Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyönyörbe veszve (gay)

Belépek a szobába. Szép vagyok, kívánatos, jó illatú, puha. Mosolygok.

Fekete átlátszó, spagettipántos hálóing van rajtam. Combközépig ér. A mellrészen csipke, finoman simogatja a mellbimbóm. Leborotváltam a mellkasom. Szép nőies válam van. A kezemen könyékig érő csipkekesztyű. A hálóing alatt fekete csipkebugyi, a comboknál fodros, a hasamnál pici fekete masnival. Persze áll a farkincám. Elég ránéznem egy ilyen hálóingre és már áll. A hálóing fölött szintén átlátszó köntös. A nyakamnál van masnival megkötve. Rővid ujja van, ami finoman simogatja a vállam. Mosolygok. Régóta vártam erre a napra.

Késő délután van. Egy lakótelepi lakás. Az ablakban a lemenő nap fénye. Te az ágyon fekszel a paplan tetején. Köntös van rajtad. Az ágy gyönyörűen megvetve sötétkék fényes, simogató szatén ágyneművel. Az éjjeliszekrényen vörösbor két metszett pohárban. A mélyvörös boron átsüt a beseő napsugár. Az ágyneműre nézek. Hívogató, selymes. Ahogy egy nászéjszakához illik.
Te is mosolyogsz.

Felállsz. Örülsz, hogy itt vagyok. Vártál rám, vágytál rám.

Én lépek először feléd, átölelem a derekad, hozzád simulok. Nagyon boldog és nagyon izgatott vagyok. Kicsit félek. A válladba fúrom az arcom.. Átfogod a vállam és a nyakamba csókolsz. Felemelem a fejem. Lassan összeér a szánk. Annyira szeretem, amikor megcsókolsz. Oda akarom adni magam neked. Örömet, gyönyört akarok okozni neked. Elalélok a kéjes perverziótól, hogy egy másik férfit csókolok. Most gyenge nő vagyok, a szolgád, a ringyód, a menyasszonyod. Nyelved betölti a számat. Rám hajolsz, a fejem kicsit hátrabillen. Egyyre forróbban, mégis finoman, gyengéden csókolsz. Játszunk egymással. A nyelveink körbesimogatják egymást. A kezeid szép lassan csúszik lefelé a vállamról a fnekemig. Amikor mindkét tenyered a fenekemre simul, magdhoz húzol. A csípőnk összeér. Érzem a férfiasságod. A farkincám a bugyimon keresztül hozzádörzsölődik a te farkadhoz. Tolom előre a csípőmet és közben azt érzem, hogy szétrobbanok a vágytól. A köntösöd az öv alatt szétnyílt és már csak az én bugyim vékony pókhálója van a farkincáink között. Már az sem mert nem tudok a bugyimban megmaradni és a kitolakodó buksi feje dörzsöli, simogatja a tiédet. Csókoljuk egymást miközben lent a farkincáink kényeztetik egymást.

Nem bírom tovább és kioldom a köntösöd övét. Hozzád bújok. Megpuszilom az egyik, majd a másik mellbimbódat. A mellkasod picit szőrös, fárfias. Pont ahogy szeretem. A számmal vágigsímogatom a vállad, a nyakad. Közben a kezded a hálóing alatt utat talál a fenekemhez. Szereted simogatni a popsim, és én nem mondom, - de te érzed – imádom, amikor az ujjad betéved a fenekem közébe.. Alulról a maszírozod a zacsim alatti részt és a zacsimat.
Lassan, lassan lejjebb ereszkedem. A szám a testedhez tapad. Végigpuszilgatom a melkasod, majd a hasad. Lejjebb, lejjebb és az arcom hozzáér a gyönyörű faszodhoz. Olyan szép. Nem hatalmas, mert félnék egy hatalmas szerszámtól. De szép, erőteljes. Gyönyörű. Nem borotválod magad, de nem is vagy bozontos. Érzem a vágyad illatát, a finom kis nedvességet a makkocskád végén. A kesztyűs kezemmel az arcomhoz szorítom, majd az arcomat lassan elfordítva a számhoz nyomom. Nem kapom be. Kidugom picit a nyelvem, éppen hogy csak a nyelvem csúcsa a makkod csúcsához érjen. Kóstolgatom a kis nedvet, mint a nektárt a méhecske. Lassan körözök a kidugott nyelvemmel, körbesimogatom ezt a szépséges szerszámot. Közben karjaimmal átkarolom a derekad és most az én csipkekesztyűs kezeim simogatják a te fenekedet.  Csücsörítek és egészen picikét a számba veszlek. Most már a számban dolgozik a nyelvem. Csókólózik a makkocskáddal. Körbesimogatja, ismerkedik vele, kényezteti. Kicsit körözök a fejemmel, de még mindig csak a makkod van a számban. A bőr visszahúzódott, a kicsit ráncos fejecske látványa iszúnyúan izgat. Nem bírok magammal, egyre beljebb engedlek a számba és most már egyre nagyobb lendülettel szoplak. Ki-be jársz a számban. Néha megállok egy pillanatra, de csak, hogy a nyelvem dögönyözzön. Kezemmel a fenekedet simogatom, néha felnyúlok a hátadig –ameddig felérek. Elengedlek és előlről nyúlok be a combjaid közé. A zacskódat és a zacskód mögötti részt simogatom. Ezt én is nagyon szeretem, gondolom te is. A tenyerembe veszem a zacsid, a mutatóujjam a fenéklyukadat maszírozza. Te zihálsz, de nem szólalsz meg. Nem is kell. A vad lélegzetvédeledből érzem, hogy jó neked. Hogy kellek neked. Nem is tudom hol nyúljak hozzád. Felváltva simogatom a feneked, a combod, a zacskódat, a farkad tövét. Közben ki be jársz a számban, egy pillanatra kiveszlek, de csak, hogy kívülről az arcomhoz szorítsam, vagy hogy a csipkekesztyűs kezemmel megfogjam, megnézzem, lássam.

Alig hiszem, hogy itt vagyok. Egy igazi férfival. Én vagyok a nőd, a kedvesed. Azért vagyok, hogy neked jó legyen. Persze engem is felvillanyoz ez az odaadás. Bármit tehetsz velem. És te teszel is. De attól vagy igazi férfi, hogy nem vadul, erőszakosan, hanem gyengéden és kedvesen teszed velem amit teszel. Ahogy egy szüzet kezelni illik. Most is olyan kedvesen moslyogsz, ahogy megfogod a kezeimet és felhúzol magadhoz. Mintha táncra  kérnél fel.

Egy futó csók. Folytatódik a tánc. Lassan megfordítasz, hátammal a melkasodnak dőlök. Majd mást gondolsz, újra megfordítasz és lassan a nyakamhoz nyúlsz. Egészen lassan megfogod a köntösömet összefogó masnit és kioldod. Leveszed rólam. A szatén suhogva hullik le a földre. Újra forgás. A kezemmel a vállam fölött hátranyúlok és összekulcsolom a tarkód mögött. A te kezeid is elindulnak. A farkad éppen a fenekem közé kerül, ott döfköd türelmetlenül. Te még húzod az időt, de a farkad már nem bír magával. Be akar jutni, és én magamba akarom fogadni. Követelődzik, majd hogy ki nem tépi a bugyim vékony anyagát. Annyira nyomul, hogy mosolyognom kell. Közben a nyakamat csókolod, kezeiddel a melleimet simogatod. Az egyik a mellemen, amásik lefelé halad. Most a hasamnál van. Csípőink együtt mozognak. Kezed még lejjebb csúszik és a hálóing szoknyája alatt a bugyimban landol. A tövétől a hegyéig le-föl simogatja a farkincámat. Megfogom a csuklónál és kihúzom, mert ha tovább csinálod elélvezek. Még nem akarom. Veled együtt akarom csak. Hátrafordítom a fejem, valamit súgni akarok. Te előredőlsz, oda tartod a füled. Tudod mit fogok mondani. „A tiéd vagyok. Kérlek, tegyél a magadévá”.

Megfordulok. Újra megcsókolsz. Egymás kezét fogjuk. Odavezetsz az ágyhoz. Remeg a lábam, de tulajdonképpen az egész testem. Gyengéden hanyatfektetsz az ágyra. A fejem a selymes párnába süpped. Lehúzod a bugyim. Megemelem a csípőm, hogy megtehesd. Olyan pontosan érezzük egymás mozdulatait. Olyan nagyon egy pár vagyunk. Szeretők. Kedvesek. A férfim vagy.

Félek, mert tudom, hogy fájni fog, de egyben akarom is. Semmit nem akarok ennél jobban Megsimogatod a homlokom.A mutatóujjaddal fentről lefelé egyenes vonalban végigsimítsz. Ez mind a tiéd. A homlokom, a szemeim, az orrom, a szám. Játékosan bekapom az ujjad egy pillanatra. Majd halad tovább. A farkincámat ezúttal kikerüli és a tenyered a zárt combjaim közé hatol. Lassan szétnyitod a combjaimat. Lehasalsz, most te veszed a szádba az én farkincámat. Csak egy kicsit, csak párat simítasz rajta. Ez most elég is. Rám mosolyogsz. Előveszed az ágy melletti fiókból a kicsi fekete dildót. Puha szilikon. Tudom, hogy ezen át kell esni, de mégis félek. Felhúzom a combjaimat, hogy hozzám férj. A dildót jó vastagon bekrémezed és a fenekemhez nyomod. Megrándulok. Nem a fájdalomtól, csak önkéntelenül. „Csssss”- teszed a kezed a hasamra, miközben a másikkal a dildóval maszírozod a fenéklyukamat. Ellazulok. A dildó lassan belémcsúszik. Feszül, de nem fáj nagyom. Most vesztem el a szüzességem. Sírni szeretnék, de nem a szomorúságtól inkább a boldogságtól. Ahogy fölémhajolsz a melkasodat simogatom. A farkadig nem érek el. Úgy szeretném a számban érezni, de nem szólok. A dildó már könnyen jár bennem. Kiveszed és az éjjeliszekrényre teszed. Most. Most. Végre fölémtérdelsz. A lábamat egészen felhúzom a mellemig és szét is tárom. Odaillszted a farkad a punci-popsimhoz. „Kérlek, kérlek, dugj meg. Akarlak”. Lassan belémhatolsz. Bennem vagy. Végre. Felnyögök. Bennem van a férfi. Az övé vagyok. Engem dug. Engem akar. Rámhajolsz. Megcsókolsz. Remeg a szám. Nyögdécselek. Te zihálsz. A nyakamat harapdálod. „Dugjál, dugjál, kérlek, jobban, jobban” Már-már kiabálok, nyögök, hörgök. Ahogy rajtam fekszel a hasad a farkincámat dörzsöli, közben finoman de erőteljsen csúszkálsz bennem. „Még, még, még, még..”. Rámborulsz. Én a lábaimmal átfogom a derekad. Mint az igazi nők. Megvonaglasz és én is . A lábammal szorítalak. Te teljes mélységében bennem vagy.
Belémélvezel. Felkiáltunk mind aketten. A gyönyör nem fokozható tovább. Löveled belém a drága gecidet. Lövelés, még egy, még egy, most már egy gyengébb, még egy, egy utolsó...Az én ondóm a hasamon és a te hasadon kenődik szét. A nyakamba csókolsz, majd lassan kicsúszol belőlem. Én – bár mozdulni sem bírok – nem akarom még ababhagyni. Annyira tele vagyok a gyönyörrel, az érzelemmel. Mellémgördülsz. A tenyereddel a hasamon lévő gecimet kenegeted. A kezed hozzáér a farkincámhoz, az újad a popsilyukamhoz vándorol. Felnyögök és megrándulok. Te mosolyogsz újra. Átölelsz. Rádfordulok, most én vagyok felül. Pihenni kell, de még előtte egy kicsi valamit akarok belőled. Ugyanúgy mint az elején, a számmal a nyakadtól indulva szépen lefelé haladva puszilgatlak. Amikor a farkadhaz érek, a számba veszem. Lenyalogatom róla a maradék anyagot. Körbenyalogatom. A nyalogatástól egyet felrándul.
„Nyugi, most csk pihenj egy kicsit. Hatalmas gyönyört okoztál nekem. A magadévá tettél. És különben is, hosszú még az északa....”
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: