Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyász

A könyvesboltban voltak, ami a férfi anyukájáé volt, és olyan nagy szeretettel vezette. A hátsó raktárban feküdtek egy kopott pléden, a férfi magához ölelte a lányt, aki halk szuszogással aludt már néhány perce. Kiadós szeretkezésen voltak túl, több óráig meg sem álltak benne, de a lány örült neki, hogy boldoggá teheti a férfit, főként most, hogy az anyukája temetéséről jöttek.


A lány sosem ismerte úgy a férfit, mint aki mindennél jobban ragaszkodik anyjához. Szerették egymást, mint anya és fia, a férfi, ha tehette, minden hétvégén meglátogatta őt, és még a lányt is bemutatta neki, jó kapcsolatot alakítottak ki. De a halála mégis elkeserítette. Fiatal asszony volt még, ötvenöt esztendős sem múlt el, hirtelen jött tragédia volt ez a férfi számára, s jobban szüksége volt a lányra, mint bármikor máskor.


És a lány szívesen vigasztalta őt, szavaival, érintéseivel, mindent odaadott neki, megtett, amit csak tudott. Bár a lánynak sosem volt igazi családja, azért megértette, milyen nagy fájdalmat érezhet most a férfi, akinek apja pár éve egy vadászbalesetben hunyt el.


A férfi fél kézzel kinyúlt maga mellé, egy bőrdzsekihez, aminek a zsebéből egy ezüstösen fénylő flaskát vett elő, s míg másik kezével csak még szorosabban magához húzta a lányt, nagyot húzott az alkoholból. Jó erős a cucc, de abban nem biztos, hogy micsoda, az unokatestvérét kérte meg rá, töltse tele a legerősebb italával, amit csak raktáron tart. Az unokatestvér kocsmáros volt, és megértette a férfi gyászát.


Szex és alkohol, így kell gyászolni. Talán az édesanyja nem jön vissza, de azt a nyamvadt szomorúságot távolabb űzheti. Lenézett a lányra, és kisöpörte aranybarna haját az arcából. Szép volt, nyugodt és kedves. Szerette a parfümjének az illatát, meg aztán magát a lányét is. A fekete harisnya és kosztüm hanyagul a földre volt vetve, egyenesen a temetésről jöttek ide, ebbe a kis könyvesboltba. Jó hely a gyászhoz. Meg aztán nincs szomszédság, aki panaszkodna a sikolyok és üvöltések miatt.


A férfi arcát a lány hajába temette, és megmarkolta egyik puha mellét, mire a lány ébredezni kezdett.


- Minden rendben? – suttogta hátranézve, kicsit rekedten. – Iszol?


- Igen.


- Ez micsoda? – a lány orrához emelte a flaskát, hogy megszagolja, de összevonta szemöldökét.


- Nem tudom, de üt.


- Ne idd le magad teljesen tompára. Olyankor mindig durva vagy velem.


- Bocsi, de azt hiszem, most rohadtul nem az lesz, amit te akarsz.


- Kérlek, ne beszélj így… már berúgtál?


A férfi nem válaszolt, csak gyöngéden végigsimította a lány testét. Nem volt nádszálvékony, dereka karcsú, combjai formásak, mindenütt olyan, amilyennek a férfi szerette. Tudta, hogy ha részeg, akkor eléggé keményen bánik a lánnyal, és ő azt annyira nem szereti. Ritkán issza le magát annyira, és másnap józanon mindig megbánja, amiket tett, vagy mondott. De most a lány nem róhatja fel neki. Meghalt az anyja.


- Jól van, igyál – mondta a lány, és egy lágy csókot nyomott a férfi nyakára, majd hozzápréselte magát. – De akkor nem vezethetsz.


- Aludjunk itt éjszaka – a férfi ismét meghúzta a flaskát.


- Hazavezethetek én is.


- Rád nem bíznám az autót. Még friss a jogsid.


- Akkor itt alszunk.


A férfi messzebb maguktól, óvatosan lerakta a földre a flaskát, a lány fölé magasodott, beléhatolt, majd lassú tempóval kezdve, egyre gyorsított mozgásán. Miközben a lány mellbimbóit ingerelte, visszatartotta magát, hogy a lány menjen el elsőként.


- Ne tartsd… vissza – suttogta a lány erőtlen, felizgult hangon. – Ereszd belém.


- Biztos?


- Élvezz belém!


A férfi pár pillanaton belül elment, de nem hagyta abba a mozgást ki-be a lányban. Míg ő mellbimbóit izgatta, dörzsölgette és néha szopogatta, a lány lenyúlt csiklójához, és hamar ő is követte.


A férfi nem húzta ki vesszejét a lányból, benne tartotta, s kis testét így húzta sajátjára, a hátát kezdte simogatni. Légzésük szapora volt, ahogy annak lennie kellett. A lány a flaskáért nyúlt, és egy aprócska kortyot ő is ivott belőle, aztán a férfi szájához emelte, aki egyszerre három, hatalmas kortyot ivott, arca eltorzult az erős, égető íztől, ami betöltötte egész száját, torkát.


- Jobb így? – kérdezte a lány, a flaska nyílását nyalogatva.


- Igen.


- Mi segít az alkoholban?


- Te alig szoktál inni, de… de ha az ember eleget iszik, nem érzi magát olyan szomorúnak.


- Most napokig sokat fogsz majd inni?


- Pár napig. Nyugi, nem fog kicsúszni a lábam alól a talaj.


- Szeretem, hogy ilyen erős és felelősségteljes vagy.


- Az volnék? – a férfi ajkai gunyoros mosolyra húzódtak, kivette a lány kezéből a flaskát, és újra meghúzta. – Én nem vagyok ebben annyira biztos.


- Pedig az vagy. Nem függtél az anyukádtól. Szeretted őt, természetes a gyászod, de nem függött tőle az életed, és ezt kevés férfi mondhatja el magáról.


- Ennyire anyás fickókat ismersz?


- Nem igazán ismerek sok férfit.


- Úgy érthető. Igaz is… amióta először a magamévá tettelek, hány fickó járt már az ágyadban?


- Egy sem.


- Ne viccelj már.


- Te vagy az első és az egyetlen, ez az igazság. És te? Amióta velem csinálod, mással is csináltad már?


- Furcsa – a férfi kábán nézett fel a plafonra. – Nem. Te vagy az egyetlen – valóban furcsa, de igaz.


- Én szeretek veled beszélgetni.


- Én is. Értelmes lány vagy. Jó, hogy legalább te nevetsz a hülye vicceimen.


- Szerintem nagyon humoros vagy – a lány nyalogatni kezdte a férfi ajkait, s közben ejtette ki szavait. – Meg aztán… jó, ahogyan hozzám érsz. Szeretek veled szeretkezni.


- Az nekem is végtelenül bejön – a férfi belemarkolt a lány popsijába. – Betegesen jó tested van, tudod?


- Azelőtt azt hittem, nem vagyok olyan szép. Annyira sosem tetszettem senkinek sem.


- Hát nekem rohadtul tetszel. Gyönyörű vagy.


- Engem is felizgatsz. Szeretem az erős karjaidat. Mindig tudod, hogyan érints meg.


- Az biztos – a lány előtt már jó pár nőnél szerezhetett tapasztalatot. De ez maradjon titokban. Ha a lánynak ő az első és az egyetlen, jobb az a tudat, hogy előtte a férfinek is csak néhány nővel volt dolga. – Azt hiszem, kezd hatni ez a lötty.


- Kezd elborulni az agyad?


- Mindenesetre keményen meg akarlak hágni.


A lány kicsit megremegett. Hagyni fogja, hogy a férfi azt tegyen, amit szeretne, mert boldog lesz, ha enyhíthet gyászán, de azért nem szereti, ha olyan kemény vele.


- Azért… próbálsz kicsit… gyöngéd lenni?


- Ha hagyja a lötty – utoljára meghúzta a flaskát, ami kiürült, és magában szidta az unokatestvérét, hogy nem tudta teleönteni. Az ezüstös tárgyacska a falnak repült. – Most iszonyatosan a magamévá teszlek.


Azzal a férfi már fordított is tartásukon, a lány került alá, de ahogy a szemébe nézett, nem tudta rögtön meghágni, ahogy tervezte. Még nem borult el teljesen az agya, és arra gondolt, felkészíti a lány testét, ahogy a rendes szeretkezésekkor szokta. Általában ha részeg, és durván megdöngeti őt, előtte sosem simogatja, sosem csókolgatja, egyszerűen csak megtörténik az aktus, egyszer-kétszer, aztán már alszik is. De vajon mi lenne, ha előtte a lány már felizgult volna?


A lány meglepődött, mikor a férfi lehajolt, hogy mellbimbóit szopogassa, felváltva. A férfi fél kézzel a csiklóját simogatta körkörösen, és rekedt hangon becézgette a lányt, ahogy az egyik mellbimbóról a másikra vitte száját. Érezte, hogy egyre jobban hat az alkohol, de elhatározta, hogy amíg teljesen nem kattan be, addig kényezteti a lányt, aki már mocorgott alatta élvezetében, nyöszörgött, és nedves volt, eszeveszettül lucskos. Vesszején érezte, ahogy egyre több nedű termelődik a lányban, ahogy a rózsaszín punci égetően kívánja, hogy végre kielégítsék. A punci, ami mindig olyan éhes, csak ha a férfi részeg, akkor nem.


De most ismét kívánta őt a lány, már nagyon vágyott rá, hogy a férfi mozogni kezdjen benne. A férfi aztán abbahagyta csiklója izgatását, és beindult. Agya végképp elborult. Kezeivel körbeölelte a lányt, teljesen lefogta, moccanni sem eresztette. Gyorsan, keményen hatolt belé újra és újra, hangosakat nyögve közben mély, reszelős hangján.


A lány sikoltozott. Sosem szokott sikoltozni, maximum, ha a csúcsra ér, de most mégis sikoltozott. Talán fáj neki? A férfi már nem tudott ilyesmikkel foglalkozni, de nem is erről volt szó: a lány élvezte. Hihetetlenül élvezte, ahogyan a férfi satuba fogja testét, nem ereszti, döngeti kíméletlenül, mert már éhezte ezt az egészet. Annyira jó volt, hogy gyönyörében egyfolytában sikoltoznia kellett, amitől a férfi még hevesebb és keményebb lett, mire a lány már olyan hangosan sikoltott, hogy berekedt a hangja.


Még jó, hogy nincsenek szomszédok.


Egyszerre élvezett a férfivel, méghozzá úgy, hogy az nem is tartotta vissza magát. A lány már annyira begerjedt, hogy orgazmusa a férfi áradásával tökéletesen egy időpontban jött el. A lány sikoltott, a férfi pedig üvöltött, az egész raktár beleremegett.


Mikor a férfi zihálva zuhant a plédre, gyönyörük után, a lány azonnal hozzá préselte magát, nyöszörögve élvezetének emlékétől. Dereka még így, utólag is körkörösen mozgott, alig bírta elhinni, ami történt. A férfi pár pillanat múlva már szorosan magához ölelte, és perceken belül mindkettőjüket mélyen elnyomta az álom.


Reggel a lány ébredt először, a férfi mobiljának csörgésére. Mivel a férfi nem akart felébredni, a lány hagyta, had csörögjön, ő nem fogja felvenni a férfi mobilját, ilyesmire nincs felhatalmazva. Hamarosan a csörgés abbamaradt, de pár perc múlva a férfi is felkelt. Ahogy megnézte a mobilját, csak az unokatestvére hívta, biztos semmi komoly.


- Jól aludtál, édesem? – kérdezte aztán a lánytól, aki mellkasára hajtotta fejét.


- Nagyon. Soha nem aludtam ilyen jól.


- Igazán?


- Tegnap csodálatos voltál.


- Nem voltam túl kemény?


- Nagyon kemény voltál, de imádtam. Felizgattál előtte – a lány szorosan átölelte a férfit. - Máskor is csináld így, jó?


- Megteszek minden tőlem telhetőt – a férfi mosolygott, és örült neki, hogy a lány ennyire élvezte a tegnapit.


- És… eddig magadra mostál?


- Hogyan?


- Tudod. Vagy a szennyest elvitted anyukádhoz?


- Ó… igen. Hetente vittem hozzá szennyest. Ha meleg ételhez jutottam, akkor csak ő lehetett az oka.


- Igen, mindig tele vagy pizzás dobozokkal, meg tasakos levesekkel.


- Nem tudok főzni, nem is lenne rá időm.


- Sokat dolgozol, a túlórák miatt.


- Te is szoktál túlórázni.


- De nem annyit, mint te.


- Csak felturbózom a fizetésemet, jól jön minden plusz pénz.


- Pedig nem is szoktál költekezni.


- Mintha te olyan sokat költenél magadra.


- Néha azért veszek új ruhákat.


- Fogadok, hogy minden másik nő gyakrabban megy vásárolgatni csak úgy, szórakozásból, mint te. Havonta van egy-két új göncöd, és kész.


- Sok ruhám van így is, az elég.


- És adakozol. Ez nagyon kedves.


- Csak néha felajánlok egy kisebb összeget valamelyik alapítványnak, az nem valami nagy dolog.


- Szerintem igazán ritka. Édes tőled.


A férfi megpuszilta a lányt, aki elmosolyodott. Az, hogy a férfi ilyen jókat gondol róla, igazán megmelengette a szívét, ajkába harapott, és felült a férfire. Néhány percig csak csókolóztak, aztán a lány meglovagolta. Ahogy az a test mozog rajta, valami elképesztő, gondolta a férfi.


Mikor aztán ismét egymás mellett feküdtek, a férfi birtoklón magához húzta a lányt, aki halkan pihegett.


- Ezután magadra fogsz mosni? – kérdezte egy kis idő múlva.


- Igen. Az öcsém beleegyezett, hogy anyától elhozzam a mosógépet, neki és a feleségének amúgy is van.


- És megtanulsz majd főzni is?


- Ugyan, dehogy. A pizzázók és gyorséttermek ezentúl szépet fognak keresni rajtam.


- Anyukád nagyon kedves és rendes asszony volt.


- Tudom. Remek asszony volt.


- Igen.


Néhányszor még szeretkeztek, de aztán egyet értettek abban, hogy ideje lenne indulni.


- Itt sajnos nincs zuhanyzó, szóval… - mondta a férfi - de hazaviszlek.


A lány bólintott, és a férfi felhúzta rá harisnyáját. Mindig segítenek egymásnak, nem csak a levetkőzésben, de a felöltözésben is. A lány imádta ezt a gyöngéd gondoskodást.


- De igazából az én lakásom közelebb van – szólalt meg a férfi, mikor zakóját vette magára. – Letusolhatnál először ott.


- Rendben – a lány belelépett fekete magas sarkújába. – És főzhetnék is valamit.


- Jó ötlet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Imélda ·
Elolvasva több novelládat, tehetségesnek látlak és biztatlak. Írj még!

lilywhite12 ·
Köszönöm. : ) Írni fogok még, az biztos.
Egyébként nem, nem fér rám semmilyen "dugás", igényesebb vagyok én annál.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: