Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Görög isten

Két éve a barátnőimtől egy londoni utat kaptam szülinapi ajándékként. A repülő a szülinapi buli után 3 nappal indult. Izgultam, mert még soha nem ültem repülőn. Az út hamar elment, olvastam és zenét hallgattam közben.
A repülőről leszállva fogtam egy taxi-t, és elvitettem magam a szállodába, ahol a barátnőim szobát foglaltak. Szerencsére tudok angolul, így hamar megértettem magam a portással. Felmentem a szobába, a bőröndömet utánam hozták. Úgy döntöttem azt a napot a szállodába töltöm: koktél, medence, talán egy helyes angol fiú.


Felvettem a bikinimet, és lementem a bárba, ami mellesleg össze volt kötve az uszodával. Kértem egy mojito-t, és letelepedtem egy nyugágyra. Kortyolgattam az italt, közbe nézelődtem, hátha látok valami szexi fiút. Már majdnem feladtam, amikor letelepedett mellém egy görög isten. Teljesen megfeledkeztem magamról, és véletlenül ráöntöttem a koktélom maradékát a táskájára.
- Ó, sajnálom - mondtam neki gyorsan angolul.
Ő csak mosolygott, és mondta, hogy semmi gond. Elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy tényleg görög, Leonidas a neve, de mindenki csak Leo-nak hívja. Pár éve él Londonba, itt dolgozik pincérként. Meghívott egy jóval erősebb koktélra, én pedig nem ellenkeztem. Iszogattunk, iszogattunk. Éreztem, hogy kicsit a fejembe szállt, ezért elbúcsúztam tőle. Leo búcsúképpen végigsimította a combom, és mondott valamit görögül. Felmentem a szobámba, és a szavain gondolkodtam, hogy vajon mit jelenthet.


Már levettem a bikinimet, amikor kopogtak. Gyorsan felkaptam a fürdőköpenyemet, és ajtót nyitottam. Leo állt ott fürdőnadrágban és kigombolt ingben, mely látni engedte izmos mellkasát. Forróság öntött el, ahogy rám nézett zöld, vágytól izzó szemeivel.
- Bejöhetek? - kérdezte izgató mosollyal.
Hirtelen kiszáradt a torkom, így csak félreálltam. Tudtam mit akar, ezért kulcsra zártam az ajtót. Leo körbenézett, végül pillantása rajtam állapodott meg. Megbabonázva indultam felé. Mikor odaértem, átkarolt és megcsókolt. Lassan lehúzta rólam a köpenyt, ami alatt nem volt semmi. Mikor ezt felfedezte, hatalmasat sóhajtott.
Nekem ennyi kellett, elvesztettem a fejem. Vadul vettem le róla ruhadarabjait. Ö közbe csókolt, ahol tudott. Nagy hévvel az ágyra vetettük magunkat (szerencsére a barátnőim franci ágyas szobát foglaltak).


Leo kezébe vette a melleimet, masszírozni, csókolgatni kezdte. Kezei aztán lejjebb araszoltak egyenesen a puncim felé. Én sem ,,lustálkodtam”, lassan izgatóan csókolgattam a nyakát,simogattam mellkasát. Ujjaival elkezdte izgatni a csiklómat, majd becsúsztatta 2 ujját, és vadul ujjazni kezdett. Alig bírtam magammal, érzetem, hogy el fogok menni. Hangos sikollyal élveztem el.
Gyorsan kihúztam ujjait magamból, és letérdeltem elé. Megfogtam meredező farkát, és lassan verni kezdtem, majd a számmal kezdtem kényeztetni. Felváltva szoptam és vertem. Leo hirtelen odahúzott magához. Szeméből kiolvastam mit akar. Ráültem lovagló ülésbe, és magamba fogadtam. Lassan, izgatóan mozogtam merev faszán, aztán cseréltünk. Keményen lökni kezdett, egyre gyorsabban. Egyre hangosabb nyögéseiből tudtam, hogy mindjárt a csúcsra ér. Hirtelen érte el a mennyet, teste megmerevedett, éreztem, ahogy forró nedve elönt belülről.


Kivette belőlem farkát, láttam, hogy én még nem élveztem el. Befurakodott combjaim közé, és nyalni kezdett. Először csak a csiklómmal játszadozott, szívogatta-nyalta felváltva. Mikor már nem bírtam magammal, hihetetlen gyorsasággal kezdte nyalni puncimat. Egy pillanat múlva óriásit élveztem. Leo ekkorra már megint kemény volt, és miközben élveztem, belém hatolt. Lökött párat, és újra elélvezett. Teljesen kimerülten feküdtünk egymás mellett.
Mikor lenyugodtunk, megkérdeztem tőle, hogy mit mondott a medencénél görögül.
- Azt, hogy gyönyörű vagy!

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: