Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyönyörök szigete I. rész - Fizetett vakáció 8. fejezet

1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném, hogy egy nagyon hosszú történetről van szó. A most megkezdett sorozat negyvenkét részes (a részeket átlagosan 5-6 fejezetre tudom tagolni), de vannak folytatásai is. Az egész alkotás jelenleg a hatodik sorozatnál, azon belül is a jelen résztől számított száztizenegyedik résznél jár (vagyis úgy ötszáz-hatszáz fejezetnél). Ennek megfelelően a történet elég lassan építkezik és bizonyos részleteknek (például a karaktereinek) nagy figyelmet szentel. Ez nem feltétlenül probléma, mert szerintem épp ez emeli ki többek között a többi erotikus történet közül. Viszont emiatt akadnak nem ritkán több fejezetes időszakok is, amikor explicit erotikus tartalom nincsen. Néha egymást követik a többfejezetes szexjelenetek, néha viszont két-három fejezet is "kimarad" utánuk, ami során a szerző inkább a karaktereire koncentrál.
Úgyhogy, összefoglalva:

AKI CSAK LESZBI, CSAK HETERO, VAGY CSAK GRUPPEN TÖRTÉNETRE VÁGYIK, ESETLEG A HÁROMBÓL VALAMELYIK TASZÍTJA, ANNAK JELZEM, HOGY A TÖRTÉNETBEN MINDHÁROM VAN.

A TÖRTÉNET LASSAN ÉPÍTKEZIK. VANNAK BENNE HOSSZÚ ÉS RÉSZLETES SZEXJELENETEK, DE KÖZÖTTÜK TÖBB FEJEZETNYI "SZÜNETEK" IS.

Akinek a kettőből bármelyik is problémát jelent, erősen gondolja meg, belekezdjen-e a történetbe!

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 3.

*********************************************************************

A figyelmemet hamarosan elterelte a harmadik vendégszobában elhelyezett kamera által közvetített kép. Egy vékony lányt láttam ücsörögni a szoba túlsó végében lévő ágyon. Testéhez simuló fehér pizsamát viselt, amire kis sárga kacsákat helyeztek díszítőelemként. Egyszerűen lenyűgöző volt a látvány.
- Egyszerűen csak nem találtam még meg a megfelelő embert, akinek odaadhatnám magam – hallottam meg Lindsay hangját, amikor átkapcsoltam a hangszórókat a Trish-sel megosztott szobájából jövő közvetítésre. - Azt szeretném, ha az első alkalom különleges lenne és csodálatos. Túl nagy kérés ez? Azt szeretném, ha még ötven év múlva visszanézve se bánnám meg. Ezért vártam ennyi ideig. Rengeteg lehetőség adódott a középiskolában a srácokkal, de egyikükről se éreztem azt, hogy ő lenne a megfelelő. Azt hiszem, kicsit ódivatú vagyok...
- Nincs ezzel semmi baj – mondta Trish, aki épp a másik ágyon ücsörgött. - De mégis miért jöttél ide. Tudhattad, hogy miről szól ez az egész.
- A pénz miatt – vallotta be Lindsay. - A pénz miatt. Én... tudom, mik fognak történni itt. Tudom, hogy itt fogom elveszíteni a szüzességemet. Csak szeretném, ha olyasvalakivel történne, akinek jól és biztonságban érzem magam a társaságában. Nem hiszem, hogy szerelemből tenném, de szeretném, ha legalább egy baráttal történne meg. Nem mintha lennének itt barátaim, hiszen épp csak most találkoztunk.
- Én a barátod vagyok – mosolygott rá megnyugtatóan Trish.
Lindsay kellemetlenül látszott fészkelődni ezen szavak hallatán.
- Sajnos nekem még sosem volt barátnőm. És barátom is csak néhány. Mindig is kíváncsi voltam, milyen lehet egy másik lánnyal, de mindig féltem lépni is. Egy kis városban élek, ahol ha egyszer valaminek híre kél... nem is akarok gondolni akkor a következményeire. De arról álmodozom, hogy egyszer majd lesz egy barátnőm úgy öt-hat évig. Már tizenkét éves koromtól kezdve vonzódok más lányokhoz. Akkoriban Britney Spears-be voltam fülig belezúgva.
Trish felnevetett.
- De remélem, most már nem. Az elmúlt tíz-tizenkét évben eléggé megfakult a dicsfénye.
- Mostanában megint visszatért a rivaldafénybe.
- Ha úgy vesszük... - vont vállat Trish.
Lindsay egy pillanatig habozott, majd félénken beharapta az alsó ajkát.
- Mostanában Carrie Underwoos izgat fel nagyon.
Trish elmosolyodott.
- Semmi baj nincs azzal. Egyáltalán semmi. Carrie Underwood tényleg nagyon helyes cajszi.
Lindsay megrázta a fejét.
- Nagyon élénk álmaim vannak sok más lányról is minden egyes nap. És nem csak hírességekről. Már időtlen idők óta szeretnék együtt lenni egy másik lánnyal. Azt hiszem... azt hiszem, már előbb vonzódtam a lányokhoz, mint a fiúkhoz. Annyi... annyi különböző gondolatom és álmom meg fantáziám van. - Fülig elpirult, miközben folytatta: - El... el se hiszem, hogy ilyen nyíltan és őszintén mesélek neked erről. Még sosem beszéltem senkinek a fantáziálgatásaimról.
Trish barátságosan rá kacsintott.
- Szeretném, ha én lennék az, aki beteljesíthetné a vágyaidat. Nagy megtiszteltetés lenne.
Lindsay nyelt egy nagyot, majd a fürdőszobájuk felé bökött.
- Azt hiszem, fürdök egyet a jakuzziban. Még sosem volt alkalmam kipróbálni egyet – mosolygott félénken Trish-re. - Csak egy fél óráig maradok. Nagyon elfáradtam. El se hiszem, hogy mindjárt éjfél! Még sosem utaztam ilyen sokat repülővel. Nem is nagyon szeretek repülni. Amy mesélte, hogy neki mindig pattog tőle a füle. Az enyém is, sajnos. Már majdnem beleőrültem.
- A hited szerint a szex rossz dolog? - váltott hirtelen témát Trish. - A házasságon kívüli szex, hm?
Lindsay lassan bólintott.
- Igen. A szüleim mindig azt hajtogatták, hogy tartogassam magam a házasságra. A legidősebb nővérem, Jennifer kivárta a nászéjszakáját. Huszonkettő volt akkor. A másik két testvérem, Gina és Alison viszont nem. - Lindsay összevonta a szemöldögét. - Alison, a húgom, tizenhat éves és már három sráccal is ágyba bújt.
- Féltékeny vagy emiatt?
Lindsay elgondolkozott egy pillanatra, majd lassan és félénken bólintott.
- Néha arra gondolok, milyen lett volna. Alison mesélt nekem... ezt-azt.
Trish barátságosan rá mosolygott.
- Igazán? És miket?
Lindsay nyelt egyet.
- Sokat mesélt arról, amit a fiúival csináltak. - Hirtelen ez a tizennyolc éves lány nagyon izgatott lett. - Ha Isten azt szeretné, hogy megőrizzem magam a nászéjszakámig, miért adott ilyen érzéseket és vágyakat? Miért kell hallgatnom Alison történeteit Ericről, amik annyira... ööö... izé...
- Amik? - noszogatta Trish.
Lindsay-t hirtelen elkapta a zavar hulláma, de végül, motyogva, csak kinyögte: - Nagyon felizgatnak.
Trish szélesen elvigyorodott. Most érte el, hogy Lindsay megosszon vele valami olyasmit, amit eddig senkinek nem mondott el. Talán csak Alisonnak.
- A szex egyáltalán nem rossz dolog, kicsim. Én még sosem voltam házas, de már öt emberrel szexeltem életemben. Három férfival és két nővel. Ettől még nem leszek rossz ember. Pontosan tudom, hogy jó ember vagyok. És azt is tudom, hogy ennek ellenére a mennybe fogok kerülni. A menny egy nagyon üres hely lenne, ha csak azok kerülnének oda, akik nem szexszeltek a nászéjszakájuk előtt.
Lindsay annyira zavarba jött, hogy már szabályosan megremegett.
- Én... tényleg elmegyek fürdeni...
Trish hirtelen zavarba jött.
- Ne haragudj, kicsim! Nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni. Csak elmondtad, te hogy látod ezeket a dolgokat és úgy éreztem fairnek, ha én is elmondom. Ez minden.
- Nem tettél semmi rosszat – biztosította a fiatalabb lány. - Egyáltalán semmit. Én csak... már három hónapja csak erre a napra gondolok. Azóta, hogy Jeremy elmondta, elfogadta a jelentkezésemet és jöhetek a szigetre, tudom, hogy ez lesz az a hely, ahol elvesztem a szüzességemet. És most, hogy végre itt vagyok én... én... nem is tudom...
- Mit nem tudsz?
- Bele kell még rázódnom abba, ami itt folyik – magyarázta. - Nézz csak a többiekre! Pamela sztriptíztáncos. Már tizenegy éve csinálja. Az anyám kitérne a hitéből, ha megtudná, hogy egy sztriptíztáncossal barátkozok. És nézz csak Amy-re! A repülőúton elmesélte, hogy egy időben minden hétvégén öt sráccal szexelt. Camille-ről pedig azt hallottam, hogy egy csapatnyi barátnő várja haza. Én... úgy érzem, mintha én lennék itt a különc. Nekem még nincs semmi tapasztalatom. Te is három sráccal és két lánnyal voltál már, Trish. Biztos vagyok benne, hogy Devonnak is megvoltak már a maga szeretői. Plusz mind sokkal idősebbek vagytok nálam. Jeremy pedig a legidősebb mindannyiunk közül. Több mint kétszer annyi idős, mint én. Jeremy... alig hét évvel fiatalabb az apámnál.
Áucs! - fintorodtam el.
- Trish! - folytatta Lindsay. - Én... annyira nem ide valónak érzem magam! Annyira más vagyok, mint itt mindenki!
Hevesen megrázta a fejét, mielőtt folytatta: - Láttad Amy pólóját ma este azokkal... azokkal a... borzalmas szavakkal? Én inkább meghalnék, mint hogy ilyesmit felvegyek. Annyira... annyira nem vagyok ide való! Mind... mind annyira más világból jöttetek, mint én!
- Semmi okod rá, hogy ne érezd ide valónak magad, kicsim – nyugtatgatta Trish. - Mindenki elindul valahonnan. És semmi baj azzal, hogy még csak tinédzser vagy. Én jó tizenkét évvel idősebb vagyok nálad, de egy pillanatra se érzem nem odavalónak magam, amikor veled vagyok. Én csak azt szeretném, hogy lazíts és jól érezd magad. Szeretnék a barátod lenni. Általában jól kijövök bárkivel, akárhonnan jött és akármennyi idős is. A húgom, Melissa, majdnem annyi idős, mint te. Ő húsz éves és talán a legjobb barátok vagyunk. Eléggé laza és megértő csajnak tartom magam, úgyhogy meg tudlak érteni. Higgy nekem! Semmi mást nem szeretnék, csak azt, ami jó neked. Azt szeretném, ha tudnád, rám bízhatsz bármit.
Lindsay nyelt egy nagyot.
- Például a szüzességemet?
Trish habozás nélkül bólintott.
- Ha a szüzességed az, amit nekem szeretnél adni, Lindsay, el se tudom mondani, az mekkora megtiszteltetés lenne.
Lindsay lehajtotta a fejét. Az arca bíborvörössé vált Trish szavaitól, aki viszont tovább folytatta: - És úgy is viselkednék ezzel kapcsolatban. Mindent elkövetnék, hogy a lehető legkülönlegesebb legyen neked az alkalom. Szebbé tenném, mint amiről valaha is álmodtál. Ezt megígérhetem neked.
Lindsay annyira zavarba jött, hogy egy szó se j9tt ki a torkán.
- De eszembe se jutna megpróbálni rábeszélni téged semmire – tette hozzá gyorsan Trish. - Bárkit is választasz, hogy az első partnered legyen, drágám, az a te döntésed. Én azt szeretném, amit te szeretnél, amíg az téged boldoggá tesz. Akkor én is boldog leszek. Kérlek, ezt sose felejtsd el!
Még mindig zavartan Lindsay felpillantott rá és egy másodpercig Trish szemébe nézett.
- Úgy lesz.
- Kérdezhetek tőled valamit, hm?
- Persze – bólintott Lindsay és ismét lesütötte a szemét.
- Azt mondtad, anyukád nagyon dühös lenne, ha megtudná, hogy egy olyan sztriptíztáncossal barátkozol, mint Pamela. Te mélyen vallásos vagy. Isten vajon nem akarná, hogy egy nő munkát találjon és kenyeret keressen akár azzal is, hogy idegenek előtt levetkőzik? Csak azért, mert Pamela ebből él, szerinted rossz ember? Ha a válaszod igen, azt is magamban fogom tartani. Nem fogja megtudni senki. Megbízhatsz bennem.
Lindsay vett egy mély levegőt.
- Egy hete még gondolkodás nélkül igent mondtam volna. De most... már nem vagyok biztos benne. Pamela olyan kedves és rendes! Azt mondta, ha tanácsra vagy segítségre van szükségem, bármikor fordulhatok hozzá. Ő... túl rendesnek tűnik egy sztriptíztáncoshoz képest. Nehezen tudtam elhinni, hogy tényleg az. Olyan rendes volt velem a hajóúton idefelé! És te is, Trish. Én... nagyra értkéleem ezt. A sztriptíztáncosok... mindig is kiégett, lezüllött emberekként gondoltam rájuk. Mint azok a nők a talk-show-kban. Csupa alkohol meg drog, marihuána... De Pamela olyan gyönyörű! Inkább úgy néz ki, mint egy profi modell. És okos is. Sose hittem volna, hogy egy sztriptíztáncos lehet ilyen művelt. Láttad, milyen gyorsan megoldotta azokat a sudokukat a hajón? Szinte egy pillanatig se gondolkodott rajtuk.
- Én is úgy látom, hogy Pamela rendes lány – bólintott Trish. - Mellette ültem a repülőn Miamiból idefele. De fele olyan kedves sincs, mint te, Lindsay.
Ekkor a fiatalabb lány úgy pattant fel az ágyáról, mintha egy rugó lökte volna.
- Most már tényleg megyek fürdeni – jelentette ki.
Trish barátságosan bólintott, miközben követte a tekintetével, ahogy a barátnője kiment a fürdőszobába.

Folytatása következik!
Folytatások
7595
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
6507
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4922
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4936
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4536
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Előző részek
5987
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
5741
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
5922
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
6981
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
6946
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Hasonló történetek
6104
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
4382
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: