Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gót sztori II.

Neglecta a Tears of the Hell csellistája volt, valamint ő volt a banda szimfonikus zenekarának a vezetője. Remekül kézben tartotta az együttessel kapcsolatos ügyeket, s mindemellett igazi cselló-virtuóznak számított. Csodálatos játékával nem egyszer nyűgözte le a közönséget és a T. O. T. H. tagjait, nem utolsó sorban pedig Monsieur Noirt…
Végül is minden túlzás nélkül kijelenthető: Neglecta a csapat egyik fő mozgatórugója volt, s hiányában a zenekarra a bukás fenyegető árnyéka vetült volna.
Ez a mindeddig feltételes módban megfogalmazott gondolat most azonban igencsak beteljesedni látszott…
Elsőként Dagger ocsúdott fel, s törte meg a csendet:

- Ez ugye csak egy rossz vicc, Corvus… Ilyesmi nem történhet meg velünk… Ez lehetetlen… Ilyet még Noir sem tehet… - nyugtatta magát a dobos, de kétségbeesett hangvételéből tisztán hallatszott, hogy ő maga sem hiszi el, amiket mondd.
- Bár úgy lenne, Dagger, bár úgy lenne… - sajnálkozott Corvus, fel-alá járkálva a hatalmas színpad előtt. Felindultság helyett most már a teljes kétségbeesés apró barázdái jelentek meg arcán.
- Na de… Miért? Mikor? – csatlakozott a döbbenettől eddig moccanni sem tudó gitáros az előtte szólóhoz.
- Épp az imént… - válaszolt a vörös tincses.
- De mi a fene történt?!
- Neglecta az előbb érkezett, Noir azonban egy cseppet sem halk szóáradattal megállította, mielőtt beléphetett volna a Dark Angel ajtaján.
- És…?! – Dagger és Shadow lerobogott a színpadról, s megálltak Corvus-szal szemben.
- Neglecta kint sír a bejáratnál, a mi kedves menedzser urunk pedig fejmosást tart neki. Az ok pedig nagyon egyszerű… ahogy azt már megszokhattuk. – Corvus felsóhajtott. – Noir meglátta a mai napi ú…
- FELHÁBOH’ ÍTÓ! SZÖH’ NYŰ! BOH’ ZALMAS! GYALÁZATOS! SZENTSÉGTÖH ’ ÉS! Hogy mih’ e nem képesek manapság a fiatalok… Én a szívemet, lelkemet kiteszem éh’ tük és ehh’ e ők? Oh’ vul hátbatámadnak, eláh’ ulnak, lelkembe taposnak, szíven szúh’ nak… - szakította félbe Corvus beszámolóját az éktelen lárma, ami valahonnan az előadóhoz vezető folyosóról hallatszott.
- És Noir most minden bizonnyal felénk tart… - jegyezte meg Dagger teljes lemondással a hangjában.

Néhány másodperccel később a menedzser – kezében egy újsággal hadonászva – beviharzott a terembe. A három zenész tekintete egyaránt rászegeződött.
Fekete öltönyében, őszes, kopaszodó üstökével, s a dühtől csaknem vérben forgó szemeivel leginkább egy jól táplált keselyűre emlékeztetett…
- Fiaim, szeh’ etném bejelenteni, hogy páh peh’ cel ezelőtt kih’ úgtam Neglectát a zenekah’ ból! – M. Noir igyekezett minél ellentmondást nem tűrőbb hangot megütni.
A három jelenlévő pedig igyekezett minél kevésbé megrökönyödött arcot vágni…
Ismét a dobos volt az, aki leghamarabb erőt vett magán és viszonylag normális hangon megkérdezte:
- Na, de… miért, uram?
- Jaj, fiam, ne is kéh’ dezd! Ezt még kimondani is bűn! Inkább olvassátok el ti magatok, A 4. oldalon van… - s azzal Dagger kezébe nyomta a magával hozott újságot.
A dobos széthajtogatta a Dead Times nevezetű napilapot, majd Shadow-val együtt olvasni kezdték a cikket:

„TEARS OF THE HELL
Városunk egyik legsikeresebb zenekara holnap a Dark Angelben adja eddigi, talán legszínvonalasabb, leglátványosabb koncertjét. Ez alkalomból készítettünk egy interjút Neglectával, a T. O. T. H. egyik kulcsfigurájával…”

Körülbelül 3 perc múlva Dagger és Shadow szemei elkerekedtek. Egymásra meredtek, majd Noir-ra, aki szánakozó tekintettel nézett vissza rájuk.
A dobos egy apró mozdulattal letette a lapot a színpad szélére, arcára újból kiült a teljes megrökönyödés, s csak üveges tekintettel bámult maga elé. A gitáros a színpadnak dőlt, s magába roskadva tenyerébe temette az arcát.
Corvus már csak a halálra ítéltek nyugalmával - és egy enyhe félmosollyal a szája sarkában - figyelte az eseményeket.
- Micsoda áh’ ulás! Hát éh’ titek ti ezt? Fel tudjátok ezt fogni? Ez a lány szégyent hozott a fejemh’ e! Akah’ om mondani… fejünkh’ e! – siránkozott tovább a francia.
A következő pillanatban az előadó ajtaja ismét kitárult, s belépett rajta a könnyes szemű Neglecta.
Hasonló történetek
4116
Jelenleg 13 éves vagyok.
3863
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: