Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyönyörtől homályos emlékképek

A holló nyomában

Semmi nem indokolja ezt a címet... Elegem van belőle. Holló. Mit kaptam tőle hat év alatt? Fájdalmat, semmi mást, fájdalmat és magányt. Tizenkét éves korom óta minden lépését figyelem... Figyeltem, amíg egy évvel rá el nem ment. És mégis: a fennmaradó öt évben nem felejtettem el. Megállás nélkül rá gondoltam, követtem facebookon, szinte nyomoztam utána. Nem volt, csak egy barátom, de ő is csak két hónapig, tavaly. Elvette a szüzességemet, aztán tovább ált. Nem is hiányzik, csak amolyan búfelejtőként funkcionált, és érdekes módon ezért soha egy álmatlan éjszakám sem volt. De most, a zsebemben a huszonéves, vállig érő sötétszőke hajú Ikeás nyári munkás srác telefonszámával úgy érzem, talán egyel jobb lesz így. Megakadt rajta a szemem, mert olyan ismerős volt így hátulról, valahogy a haja színe, meg az, hogy olyan irreálisan dúsan omlik a nyakára. Egy pillanatra mintha felrémlett volna bennem egy arc, de aztán el is múlt az érzés. Odamentem hozzá, rámosolyogtam, és kérdeztem tőle valamit a függönyrudakkal kapcsolatban, és végül egész jól elbeszélgettünk mindenféléről. Valószínűleg neki is feltűnhettem, mint nő, talán a farmersort és a félig átlátszó, bő szabású fehér atlétapóló miatt, ami szolidan kihangsúlyozta felsőtesti adottságaimat. Végül valahogy eljutottunk a „mikor érsz rá” kérdésig, és megbeszéltük, hogy este felhív és megbeszéljük, hogy holnap este elmegyünk valahová vacsizni.
-Hát akkor szia! - mondom neki halált megvető bátorsággal.
-Szia! Hé, a függönyrúd nem kell? - kérdezi, könnyedén felkapva a dobozt.
-Ja, de köszi. - veszem el tőle, rámosolygok, és fel akarom kapni, de nem igazán boldogulok vele. - Ciki, ha nem bírom el?
- Nem – mosolyog rám szexin, elveszi tőlem, és elkísér az aprócska Smartomig, ahol is bedobja az anyósülésre, mert máshová nem fér el, de még így is hátralóg a vége a csomagtartóba, tehát nem látok tőle hátrafelé, úgyhogy még a kitolatásban is segít. Végül csak elköszönök, és elindulok haza.
Marci... Milyen furcsa! Na mindegy, kedves fiúnak tűnik, és szokatlan módon nem a mellemhez beszélt, ez is valami. A neve nyilván csak véletlen.
Még egészen régről ismerek egy Marcit, aki majdnem velem egyidős, tizenkilenc éves, és kifejezetten kedvel engem. Mondhatni eléggé belém van esve. Kedves fiú, meg minden, talán még tetszhetne is, de nem. Nem tudom miért, de egyszerűen nem jön be. Pedig neki is hosszú a haja, göndör és barna. Hosszú haj... Ez a gyengém.
Lezuhanyzom, pizsit veszek, befekszem az ágyba. Másfeles, tehát elférnek rajta ketten, de csak szorosan összebújva. A régi lakásról hoztam el, ahol még a szüleimmel laktam. Mikor ott aludt a barátnőm, Alma, mindig leraktunk a földre neki egy plusz matracot, de volt, hogy elalvás előtt filmeztünk, és akkor feljött az ágyamra.
Egyik ilyen alkalommal egy romantikus vígjátékot néztünk, amin nagyon jól szórakoztunk, de voltak benne igencsak zavarba ejtő jelenetek igencsak egyértelmű célzásokkal. Utána még sokáig feküdt az ágyamon, és ilyen dolgokról beszélgettünk.
Mikorra idáig érek gondolatban, felkelek újra, felkapom a telefonom, és bepötyögök három szót.
Képzeld, mi történt!
Címzettet választok, nem is kérdés.
-Na mi? Csak nem posztolt valamit?
Hahaha. Nem. Vagyis de! Most hogy mondod, tényleg. Észre se vettem.
-Jézusom, Réka, beteg vagy?
-Gyógyulóban, azt hiszem... Pill
-Ok
-Kapcsolatban Bajor Annával. Rohadt ribanc!
Akárki is.
-Na ja. Valami ismeretlen. Na mindegy.
Igen, mit akartál mondani?
-Pasim van! Na jó, nincs, DE!
-?
-Hosszú a haja!
-Nem vagy te egy kicsit beteg?
-Á, dehogy... Na szóval, az Ikeában találkoztunk
-Pasizzunk az Ikeában! Lehetne reklám.
-Ja. Ajándék Marci a függönyrúd mellé :)))
-Marciii?!
-Egy másik. Szőke.
-Herceg.
-Nem, alter-hippi! És nagyon ari!
-Hidd el, a melled kell neki.
-Rá se nézett!
-Na jó, de. De csak négyszer.
-Mondom én! Mennem, kell, bocsi. Szólít a kötelesség.
-Ok, szia
-Holnap reggel hívlak!
-Mikor?
-Hajnali öt, na mentem
-Ok
Alma bébiszitter egy négygyerekes családnál, és imádja a munkáját. Mindig is szociális alkat volt, bevállalós. Erről jut eszembe, ágy!
Szóval beszélgettünk, beszélgettünk...
Mi ez a zúgás? Jézusom, ráléptem a vibrátorom távirányítójára. De hol van? Hüvely-csiklós. Hónapok óta nem használtam. És tessék, már meg is van. Nem akarom leállítani, pöckölgetem, és már tudom, mi lesz ennek a vége. Na de vissza Almához!
Tizenhat évesek voltunk, pont egy héttel voltam idősebb nála. Beszélgettünk, beszélgettünk, közben levettük a ruháinkat, hogy átöltözzünk pizsire. Nekem már akkor elég nagy volt a mellem, persze nem olyan brutálisan, mint amilyet ma látni itt-ott, de kicsit még így is szégyelltem. Ott álltunk meztelenül, és úgy csináltunk, mintha nem a másikat stírölnénk. Láttam rajta, hogy kíváncsi, úgyhogy nagy kegyesen megkönyörültem rajta. Emlékszem, konkrétan rákérdeztem, hogy jó vagyok-e így, pucéran. Lassan végigmért „A hajad tökéletes, illik a vörös a sápadt bőrödhöz. Olyan vagy, mint egy vadmacska.”. Elnevettük magunkat, de nem hagyhattuk abba. „Azért a te feketéd sem rossz! Pont kilátszik alóla a cicid, szexi vagy.” „Ó, hát kösz, de ebben a témában abszolút te nyertél.” „Most miért, nem olyan nagy ez! Nézd meg, simán belefér a kezembe.” A kezeim közé fogtam és viccesen megemelgettem őket.
Holnap korán be kell érnem, nem állhatok neki masztizni! Ahh, most már mindegy... Leveszem a nadrágomat, kikeresem a fiókomból azt a bugyit, ami nagyon összement a mosásban. Szétteszem a lábam, minden habozás nélkül egyszerűen magamba dugom a fekete-fehér csipkemintás műanyagot, nem vagyok híve az előjátéknak. És az egyszerű dolgoknak sem, erre felveszem még az icipici bugyit, eléggé belém nyomja a nyuszit. Egy ideig csak élvezem, ahogy zümmög bennem, érzem, hogy hogyha nem állítom le, már nem fogom tudni abbahagyni. Gyorsan rálépek még egyszer a távirányítóra: oké, leállt. Kimegyek a fürdőbe, nekiállok még egyszer fogat mosni, közben kicsiket körözök a csípőmmel. Az enyhe mentolos íz szétárad a számban, kicsit lehiggaszt, de akkor elejtem a fogkefét. Borzongás fut végig a gerincemen, ahogy lehajolok érte, ebben a pózban felerősödik a nyomás a G-pontomon, és ha  jobbra-balra mozgok, a csiklóm is kap egy kis kényeztetést. Gyorsan felegyenesedek, befejezem a fogmosást, nem bírom tovább. Bevágtatok a háló-nappali-konyhába, és felkapok egy párnát. Leteszem az ágyam sarkára, ráülök így, bugyiban, vibrátorral, és elkezdek előre-hátra mozogni, időnként megemelve a csípőmet. Egyre gyorsabban veszem a levegőt, ahogy közelítem hozzá a kezem, érzem, hogy a puncim forró és nedves. Lüktetése szétárad bennem, miképpen a feltépett seb fájdalma, lassan, legyezőformában terjed szét egész testemben. A csodálatos, bizsergető érzés már nem elég: be kéne kapcsolni. Lassan érzem, ahogy elkezd hozzám közeledni a gyönyör; ó, ne, várj, te gyilkos démon, ne ragadj el magaddal! Leállok, várom, hogy csillapodjon a szívverésem. Odanyúlok a távirányítóhoz, ó, ez nagyon jó így! Félig előrehajolva mocorgok, be sem kapcsolom a vibrit, annyira fantasztikus ez a póz. Kicsit többet kéne gyúrnom, nem tudom tartani magamat, megtámaszkodom hát az asztalban. Bekapcsolom a vibrit, és újrakezdem a mozgást, most már nem fogom abbahagyni, míg a nyögéseim át nem fordulnak sikolyokba, a szememet pedig képtelen vagyok nyitva tartani. Elöntik az agyamat az emlékek, vissza újra az ágyhoz...
Bekente magát, és közben tovább beszélgettünk. Mögé kerültem, átvettem a tubust. Megkért, hogy kenjem be a hátát, és én engedelmeskedtem a kérésnek, kezeim lassan simogatták végig a lapockáit, tarkóját, majd lejjebb, a csípőjét, kicsit előrébb is. Éreztem, hogy megborzong, és valami bizsergést én is elkezdtem érezni. Egy pillanatra elengedtem, hogy megvakarjam a puncimat, de ettől csak rosszabb lett. „Na mi az, felizgattalak?” kérdezte viccesen, de ahogy visszatértem a csípője simogatásához és a vállára támasztott állal lenéztem, láttam, hogy ő is dörzsölget, de hirtelen elkapta a kezét. „Csak nyugodtan, nem zavar!” mondtam neki halál komolyan. „De most milyen már ez, nem vagyok leszbi!” Ennek ellenére folytatta, és a teste remegése különben is mindent elárult. „Én se, hidd el.” szögeztem le, miközben már a melleit simogattam. Kicsit szétnyitotta a lábát, és úgy nyúlt magához. Kicsit hátrébb jöttem, őt is magammal húzva, és leültem az ágyra, úgy, hogy Alma pont az ölemben ült. Így már hozzáfért rendesen a lényeges területhez, teljes terpeszben. Láttam rajta, hogy koncentrál, ajkain gyöngyözött az izzadság. Közelről nézve pont olyan volt, mint addig, minden porcikáját ismertem már. De mégis, a vágytól piros orcák és az összehúzott szemöldök éles ellentéte a kissé zavart, ideges pillantással addig ismeretlen volt előttem. Amikor már elkezdett pihegni, abbahagytam a mellei kényeztetését. „Naaa!” morgott csalódottan. „Csendben legyünk, mert apámék is itthon vannak.” „De egy emelettel lejjebb!” „Na jó. Akkor legalább hagyd, hogy segítsek.” Bólintott, és leszállt rólam. Leültettem magam mellé, én magam eltérdeltem. Félősen összezárta a a lábait, de mikor megpróbáltam szétnyitni, nem tiltakozott. „Mit szégyenlősködsz, szép vagy!” mosolyogtam rá. Így is gondoltam: nem szerettem bele ugyan legjobb barátnőmbe, de kétségtelenül felizgatott. „És a szüzességedhez sem nyúlok. Tartozom egy vallomással.” „Igen?” Türelmetlen volt a hangja, nem csoda, nem engedtem el az orgazmusig. „Tudom, mit kell csinálnom” Bár egyedül úgysem sikerült volna neki... Először lassan végigsimítottam a szeméremdombját, majd a nagyajkait, mire megremegett, és halkan felsóhajtott. Egy ideig maradtam is ennyinél, nem akartam durva lenni. De mivel nagyon türelmetlen arcot vágott, kicsit benyúltam a kisajkai közé egy kevéske síkosítóért, és eléggé meglepett, amit találtam. „Úristen, de nedves vagy!” Nem mondott semmit, csak elvörösödött, nem baj, megértem. A nedvességet szépen elkenegettem a csiklóján, pont azzal a körkörös mozdulattal, amivel két éve csináltam magamnak is. Alma most már folyamatosan remegett, vér szökött az arcába, és olyan forró volt, hogy így utólag elgondolkozom, hogy tudtam volna-e rajta tojást sütni. Halk nyögései lassan már nem voltak elég halkak, ezért szabad kezemmel felnyúltam, és a mutatóujjamat az ajkaira simítottam. Csendben maradt, és én a kezemet újra leejtettem, és a nagyajkai belső felét kezdtem el simogatni, nem maradt kezem magamnak. Sebaj, majd utána. Felbukkant bennem egy gondolat, és nem vetettem el. Elvettem a kezemet, mire elégedetlenül nézett rám, felnyitotta a szemeit, amikről addig azt sem tudtam, hogy csukva voltak. De gyorsan folytattam, ezúttal kicsit másképp: ráhajoltam a puncijára, és apró puszit nyomtam rá. Nagyon kíváncsi voltam, milyen lesz, rosszabbra számítottam. Mióta vágytam én is erre, hát ő megkapta. Nyelvemmel megkerestem a csiklóját, egyet-kettőt nyaltam rajta, majd szívni kezdtem. Alma újra elkezdett remegni, kapkodta a levegőt, de végig figyelt, hogy a lehető legcsendesebb maradjon. A szemét újra lehunyta, lábai elkezdtek remegni. Nem is csináltam semmi mást, tudtam, hogy ez elég. Alma a hajamba túrt, húzott magára, alig kaptam levegőt, de nem hagytam abba, ez kell neki, szívesen megfulladok az orgazmusáért. Egyre erőseben szívtam, ő pedig egyre jobban remegett, minden izmát megfeszítette. Hirtelen minden addiginál erősebben elkezdett remegni, teste ívbe feszült, és ahogy felnéztem, láttam rajta, hogy könnyezik. Mikor csillapodott a remegése, abbahagytam a szívást, és lassan felemelkedtem. Alma a könnyeit törölgette, és pihegve nézett rám. „Én... Köszi.” Motyogta zavartan. „Ahh, semmiség.” Mosolyodtam el magam. „Soha nem volt még orgazmusod, mi?” „Nem.” Egy csöppenés hallatszott, az én puncim is jócskán nedves volt ám. Erre sokat sejtetően elmosolyodott. „Na mi az, felizgattalak?” „Igen!” Felálltam, megragadta a kezem, és lehúzott az ágyamra. Felfeküdtem, mintha csak aludni akarnék, háton, mindig így alszom egyébként. Odaült a lábam közé, amit készséggel szétnyitottam előtte. Túlságosan fel voltam izgulva ahhoz, hogy eljátsszam a szégyenlőst. A vágy tüze forrón nyaldosta a bokáimat, elég lett volna egy érintés, hogy beterítsen, mint egy hatalmas hullám. „Na, akkor most mit csináljak?” „Hát, van ott egy kis pöcök, azt például nyugodtan szívhatnád...” Jelentettem ki szégyentelenül. „Hol?” Felültem, széthúztam az ajkaimat, és rámutattam a csiklómra. Hátradőltem, és éreztem, ahogy a kezeivel széthúzza a nagyajkaimat. Pont, mint én az előbb, csak sokkalta izgatóbban. Kitapogatta a kis gyönyörgombot, és a szájába vette. Elkezdi szívni, pont úgy, ahogy jó volt. Éreztem, ahogy az a bizonyos hullám kezd beteríteni...
Áh...
Szívogatás közben a combjaimat simogatta...
...Oh, ez az!...
...a gyönyör pillanatában láttam szétrobbanni magam előtt a csillagokat, és éreztem, ahogy az élvezet összerántja az egész testemet, de mégis csak egy pontra koncentrálódik...
...az érzés szinte már a fájdalommal határos...
...újra és újra ívbe feszültem, majd elengedtem magam...
...érzem, ahogy kitölt a végtelen üresség...
...és csak lassan, nagyon lassan nyugodtam meg. Alma várakozóan nézett rám, mint aki azt kérdezi: „Na, milyen voltam?”
Nem lehetett panaszom.
Hozzászólások
Sinara ·
Hangulatos kis történet.
Van benne feszültség, mindennapos gondok és egy csipetnyi rejtély.
A helyesírásra figyelj oda, de amúgy jó lesz ez!
WhiteRabbit ·
Köszönöm:)
Akkor legyen folytatás?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: