Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gondolatok magamban

Ahogy folytatódik az életem, és amik történtek velem egyre jobban érzem, hogy változik a világ, talán kezd egy kicsit rosszul működni minden, a jó elkapja a rossz büntetését. Valahogy úgy érzem, néha nem elég normálisan gondolkozni, és érzelmeket kimutatni, valahogy már ez sem lényeges már sok embernek. Valahogy az életben, sokszor nem elég az, hogy pozitívan állunk hozzá, mindig jóban hinni, aztán még is rossz dolgok történnek meg. Nekem egész eddigi életemben kevés jó dolog történt, bármennyire is szeretném, de persze tudom, hogy élni kell, mert ez az életrendje viszont mindig lesznek rossz napok jó napok rossz idők jó idők, csak az a nem mind1 kiben mennyi erő adatott. A sok rossz után már, a bízás egy kicsit jobban is egyre nehéz, de folytatom tovább az élet labirintusát, és majd vezet valamerre. Most már egyre jobban félek a jövőtől, hiszen mindig lehet rosszabb, de miért kell mindig rossz dolognak lenni?

Egész eddigi életemben csak, olyan dolgok történtek, amik lelkemet bántották. Néha sírni tudnék, de nem megy, mert már annyira fáj, nem akarok én a múlton rágódni, annak sincs értelme, tudom, csak akárhányszor valami jó, valahogy rosszra fordul. Már nagyon fáj ez. Vagy ilyennek kellene lenni-e egy életnek? Én nem tudom nem akartam sosem senkinek semmi rosszat. Persze most is úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy mindent megteszek amit, csak lehet és lesz ahogy lesz. Átgondolom, mit csinálok, és úgy cselekszem. Nem mintha eddig nem tettem volna. Nem rég 4 hónapos kapcsolatomnak lett vége, ami lehet nem tűnik hosszú időnek, de ha valaki szeret igazán valakit és csak úgy eldobja, az nagyon tud fájni. A 2009-es év jelenleg csak rosszat hozott életemben. Mi jöhet még, vajon meddig kell még szenvednem?

Sokan kérnek tőlem tanácsot, és fordulnak hozzám, még is most már érzem nagyon is, hogy egyedül vagyok. Valahogy a család szeretet sincs meg, ahogy kellene, hiányzik az hogy, nincsenek mellettem sosem voltak igazán. Tudnám igazolni de ebbe ne menjünk bele! Már nem maradt nekem semmi, nincs senkim. Olyan szomorú így mászkálni. Valahogy félek, hogy mi lesz ezután. Mikor megtaláltam 4 hónappal ezelőtt, ezt a lányt akkor voltam boldog és éreztem hogy minden rendben, aztán őt is elveszítettem, pedig nagyon nem akartam, még is megtörtént. Egyedül járom útjaimat, és gondolatok mindig járnak az eszemben. Valahogy nem értem, mit csinálhatok rosszul. Ahogy körül nézek, azt sem értem, hogy a rendes lányoknak miért kerül mindig olyan csávó, aki még normálisan beszélni sem tud, olyan bunkó? Vagy már nem mind egy ez, hogy ki milyen. Kiben milyen lélek van?

Persze, biztos talán én is megtalálom, egyszer majd az igazit talán, de lehet sosem. Most jelenleg ez csapódott, hozzá a többi rossz emlékhez egy szakítás. Miért nem lehet igazán szeretni valakit? Miért kell hazudozni, mikor az igazsághoz mindenkinek joga van, és úgy is kiderül egyszer. Talán én gondolkozok rosszul, vagy nem jól látom a dolgokat, vagy egyszerűen csak ezt kapom az élettől. Olyan jó lenne már igazán mosolyogni, és nevetni azért, mert boldog vagyok. Persze van olyan, hogy jól érzem magam, de az valahogy érezhető nem az igazi, talán csak egy álarc. Szeretnék én is végre igazán élni! Szeretnék, én is szeretett kapni,egy valakit, aki mindig mellettem van, sikert és olyan dolgokat amik, másnak talán könnyebben elérhetőek.

Hogyan lehet úgy élni, hogy ezeket nem kapja meg, illetve csak ízelítőt kap belőle, ilyen lehetne az életed, de nem kaphatod meg. Már az ember sokszor nem tudja miben hídjen, végül is csak ez az én életem. Ismét talpra állok, és várom mi lesz velem, megyek úton tovább, mint egy kereszteződésben, ahova eltévedve jutunk, és nem tudjuk merre menjünk, még is választanunk kell a 4 közül nem tudjuk, hova melyik megy, de el kell indulni valamelyiken, hát én is elindulok ismét, csak nem tudom hova vezet, és mit tartogat nekem, de jó volna már egy szebb jobb élet, mert csak ennyi hiányzik az egész életemből... minden, ami egy embernek kellhet egy igazi élet. Élni akarok végre már, nem csak végig szenvedni.
Hasonló történetek
24272
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
29923
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

lynny ·
Szia!
Érdekes kérdést boncolgatsz, még ha saját életből is meríted hozzá az információkat. Nem könnyű mindenben a szépet látni, sőt, ha folyamatosan rossz dolgok történnek az emberrel, akkor egyre nehezebb, de nem szabad feladni.
Tudod vannak ezek a sokszor mondott közhelyek:
"A remény hal meg utoljára"
vagy
"Minden úgy van jól, ahogy van"..
Én e szerint élek. Minden, ami az életemben történik, szükséges ahhoz, hogy azzá az emberré váljak, mint aki most vagyok.
Lehet, hogy a jelenből a múltba visszanézve látod a hibáidat, és azt, hogy mit csináltál rosszul, de ezek mind csak arra valók, hogy okulj belőlük.
A kétségbeesett társkeresés csak elriasztja az embereket. Borzasztóan nehéz, de ne csináld tovább. Észre sem fogod venni, hogy váratlanul nyitottabbá válsz az emberek felé, amit ők viszonozni fognak.
Ha folyton csak a rossz oldalán keseregsz az életednek, kis idő múlva magad is megkeseredetté válsz.
Próbálj keresni magadnak valami hobbit. Sportolj pl. energiát szabadít fel, mentális és fizikai javulást fogsz tapasztalni. Vagy olvass: kitágítja a nézeteidet, könnyebben fogsz kommunikálni, fejleszti a képzeleted.

És ne kövesd el azt a hibát, mint amit én is teszek még a mai napig is oly sokszor: ne akarj megfelelni senki másnak, csakis saját magadnak.

Nem pontozom, mert szerintem nem a pontok miatt küldted be..

üdv:
lynny
számkivetett ·
Köszönöm szépen, a tanácsodat, és hogy hozzá szóltál! Legjobbakat!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: