Történetek
a a
2017.01.06 | Sinara | Regény | Megtekintések száma: 3326
Gyönyörök szigete I. rész - Fizetett vakáció 5. fejezet
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.


FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!

Emellett megjegyezném, hogy egy nagyon hosszú történetről van szó. A most megkezdett sorozat negyvenkét részes (a részeket átlagosan 5-6 fejezetre tudom tagolni), de vannak folytatásai is. Az egész alkotás jelenleg a hatodik sorozatnál, azon belül is a jelen résztől számított száztizenegyedik résznél jár (vagyis úgy ötszáz-hatszáz fejezetnél). Ennek megfelelően a történet elég lassan építkezik és bizonyos részleteknek (például a karaktereinek) nagy figyelmet szentel. Ez nem feltétlenül probléma, mert szerintem épp ez emeli ki többek között a többi erotikus történet közül. Viszont emiatt akadnak nem ritkán több fejezetes időszakok is, amikor explicit erotikus tartalom nincsen. Néha egymást követik a többfejezetes szexjelenetek, néha viszont két-három fejezet is "kimarad" utánuk, ami során a szerző inkább a karaktereire koncentrál.

Úgyhogy, összefoglalva:


AKI CSAK LESZBI, CSAK HETERO, VAGY CSAK GRUPPEN TÖRTÉNETRE VÁGYIK, ESETLEG A HÁROMBÓL VALAMELYIK TASZÍTJA, ANNAK JELZEM, HOGY A TÖRTÉNETBEN MINDHÁROM VAN.


A TÖRTÉNET LASSAN ÉPÍTKEZIK. VANNAK BENNE HOSSZÚ ÉS RÉSZLETES SZEXJELENETEK, DE KÖZÖTTÜK TÖBB FEJEZETNYI "SZÜNETEK" IS.


Akinek a kettőből bármelyik is problémát jelent, erősen gondolja meg, belekezdjen-e a történetbe!


Írta: Jeremydcp

Fordította: Sinara

Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 3.


*********************************************************************


Pamela mindkét kezét a kis, kör alakú asztalra helyezte, majd feltápászkodott.

- Nos... én veszek egy zuhanyt.

- Én is épp azt terveztem. De akkor tied az elsőbbség – intett Amy. - Addig itt maradok és kipakolom a bőröndömet.

- Biztos vagy benne? - nézett rá Pamela. - Már el is felejtettem, hogy te is szerettél volna.

- Menj csak! - mosolygott rá Amy. - Úgy is van elég dolgom a holmimmal. Addig menj csak és használd ki az időt!

Pamela felkapott egy törölközőt, miközben Amy odalépett hozzá és megpuszilta az arcát.

- Ezt miért kaptam? - billentette félre a szőke nő a fejét.

- Csak örülök, hogy szobatársak lettünk és barátok – válaszolta őszintén Amy. Ahogy figyeltem a képernyőt, megállapítottam magamban, hogy ezt a lányt már egy világ választja el attól, aki az imént még azzal élcelődött, hogyan szeretné ágyba vinni Lindsay-t. Ezt az Amy-t nagyon is kedveltem.

Pamela elmosolyodott.

- Én is örülök, hogy barátok lettünk, Amy – mosolygott Pamela, miközben a törölközőjét gyűrögette a kezében és a másik, az ágyon pihenő darabot bámulta. - Tudod mit? Van egy ötletem.

- Micsoda?

- Zuhanyozzunk együtt!

Amy zöld szemei érdeklődve felcsillantak.

- Tényleg?

- Miért is ne? - kezdte Pamela kigombolni a blúzát. Hamarosan előbukkant vékony melltartója, ami tökéletesen simult domborulataira. Arra a gondolatra, hogy hamarosan meztelenül is láthatom azokat a lágy félgömböket, a farkam azonnal életre kelt.

- Nos, persze... miért is ne? - bólintott Amy. - Elvégre szobatársak leszünk egész nyáron.

Pamela gondtalanul ledobta a blúzát az ágyra, majd kibontotta a farmernadrágját is. Ez a nő le se tagadhatta volna a munkáját. Látszott rajta, hogy egy pillanatra se zavartatja magát, hogy levetkőzzön Amy előtt.

- Előbb-utóbb úgyis meg kell történnie – mondta Pamela. - Nem kerülgethetjük folyton egymást.

- Ott a pont – húzta át Amy is a pólóját a fején és letolta a sortját.

Pamela most már csak a csipkés melltartóját és a tangáját viselte, de azt se sokáig. Hátranyúlt, hogy kikapcsolja a domborulatait takaró ruhadarabot is, engedve, hogy telt félgömbjei előbuggyanjanak.

A farkam most már mereven ágaskodott. Ez a nő egyszerűen gyönyörű volt.

Miután a melltartó csatlakozott a blúzhoz és a nadrághoz a padlón, Pamela bedugta két hüvelykujját a tangája két oldalába, majd miután letolta a ruhadarabot, teljesen meztelenül kinyújtózkodott. Hosszú szőle haja vízesésként omlott a vállaira, érzéki keretbe foglalva kebleit, mielőtt hátrafogta volna fürtjeit egy laza kontyba.

- Váó! Gyönyörű vagy! - lelkendezett Amy.

- Köszönöm – mosolygott barátnője válaszul a bókra.

- Örülnék, ha több bi lány is lenne, aki olyan vadítóan néz ki, mint te. - Mielőtt maga is folytatta volna a vetkőzést, Amy még egyszer végigmérte a szobatársát. - Segítenél kikapcsolni a melltartómat?

Pamela mögé lépett, hogy kioldja a csatot. Amy melltartója is a földre hullott, közszemlére téve a vörös szépség lélegzetelállító halmait. Tulajdonosuk azonnal dörzsölgetni is kezdte a mellbimbóit.

- Gyűlölök melltartót viselni! - panaszkodott. - Annyira szoros! És nézd a nyomokat, amiket ez a vacak hagyott a bőrömön!

Egy ideig tovább dörzsölte a melleit, mielőtt ismét vágyakozva Pamelára nézett volna, közben pedig kibújt a saját bikini-alsójából is.

- Vajon Jeremy-nek is tetszene a látvány? - merengett Pamela. - Reménykedek benne.

- Ha igazi férfi, akkor nem is lehet kérdés – válaszolta Amy.

Mindketten felnevettek, majd a vörös hajú lány is megragadott egy törölközőt és Pamela után indult a szobájukhoz csatlakozó fürdőszobába.

Ahogy számítani lehetett rá, mindketten le voltak nyűgözve az ízlésesen berendezett helyiségtől. A figyelmüket azonban most egyedül a hatalmas, többszemélyes zuhanyfülke kötötte le. Elég nagy volt ahhoz, hogy öt ember is kényelmesen elférjen benne.

A vendégszobák egymás tökéletes másai voltak, így mindenkinek ugyanazokban az élvezetekben lehetett része, nem csak Amy-nek és Pamelának.

Át is pillantottam egy másik monitorra elsötétített szobám rejtekében, ahol Devont és Camille-t láthattam, ahogy éppen valami hasonlót forgatnak a fejükben. Devon épp készülődött a zuhanyozáshoz, miközben Camille az ágyán pihent egy nedves törölközővel az arcán. Mindannyian a hosszú repülőutat igyekeztek kipihenni.

A figyelmem azonban azonnal visszatért Pamelára és Amyre. A tükör mögött elhelyezett kamera tökéletes rálátást biztosított a zuhanyfülkére, ahol a két lány mosolyogva élvezte a testüket simogató forró vízsugarakat. Boldogan nyújtózkodtak, majd bedörzsölték tusfürdővel minden porcikájukat.

Pamela gyengéden simogatta a melleit, eljátszadozva kicsit a bimbóival, mielőtt lejjebb hatolt volna a combjai közé. Mozdulatai lassúak voltak és érzékiek, miközben a tusfürdő keskeny patakokban csorgott le bőrén. Aztán a combjai közé csúsztatta kezét és lassan simogatni kezdte magát.

Kinagyítottam a képet, hogy közelebbről figyelhessem, ahogy az ujja ki-be jár szeméremajkai között. Aztán, amikor ismét visszatértem a normális képméretre, tisztán láthattam, ahogy a lány lehunyt szemmel zihál. Csípője enyhe mozdulataival segített rá ujjai munkájára. Mellbimbói szemmel láthatóan megmerevedtek.

A fülkében elhelyezett másik zuhanyrúzsa alatt Amy is a melleit dörzsölte be tusfürdővel. Figyelte Pamelát, de mindent megtett azért, hogy ez ne legyen túl egyértelmű. Aztán úgy fordult, hogy a zuhany vízpermete tisztára mossa melleit, miközben jobb keze a combjai közé siklott és lassú ütemre mozogni kezdett. Bal keze közben melleit simogatta. Ujjaival lassan teljesen megkeményedő mellbimbóival játszott.

Amy ismét Pamela felé fordult és az izgatottság és vágy keverékével a szemében figyelte, ahogy a szőke lány csípője egyre gyorsabban mozog. Ő is gyorsított ujjai mozgásának ritmusán az ágyékánál.

Pamela zihálása egyre hangosabb lett. Ujjai egyre jobban eltűntek szeméremajkai között, melyek készségesen szétnyíltak, utat engedve nekik. Hüvelykujja a csiklójára simult és finoman izgatni kezdte azt is.

Bal keze egyre görcsösebben markolászta melleit. Egyértelmű volt, hogy gyűlik benne a feszültség, hamarosan pedig egy hangos sóhaj jelezte, ahogy felért a csúcsra.

Mellette már Amy is közel állt a beteljesüléshez. Már három ujja is elveszett szeméremajkai között, egyik mélyen a barlangjába hatolva. Másik keze is lesiklott melleiről és rátapadt csiklójára, gyengéden dörgölve azt. Aztán teste megrándult a gyönyörtől és az ő arcát is elöntötte a végtelen élvezet érzése.

Amikor testük már kezdett teljesen elernyedni, Pamela újdonsült barátnője mögé lépett és hátulról átölelte őt, gyengéden rásimítva kezeit a vörös lány melleire.

- Erre már nagyon szükségem volt – kuncogta zavartan. - Most zuhanyzok először együtt egy másik lánnyal.

Amy is kuncogni kezdett és kezeit Pameláéira tette.

- Én is így érzek.

Pár pillanatig így maradtak. Testük egymáshoz simult, én pedig meredten figyeltem őket, miközben a nadrágom elején kitüremkedő púpot markolásztam. Teljesen felizgatott, ahogy figyeltem a maszturbálásukat. Úgy éreztem, már magamnak se hiányzik túl sok, hogy elmenjek.

Amy ekkor hátra fordította a fejét és ajkait finoman Pameláéihoz nyomta, lassan mély és érzéki csókba vonva őket. A két észveszejtően vonzó nő hangosan nyögdécselve és nyöszörögve fonódott össze, az én erekcióm pedig egyre fájdalmasabban feszült a nadrágomban. Ha nem sejtettem volna már eddig is, most már biztosan tudtam, hogy ez a szoba lesz a kedvenc tartózkodási helyem a következő hat hétben.

Úgy ziháltam, mint egy őrült, miközben figyeltem a tovább csókolózó lányokat. Pamela és Amy most már vad csatát vívtak nyelveikkel, én pedig a létező legélesebb képet biztosító rejtett kameráimmal minden másodpercet tökéletesen nyomon követhettem, ami azonban csak még tovább „rontott” keményen meredező farkam állapotán.

- Megmosnád a hajam, ha megkérlek? - mosolygott végül a barátnőjére Amy, amikor kibontakoztak a csókból.

Pamela bólintott és sampont nyomott a kezébe, miközben a barátnője hátat fordított neki. Vörös haja már teljesen elázott a zuhanytól, Pamela pedig egy pillanatot se vesztegetett, hogy ujjait újdonsült szeretője fürtjei közé csúsztassa.

A farkam hevesen lüktetett a szenvedélytől túlfűtött látványtól, ami kibontakozott előttem. Amy-nek nem volt túl hosszú haja, Pamela viszont így is minden másodpercet kihasznált, amit a vele való bíbelődéssel tölthetett.

Miután gondosan kimosták hajából a sampont, Amy is megkérte barátnőjét, hogy forduljon meg. A sztriptíztáncosnő halkan kuncogott, miközben a vörös lány segítségével kibontották hosszú szőke hajkoronáját, amit már előre láthatóan hosszabb ideig tartott gondosan besamponozni és kimosni. Amy pedig természetesen a világért se siette volna el a folyamatot. A vak is láthatta volna, mennyire élvezte.

- Segített már valaha más is megmosni a hajad?

- Igen – válaszolta Pamela. - De az már nagyon régen volt. Még a gimiben... az akkori barátom.

- Egész éjszaka szívesen folytatnám – dorombolta Amy, majd beharapta az alsó ajkát, miközben tovább dörzsölte Pamela fürtjeit. - Nagyon izgató.

- Szerintem meg te vagy a nagyon izgató – nyögött fel Pamela.

Hamarosan már mindkét lány kuncogva ácsorgott az aláhulló vízpermet alatt, kimosva hajukból a sampon maradékát, mely a vízzel együtt lassan csorgott végig érzéki testükön.

Ismét felnyögtem, amikor pár pillanat múlva két vendégem már egymás testét kezdte bekenni tusfürdővel, majd lemosni a fürdőszivaccsal. Pamela alapos figyelmet fordított Amy telt melleire, gyengéd mozdulatokkal markolászva őket, a másik lány pedig viszonzásként a szőke lány combjai közé simította a fürdőszivacsot és óvatosan dörzsölni kezdte vele barátnője ágyékát.

Amy felnyögött, amikor Pamela az ágyékához simította a saját combját. Láttam, ahogy elgyengülnek a térdei és átadja magát az élvezetnek, ahogy Pamela izgatja a punciját. Szabad kezét a sztriptíztáncosnő tarkójára csúsztatta és magához vonta őt, hogy szenvedélyesen megcsókolja.

- Megengeded? - kérdezte, amikor az ajkaik ismét szétváltak és tekintete lejjebb rebbent Pamela testén.

- Mire gondolsz?

Amy ismét lejjebb pillantott és tekintetét hosszú másodpercekig a célterületen tartotta.

- Szeretnélek kinyalni – öntötte végül szavakba. - Szeretném kinyalni a vonzó kis puncidat... és a legnagyobb orgazmusban részesíteni életedben, itt, a zuhany alatt.

Pamela teste már barátnője szavaitól is összerándult és a szemeiben csillogó vággyal egy széles mosollyal válaszolt.

- Tényleg?

Amikor Amy bólintott, Pamela tett egy lépést hátra és a csempézett falnak dőlt. Ahogy a vörös lány letérdelt, barátnője széttárta a combjait, teljesen feltárva ágyékát a gyönyörök forrása előtt.

Hangos nyögések törtek fel a torkából, ahogy Amy nyelve végigsiklott szeméremajkai között. A pultos lány bal kezét barátnője combjára helyezte, majd ujjai lassan a szőke lány fenekére siklottak, miközben nyelve gyors csapásokkal végezte munkáját. Pamela hátra vetette a fejét és lehunyt szemmel zihált, miközben kezeivel ismét melleit kezdte markolászni.

Egyre hangosabban zihált, ahogy Amy lassan belecsúsztatta egy ujját, ajkait pedig a csiklója köré fonta. Ez pedig csak fokozódott, amikor hamarosan az első ujjhoz csatlakozott egy második is. Alig akartam hinni a szememnek.

Mindkét lány eséllyel pályázhatott volna bármelyik modellügynökség kifutóira. Annyira gyönyörűek voltak, hogy attól már megfájdult a szívem. Szeretkezésük látványa pedig annyira letaglózott, hogy azt hittem, mindjárt lefordulok a székemről. Ez nem egy pornófilm volt a sok közül, amiket az elmúlt években néztem. Nem. Ez most igazi volt. Sőt, ami még annál is jobb, itt történt az én saját bejáratú kis szigetemen. A saját otthonomban. Hihetetlen.

Pamela hangosan felsikoltott a gyönyörtől és hevesen zihált, miközben a zuhanyból aláhulló víz végigcsorgott gyönyörű testén. Egyértelmű volt, hogy Amy nagyon is érti a dolgát. Végül pedig a vörös lány koncentrált figyelme a szőkeség csiklóján meghozta a gyümölcsét.

Amy arca még mindig a combjai közé simult, amikor Pamela teste megfeszült és rázkódni kezdett. A mohó kis nimfomániás, ahogy ő nevezte magát korábban, viszont egy pillanatra sem hagyta abba a kényeztetést a nyelvével, fellefetyelve a kicsorgó nedveket. Egy pillanatra se hagyta abba, míg Pamela teste végül el nem ernyedt. Ő pedig tisztára nem nyalta combjai közét.

Amikor végül felemelte a fejét, a marylandi szépség arcán széles mosoly ragyogott, ahogy, hálája jeléül, letérdelt barátnője mellé és érzékien megcsókolta őt. Kameráimon keresztül tökéletesen láthattam, ahogy a nyelveik egymáshoz simultak.

- Erre már annyira szükségem volt! - zihálta Pamela. - Nem is tudod, milyen régen elégített már ki valaki ennyire.

Amy szélesen elmosolyodott és egy gyors puszit adott barátnője szájára. - Számomra az öröm, drágám. Számomra az öröm.

Pamela kuncogni kezdett.

- Most már nincs is szükségünk semmi másra, csak egy pasira.

- Aha – bólintott Amy. - Hol járhat Jeremy, amikor szükségünk lenne rá? Vajon képes lenne kielégíteni mindkettőnk igényeit egyszerre?

- Ó, egek! - nyögtem fel. A szavaik hatására testem már nem bírta tovább és pillanatok alatt telepumpálta nedveimmel a gatyámat. Egész testem remegett a vágytól. El se hittem, hogy ez a pár szó elég volt hozzá, hogy teljesen eldurranjak. Persze a felforrósodott légkört figyelembe véve nem nagyon lehetett másra számítani.

Mély levegőket vettem, majd lassan feltápászkodtam a székemből. Nem szívesen hagytam ki egy érzéki pillanatot se, ami a kameráim előtt zajlott, de pontosan tudtam, hogy a berendezés minden másodpercet rögzít, én pedig bármikor visszanézhetem. Most pedig nagyobb szükségem volt egy mosdásra és hogy felkészüljek a ma esti party-ra.


Folytatása következik!
Folytatni szeretném a történetet
Folytatások
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök. FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli e...
Előző részek
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök. FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli e...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök. FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli e...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök. FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli e...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök. FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli e...
Hasonló írások
Hozzászólások
(2) Sinara
2017-01-06 12:01:31
Ezért nem ment az egész abba.
Vannak benne bőven olyanok, hogy két-három fejezet egymás után tömény erotika, ha nem pornó egyenesen, aztán két-három-négyben viszont zsinórban semmi.
De ezt jeleztem is az elején, hogy ebben a történetben így lesz.
[hivatkozás: (1) Damighty 2017-01-06 09:07:09 ]
(1) Damighty
2017-01-06 09:07:09
Na, ez végre mehetett volna az Erotika skatulyába...
[válasz erre: 2 ]
Nem vagy bejelentkezve! A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hasonló írások
Ajánlott oldalak