Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyönyörök szigete I. rész - Fizetett vakáció 9. fejezet

1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném, hogy egy nagyon hosszú történetről van szó. A most megkezdett sorozat negyvenkét részes (a részeket átlagosan 5-6 fejezetre tudom tagolni), de vannak folytatásai is. Az egész alkotás jelenleg a hatodik sorozatnál, azon belül is a jelen résztől számított száztizenegyedik résznél jár (vagyis úgy ötszáz-hatszáz fejezetnél). Ennek megfelelően a történet elég lassan építkezik és bizonyos részleteknek (például a karaktereinek) nagy figyelmet szentel. Ez nem feltétlenül probléma, mert szerintem épp ez emeli ki többek között a többi erotikus történet közül. Viszont emiatt akadnak nem ritkán több fejezetes időszakok is, amikor explicit erotikus tartalom nincsen. Néha egymást követik a többfejezetes szexjelenetek, néha viszont két-három fejezet is "kimarad" utánuk, ami során a szerző inkább a karaktereire koncentrál.
Úgyhogy, összefoglalva:

AKI CSAK LESZBI, CSAK HETERO, VAGY CSAK GRUPPEN TÖRTÉNETRE VÁGYIK, ESETLEG A HÁROMBÓL VALAMELYIK TASZÍTJA, ANNAK JELZEM, HOGY A TÖRTÉNETBEN MINDHÁROM VAN.

A TÖRTÉNET LASSAN ÉPÍTKEZIK. VANNAK BENNE HOSSZÚ ÉS RÉSZLETES SZEXJELENETEK, DE KÖZÖTTÜK TÖBB FEJEZETNYI "SZÜNETEK" IS.

Akinek a kettőből bármelyik is problémát jelent, erősen gondolja meg, belekezdjen-e a történetbe!

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 3.

*********************************************************************

Amint Lindsay belépett a fürdőszobába, a mozgásérzékelő reagált a jelenlétére és a kukkoló szobámban azonnal életre kelt az ottani kamerához tartozó monitor. Miután becsukta az ajtót, Lindsay odament a jakuzzihoz és megnyitotta a csapot. Beállította a víz hőmérsékletét, majd csak hagyta, hogy az megtöltse a kádat. Egy pillanat múlva a vékony szőke lány a falnak dőlt és a pizsamanadrágja peremét kezdte gyűrögetni.
Kezdődik...
Mit is tehettem volna? Nyitva állt a lehetőség, hogy csak hátra dőljek a kukkolószobám magányában és figyeljem, ahogy Lindsay sorban megszabadul az összes ruhadarabjától, feltárva mennyei testét, majd elmerül a habok között.
Én lehettem az első, aki részesül ebben a gyönyörben. Elvégre Lindsay még szűz volt, szóval logikus volt a következtetés, hogy senki se láthatta még érzéki idomait előbukkanni ruhái alól. Számomra viszont itt volt a nagy lehetőség. Lindsay-nek pedig ráadásul fogalma sem volt arról, hogy közönsége van. Senki se tudná meg. Kivéve persze engem. Nem ez lenne a non plus ultra annak, aki történetesen az egész házát bekamerázta, hogy kialakíthasson egy kukkolószobát? Most pedig élvezhettem ennek az előnyeit.
Azonban senki számára nem lehet meglepetés, hogy abban a pillanatban, hogy Lindsay elkezdte letolni a nadrágját, kikapcsoltam a fürdőszobában elrejtett kamerát, a hozzá tartozó monitor pedig egy másodperc alatt elsötétült előttem. Egy századmásodpercig se fontolgattam, hogy kikémleljem ezt a lányt egy ilyen bensőséges pillanatában. Egyszerűen nem tűnt helyesnek számomra. Sosem tennék ilyet egy ilyen ártatlan lánnyal.
A többiek viszont, legnagyobb szerencsémre, már nem voltak olyan érintetlenek, hogy ezt a reakciót váltsák ki belőlem.
A figyelmemet ismét a hálószoba felé fordítottam, ahol Trish meredten bámulta a csukott fürdőszoba ajtót, miközben egyik kezével telt mellét simogatta a pólóján keresztül. Nyilvánvaló volt, hogy a jakuzzihoz elvonult lány szobatársa pontosan arról fantáziál, amiről én az előző pillanatokban. Vajon hogy nézhet ki Lindsay meztelenül? Talán épp elképzelte, ahogy beszappanozza a lány hamvas testét, épp úgy, ahogy Pamela és Amy is tették egymással pár órával korábban. Vagy, ami még valószínűbb, Trish arról fantáziált, hogy milyen íze lehet szobatársa érintetlen puncijának, ahogy a nyelve belesiklik...
Hangosan felsóhajtott és immáron mindkét kezével markolászni kezdte telt melleit. Meredten bámulta az ajtót és halkan mormogni kezdett: - Egek...! Lindsay annyira szexi. - A szemeim elkerekedtek, ahogy figyeltem őt, miközben motyogásába egyre több nyögés is vegyült. - Sosem láttam még ilyen édes és hamvas teremtést. Annyira szeretném haza vinni és eljátszadozni vele a következő ötven évben!
Szemei lecsukódtak, de mielőtt ujjai a sortja pereme alá siklottak volna, ismét az ajtóra pillantott. Úgy tűnt, biztos akar lenni benne, hogy Lindsay nem fog egyhamar ismét betoppanni. Elégedetten a fürdőszobából átszűrődő zajokkal, Trish felnyögött és az ujjai a combjai közé siklottak.
Teste vonaglani kezdett az ágyon, ahogy keze a combjai között barangolt. Kék sortja elég szűk volt így, bár nem láthattam ágyéka vonalait, a keze mozgását tökéletesen tudtam követni, ahogy a punciját izgatta.
- Mmmmm! - dorombolt és felemelte a térdeit. - Annyira akarom ezt a lányt...!
Odabenn, a kukkolószobámban, nem tudtam ellenállni, hogy én is elő ne vegyem dagadó farkamat a nadrágomból, hogy lassan simogatni kezdjem. Trish mindig is nagyon megfontolt és kissé távolságtartó volt, így ez a pillanat, ahogy figyelhettem maszturbálás közben, nagyon különlegesnek tűnt.
Trish megnyalta az ajkait, ahogy kis magánszáma egyre intenzívebbé vált. Lábai még mindig a levegőben voltak és lágyan remegtek ujjai mozgásának hatására. Másik keze pedig közben a melleire simult.
Váó! - sóhajtottam fel magamban. - Micsoda látvány...!
Bűntudatom lehetett volna, amiért így kikémlelem Trisht, de egy pillanatig se volt. Kíváncsiságom és a bennem fortyogó vágy mindig győzedelmeskedett a visszafogott, logikus énem felett... azzal az egyetlen kivétellel, amit Lindsay esete jelentett. Bármennyire is szerettem kukkolni, nem tudtam rávenni magam, hogy egy ilyen érintetlen szépséget meglessek. A többi lány esete viszont semmiféle kétkedést nem keltett bennem.
- Gyerünk, kislány! Csináljuk együtt! - mormogtam hangosan a szobám magányában, miközben a farkam húzogatva figyeltem Trish mozdulatait a monitoron.
A lány a megfigyelt szobában kuncogni kezdett, amikor a szavaim elhangzottak. Vajon azt képzelte el, milyen lenne, ha Lindsay csinálná azt neki, amit éppen ő tett saját magával. Nem mintha ez kérdéses lett volna. Nyilvánvalóan ez járt a fejében. Számos egyéb dolog mellett.
Trish ismét felnyögött és mozdulatai egyre hevesebbek lettek, ahogy gyorsabban és gyorsabban ujjazta magát.
Éreztem a növekvő feszültséget a testemben, amikor váratlanul előhúzott egy fehér vibrátort a párnája alól, majd az arcához emelte.
- Nos... itt van Mr. Happy ideje – vigyorgott, de amikor épp elkezdte volna letolni a nadrágját, zaj támadt a lakrész egy másik szegletében. Trish megmerevedett egy pillanatra, majd olajozottan működő keljfeljancsiként pattant ülő helyzetbe. Beletelt egy pillanatba, amíg fény derült rá, hogy a zaj a fürdőszoba zárjának nyílásától származott.
Trish még időben felfigyelt az eseményekre, hogy arra is legyen ideje, hogy visszadugja a vibrátort a párnája alá.
Testtartása azonban továbbra is merev volt és nyugtalan, arcán pedig a bűntudat apró jelei ültek, ami Lindsay figyelmét sem kerülte el, amikor kilépett a fürdőből.
- Minden rendben? - kérdezte.
- Ööö... igen. Persze – bólintott Trish a szokásosnál kicsit hevesebben kapkodva a levegőt. - Én... én csak... tudod... megijesztettél kicsit. Igen. Megijesztettél. Épp elbóbiskoltam. - Szavait heves bólogatással támasztotta alá, igyekezve a lehető legártatlanabb képet magára ölteni. - Azt hittem, elmentél fürdeni, hm?
Lindsay, aki még mindig a kiskacsás pizsamáját viselte, a bőröndje felé bökött, ami az ágyán pihent.
- Itt felejtettem a hajszárítómat – válaszolta ő is kissé zavartan. - Csak... visszajöttem érte. - Gyorsan oda is lépett a táskához, hogy előbányássza belőle a gépet. Ismét értetlen pillantást vetett Trish-re, majd visszament a fürdőszobába és megint bezárta az ajtót.
A másik lány vett egy mély levegőt és arcát a jobb tenyerébe temette. Hüvelyk- és mutatóujjával a szemeit dörgölte, majd megrázta a fejét.
- Ez közel volt – motyogta. - Szükségem van egy kis friss levegőre. - Azzal felállt és gyorsan kisietett a szobából.
Én is megráztam a fejem a kukkolószobám rejtekében. Volt egy olyan érzésem, hogy Lindsay pontosan tudta, mit művelt Trish, amíg ő odabenn volt. Ugyanakkor el se tudtam képzelni, hogy ennek az ártatlan lánynak eszébe jusson, hogy Trish éppen maszturbált. Pláne, hogy közben pont őrá gondolt. Mégis hogyan sejthetett volna meg ilyesmit?
Trish elmondhatatlanul szerencsés volt, hogy megúszta...
Lindsay látványa a pizsamájában, ami csak még fiatalabbnak mutatta őt, társítva szüzessége tényével, csak még jobban felpörgette az érzékeimet. Hevesen markolásztam a farkamat, miközben elképzeltem, milyen lenne a méretes szerszámot azok közé a hamvas ajkaik közé vezetni. Jobban vágytam arra, hogy betörjem Lindsay érintetlen punciját, mint bármi másra.
Ugyanakkor csak akkor tettem volna meg ezt ezzel a lánnyal, ha ő is maximálisan benne van. Akárcsak Trish, én se akartam rákényszeríteni a saját akaratomat. Nem voltam az a fajta ember. De maga az elképzelés... A lehetőségekről való fantáziálás... Ezzel még nem bántottam senkit.
Talán bőven kerülgettek a perverz gondolatok, de büszkén vallottam magam olyan úriembernek, aki sosem tesz olyat egy hölggyel, amit az nem akar teljes mértékben. Ezért se bántam meg, hogy kikapcsoltam a fürdőszobai kamerát, amikor Lindsay vetkőzni kezdett. Máskülönben borzalmas bűntudat gyötört volna.
Ugyanakkor viszont az agyam folyamatosan Lindsay és a vele kapcsolatos lehetőségeim körül zakatolt. Hány frissen érettségizett lány fontolgatna komolyan egy hosszú távú kapcsolatot egy olyan harminckilenc éves férfival, mint én? Ezt mindenképpen észben kellett tartanom, mielőtt érzelmileg túlságosan kötődni kezdenék Lindsay-hez. Több mint kétszer olyan idős voltam, mint ő, és, ami még rosszabb, akár az apja is lehettem volna. Ez volt az első ilyen eset életemben. Sosem volt még dolgom olyan nővel, akinél ez a helyzet fennállt volna. És egyáltalán nem tűnt az egész helyesnek. Nem tűnt helyesnek ilyesmiről fantáziálni.
A következő pillanatban pedig, bármilyen furcsának is tűnt, Lindsay és Trish azonnal ki is röppentek az elmémben keringő gondolatok közül.

Folytatása következik!
Folytatások
7595
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
6507
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4922
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4936
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4536
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Előző részek
5602
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
5987
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
5742
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
5922
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
6981
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Hasonló történetek
5010
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
4695
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Éreztem, hogy el kell olvasnom, mert nem véletlenül választod az írásokat. Egyelőre csak 1 fejezetet olvastam, de azt hiszem, sorra veszem a többit is, mert tetszett a kukkolás és amiket kiváltott.
Sinara ·
Örülök. Majd kíváncsi leszek a későbbi véleményeidre is. ☺

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: