Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyilkos történetek 2. rész

Thomas Jeff olvasgatta a jegyzőkönyvet.
A halál oka: kés okozta seb általi halál. Elvérzés már nem volt.
Fején erős ütés nyom, de nincs bevérzés. Következtetés: a halál beállta után érte a fejét az ütés…
És Jeff olvasta, olvasta, és minél tovább olvasta, annál inkább elkerekedett a szeme. Megnézte a holttestet, és elakadt a lélegzete.
Katie Callingen gyönyörű teremtés volt. Gyönyörű, sötét szőke haja volt és úgy nézett ki, mint aki épp csak alszik. Elszorult a nyomozó szíve. Ki lehet ilyen lelketlen? Ki lehet az, aki ezt képes volt megtenni? És miért? Mi oka lehetett bárkinek arra, hogy egy ilyen gyönyörű teremtést meggyilkoljon?
Két tippe volt: Vagy egy őrült, aki imád gyilkolni. Vagy valaki más, akinek volt talán valami oka a gyilkosságra… Ám a későbbi bizonyítékok az utóbbira utaltak… És ekkor Jeff még nem is tudta, mekkorát tévedett…

A későbbi nyomozás során ugyanis kiderült, hogy a gyilkosság előtt körülbelül 10 perccel felhívták őt egy telefonfülkéből. Ám azt nem tudták kideríteni, hogy ki hívhatta őt, és hogy mit beszéltek, de a nyomozónk ebből arra következtetett, hogy ha (az a mocsok) gyilkos tudta a számát és még a címét is, akkor biztosan ismerte őt.
Elkezdődött a nyomozás a lány után, mindent megpróbáltak róla kideríteni, de hiába, semmi eredménye nem lett.
Aztán... 2 hét múlva:
- Ez nem igaz! Megöltek már megint valakit! És ugyanúgy, ahogy az a Callingen halt eg!
Az áldozat, most egy fiatalabb, 25 év körüli nő volt. Jeff hiába kereste az összefüggést... semmi más nem volt, mint hogy a két nő egy utcában lakott, és Katie a 11-es szám alatt lakott, az a fiatal nő pedig a 13-masban, valamint az, hogy a gyilkosság is szinte percre pontosan ugyanakkor történt. Egyelőre Thomas nem mert levonni következtetéseket, de sejtette, hogy mégiscsak egy őrült gyilkológépről van szó, aki kiszemeli az áldozatait, általában nőket, és hidegvérrel meggyilkolja őket, szimpla élvezetből. És talán van valami a házszámokkal is...
De ez csak egy feltételezés volt, pedig Jeff nem is sejtette, most milyen közel járt az igazsághoz.

Mindenesetre próba szerencse, Thomas Jeff egy kis magánnyomozásba kezdett.
A nyomozó kivárta a két hetet és annak leteltével az egyik éjjel fél 12 körül elment az egyik kollégájával Sanderson-nal körülnézni.
Próba képpen a 15-ös számú házhoz mentek. Hátha van valami sorrendje a gyilosságsorozatnak. Ámde először is, megfigyelték, hogy hol van a legközelebbi telefonfülke. A 11-es és a 13-as ház között volt egy telefon fülke, legközelebb pedig a 19-es és a 21-es között volt egy.
Muszáj volt nagyon figyelniük, mivel mind a két telefonfülkéből rá lehetett látni a házra.
Éjfél előtt egy perccel dulakodást és hangos sikoltozást hallottak a kiszemelt házból. Betörték az ajtót, de mire odaértek, addigra már csak egy holttestet találtak, aminek az arcára még kiült az utolsó rémület.

Nyomozóink ugyanis azzal az egyel nem számoltak, hogy itt a házaknak két utca felől van bejáratuk és a másik oldalt is volt egy telefon fülke, ami pontosan szembe volt a 15-ös házzal...
Hasonló történetek
15367
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
29476
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Angyalka29 ·
hmmm... nem nagyon értem, hogy mit mondasz., de rendben, várom a mail-edet. És köszi pavlov!
Aspartia ·
Szerintem azt akarta mondani, hogy kicsit kesze-kusza a dolog. pl. felvázolhatná, hgy a nyomozó hogyan jött rá ,hogy a házszámok alapján gyilkolkolásznak. Úgy értem, hogy lehetne egy kicsit húzni az időt és fokozni a hangulatot a tetőpontig, stb. :) Na de nem az én történetem, nem szólok bele. :innocent:

Angyalka29 ·
Hmmm.... ha logikusan nézzük, azt hiszem nincs mit felvázolni. Ha jó a fantáziád, akkor mindent meg fogsz érteni. :) Nagyon logikus az egész, ha húzom, azzal unalmassá, esetleg nehezebben felfoghatóbbá, nehezebben érthetőbbé tenném. Azt pedig nem szeretném. De ha neked ez nem zsánered, akkor inkább ne olvasd el a folytatást, ami majd egyszer valamikor elkészül. Hááát.... ennyit tudok rá mondani :) :wink:

HERBERT LAJOS TIBOR ·
GRATULÁLOK, CSILLAGOM!
CSAK ÍGY TOVÁBB!
SZERETETTEL, LAJOS! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: