Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ha a Dunapart mesélni tudna III.

Izgalmas nyár volt, de még nem ért véget. Egyre gyakrabban jártam ki a Duna partjára, úgy látszik, mindig akad valami kaland. Na persze ez nem teljesen igaz, mert nemcsak azért jártam ki, de persze mondhatom, úgyse hiszitek el. A Duna hozzámnőtt, jellegzetes szaga beivódott az agyamba, néha már hiányzott, ahogy hiányzott a fák látványa és a kavicsok göröngyös felszíne is, a vízcsobogás halk moraja,a nyugalom. Huh, ez már túl költői, és ez nem illik a sztori tartalmához. Nos, a lényeg, hogy hiányzott a Duna.




Aznap nagyon korán értem oda, semmi nem mozdult, meleg nap ígérkezett, bár az éjjeli viharok miatt a víz haragoszölden tajtékzott. De az égen semmi felhő, úgyhogy nem aggódtam. A nap épphogy felkelt, haloványan melegítő sugarai pont elég volt ahhoz, hogy ne fázzak a pólómban. Csak ültem és néztem a vizet, szokásom szerint. Néha ugrott a hal, néha csicsergett valami madár, néha fújt a szél. Teljes csönd honolt ameddig a fül elhallott. Semmi nem zavarta meg az idillt, talán csak én voltam egyedül, aki nem illett a képbe.




A nap egyre feljebb mászott a tiszta égen, semmi nem zavarta unalmas körútját. Egyre jobban melegem lett és szépen sorban megszabadultam a ruháimtól, nemsokára már ismét meztelenül fetrengtem a parton. Most kivételesen hason feküdtem háttal a víznek. Elbóbiskoltam, arra riadtam, hogy a vízen beindul az élet. Ahogy mindig, most is evezősök özönlötték el az öreg folyót, és indultak szigetkerülésre, vagy csak egy rövidebb túrára. Szívesen követtem volna némelyik csónakot láthatatlanul, mert biztos tudnék jó pár pikáns sztorit rittyenteni. Mert, hogy voltak, az biztos. Pl. ott van az a fiatal csaj az izmos csávójával, tuti lesz valami szex is egy elhagyatott partszakaszon, vagy ott van az a 40-es félmeztelen nő a férjével; na. ott is biztos lesz az evezésen kívül más is, ahogy elnézem azokat a melleket. Bár lehet, hogy ezeket a gondolatokat csak élénk fantáziám szülte, és semmi ilyen nem fog történni. Ki tudja,ki tudja; a Duna part biztos tudna mit mesélni.




A gondolataim egyre sikamlósabb területre keveredtek, és ezt a nemi szervem is jelezte. De most nem okozott gondot, hiszen csak nekipréselődött a kavicsoknak. Pecázni kezdtem, hátha történik valami. Na nem úgy pecázni mielőtt félreértenétek, hanem egész egyszerűen kicsit szétnyitottam a lábam, így a vízen haladók ha akartak beláthattak a lábam közé, és láthattak is valamit. Persze, hogyha csak akartak. De valószínűleg mindenki benézett, ki azért, hogy botránkozzon, ki azért mert hajtotta a kíváncsiság. Arra már gondolni se mertem, valaki beizgul erre. Azaz persze ez volt minden vágyam, de hát maradjunk a valóságban. Bíztam benne, hogy jó csalit használok és talán lesz kapás. Na és nem egy fickó kapja be a horgot. Hallottam az evezőcsapásokat a hátam mögött, némely egész közel haladt el - hehe, ennyire érdeklődőek az emberek? -, néha szinte alig hallható volt.




- Fiatalember, segítene kihúzni a csónakot a partra?




Felriadtam, úgy látszik megint elaludtam. Egy 55 év körüli nő hajolt felém, és érintette meg finoman a vállam.




- Persze - tértem magamhoz pár másodperccel később. Felálltam és odamentem a csónakhoz. A kétszemélyes keelboat orrát épphogy megtartotta a kavics, a folyó erőszakosan próbálta meg elszakítani a parttól. Még pont időben kaptam el, és kihúztam a partra amennyire csak tudtam.
- Köszönöm.
- Szívesen, nincs mit – feleltem.




A hölgy arányos testfelépítéssel rendelkezett, vörös göndör haja a válláig ért. Vérvörös körmökkel tarkított kezein több aranygyűrűt viselt, a csuklóin is legalább 2 karkötő csillogott, pont annyira volt sminkelve , hogy nem lehetett nem észrevenni. Amolyan "öregedem, de azért még nézzetek meg férfiak" típus. Világos piros fürdőruhában ácsorgott a parton, ami szerintem kifejezetten jól állt neki. Feneke már kissé megereszkedett, eh mindegy, szóval tudod milyen. Partnernője teljesen különbözött tőle, igazi szürke egér. Még aránylag formás mellei, amelyet egy fekete melltartó alá rejtett, sem tudta felborzolni a kedélyemet.




Visszamentem a helyemre és lefeküdtem.




- Nem haragszik, ha idetelepszünk? - macerált újból.
- Dehogy – udvariaskodtam.




5 méterre tőlem telepedtek le. Komótosan lepakoltak mindent, kirámoltak a csónakból és szépen elhelyezkedtek. Néha oda-odasandítottam rájuk, de biztos voltam benne, hogy ők nem nudista típusok. Én viszont nem fogok a kedvükért felöltözni. Ha zavarja őket, akkor odébbállnak. De nem történt semmi.




Közben jól megvizslattam a vörös hajút. Mi tagadás lehetne vele mit kezdeni, imádom, ha lakozott körmök szántják végig a merev rudamat. A mellei belefolytak a piros melltartó felsőbe, mintha egy számmal kisebb lett volna, mint a szükséges. Kis túlsúly a fenekén és a combjain. Bőre barna, úgy látszik, sokat napozik.




Azért kíváncsi lettem volna milyenek a bimbói, milyen lehet egy koros hölgynek a puncija? Vajon milyen a viszonya a szexszel? Csak egy szükséges dolognak tartja a normális házassághoz, vagy élvezi is? Vajon követi-e a szextrendet, idegenkedik-e az moralitástól?... Ajajaj, túl elkalandoztam, amit a feszülő farkam is jelzett.




A szürke egér felállt és a víz felé indult.




- Nem jössz be?
- Nem kösz, most nem, menj csak nyugodtan.




A rágcsáló lassan bemerült a vízbe és úszni kezdett.




- Fiatalember. Bekenné a hátam? - fordult hozzám, mintha csak arra várt volna, hogy barátnője eltűnjön a színről.




Ez eléggé egyértelmű ajánlatnak hangzott, nem is lehetne félreérteni; miért kérne meg egy meztelen férfit egy nő, hogy kenje be a hátát, mikor ott van a barátnője. Nos én semmi jónak nem vagyok elrontója...




- Persze - feleltem azzal felálltam és pucéran indultam felé. Közben hasra feküdt, de azért láttam, hogy szeme végigsiklik a péniszemen, amely a kordába szorított merevedéstől most csak félig keményen lógott lefelé. Egy sanda pillantást vetettem a vízben fürdőző barátnőjére, de mikor észrevette, hogy nézem, gyorsan és megvetően elfordította a fejét.




- Ott a tubus - mutatott oldalra a kezével.




A lába két oldalára térdeltem, egy adagot öntöttem a tenyeremre és lassan elkezdtem kenni a hátát.




- Gyakran jár ide? - próbált beszélgetést kezdeményezni.
- Elég gyakran- feleltem.
- Mivel jön ide?
- Gyalog. Önöket nemigen láttam még errefelé - jegyeztem meg.
- Nem sűrűn járunk erre, inkább lefelé szoktunk elindulni a folyón. Csak most valamiért erre jöttünk- magyarázta.




Nem vagyok masszőrtehetség, ráadásul nem is szeretem csinálni. Megpróbáltam szimmetrikusan matatni a hátán, és mindent egyszerre csinálni a két kezemmel. A fehér trutymót egyenletesen kentem szét a bikini alsó vonalától egészen a nyakáig. Hátranyúlt és kikapcsolta a piros melltartót, hogy akadálytalanul simogathassam végig a hátát. Hát azért ez nem hagyott hidegen, jó lehetőség ismét az önuralom gyakorlására. Péniszem néha meg-megmozdult, de sikerült úrrá lennem rajta és megmaradt félmerev állapotában; magányosan kókadt lefelé.




- Ez nagyon jó, csak nem hivatásos masszőr? – kuncogott.
- Ugyan, ösztönösen csinálom - büszkélkedtem.
- Még ott is kenje végig... a vállamon.




Tettem még egy kicsi naptejet a kezembe, majd a vállait kezdtem masszírozni. Nem tudom mi ütött belém, lehet véletlen volt, vagy mégsem, nem tudom, a lényeg, hogy a makkom hozzáért a hátához. Nem mutatta semmi, hogy felfedezte volna mi történt, engem meg érthető módon nem zavart, úgyhogy tovább kentem miközben megpróbáltam a rudam hegyét még jobban nekinyomni a hátának, érezni akartam felforrósodott, krémmel borított bőrét. Semmi reakció, némán feküdt és átadta magát a simogatásnak.




- Ennyi - mondtam jó 5 perc múlva
- Nagyon szépen köszönöm.




Miközben mentem vissza a helyemre éreztem, hogy a fenekemet bámulja. Hadd nézze!




A szürke egér úgy látszik megvárta, míg barátnője egyedül lesz, csak akkor jött ki a vízből és feküdt le mellé. Sutyorogni kezdtek, fogalmam sincs miről beszéltek, de reméltem, hogy nem rólam. Azaz nem is tudom mit reméltem:) Felkorbácsolta a vágyaimat ez a nő, pedig nem volt bombázó, nem volt istennő vagy amazon. És mégis, fogalmam sincs miért, de kívántam.




- Ne haragudjon, van vize? - zaklatott újra.
- Hát nem sok - mutattam szabadkozón a majdnem teljesen kiürült palackra.
- És nem tudja, hol tudnánk szerezni?
- Van egy nyomós kút feljebb, de az legalább 500 méter.
- Akkor elmegyek - ugrott fel a szürke egér, mintha menekülne és már rohant is a csónakban hagyott vizes palackért.




Menj csak, úgyis zavarsz, mosolyodtam el magamban és alig vártam, hogy eltűnjön a fák között miután megmutattam az irányt. És most? Valamit kellene csinálnom, nem lenne szabad elúszni hagyni a prédát. A hátamra fordultam mintegy jelzésképpen, és félmerev péniszem a hasamra feküdve várta a fejleményeket. De egyelőre nem történt semmi.
- Igazán szép teljesítmény idáig felevezni ilyen korban – bókoltam.
- Ugyan, nem olyan nagy szám, már 20 éve van hajónk, és szinte minden nyáron a folyót jártuk a férjemmel – magyarázta.




Oldalra fordultam, a könyökömre támasztottam a fejem. Ez a póz a lehető legjobb mutogatós helyzetnek bizonyult, borotvált szeméremrészemet és a lekonyuló hímtagomat, ha akarta teljes egészében megbámulhatta.




- Akkor már eléggé ismeri a Dunát.
- Mi tagadás, igen. Sokat jártunk, de mint mondtam, inkább lefelé és nem ebbe az irányba.
- És a férje?
- Már régen elváltunk.
- Micsoda szerencse – gonoszkodtam.




Kuncogott.




- Miért?
- Hát mert itt vagyok egy szép hölggyel a Duna parton kettesben, se férj, se barátnő. Süt a nap, meleg van..




Most kell lépni. Felálltam és odamentem mellé. Lesz, ami lesz!




- Idetelepedhetek?
- Nyugodtan.




Ez a nyugodtan zöld utat jelentett. Most már biztos lesz valami csak kérdés mikor és milyen. Ott ültünk egymás mellett és néztük a vizet. Beszélgettünk erről-arról, faggattam, faggatott, néha le-lesandított az ölem felé. Tetszem neki, örültem magamban. Néha kicsit sikamlósabb témák felé fordultunk és azon vettem észre magam, hogy az ő szexuális életéről beszélgetünk. Tisztára mintha egy chaten beszélgettem volna valakivel, csak itt a hús-vér ember ott ült tőlem 5 centire.




- Milyen messze van az a kút? - terelte más témára a beszélgetést.
- Mondtam, 500 méter.
- Biztos?
- Na jó... 1500 - ismertem be. - De itt akartam maradni magával... kettesben - húztam végig az ujjam a vállán.
- Maga kis gonosz - mondta tettetett dühvel.
- Egész finom a bőre - udvaroltam.
- Nézze, én még sosem csaltam meg a férjemet... - kezdte.
- De most már nincs férje, úgyhogy ez rossz indok – feleltem, és megcsókoltam a nyakát.
- Ezt nem lenne szabad - próbált tiltakozni.
- Miért? Csúnya vagyok? – kérdeztem.
- Dehogy - még mindig kifogásokat keresett. - Nem is ismerjük egymást – nyögte.
- Hát kell, hogy a szexhez ismerjük egymást? - tettem fel a múltkor nekem szegezett jogos kérdést.
- Nem, de mégis…




Gyengéden megfogtam a kezét, és felmerev szerszámomhoz vezettem, miközben tovább csókolgattam, és simogatni kezdtem a hátát.




- Rosszul masszíroztam?
- Ugyan - tiltakozott azonnal. - De itt mindenki megláthat.




Szó nélkül húztam magam után a már oly sokszor használt kis tisztásomra.




- Itt jó lesz?




Nem hagytam időt a válaszra, hasára fektettem, fölé térdeltem és simogatni kezdtem a hátát. Finoman a nyakától kezdve haladtam lefelé. Most már én gomboltam ki a melltartót, nem kértem engedélyt rá. Szabad utat engedtem a péniszemnek, amely szinte azonnal kőkeményre merevedett az izgalomtól. Ujjaimmal cirógattam, becézgettem a testét, néha lecsúsztattam kezemet és megsimogattam a hasát, majd a fenekével játszottam tovább. Nem tiltakozott, de nem is lett volna értelme. Őrületesen kívántam a szexet és a nőt.




Tovább folytam lefelé, végigsimogattam a combokat, a lábszárakat, majd visszafelé indultam, a puha belső oldalon. Megremegett. Jó irányban haladunk könyveltem el magamban. Kissé széjjelebb nyitottam a combjait és nemsokára már a punciját szántotta végig a tolakodó öt ujj. Egyelőre még csak a bugyin keresztül, de már így is éreztem a kidomborodó nagyajkakat. Izgalmas, vadító, kívánom.




Mikor megmarkoltam a bugyiját, megemelte a csípőjét és hagyta, hogy lerángassam róla a piros szövetet. Ismét szétnyitottam a combjait és végigpásztáztam a feltárult puncit. Bodros, meggyötört, kiálló, szopogatásra ingerlő nagyajkakkal találtam szembe magam. Hát még keményebbé váltam, ha lehet. Matatni kezdtem, izgatni, először finoman incselkedtem, de aztán egyre durvultam. Hevesen húztam végig a kezem a hüvelynyílásán és nemsokára már el is merítettem benne a középső ujjamat.




Felnyögött, de ezenkívül semmit nem tett. Még csak a fejét se emelte fel. Most hogy az ujjam a nedves melegben kutakodott, megnyugodtam és lassítottam a tempón. Ujjazni kezdtem és megpróbáltam minél széjjelebb nyitni a lábait, hogy a puncijához még jobban hozzáférhessek. Ekkor mozdult meg először, kicsit felnyomta a fenekét, majd feltérdelt és széles terpeszbe pucsított. Most már mindent láttam, ami vágytól elvakított szememnek annyira fontos: bozontos szőrzettel keretezett izgalmas puncit. Még sosem volt dolgom 55 éves nővel, de meg kellett állapítanom, hogy egyáltalán nem csúnya ez a punci. Már csak egy nyelv hiányzik az egyre jobban szétnyíló, nedvesedő, rózsaszín punciajkak közé.




A hátamra feküdtem, és becsusszantam alá. Teljes egészében ott volt a közelemben, éreztem szagát, illatát, láttam minden porcikáját és nem sokat haboztam, belenyaltam. Sós volt, ahogy a puncik, de akkor és ott ez volt számomra a legkellemesebb íz. Mohón nyalni kezdtem, mintha attól félnék, hogy bármikor elvehetik előlem ezt a játékszert. De senki nem akarta elvenni, sőt, éreztem, ahogy egyre közelebb és közelebb kerül a számhoz a nedves kapu.
Úgy látszik a vöröske elkezdte élvezni a dolgot, csípőjével kőrözött és bepréselte alsótestét a számba. Kezdte elveszíteni önuralmát, úgyhogy mielőtt megfulladtam volna, kénytelen voltam a kezeimmel megtartani izgatott testét és megfelelő távolságban tartani a számtól.




Csak nyaltam tovább és tovább, faltam a hüvelyt, végignyaltam az egész nemiszervet, majd a csiklónak támadtam. Magamévá akartam tenni ezt a nőt, de előtte még élvezzen el! Akarom! A csikló eléggé kitárulkozott, kilógott puha takarója közül, nem okozott gondot a szopogatás, nyalogatás. Az ujjamat közben visszatoltam a hüvelybe. A fürge nyelv és az ügyes ujj jól összeszokott párosa keményen dolgozott, így nem is csoda, hogy nemsokára nyöszörgést hallottam a fejem fölül. Mindjárt sikerült leküzdenem! A péniszem ugrásra készen, keményen ágaskodott az ég felé, már csak egyetlen kívánsága volt: elmerülni a melegben. Várj még egy kicsit!




A nyalás gyorsult, az ujjazás erősödött és a tempó hevesebbé vált. Nem is bírta nyugton tartani magát, össze-vissza rángatózott a csípője a fejem felett, alig voltam képes a nyelvemmel minden ütögetésnél eltalálni a klitoriszt. Aztán hirtelen egy nagyot ugrott és halk sikollyal jelezte, elérte a csúcsot. Lábait automatkusan össze akarta zárni, de nem tudta, mert ott feküdtem alatta. Ujjamat nem húztam még ki, azonban a csiklónak megkegyelmeztem, tisztában voltam vele, hogy ilyenkor nagyon érzékeny.




Nem bírtam tovább várni, kimásztam alóla és egyből mögé helyezkedtem. Condom, condom, condom, villogott az agyamban a vészjelzés és szerencsére még meghallottam. Az aprócska szünet után behatoltam és azonnal mozogni kezdtem. A vörös azóta nem mozdult meg mióta felemelte a csípőjét. Ugyanabban a pózban várt rám izzadó hüvellyel, mint mikor kinyalogattam. Tág volt belül, gondolom a férjének nagy szerszáma lehetett, de egyelőre nem zavart. Pumpáltam, rendesen küzdöttem, az előttem kitárulkozó fenék minden csattanásnál megremegett.




- Így nem lesz jó- nyögte egy kis idő után.




Megállított, lehúzta magát a nyársról és hanyatt feküdt.




- Gyere - azzal a lábait a vállaimra tette. Elég szép teljesítmény egy ilyen korú nőtől, gondoltam magamban. A hüvelye bejáratához illesztett, majd elengedett, mintegy engedélyt adva a behatolásra.




Tényleg jobb lett. Összezárt lábai szűkítették az alagutat és így a péniszemet is több inger érte. Ráadásul neki is jobban állt ez a póz, mert már az első döfésnél felnyögött. Úgy látszik, most már elég mélyen benne vagyok. Pumálni kezdtem, döfködtem, ő pedig hősiesen élvezte a dolgot. Grimaszba torzult az arcunk az élvezettől, lehunyt pillái mögül csak néha nézett fel, de rögtön vissza is süllyedt az élvezet világába. Tovább harcoltam én is, megint igáztam, leigázni akartam, bebizonyítani neki, hogy micsoda potens férfi vagyok. Akartam látni, hogy élvezi, nagyon élvezi, és nem akarja, hogy vége legyen!




Most megfigyelhettem volna a melleit, de nem volt rá energiám, csak annyit láttam, hogy minden egyes döfésnél megremeg a mellkasa és ugrándozik rajta két sötétebb folt. De őszintén mondom, az most nem érdekelt.




Lassítottam, egyszerűen nem bírtam, de nem álltam meg. Lassan tovább mozogtam benne, a lehető legmélyebbre toltam a szerszámom a puncijába, a heréim nekicsapódtak a fenekének.




- Gyerünk, már nem kell sok... – nyögdécselt.




Nem válaszoltam, teljesen elkészültem az erőmmel. De még azért utoljára összeszedtem magam és felpörgettem az akciót. Nem is kellett sok, elég hamar éreztem, hogy elér az orgazmus mindent elsöprő apokaliptikus rohama, megfeszültem és amilyen mélyre lehetett betoltam a fegyverem és elsütöttem. De nem hagytam abba, mozgás közben élveztem, mert tudtam, hogy partnerem még nem élvezett el ezért nem állhatok le. Fejemet hátracsaptam és hörögve adtam a világ tudtára, hogy ismét ürítettem és fantasztikus élvezésen vagyok túl. Mindjárt teljesen elfáradok, gondoltam, de szerencsére pont annyit bírtam még , hogy neki is sikerüljön: egy halk sóhaj után kezdett rángatódzni a puncija és ütemesen szorította össze még mindig álló rudamat.




Agyam tisztult, testem nyugodott. Csak feküdtünk egymás mellett és néztük a fákat. Hangosan ziháltam és még mindig megremegtem néha.




- Huh – nyögtem.




Elég hülye befejezése egy kefélésnek, de egyszerűen nem tudtam mit mondani. Odafordultam hozzá és levezetésképpen simogatni kezdtem. Most tudtam csak alaposabban megvizsgálni a melleit: kissé megereszkedett, de azért nem kipukkadt lufikkal szemeztem. Ráadásul elég tekintélyes méretűek, nagyobbak, mint amit elsőre gondoltam. A bimbók még mindig mereven álltak kifelé a barna udvarból. Nem tudtam megállni és megnyalogattam őket.




- Csináltad már ilyen idős nővel, mint én?
- Nem.
- És? - kérdezte enyhe bizonytalansággal a hangjában.
- Finom volt, kellemes és vadító - nyugtattam meg.




A hátamra fordított és most ő fordult felém, kezét a mellkasomra tette. És igen, ott kalimpáltak azok a vérvörös körmök!




- Tudod, még sosem voltam idegen férfival a férjemen kívül, és egy kicsit visszafogottabbnak tűnhettem.
- Nem kell magyarázkodnod. Én inkább a barátnőd miatt izgulok. Nem fog elárulni?
- Nem.
- És tudta mit fogunk csinálni?
- Szerintem nem, de lehet, hogy sejtett valamit. - Aztán megrázta a fejét. - Amúgy sem hiszem, hogy elárulna, egyrészt nincs kinek, másrészt mert tudok én is egy-két... zavaros ügyéről...




A farkam lapulva, összetömörödve, kikészülve feküdt maszatos hasamon.




- Kérhetek valamit? - kérdeztem kissé feszengve.
- Igen. Persze.
- Kivernéd nekem? - böktem ki, mikor kérdőn rámnézett. – Imádom, ha lakkozott körmök játszanak a szerszámommal.




Csak rámosolygott, és akcióba lépett.




- Szóval, azt szeretnéd, hogy csináljam neked? Hát nem volt elég az előző? - korholt játékosan.




Körözgetni kezdett a hasamon, majd hozzá hozzáért a lankadt szerszámomhoz. Ki voltam merülve, de rettentően felizgattak azok a lakozott körmök. A péniszem egyből életre akart kelni, azonban pár moccanásnál nem tudtam többet kicsikarni belőle. De a selymes kéz igen. Finoman cirógatott, hegyes körmökkel szántott végig a puha bőrömön és már ettől kivert a veríték. Aztán hirtelen megmarkolta a puha hímvesszőt és verni kezdte. Kicsit mulatságosan nézhetett ki, ahogy ide-oda cseklett-nyaklott a tenyerében az aprócska pénisz. Mikor éreztem, hogy kezdek merevedni már nem hatott mulatságosnak.




Makkom kibukott a tenyere közül, ekkor már szinte teljesen keményen ágaskodtam. Ügyesen verte, eléggé csúszós maradt a bőröm ahhoz, hogy ne legyen kellemetlen érzés. Hol gyorsított, hol lassított, néha erősen szorított, máskor szinte csiklandozott, alig ért hozzá. Egyre feszültebb lett a hangulat, a piros körmök küzdöttek, dolgoztak serényen, a finom tenyér pedig csak vert és vert. Mintha megérezte volna, mit szeretnék, egyre erősebben szorított és tudtam, hogy már nem kell sok. Mozgatni kezdtem a csípőmet, ezzel is megpróbáltam fokozni a hatást. A kecses kacsó izgalmas munkáját bámultam, ő pedig le nem vette a szemét a duzzadt makkról. Mindketten vártuk már a kitörést, ami nem sokkal később meg is történt. Több löketben távozott fehér spermám.




- Ne, még egy kicsit... lassabban - nyögtem mikor le akart állni.




Szófogadóan csinálta még pár másodpercig, míg az utolsó rángás is végigfutott a testemen.




- Köszönöm – hörögtem.




Mikor visszamentünk a partra, a szürke egér már visszatért. Ki tudja, látott, hallott-e valamit a kis afférból. Spermámtól fénylő hasamat pedig ki tudja észrevette-e? De nem is volt fontos. Végre megtapasztalhattam egy érett 50-est.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Eddig ez a rész tetszett legjobban. Gratula!

2x69 ·
Hiszi a piszi.....a sztory izgi....ha igaz irigy vagyok...ha nem akkor kvittek vagyunk! remelem meg folytatod mesedet!!??

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: