Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyönyörök szigete I. rész - Fizetett vakáció 5. fejezet

1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném, hogy egy nagyon hosszú történetről van szó. A most megkezdett sorozat negyvenkét részes (a részeket átlagosan 5-6 fejezetre tudom tagolni), de vannak folytatásai is. Az egész alkotás jelenleg a hatodik sorozatnál, azon belül is a jelen résztől számított száztizenegyedik résznél jár (vagyis úgy ötszáz-hatszáz fejezetnél). Ennek megfelelően a történet elég lassan építkezik és bizonyos részleteknek (például a karaktereinek) nagy figyelmet szentel. Ez nem feltétlenül probléma, mert szerintem épp ez emeli ki többek között a többi erotikus történet közül. Viszont emiatt akadnak nem ritkán több fejezetes időszakok is, amikor explicit erotikus tartalom nincsen. Néha egymást követik a többfejezetes szexjelenetek, néha viszont két-három fejezet is "kimarad" utánuk, ami során a szerző inkább a karaktereire koncentrál.
Úgyhogy, összefoglalva:

AKI CSAK LESZBI, CSAK HETERO, VAGY CSAK GRUPPEN TÖRTÉNETRE VÁGYIK, ESETLEG A HÁROMBÓL VALAMELYIK TASZÍTJA, ANNAK JELZEM, HOGY A TÖRTÉNETBEN MINDHÁROM VAN.

A TÖRTÉNET LASSAN ÉPÍTKEZIK. VANNAK BENNE HOSSZÚ ÉS RÉSZLETES SZEXJELENETEK, DE KÖZÖTTÜK TÖBB FEJEZETNYI "SZÜNETEK" IS.

Akinek a kettőből bármelyik is problémát jelent, erősen gondolja meg, belekezdjen-e a történetbe!

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 3.

*********************************************************************

Pamela mindkét kezét a kis, kör alakú asztalra helyezte, majd feltápászkodott.
- Nos... én veszek egy zuhanyt.
- Én is épp azt terveztem. De akkor tied az elsőbbség – intett Amy. - Addig itt maradok és kipakolom a bőröndömet.
- Biztos vagy benne? - nézett rá Pamela. - Már el is felejtettem, hogy te is szerettél volna.
- Menj csak! - mosolygott rá Amy. - Úgy is van elég dolgom a holmimmal. Addig menj csak és használd ki az időt!
Pamela felkapott egy törölközőt, miközben Amy odalépett hozzá és megpuszilta az arcát.
- Ezt miért kaptam? - billentette félre a szőke nő a fejét.
- Csak örülök, hogy szobatársak lettünk és barátok – válaszolta őszintén Amy. Ahogy figyeltem a képernyőt, megállapítottam magamban, hogy ezt a lányt már egy világ választja el attól, aki az imént még azzal élcelődött, hogyan szeretné ágyba vinni Lindsay-t. Ezt az Amy-t nagyon is kedveltem.
Pamela elmosolyodott.
- Én is örülök, hogy barátok lettünk, Amy – mosolygott Pamela, miközben a törölközőjét gyűrögette a kezében és a másik, az ágyon pihenő darabot bámulta. - Tudod mit? Van egy ötletem.
- Micsoda?
- Zuhanyozzunk együtt!
Amy zöld szemei érdeklődve felcsillantak.
- Tényleg?
- Miért is ne? - kezdte Pamela kigombolni a blúzát. Hamarosan előbukkant vékony melltartója, ami tökéletesen simult domborulataira. Arra a gondolatra, hogy hamarosan meztelenül is láthatom azokat a lágy félgömböket, a farkam azonnal életre kelt.
- Nos, persze... miért is ne? - bólintott Amy. - Elvégre szobatársak leszünk egész nyáron.
Pamela gondtalanul ledobta a blúzát az ágyra, majd kibontotta a farmernadrágját is. Ez a nő le se tagadhatta volna a munkáját. Látszott rajta, hogy egy pillanatra se zavartatja magát, hogy levetkőzzön Amy előtt.
- Előbb-utóbb úgyis meg kell történnie – mondta Pamela. - Nem kerülgethetjük folyton egymást.
- Ott a pont – húzta át Amy is a pólóját a fején és letolta a sortját.
Pamela most már csak a csipkés melltartóját és a tangáját viselte, de azt se sokáig. Hátranyúlt, hogy kikapcsolja a domborulatait takaró ruhadarabot is, engedve, hogy telt félgömbjei előbuggyanjanak.
A farkam most már mereven ágaskodott. Ez a nő egyszerűen gyönyörű volt.
Miután a melltartó csatlakozott a blúzhoz és a nadrághoz a padlón, Pamela bedugta két hüvelykujját a tangája két oldalába, majd miután letolta a ruhadarabot, teljesen meztelenül kinyújtózkodott. Hosszú szőle haja vízesésként omlott a vállaira, érzéki keretbe foglalva kebleit, mielőtt hátrafogta volna fürtjeit egy laza kontyba.
- Váó! Gyönyörű vagy! - lelkendezett Amy.
- Köszönöm – mosolygott barátnője válaszul a bókra.
- Örülnék, ha több bi lány is lenne, aki olyan vadítóan néz ki, mint te. - Mielőtt maga is folytatta volna a vetkőzést, Amy még egyszer végigmérte a szobatársát. - Segítenél kikapcsolni a melltartómat?
Pamela mögé lépett, hogy kioldja a csatot. Amy melltartója is a földre hullott, közszemlére téve a vörös szépség lélegzetelállító halmait. Tulajdonosuk azonnal dörzsölgetni is kezdte a mellbimbóit.
- Gyűlölök melltartót viselni! - panaszkodott. - Annyira szoros! És nézd a nyomokat, amiket ez a vacak hagyott a bőrömön!
Egy ideig tovább dörzsölte a melleit, mielőtt ismét vágyakozva Pamelára nézett volna, közben pedig kibújt a saját bikini-alsójából is.
- Vajon Jeremy-nek is tetszene a látvány? - merengett Pamela. - Reménykedek benne.
- Ha igazi férfi, akkor nem is lehet kérdés – válaszolta Amy.
Mindketten felnevettek, majd a vörös hajú lány is megragadott egy törölközőt és Pamela után indult a szobájukhoz csatlakozó fürdőszobába.
Ahogy számítani lehetett rá, mindketten le voltak nyűgözve az ízlésesen berendezett helyiségtől. A figyelmüket azonban most egyedül a hatalmas, többszemélyes zuhanyfülke kötötte le. Elég nagy volt ahhoz, hogy öt ember is kényelmesen elférjen benne.
A vendégszobák egymás tökéletes másai voltak, így mindenkinek ugyanazokban az élvezetekben lehetett része, nem csak Amy-nek és Pamelának.
Át is pillantottam egy másik monitorra elsötétített szobám rejtekében, ahol Devont és Camille-t láthattam, ahogy éppen valami hasonlót forgatnak a fejükben. Devon épp készülődött a zuhanyozáshoz, miközben Camille az ágyán pihent egy nedves törölközővel az arcán. Mindannyian a hosszú repülőutat igyekeztek kipihenni.
A figyelmem azonban azonnal visszatért Pamelára és Amyre. A tükör mögött elhelyezett kamera tökéletes rálátást biztosított a zuhanyfülkére, ahol a két lány mosolyogva élvezte a testüket simogató forró vízsugarakat. Boldogan nyújtózkodtak, majd bedörzsölték tusfürdővel minden porcikájukat.
Pamela gyengéden simogatta a melleit, eljátszadozva kicsit a bimbóival, mielőtt lejjebb hatolt volna a combjai közé. Mozdulatai lassúak voltak és érzékiek, miközben a tusfürdő keskeny patakokban csorgott le bőrén. Aztán a combjai közé csúsztatta kezét és lassan simogatni kezdte magát.
Kinagyítottam a képet, hogy közelebbről figyelhessem, ahogy az ujja ki-be jár szeméremajkai között. Aztán, amikor ismét visszatértem a normális képméretre, tisztán láthattam, ahogy a lány lehunyt szemmel zihál. Csípője enyhe mozdulataival segített rá ujjai munkájára. Mellbimbói szemmel láthatóan megmerevedtek.
A fülkében elhelyezett másik zuhanyrúzsa alatt Amy is a melleit dörzsölte be tusfürdővel. Figyelte Pamelát, de mindent megtett azért, hogy ez ne legyen túl egyértelmű. Aztán úgy fordult, hogy a zuhany vízpermete tisztára mossa melleit, miközben jobb keze a combjai közé siklott és lassú ütemre mozogni kezdett. Bal keze közben melleit simogatta. Ujjaival lassan teljesen megkeményedő mellbimbóival játszott.
Amy ismét Pamela felé fordult és az izgatottság és vágy keverékével a szemében figyelte, ahogy a szőke lány csípője egyre gyorsabban mozog. Ő is gyorsított ujjai mozgásának ritmusán az ágyékánál.
Pamela zihálása egyre hangosabb lett. Ujjai egyre jobban eltűntek szeméremajkai között, melyek készségesen szétnyíltak, utat engedve nekik. Hüvelykujja a csiklójára simult és finoman izgatni kezdte azt is.
Bal keze egyre görcsösebben markolászta melleit. Egyértelmű volt, hogy gyűlik benne a feszültség, hamarosan pedig egy hangos sóhaj jelezte, ahogy felért a csúcsra.
Mellette már Amy is közel állt a beteljesüléshez. Már három ujja is elveszett szeméremajkai között, egyik mélyen a barlangjába hatolva. Másik keze is lesiklott melleiről és rátapadt csiklójára, gyengéden dörgölve azt. Aztán teste megrándult a gyönyörtől és az ő arcát is elöntötte a végtelen élvezet érzése.
Amikor testük már kezdett teljesen elernyedni, Pamela újdonsült barátnője mögé lépett és hátulról átölelte őt, gyengéden rásimítva kezeit a vörös lány melleire.
- Erre már nagyon szükségem volt – kuncogta zavartan. - Most zuhanyzok először együtt egy másik lánnyal.
Amy is kuncogni kezdett és kezeit Pameláéira tette.
- Én is így érzek.
Pár pillanatig így maradtak. Testük egymáshoz simult, én pedig meredten figyeltem őket, miközben a nadrágom elején kitüremkedő púpot markolásztam. Teljesen felizgatott, ahogy figyeltem a maszturbálásukat. Úgy éreztem, már magamnak se hiányzik túl sok, hogy elmenjek.
Amy ekkor hátra fordította a fejét és ajkait finoman Pameláéihoz nyomta, lassan mély és érzéki csókba vonva őket. A két észveszejtően vonzó nő hangosan nyögdécselve és nyöszörögve fonódott össze, az én erekcióm pedig egyre fájdalmasabban feszült a nadrágomban. Ha nem sejtettem volna már eddig is, most már biztosan tudtam, hogy ez a szoba lesz a kedvenc tartózkodási helyem a következő hat hétben.
Úgy ziháltam, mint egy őrült, miközben figyeltem a tovább csókolózó lányokat. Pamela és Amy most már vad csatát vívtak nyelveikkel, én pedig a létező legélesebb képet biztosító rejtett kameráimmal minden másodpercet tökéletesen nyomon követhettem, ami azonban csak még tovább „rontott” keményen meredező farkam állapotán.
- Megmosnád a hajam, ha megkérlek? - mosolygott végül a barátnőjére Amy, amikor kibontakoztak a csókból.
Pamela bólintott és sampont nyomott a kezébe, miközben a barátnője hátat fordított neki. Vörös haja már teljesen elázott a zuhanytól, Pamela pedig egy pillanatot se vesztegetett, hogy ujjait újdonsült szeretője fürtjei közé csúsztassa.
A farkam hevesen lüktetett a szenvedélytől túlfűtött látványtól, ami kibontakozott előttem. Amy-nek nem volt túl hosszú haja, Pamela viszont így is minden másodpercet kihasznált, amit a vele való bíbelődéssel tölthetett.
Miután gondosan kimosták hajából a sampont, Amy is megkérte barátnőjét, hogy forduljon meg. A sztriptíztáncosnő halkan kuncogott, miközben a vörös lány segítségével kibontották hosszú szőke hajkoronáját, amit már előre láthatóan hosszabb ideig tartott gondosan besamponozni és kimosni. Amy pedig természetesen a világért se siette volna el a folyamatot. A vak is láthatta volna, mennyire élvezte.
- Segített már valaha más is megmosni a hajad?
- Igen – válaszolta Pamela. - De az már nagyon régen volt. Még a gimiben... az akkori barátom.
- Egész éjszaka szívesen folytatnám – dorombolta Amy, majd beharapta az alsó ajkát, miközben tovább dörzsölte Pamela fürtjeit. - Nagyon izgató.
- Szerintem meg te vagy a nagyon izgató – nyögött fel Pamela.
Hamarosan már mindkét lány kuncogva ácsorgott az aláhulló vízpermet alatt, kimosva hajukból a sampon maradékát, mely a vízzel együtt lassan csorgott végig érzéki testükön.
Ismét felnyögtem, amikor pár pillanat múlva két vendégem már egymás testét kezdte bekenni tusfürdővel, majd lemosni a fürdőszivaccsal. Pamela alapos figyelmet fordított Amy telt melleire, gyengéd mozdulatokkal markolászva őket, a másik lány pedig viszonzásként a szőke lány combjai közé simította a fürdőszivacsot és óvatosan dörzsölni kezdte vele barátnője ágyékát.
Amy felnyögött, amikor Pamela az ágyékához simította a saját combját. Láttam, ahogy elgyengülnek a térdei és átadja magát az élvezetnek, ahogy Pamela izgatja a punciját. Szabad kezét a sztriptíztáncosnő tarkójára csúsztatta és magához vonta őt, hogy szenvedélyesen megcsókolja.
- Megengeded? - kérdezte, amikor az ajkaik ismét szétváltak és tekintete lejjebb rebbent Pamela testén.
- Mire gondolsz?
Amy ismét lejjebb pillantott és tekintetét hosszú másodpercekig a célterületen tartotta.
- Szeretnélek kinyalni – öntötte végül szavakba. - Szeretném kinyalni a vonzó kis puncidat... és a legnagyobb orgazmusban részesíteni életedben, itt, a zuhany alatt.
Pamela teste már barátnője szavaitól is összerándult és a szemeiben csillogó vággyal egy széles mosollyal válaszolt.
- Tényleg?
Amikor Amy bólintott, Pamela tett egy lépést hátra és a csempézett falnak dőlt. Ahogy a vörös lány letérdelt, barátnője széttárta a combjait, teljesen feltárva ágyékát a gyönyörök forrása előtt.
Hangos nyögések törtek fel a torkából, ahogy Amy nyelve végigsiklott szeméremajkai között. A pultos lány bal kezét barátnője combjára helyezte, majd ujjai lassan a szőke lány fenekére siklottak, miközben nyelve gyors csapásokkal végezte munkáját. Pamela hátra vetette a fejét és lehunyt szemmel zihált, miközben kezeivel ismét melleit kezdte markolászni.
Egyre hangosabban zihált, ahogy Amy lassan belecsúsztatta egy ujját, ajkait pedig a csiklója köré fonta. Ez pedig csak fokozódott, amikor hamarosan az első ujjhoz csatlakozott egy második is. Alig akartam hinni a szememnek.
Mindkét lány eséllyel pályázhatott volna bármelyik modellügynökség kifutóira. Annyira gyönyörűek voltak, hogy attól már megfájdult a szívem. Szeretkezésük látványa pedig annyira letaglózott, hogy azt hittem, mindjárt lefordulok a székemről. Ez nem egy pornófilm volt a sok közül, amiket az elmúlt években néztem. Nem. Ez most igazi volt. Sőt, ami még annál is jobb, itt történt az én saját bejáratú kis szigetemen. A saját otthonomban. Hihetetlen.
Pamela hangosan felsikoltott a gyönyörtől és hevesen zihált, miközben a zuhanyból aláhulló víz végigcsorgott gyönyörű testén. Egyértelmű volt, hogy Amy nagyon is érti a dolgát. Végül pedig a vörös lány koncentrált figyelme a szőkeség csiklóján meghozta a gyümölcsét.
Amy arca még mindig a combjai közé simult, amikor Pamela teste megfeszült és rázkódni kezdett. A mohó kis nimfomániás, ahogy ő nevezte magát korábban, viszont egy pillanatra sem hagyta abba a kényeztetést a nyelvével, fellefetyelve a kicsorgó nedveket. Egy pillanatra se hagyta abba, míg Pamela teste végül el nem ernyedt. Ő pedig tisztára nem nyalta combjai közét.
Amikor végül felemelte a fejét, a marylandi szépség arcán széles mosoly ragyogott, ahogy, hálája jeléül, letérdelt barátnője mellé és érzékien megcsókolta őt. Kameráimon keresztül tökéletesen láthattam, ahogy a nyelveik egymáshoz simultak.
- Erre már annyira szükségem volt! - zihálta Pamela. - Nem is tudod, milyen régen elégített már ki valaki ennyire.
Amy szélesen elmosolyodott és egy gyors puszit adott barátnője szájára. - Számomra az öröm, drágám. Számomra az öröm.
Pamela kuncogni kezdett.
- Most már nincs is szükségünk semmi másra, csak egy pasira.
- Aha – bólintott Amy. - Hol járhat Jeremy, amikor szükségünk lenne rá? Vajon képes lenne kielégíteni mindkettőnk igényeit egyszerre?
- Ó, egek! - nyögtem fel. A szavaik hatására testem már nem bírta tovább és pillanatok alatt telepumpálta nedveimmel a gatyámat. Egész testem remegett a vágytól. El se hittem, hogy ez a pár szó elég volt hozzá, hogy teljesen eldurranjak. Persze a felforrósodott légkört figyelembe véve nem nagyon lehetett másra számítani.
Mély levegőket vettem, majd lassan feltápászkodtam a székemből. Nem szívesen hagytam ki egy érzéki pillanatot se, ami a kameráim előtt zajlott, de pontosan tudtam, hogy a berendezés minden másodpercet rögzít, én pedig bármikor visszanézhetem. Most pedig nagyobb szükségem volt egy mosdásra és hogy felkészüljek a ma esti party-ra.

Folytatása következik!
Folytatások
7592
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
6505
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4922
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4936
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4536
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Előző részek
6981
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
6946
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
7409
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Hasonló történetek
4289
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
7761
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
Hozzászólások
Damighty ·
Na, ez végre mehetett volna az Erotika skatulyába...
Sinara ·
Ezért nem ment az egész abba.
Vannak benne bőven olyanok, hogy két-három fejezet egymás után tömény erotika, ha nem pornó egyenesen, aztán két-három-négyben viszont zsinórban semmi.
De ezt jeleztem is az elején, hogy ebben a történetben így lesz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: