisabb dologra? És ki kezdi? Elvileg nekem kellene nyitni, hiszen én akarok valamit, ők nélkülem is jól ellesznek. De én? Velem mi lesz? Itt ágaskodok, kőkemény szerszámmal és a vágyaim már az egekben. Verjem ki magamnak?

Egy állóháborúba csöppentem: a nő a párja kemény falloszát verte, miközben szétnyitott lábakkal magával játszott nekem, én pedig nem tudtam megállni és magamhoz nyúltam. Továbbra is a hátamon feküdtem térdeim felhúzva és a péniszem köré kulcsolt kezemmel maszturbáltam. Elégedetten konstatáltam, hogy észrevették tevékenységemet, és ez még jobban tűzbe hozta őket. De nem mertem lépni semmit. Egyszerűen fel kellett volna állni, szó nélkül odamenni a szalmakalaphoz és a péniszemet a nő ajkai közé tenni. Na igen, így történik egy pornófilmben, de ez a valóság:)

Hosszú percekig nem történt semmi, és kínomban elfordítottam a fejem a műsortól, majd elhatároztam, hogy bemegyek a vízbe. Felálltam, nem izgatott, hogy a rudam mereven állt, miért izgassam magam, hiszen úgyis tudják már, milyen állapotban vagyok, és besétáltam a vízbe. Valamiféle lehiggadást reméltem a hidegtől, és ez meg is történt, de aztán elkövettem azt a hibát, hogy rájuk néztem és ettől - hideg ide-oda - újra kőkemény lettem. A parton különben semmi változás nem történt, maximum annyi, hogy a nő is elindult a víz felé. Sőt, egyenesen felém tartott! Most tudtam csak igazán felmérni a testét. Szép barna mindenhol, a mellek kissé megereszkedve, de ki a fenét érdekel ez ilyen izgalmi állapotban? A punci csupasz, a combok feszesek, a léptek kecsesek. Nem mozdultam, és meg is lett a jutalmam, mert pár másodperccel később már ott állt előttem.

Nem szólt semmit csak végigsimított a fenekemen, majd a lágyékomon, és nemsokára már a kezében voltam. Összerázkódtam, és természetesen nem a hidegtől. Azt hittem azonnal felrobbanok az érintéstől abban az állapotban. Szerencsére érezte mennyire fel vagyok húzva, és pont úgy izgatott, hogy ne menjek el. Lassan visszanyertem az önuralmamat és én is kissé bátortalanul, de végigsimogattam a fenekét, majd a csípőjét és végül a mellein állt meg a kezem. Ő a víz alatt továbbra is izgatott, pont úgy, ahogy én őt a víz felett. Most már bele mertem nézni a szemébe, és nem sütöttem le a tekintetemet. Meleg barna szemek, csak bíztattak a folytatásra.

Így álltunk pár percig a vízben, egy hang nélkül, csak a kezeink taperászták végig a másik testét. Ő is egyre intenzívebben kutakodott, megsimogatta a heréimet, végigsimított a fenekem között, majd a hasamon és utána tért vissza a merevedésemhez. Nem verte, csak simogatott, cirógatott. Cserébe én is elkalandoztam barna testén, becsúsztattam kezeimet a vízbe, végigsimogattam a combjait, majd leheletfinoman megérintettem a punciját és végighúztam az ujjaim az ajkakon. Kellemes, határozottan kellemes, amit a farkam megugrásával is jelzett, mert még keményebbé vált. Tovább kutakodtam, egy kicsit beljebb nyomultam a puncijába, elértem a kisajkakat, és éreztem a nyálkás anyagot az ujjaim között.

Arra eszméltem, hogy a pasas is ott áll mellettünk. Egy kicsit megijedtem mi lesz, de elkaptam egy bátorító mosolyt és megnyugodtam. Ezek szerint nem akar megütni, megverni, lefejelni. Ő már ismerősen futtatta végig a kezét a nő hasán, a mellein, megcsipkedte a mellbimbóit, majd a nyakához hajolt és csókolgatni kezdte. Én továbbra is a puncival voltam elfoglalva a víz alatt, a hölgy keze pedig továbbra is simogatott, és valószínűleg a párjának is elkapta a péniszét a másik kezével. Úgy álltunk ott a nagy folyóban, mint három szobor.

Újabb túrakenusok haladtak el mellettünk. Most már nyíltan bámultak minket, azt hiszem volt is miért. Mi a fenének áll ott az a három ember egy kupacban a vízben? Az apukák a nő mellét bámulták, a gyerekek vihorásztak, az anyukák pedig a gyerekeknek próbáltak valami érdekes dolgot felfedezni a folyó másik oldalán, de a vízbe szakadt fákon kívül nemigen volt semmi említésre méltó. Elhaladtak, és ismét egyedül maradtunk a vízben hárman és folytathattuk a dolgunkat.

Lassan ujjazni kezdtem a partnernőmet, aki egy aprócska nyögés kíséretében vette tudomásul, hogy idegen test hatolt fel a hüvelyébe. Benyúltam, amíg tudtam, majd a jól ismert mozdulatokkal végeztem a dolgomat. Ha harc legyen harc, gondolhatta, mert most már tényleg verni kezdte a farkamat, határozottan, kihívóan a szemembe nézve, erősen gyúrta a heréket, majd visszatért a rudamhoz és tovább izgatott. Eközben a pasas lassan a szájába vette a hideg víztől, és a szituációtól megmerevedett mellbimbót és szopni, nyalni kezdte. A nő nem fordult oda, elégedetten vette tudomásul, hogy mindkét férfi az ő kielégítésével van elfoglalva. Gondolom, a pasasnak is hasonló mozdulatokkal verte a péniszét a sötétzöld, átláthatatlan vízfelszín alatt

Szűk lett a víz mindhármunknak. A nő lassan kifelé indult a vízből, mindkét kezében egy-egy péniszt húzott maga után. Követtük, mint a kiskutyák a pórázt. Kiértünk a vízből, de egyáltalán nem fáztam, minden gondolatomat ez a nő töltötte ki, aki továbbra is a farkunknál fogva vezetett ki minket a partra. Egy szót sem szóltunk mikor elengedett, majd hátra se nézve a hatalmas pokrócukat felvette és egy védettebb zug felé indult. Meg is találta az ideális helyet egy fákkal körülvett félig árnyékos kis rétecskén, a víztől alig pár lépésre.

Megfordult, magához húzta a párját, engem pedig megállított a pokróctól kb. egy méterre.

- Maradj ott - hangzott az első mondat a mai délelőttön. Nem volt parancsoló, inkább lágyan búgott a hangja

Szó nélkül engedelmeskedtem. Ők besétáltak a pokróc közepére, majd a nő letérdelt, maga elé állította a párját és szopni kezdte.

- Csináld! - mondta

Mit csináljak? Mi a bánatos lószart csináljak? Miért idegesít ez a nő? Értetlenül álltam ott, de végül csak leesett: csináljam magamnak. Több se kellett, a szeme rátapadt a mohón faló szájára és közben verni kezdtem a farkam. Nem tudom mi volt ezzel a célja, de nem is érdekelt, csak csináltam és csináltam, ő pedig a szopás közben folyamatosan kereste a tekintetemet és szinte végig egymás szemébe néztünk.

Egyre ütemesebben szopott, szívott, gurgulázott, izgatott, és én is egyre hevesebben vertem a farkam. Egy ilyen szopós száj látványa bárkit felizgatna. Izgalmasan játszott az áldozattal, aki csak állt egy helyben és hagyta, hadd történjék ami. A nő pedig folytatta, erősen hevesen szívott, kezeivel a pasas fenekét fogta, és szinte ráhúzta magát az ágaskodó péniszre. Előre-hátra, előre hátra és mindeközben végig a szemembe nézett. Néha kivette a szájából a feszülő rudat, de csak azért, hogy ismét bekaphassa. Én közben maszturbáltam, és csodálkoztam, meddig bírja még az áldozat. De nem sokáig, a sperma nagy löketekben távozott a makkból és landolt a nő mellein és hasán. Nekem sem kellett sok, éreztem, hogy azonnal elélvezek és pár pillanattal később az én fehér szökőkutam is kitört, messze spriccelve lökte ki magából duzzadt hímtagom az anyagot, amelyből pár csepp el is érte a pokrócot.

Az élvezés hatalmas megkönnyebbüléssel is járt. Végre! Egész délelőtt húztam magam, feszült az ágyékom, és most végre megszabadultak a heréim a terhüktől. Már csak egyvalaki maradt közöttünk, aki nem élvezett el, és nincs annál veszélyesebb dolog, mint egy felhúzott, de ki nem elégült nő. A veszély nemsokára meg is mutatta magát egy helycserés megoldásban: a pasas jött ki az én helyemre, és én álltam a nő elé. Tiltakozni akartam, hogy most nagyon érzékeny a makkom, és még várnunk kellene egy kicsit, de nem várt, azonnal a szájába vett. A lekonyuló, egyre puhuló és csatakos péniszem nem tért azonnal magához, ez szinte lehetetlen lett volna. De nem baj, ő akarta ezt, hát akkor harcoljon is meg érte.

Küzdött is rendesen. Az első szopó mozdulatoknál szinte az egész péniszem befért még az ajkai közé, de aztán hosszas és eredményes munkájának köszönhetően ágaskodni kezdtem. Örültem neki, naná hogy! És csak csinálta, csinálta, pont úgy, ahogy korábban a pasinak. És most már nemcsak láttam, hanem éreztem is a szopás minden gyönyörét. Hosszú, szürcsölő, horpadó orcás, izgató, nyelves szopás volt ez a javából. És folyamatosan a szemembe nézett, mintha tesztelne, meddig bírom. Olyan kurvás volt a jelenet, de mit bánom én, ha ennyire élvezem!

Aztán hirtelen elszakadt a cérna. A pasas nem bírt tovább várni a pokróc szélén, és a nő mögé lépett, aki ösztönösen négykézlábra állt, én pedig letérdeltem. Így már szabad bejárása lett a férfi merev falloszának, és nem is finomkodott, hanem egyből elmerült a nedves punciban. A hölgy elégedett morgással vette tudomásul a tényt, hogy dugni kezdték, de továbbra sem engedett ki az ajkai közül, ami nem is volt baj, hiszen még javában bírtam és izgatott, ahogy könyörtelen szájával facsart, alázott, kínzott, hörgött, szopott.

A lökések hatására a mellei is himbálódzni kezdtek, amit kissé oldalra fordulva meg is csodáltam. Nem kecsesen ringtak, hanem keményen ugrándoztak, előre-hátra, jobbra-balra, szinte esedeztek, hogy fogjam meg őket. Végigsimítottam rajtuk megpróbáltam felvenni a ritmust, de nem sikerült, így egy határozott mozdulattal megmarkoltam az egyiket és gyúrni kezdtem, majd végigsimítottam a másikon is, végül meztelen barna hátán csúsztattam végig a kezem és a fejét kezdtem simogatni. A simogatás később már irányításba váltott át, és nem ő szopott, hanem inkább én mozogtam a csípőmmel. Némán tűrte, hogy dugom a száját, ilyet még úgyse csináltam, de kifejezetten izgató volt. Most, hogy szabad lett a keze, a nő a csiklójához nyúlt és izgatni kezdte magát.

A férfi eközben fáradhatatlanul küzdött a hölgyben és lassan el is érte a csúcsot, ahogy a hölgy is. Úgy látszik, ezért kezdte magát izgatni, mert tudta hogy partnere mindjárt élvez és nem akart lecsúszni róla. Megrázkódott, alig tudtam a szájában tartani magam, és a férfi is hirtelen kikapta a falloszát a hüvelyből majd a nő hátára lövellt. Nem álltam meg, nem adtam meg a partneremnek a pihenési lehetőséget, sőt az izgalom egyre jobban maga alá terített és egyre hevesebben mozogtam. Nem akartam elélvezni még, de még egy kicsit szopatni akartam.

A pasas fáradtan dőlt le a pokrócra. Abbahagytam az orális játékot és kihúztam nyáltól fényes rudamat az oly fáradhatatlan ajkak közül. Megfogtam és oldalra fordítottam a hölgyet, majd mögé feküdtem, megemeltem a lábát hogy jobban hozzáférjek a puncijához. De mielőtt bármit csinálhattam volna - ki tudja honnan - egy condom került a nő kezébe. A kurva élet, milyen jó hogy valaki gondol erre is! Nekem teljesen kiment az eszemből, a rohadt élet! Abszolút nem bántam azt a pár másodperces szünetet, amíg a piros csíkos gumit felhúzta a péniszemre. Hálás voltam neki, hogy helyettem is gondolkodott; hiába, ha áll a farkam, akkor az agyam leáll.

Most már szabad volt az út és a hálám jeléül elhatároztam, hogy úgy megdugom, ahogy csak lehet. Egyből tövig hatoltam, amilyen mélyre csak tudtam, és azonnal mozogni kezdtem. Leengedtem a lábát, és így a hüvelye erősebben szorította magához a péniszemet. Hevesen mozgattam a csípőmet, és csak dugtam és dugtam...

- Ohhh....

Már nem is tudom ki nyögdécselt hangosabban ő vagy én, a lényeg, hogy a sikolyok, nyögések, hörgések megtöltötték a levegőt. Nem érdekelt, ha valaki hallja, nem érdekelt a pasas sem, aki mosollyal a szája sarkában nézte párja grimaszokba torzul arcát. Az sem érdekelt, ha valaki meglát, csak a saját élvezetem volt a fontos. Egyre gyorsabban járattam a péniszt a lucskos hüvelyben, öntudatlanul vonaglottunk a teljesen összegyűrődött pokrócon, de akármennyire akartam a várva várt élvezés nem következett be. Néha előfordul velem ilyen.

Kiszálltam a hüvelyből és hanyatt feküdtem. A párom egyből megértette, amit akarok és háttal rámült, szinte azonnal becsusszantam a már ismert barlangba. Szemét voltam, hagytam, hadd mozogjon most ő, izmozzon a hüvelyével, küzdjön az én élvezetemért. Meg is tett minden tőle telhetőt, fel-le ugrált, majd emelgette a csípőjét, néha hosszabb-rövidebb ideig csak ült és körözött a csípőjével. Éreztem, hogy most már minden rendben lesz, és átvettem az irányítást, nem bírtam a lassabb tempót. Két kezemmel felemeltem a fenekét, és gyors pumpálásba kezdtem. Annyira gyorsan döfködtem, amennyire csak erőm engedte. Éreztem, hogy hüvelye rángatódzik - valószínűleg ismét elélvezett -, de nem érdekelt most már semmi, csak a saját élvezetemre koncentráltam. Tehetetlenül vergődött felettem, megpróbálta tartani magát, hogy segítsen nekem, és végül megfeszült a testem, kezeimmel elengedtem, a feneke, mint kés a vajba úgy csusszant vissza rám. Pont ennyi kellett; egy nagy orgazmus közepette ürültem ki másodszor.

Hosszú percekig csak feküdtem, izzadtan kimerültem alatta, miközben ő is hangosan lihegett, majd hátradőlt és a mellkasomra feküdt. A péniszem továbbra is benne volt, de nemsokára egy cuppanás kíséretében kimászott a melegből.

Miután mindenki lehiggadt, beszélgetni kezdtünk erről-arról, majd nemsokára összepakoltak, és elmentek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
piicifiu90 ·
Elrontottam!!!!!!!!
A pls az elküdlésre vonatkozott!
Én is szeretném a maradékokat!!!!!!!!!!!!

2x69 ·
(el)Elveztem.....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: