Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gwynn

Gwynn eszméletlenül hevert a földön. Körös- körül a kis ház romos maradványai. Az egyenetlen döngölt földpadlót mindenütt színes folyadékok borították.
Két holttest volt a padlón, egy nő és egy férfi. Testüket zúzódások borították, összeölelkezve feküdtek. Arrébb egy lila folyadék már szinte teljesen beivódott a talajba, még épphogy egy kis tócsa maradt. Ez közvetlenül a padlón fekvő lány mellett volt. A fiatal lány hollófekete, szinte kékes árnyalatú haja szétterült szép arca körül. Ruhája kikopott, és a robbanástól volt poros.

Gwynn összerándult, bal tenyere beleért a mellette folydogáló ibolyaszín lébe. Sistergő hang hallatszott, a sav összemarta a tenyerét. Gwynn magához tért, ösztönösen felült, és a fájdalomtól nagyot sikított. Sötétkék szemében könnyek gyűltek, majd lefolytak az orcáján. Ajkába harapott, álla remegett miközben maga felé fordította a kezét. Összeszűkült a szeme. A bőr sértetlen maradt, csak a tenyerének a bal oldalán, a hüvelykujja alatt változott el. Egy jól kivehető kék, hétágú csillag volt az égés helyén. Gwynn felállt, és körülnézett. Amint pillantása az ölelkező, halott párra esett, szeme kitágult. Fájdalom volt a tekintetében, és azonnal elindult a két holt felé. Amint odaért, térdre rogyott a szülei előtt. Fájdalmában üvölteni tudott volna, de hallgatott, meg sem mukkant, csak könnyei záporoztak, és mint a többi folyadék, ez is a földbe ivódott. Nézte, nézte anyja egykor szép vonású, most kék-zöld, sebes arcát, apja borostás, helyes, ám ugyanannyira elcsúfult arcát. Majd felkelt, kihúzott az egyik rom alól egy nagy, vászontakarót, és letakarta szívének két legkedvesebb emberének földi maradványait.

Hajnalodott, és Gwynn a siratót kezdte énekelni. Majd elindult.
Hasonló történetek
4249
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
4488
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: