Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyakorlás

Apám közvetlenül az érettségi után hagyott el minket az asszisztense kedvéért. A jelek szerint már régóta viszonyuk volt és most ítélte úgy, hogy mivel úgyis befejeztem az iskolát, ideje lépnie. Egy jó válóperes ügyvédnek hála anya és én viszonylag kényelmes pénzügyi helyzetben maradtunk.


 


A válás után anya nem tudott magával mit kezdeni. Nem volt többé férje és ezért megnőtt a szabadideje. Pár hét után bejelentette, hogy befejezi orvosi tanulmányait. Annak idején már elkezdte az egyetemet, de ott megismerkedett apával és az ő karrierje kedvéért abbahagyta a tanulást és a családnak szentelte magát. Úgy gondolta, hogy meg tud állni a lábán és igazi orvosként jobb élete lesz, mint egy elvált feleségnek, akinek egy orvos fizeti a tartásdíjat.


Egy kicsit meglepett a döntése, de támogattam az ötletét, így egy 38 és egy 18 éves egyetemista tanulhatott a vizsgájára egy fedél alatt.


Az első évének vége felé egy kéréssel fogadott, amikor hazatértem.


 


-John, egy szívességre lenne szükségem.


 


-Amit csak szeretnél - feleltem.


 


-Az egyik gyakorlatommal van egy kis problémám. Én...nos….arra gondoltam, hogy...engednéd-e, hogy rajtad gyakoroljak. Át kell mennem ezen a szakaszon is és ha segítenél egy kicsit, akkor nem maradnék le a többi feladattal.


 


-Miről lenne szó?


 


Egy kis szünetet tartott, majd nagy levegőt vett és nyugodtan azt mondta:


 


-Prosztata vizsgálat. Nincs benne igazán gyakorlatom és gyakorlásra lenne szükségem.


 


Csak egy gondolat járt az agyamban: anya a fenekembe akarja nyomni az ujját. Szent isten! Annyi mindenről fantáziáltam vele kapcsán korábban, de ez soha eszembe sem jutott. A válaszom hiánya miatt azt hihette, hogy undorítónak tartom a kérését.


 


-Gondolom nem vagy oda az ötletért - mondta.


 


-Szó sincs róla. Mikor és hogy akarnád csinálni? - kérdeztem gyorsan.


 


-A most lenne a legjobb, mert már nyakamon a következő gyakorlat. Mit szólnál hozzá, ha te elmennél zuhanyozni én meg közben átöltöznék és itt a nappaliban találkoznánk, amikor készen vagy?


 


Valószínűleg a történelem leggyorsabb zuhanyzását produkáltam. Csak arra tudtam gondolni, hogy mit fog velem anya csinálni. A gondolati képre a péniszem gyorsan merevedni kezdett. A zuhany alól kilépve nem tudtam, hogy mit vegyek fel. Pólót? Alsónadrágot? De úgyis le fog kerülni. Teljesen meztelenül, látható merevedéssel azért mégsem akartam odamenni, ezért végül a derekamra csavartam a törölközőt és a nappaliba mentem. Anya egy régi pólóban és futáshoz használható rövidnadrágban ült a kanapén. Láthatóan nem volt rajta melltartó. Kifejezetten izgatóan nézett ki. Próbáltam nyugalmat sugározni miközben egy darab törölközőben hozzá sétáltam. A merevedésem kissé csökkent, de a farkam még így is félig felállt és kicsit megemelte a törölközőt.


 


-Hogy csináljuk? -kérdeztem.


 


-Nincs igazi vizsgálóasztalunk, úgyhogy a legegyszerűbb lenne, ha keresztben az ölembe feküdnél.


 


Mellé helyezkedtem és testemet kinyújtva készültem a combjára feküdni, amikor levette rólam a törölközőt. Meztelenül feküdtem anyám csupasz combjain.


 


-Látnom is kell, hogy mit csinálok, nem csak éreznem. Remélem nem bánod. -kérdezte.


 


-Nem. -feleltem rekedten.


 


-Akkor kezdjük! Egy kicsit feljebb húzódnál, hogy ne feszüljön a csuklóm,


amikor...ummm...gyakorlok? - kérdezte tétován.


 


Egy kicsit feljebb csúsztam a lábain, miközben a farkam a combja tetejének dörzsölődött. Éreztem hogy szivárog belőlem az előváladék és mozgásom közben nyomot húzok a combján. Végül elértem a megfelelő pozíciót és teljes súlyommal ránehezedtem. Anya felkuncogott és néhány gyengéd paskolás közben azt mondta:


 


-Csinos popsi.


 


Ezután egyik kezével a csípőmet fogva felvett a kávézóasztalról egy babaolajos flakont.


 


-Nincs itthon síkosítóm, de szerintem a babaolaj is teljesen megfelel. Te hogy gondolod?


 


-Felőlem mehet - mondtam és olyan volt a hangom, mintha mutáló tinédzser lennék.


 


Ez persze nem volt meglepő egy olyan valakitől, aki első osztályú merevedéssel fekszik az anyja combján, miközben az arra készül, hogy a fia hátsójába nyomja az ujját.


 


-Élesben ezt persze nem fogom csinálni, de most szeretném, ha a kicsim ellazulna. Szóval lassan fogom csinálni és egy kicsit masszírozlak előtte, rendben?


 


-Ahh...aha -válaszoltam és becsuktam a szemem.


 


Anya az egyik kezével babaolajat nyomott a hátsómra, a másikkal pedig szétkente. Ezután mindkét kezével masszírozni kezdte a fenekemet. Finom nyomással körkörösen mozgatta a kezeit én pedig kezdtem ellazulni és élvezni a dolgot. Valamilyen dalt kezdett dúdolni és megértettem, hogy ő is jobban élvezi ezt, mintha steril orvosi gyakorlatról lenne szó.


Ezután olajat csurgatott a vágatomba. Éreztem ahogy a hűvös folyadék végigfolyik rajtam. A középső ujjával néhányszor teljesen végigsimított rajtam a gerincemtől a zacskóm aljáig miközben tovább dúdolta a névtelen dallamot. Azután az egyik kezével szétnyitotta a farpofáimat. “Kezdődik! Anya ujja belém fog csúszni!” -gondoltam. A középső ujjával először gyengéden simogatta a külső izomgyűrűt, majd minden bejelentés vagy


figyelmeztetés nélkül lassan benyomta az ujját.


 


-Uhhh….- nyögtem.


 


-Fáj édesem? - kérdezte.


 


-Nem! Hihetetlen érzés. - feleltem.


 


Újra kuncogott és azt mondta:


 


-A pácienseim ugyan nem részesülnek majd ilyen elbánásban, de a nagyfiamnak semmiképpen nem okoznék fájdalmat.


 


Előre-hátra mozgatni kezdte az ujját a hátsómban. Én csak annyit tehettem hogy ellazultam és élveztem a testemet elöntő kéjes hullámokat.


 


-OK! Lássuk hogy megtalálom-e a prosztatát - mondta.


 


Lassan de határozottan mélyebbre nyomta az ujját. Amikor megnyomta a prosztatámat, majdnem az ölébe élveztem. Elnevette magát és azt mondta:


 


-Úgy látszik megtaláltam. Az előadáson mondták, hogy érzékeny és izgatható része a férfiaknak. A reakciód alapján tökéletesen igazuk volt.


 


Csak nyögni tudtam a kéjtől. A farkam olyan kemény volt, hogy gyémántot lehetett volna vele vágni. Anya folytatta a vizsgálatomat. Fiatalként persze semmi olyan elváltozást nem találhatott ami idősebb férfiakra jellemző, de ez nem zavarta.


 


-John! Lenne még egy eljárás, amit szeretnék gyakorolni, ha nincs ellenedre.- mondta.


 


Ekkorra annyira hatalmába kerített az élvezet, hogy abba is belegyeztem volna, hogy érzéstelenítés nélkül levágja a végtagjaimat.


 


-Csináld amit csak szeretnél anya! - feleltem.


 


-Ez egy kicsit beavatkozóbb dolog, ha úgy tetszik. Meg kell tanulnom, hogyan lehet “fejni” egy prosztatát. - mondta.


 


Fogalmam sem volt, hogy miről beszél. Mérnöknek készültem, nem orvosnak. Csak annyit tudtam, hogy a minden eddiginél merevebb farkam az anyám combjának nyomódik, miközben az ujja a hátsómban van. Lehet ennél jobb?


 


Anya lassan kihúzta a középső ujját. Amikor majdnem teljesen kint volt, mellé helyezte a gyűrűsujját és mindkettőt együtt visszanyomva újra megkereste a prosztatámat. Nagy nyögéssel jeleztem neki, amikor megtalálta. Megnyomta majd elengedte. Újra megnyomta és újra elengedte. Ezt ismételgette én pedig azt hittem, hogy meghaltam és a mennybe kerültem. Nem tudtam nyugton maradni. Lassan de határozottan elkezdtem hátralökni a fenekemet az ő nyomásainak ütemére. Esküdni mertem volna, hogy a szinkron kedvéért még változtatott is a ritmusán. A mozgásom miatt a farkam a combjának dörzsölődött. Amit ekkor mondott és tett, az minden határon túlment.


 


-Emeld meg magad!


 


Amikor engedelmeskedtem, a szabad kezével olajat kent a péniszemre, majd megmarkolva azt mondta:


 


-Engedd magad vissza!


 


Amikor lassan süllyedtem kicsit szétnyitotta a combjait, hogy a beolajozott hímtagom éppen be tudjon csúszni közéjük. Azután a combjait újra összezárva csapdába ejtette a farkamat. Két ujjal, továbbra is az én mozgásommal szinkronban tovább folytatta a fejésemet. Tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni.


 


-Anya! Egy másodperc és elélvezek! - nyögtem.


 


-Csak csináld kicsim! Épp ez a cél. - felelte.


 


Lázasan pumpáltam még párszor a gyönyörű combjait azután hatalmasat nyögtem. Annyi sperma lövellt ki belőlem, hogy a nagy chicagoi tűzvészt is eloltotta volna. Miközben újabb és újabb löketek hagytak el, anya szorosan összezárva tartotta a combjait és a prosztatámat masszírozta az ujjaival. Úgy éreztem, hogy legalább tíz percig élvezek. Utána csak kimerülve feküdtem keresztben a lábain. A pulzusom az egekben volt és kapkodtam a levegőt. Amikor elapadtam, anya lassan kihúzta az ujjait a hátsómból. Újra kezdte a fenekem körkörös simogatását és a dúdolását közben. A farkamat továbbra is a combjai közé szorítva tartotta.


Felnevetett és azt mondta:


 


-Nos, ezt a technikát biztosan nem alkalmazhatom a pácienseknél, de azt szerettem volna, ha nem fájdalmas kötelességteljesítésnek éled meg. Hallottam, hogy a férfiak félnek a prosztatavizsgálattól és nem akartam, hogy pont én okozzak neked fájdalmat.


 


A fenekemre paskolt és elengedett a combjaival, majd folytatta:


 


-Mit szólnál ahhoz, ha a zuhany alá állnánk és lemosnánk egymásról ezt a babaolajat?


 


Nem hittem a fülemnek. Azt mondta volna, hogy “lemosnánk egymásról”? Ezek szerint az áldásával a kezem végig fogja tapogatni a gyönyörű testét. Mintha álmodnék. Oldalra fordultam hogy láthassam az arcát. A szemembe nézett és úgy mosolygott, mint még sohasem. A mellbimbói előremeredtek és a légzése gyors volt, de nem a vizsgálat miatti erőfeszítéstől.


 


-A zuhany ragyogó ötlet. Remélem segítettem a gyakorlatodban. - mondtam, miközben lemásztam az öléből.


 


Amikor felemelkedtem nyúlós sperma csöppent a lábaira. Egy gyors, de alapos kézmozdulattal letörölte a farkam végét és azt mondta:


 


-Segíts fel és menjünk. Egyébként azt hiszem lenne még pár dolog, amiben a segítségemre lehetnél. Persze csak ha akarsz.


 


Szóhoz sem jutottam. Csak kinyújtottam a kezem és segítettem neki felállni a kanapéról. A spermám végigfolyt a combján, de nem vett róla tudomást. Ekkor vettem észre, hogy egy műanyag lepedőt, arra pedig egy törölközőt tett maga alá, hogy védje a kárpitot az olaj és spermafoltoktól. Amikor felállt, megfogtam a pólóját és lehúztam róla. A tökéletes keblek ott ringtak a szemem előtt. A tekintetem lejjebb vándorolt az öle felé. Gyorsan megtörölte a combját a pólójával, majd kézen fogott és a fürdőszoba felé indultunk. Ahogy kéz a kézben mentünk az járt a fejemben, hogy vajon engedi-e majd hogy megmossam a popsiját.


 


 


 
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
:male_astronaut: 1300 oldalnyi :female_farmer: erotikus horrortörténet :older_woman: egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

triklovic ·
Ez nagyon jó volt!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: