Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyönyörök szigete II. rész - Műveltség 6. fejezet

1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

 

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!

Emellett megjegyezném, hogy egy nagyon hosszú történetről van szó. A most megkezdett sorozat negyvenkét részes (a részeket átlagosan 5-6 fejezetre tudom tagolni), de vannak folytatásai is. Az egész alkotás jelenleg a hatodik sorozatnál, azon belül is a jelen résztől számított száztizenegyedik résznél jár (vagyis úgy ötszáz-hatszáz fejezetnél). Ennek megfelelően a történet elég lassan építkezik és bizonyos részleteknek (például a karaktereinek) nagy figyelmet szentel. Ez nem feltétlenül probléma, mert szerintem épp ez emeli ki többek között a többi erotikus történet közül. Viszont emiatt akadnak nem ritkán több fejezetes időszakok is, amikor explicit erotikus tartalom nincsen. Néha egymást követik a többfejezetes szexjelenetek, néha viszont két-három fejezet is "kimarad" utánuk, ami során a szerző inkább a karaktereire koncentrál.

Úgyhogy, összefoglalva:

 

AKI CSAK LESZBI, CSAK HETERO, VAGY CSAK GRUPPEN TÖRTÉNETRE VÁGYIK, ESETLEG A HÁROMBÓL VALAMELYIK TASZÍTJA, ANNAK JELZEM, HOGY A TÖRTÉNETBEN MINDHÁROM VAN.

 

A TÖRTÉNET LASSAN ÉPÍTKEZIK. VANNAK BENNE HOSSZÚ ÉS RÉSZLETES SZEXJELENETEK, DE KÖZÖTTÜK TÖBB FEJEZETNYI "SZÜNETEK" IS.

 

Akinek a kettőből bármelyik is problémát jelent, erősen gondolja meg, belekezdjen-e a történetbe!

 

Írta: Jeremydcp

Fordította: Sinara

Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 5.

 

*********************************************************************

 

Hamarosan az érzékeim szinte teljesen elteltek ettől a nőtől. A mámorító illata, érzéki ajkainak íze és apró, puha kezei, amik rásimultak a nadrágomon dagadó dudorra, teljesen elvették az eszem. Nem említve persze angyali arcát és észveszejtően vonzó testét. Kérdés sem férhetett hozzá, hogy akarom ezt a nőt. Jobban akartam, mint bármit kerek e világon.

Csókolózás közben ügyetlenül próbálkoztam kigombolni a blúzát és széttárni azt. Pamela a vállai rángatásával segített, míg végül a ruhadarab a földre nem hullott. Kihasználtam ezt a lehetőséget, hogy bal mellére simítsam kezem és gyengéden megmarkoljam azt melltartója anyagán keresztül. Halkan felnyögött, ahogy ujjaim a ruhadarab kosarai alá hatoltak és hegyük megérintette bimbóját. Ajkaim és nyelvem pedig közben érzéki száját kényeztették. Végül Pamela hirtelen elhúzódott a csókból és álmodozó tekintettel a szemembe nézett. Az arcán széles, érzéki mosoly ült.

Becsúsztatta a kezét a sortomba és megmarkolta meredező szerszámomat.

- Biztos vagy benne, hogy a többiek lenn vannak a strandon?

Lassan bólintottam.

- Igen... Amennyire én tudom.

Ismét elvigyorodott.

- Helyes. Csak magamnak akarlak téged.

- Trish és Lindsay az edzőteremben vannak – buggyant ki belőlem önkéntelenül, miközben kikapcsoltam a melltartóját. - De ott is fognak maradni még egy ideig.

- Amíg ott maradnak... - bólintott Pamela is.

Felnyögtem a gyönyörtől, ahogy a finom ajkaik ismét az enyémekhez nyomódtak. Ezúttal a csókunk sokkal intenzívebb volt, mint korábban. Mohón egymás ajkaira tapadtunk és nyelvünk mélyen a másik szájába hatolt. Ez alatt Pamela lejjebb tolta nadrágomat, hogy utána szabadon fonhassa dorongom köré ujjait, miközben én a melleit masszíroztam.

Aztán Pamela visszahúzódott a csókból, ami egy pillanatra csalódottsággal töltött el. Túlcsordult bennem a vágy, amikor azonban a térdeire ereszkedett és megfelelő pozícióba állította a farkamat, hatalmasat dobbant a szívem.

Felnézett rám és elvigyorodott.

- Régen csináltam már ezt – morogta. - Lássuk csak, tud-e még ez az öreg kanca egy kis rúzst csalni a farokra.1

Vigyorogva egy pillanatra sem szakította el tekintetét enyémtől, miközben szerszámom hegye eltűnt mennyei ajkai között.

Felnyögtem az élvezettől, ahogy ajkai végigsimítottak makkomon, ujjai pedig falloszom tövét simogatták. Pár percig ebben a pozícióban maradt, miközben továbbra is szemeimbe fúrta tekintetét és halkan nyöszörgött ő is a gyönyörtől.

Rá kellett ébrednem, hogy Pamela még jobban is fel van izgulva, mint én, ha ez egyáltalán lehetséges.

Váratlanul Pamela megváltoztatta a technikája és fel-le kezdte mozgatta a fejét meredező szerszámomon, olyan sebesen, mintha az élete múlna rajta. Közben pedig ujjai hegyével a golyóimat masszírozta. Nekem nem is kellett semmi mást tennem, csak hátra hajtanom a fejemet és elveszni a gyönyörben.

A szőke bombázó kihúzta a farkamat a szájból és végigfuttatta rajta a nyelvét, hogy aztán ismét ajkai közé fogadja, közben pedig felemelte érzéki vonalú fenekét és egész teste mozgását belevitte a lendületbe, ahogy oda-vissza mozgott árbócomon.

Hangosan felnyögtem és ujjaimat a aranyló fürtjei közé fontam.

- Gyönyörű vagy, drágám! - nyögtem, lepillantva rá. Pamela válaszként farkammal a szájában visszamosolygott és halkan kuncogott.

Az isteni tehetséggel megáldott szépség ismét kiengedte szerszámomat a szájából, hogy végigcsókolja rajta dagadó ereimet és ismét elnyelje teljes hosszában. Majd ez a procedúra ismétlődött újból és újból, még számtalan alkalommal Aztán a feje mozgása egyre gyorsabb lett, amitől pedig én egyre hangosabban nyögtem és éreztem, hogy elborítanak a szenvedély hullámai.

Létezik mámorítóbb érzés, legalábbis egy férfi számára, mint hogy egy ilyen gyönyörű nő térdel előtte és szopogatja a farkát? Talán lenne, aki nem ért egyet, de én egyáltalán nem tartozom közéjük. Semmi nincs a világon, ami akárcsak összehasonlítható lenne ezzel.

Ami pedig még jobbá tette, az a tény volt, hogy Pamela képezte álmaim netovábbját, ha nőkről volt szó. Pamela olyan magával ragadó szőke szépség volt, csillapíthatatlan szexuális étvággyal, ami sokak számára csak a férfimagazinok lapjain létezik. De ő itt volt, teljes testi valójában, velem, az én szigetemen. Mit tehettem, amivel kiérdemeltem ezt? Hála legyen az égnek!

Mindkét kezem Pamela tarkójára simítottam, miközben kieresztettem magamból egy mélyről jövő nyögést. Aztán magam felé húztam a fejét, teljes hosszában eltüntetve szerszámomat a szájában. Éreztem, ahogy a robbanás készülődik a testemben.

Felnyögtem, ahogy az első löket útjára indult társnőm szájába. Pamela nyögött egyet és visszább húzódott, hogy aztán nyelve hegyével lesimítsa nedveimet farkam hegyéről. A második lövés telibe találta a száját, súrolva a fogait menet közben. Megmarkoltam a farkam és hevesen rángattam, igyekezve kipréselve belőle még több fehér nedvet.

Sikerrel jártam és a következő, immáron gyengébb löket Pamela gyönyörű arcán landolt. Némán figyeltem, ahogy leszopogatta és elnyelte spermám maradékát, a száján kibuggyanó maradék pedig lecsorgott az állán.

Végül már csak egy kövér csepp maradt a farkam hegyén, amit kimért mozdulatokkal leráztam, hogy végül pontosan Pamela nyelvén landoljon, aki csintalanul kuncogni kezdett, mielőtt azt is lenyelte volna.

Lepillantottam erre a csodálatos és teljesen felizgult nőre, ahogy nedveim csorogtak le az arcán. Gyönyörű látvány volt.

– Na, milyen voltam? - kérdezte, még mindig széles mosollyal az arcán.

- Csodálatos voltál, drágám – nyögtem. - Ez volt messze a legjobb szopás, amiben valaha részem volt.

- Jobb, mint Amy-é? - kérdezte Pamela kihívó hangon. - Tudom, hogy nálad járt múlt éjjel.

- Amy csodálatos volt, kedves. De még csak össze se lehet hasonlítani veled.

A dögös sztriptíztáncosnő elmosolyodott és talpra emelkedett. Aztán megfogta a kezem és engem is felállított, hogy körém fonhassa a karjait és ajkait a enyémekhez nyomja. Mohón és szenvedélyesen csókolóztunk, miközben testünket egymáshoz dörgöltük. Érzéki fenekére simítottam kezeimet és gyengéden megmarkoltam farpofáit, hogy aztán letoljam farmersortját. Amikor a tangája is követte a ruhadarabot, Pamela végre ott állt előttem teljes meztelen valójában.

Lehúzott magával a padlóra és elhúzódott a csókból, hogy kihívóan rám mosolyogjon.

- Szeretném, ha megdugnál. Itt és most. - Azt fontolgattam, hogy az orális gyönyöröket, amiben részesített, hasonlóval viszonozzam, de... - Kérlek – nógatott. - Szeretném, ha most rögtön megdugnál. Nem akarok többet várni rá. Épp eleget vártam, hogy megint egy férfival lehessek. Kérlek... most...

Nem is várta ki a válaszomat, hanem a hátára feküdt és szélesre tárta a lábait. Én fülé helyezkedtem, felkészülve, hogy misszionárius pózban hatoljak belé. Felemelte mindkét lábát és a nyakam mögött összekulcsolta őket, miközben makkomat bejáratához igazítottam. Eljött az idő.

Lassan belé mélyesztettem szerszámomat és figyeltem, ahogy az arca elvörösödik a szenvedélytől. Mindketten felnyögtünk, ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre toltam belé farkamat, lassan mozogva, nehogy megsértsem. Hihetetlen érzés volt, ahogy szűk járatába hatoltam.

Amikor már teljes hosszomban belé hatoltam, előre hajoltam, hogy megcsókoljam őt. Mindketten elmosolyodtunk a testünket feszítő gyönyör ölelésében.

Lassan kijjebb húztam a farkamat, hogy aztán ismét visszalökjem belé. Pamela felnyögött és megborzongott, amikor megismételtem a mozdulatot, ezúttal viszont már gyorsabban. Így folytattam tovább, egyre nagyobb sebességre kapcsolva, míg végül már teljes lendülettel pumpáltam belé szerszámomat.

Még mindig előre hajolva telehintettem a szőkeség arcát és nyakát csókjaimmal. Úgy tűnt, legalább annyira élvezi a történéseket, mint én. Amire még rátett egy lapáttal az a gyönyör is, amit Pamela nyögései okoztak, miközben halkan zihálva könyörgött folytatásért. Zene volt a füleimnek.

Társnőm mellei remegtek a lökéseimtől, arca pedig görcsbe rándult a gyönyörtől. Aztán a hangja elakadt és ismét hangosan felnyögött. Kezeivel a saját melleit kezdte gyúrogatni. A szavai, nyögései és teste vonaglása pedig már engem is a csúcs közelébe lendített. Alig bírtam már tovább. Vonzó társam pedig ezt tökéletesen érezte is.

- Csináld! - nyöszörögte. - Csináld! Tudom, hogy te is akarod. Élvezz belém...! Kérlek...

Nem volt már visszaút. Nem tudtam tovább kontrollálni a testemet. A növekvő szenvedély győzött, én pedig mélyen belé toltam a szerszámomat, mielőtt a robbanás bekövetkezett.

Álmaim nője felsikoltott a gyönyörtől, én pedig hevesen ziháltam, ahogy nedveim lüktetve törtek elő belőlem, elveszve a testében. Közben pedig Pamela beleolvadt a gyönyör hullámaiba.

Amikor mindez véget ért, úgy éreztem, kiszáll belőlem minden erő és Pamelára roskadtam. Mindketten kimerülten simultunk a másik karjaiba.

- Jó fiú – zihálta Pamela, majd szájon csókolt, miközben végigfuttatta ujjait a hajamon. - Jó fiú...

Átkaroltam őt és közelebb vontam magamhoz, viszonozva csókját.

- Jó kislány...

Pamela kuncogni kezdett, miközben szorosan egymáshoz bújtunk.

- Remélem, nem bánod, ha őszintén elmondtam, hogy ez volt az első eset, hogy férfival voltam már egy éve, Jeremy. Nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni. Viszont úgy gondolom, hogy az őszinteség fontos része egy kapcsolatnak.

- Azt mondasz el nekem, amit csak szeretnél. Tényleg bármit.

- De ugye tudod, hogy ez kétoldalú? - válaszolta komolyan. - Teljesen megbízhatsz bennem, Jeremy. Nekem elmondhatsz bármit.

- El is mondtam.

- Nem. Nem így volt – folytatta, én pedig kissé elhúzódtam, hogy a szemeibe nézzek, elgondolkodva szavai jelentésén. Pamela rosszallóan ingatta a mutatóujját az orrom előtt. - Mondd el, miért hívtál ide engem és a többi lányt, Jeremy! Mondd el az igazi okát! Nem féligazságokat szeretnék. Megígérem, nem mondom el senki másnak, ha nem akarod.

Kényszeredetten felnevettem és éreztem, ahogy a bennem gyülemlő feszültség lassan tovaszáll. Pamela tényleg tökéletes társ lehetne nekem. Legalábbis abban a szent pillanatban teljesen meg voltam győződve róla. Tökéletesen el tudtam képzelni, hogy feleségül veszem ezt a szépséget...

- A valódi ok az, drágám, hogy szeretném megtalálni álmaim nőjét – mondtam remegő hangon, majd megcsókoltam a homlokát. - És azt hiszem, meg is találtam.

Pamela felsóhajtott és lehunyta a szemeit néhány pillanatra, emésztve a szavaimat. Amikor végül ismét kinyitotta a szemeit, az arcán érzelmek vihara tükröződött.

- Azt hiszem, te is segítettél nekem megtalálni azt, amit régóta kerestem.

- És mi lenne az? - kérdeztem, lecsókolva a szemeiből kibuggyanó könnycseppeket.

- A tökéletes férfi.

Pajkosan elmosolyodtam és ide-oda kapkodtam a fejem, körbepillantva a szobában.

- Igazán? És hol van ő? Találkozhatok vele? Talán adhatnék neki néhány tanácsot.

Legnagyobb örömömre Pamela hangosan felnevetett, majd hevesen megcsókolt.

- Maradjunk még itt egy kicsit! - mondta könyörgő hangon. - Tarts a karjaidban! Kérlek.

Bár a könyvtár nem épp a legideálisabb hely volt egy ilyen románchoz, sosem utasítottam volna vissza egy ilyen kérést. Gyengéden rámosolyogtam és megígértem: - Addig maradok itt veled, amíg csak szeretnéd.

 

Folytatása következik!

 

Vége a II. résznek!

 

1Angolul egy kis szójáték: „put the lipstick on the dickstick”.
Folytatások
7592
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Előző részek
4922
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4936
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4536
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4882
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
6092
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Hasonló történetek
4694
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
4469
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: