Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gloria kalandjai I.

Egy rendes, konzervatív családból való úrilány vagyok. Voltam.
A fiúk a gimnáziumban nem nagyon vettek észre, volt persze egy-két ’barátom’, akikkel maximum egy-egy szenvedélyes csókig jutottunk. Belejátszik, hogy volt egy kis túlsúlyom, emiatt elég szégyellős és félénk voltam. Elég későn vesztettem el a szüzességemet, 18 éves voltam, és nem volt valami nagy kaland.

Aztán jött az egyetem, leadtam vagy 10-15 kilót, kinyíltam, és hirtelen minden pasi megfordult utánam. Mindig is alacsony voltam, de ehhez most elég törékeny alkatra tettem szert. Hál istennek a melleim nem tűntek el, sokkal feltűnőbbek lettek karcsú derekam mellett. A lábaim a tánctól és futástól izmosak és ruganyak lettek. Megtanultam hangsúlyozni kék szemeimet, hosszú, hullámos szőke hajamat egyre többször engedtem le...
Én lettem az egyik legcsinosabb közgazdász az évfolyamon.

Egyik pillanatról a másikra elmúlt a félénkségem - a prüdéria azok menedéke, akik nem kellenek senkinek. A váratlan siker kissé elvette az eszemet - sok olyan kalandba belementem, amit józanul talán nem tettem volna. Igazi gonosz kis boszorka lett belőlem - nem érdekeltek a pasik érzései, nem szerettem senki, elvettem, amit akartam. És amit akartam, az a szex volt. Skalpokat gyűjtöttem. Sokat.

Következzen az egyik kedvencem - a szeretőm legjobb barátjával.

Akkoriban éppen egy Viktor nevű fiúval kavartam, hetente párszor összejöttünk szexelni. Nem volt köztünk érzelmileg semmi, de elég sokat lógtam a társaságával. Viktor élvezte a piszkos kis fantáziámat, és sokszor izgattam fel azzal, hogy kitalált történeteket mesélek neki arról, hogyan csinálnám valamelyik barátjával vagy barátnőjével...

Viktor legjobb barátja, Péter sokszor volt témája ezeknek a ’meséknek’. Nagyon magas, szőkésbarna hajú fiú volt, inkább átlagos, testalkatú, persze hozzám képest óriás. Nem volt kifejezetten jóképű, mint a babaarcú Viktor, inkább markáns, érdekes arcú. Viktor elővigyázatlanul elmesélte, hogy Péternek más tekintetben is ’óriási’ - nem akarom tudni, honnan tudta -, és azt állítja, hogy nagyon nehezen élvez el, van hogy órákig csinálja.

Egy idő után ettől függetlenül Pétert is nagyon megszerettem, mint barátot. Sokat voltunk hármasban, elmentünk sörözni, videót néztünk valamelyiküknél.

Épp egy ilyen esti filmnézés közben Viktornak valami miatt haza kellett mennie, én meg már végig akartam nézni. Úgyhogy ott maradtam kettesben Péterrel meg egy alig megkezdett üveg borral. Nyár volt, igazi hőség, elég lengén voltam öltözve - egy szűk kis pólóban és bugyiban. Egyáltalán nem voltam szégyellős. Még korábban rákérdeztem, hogy zavarja-e, hogy így mászkálok a lakásában.
- Dehogy - mondta, és nyelt egy nagyot - mintha csak otthon lennél...

Akkor még nem tudtam, hogy csak húzni akarom az agyát, és aztán angyalian ártatlan arcot vágva álló farokkal otthagyni - mert ez is egy kedves játékom volt akkoriban ...

Együtt hasaltunk tehát az ágyon - a hálóban volt a tévé - röhögcsélve, borozgatva. Addig forgolódtam, amíg háttal nem kerültem neki - "így jobban látom a tévét" - kanál pózban. Tudtam, hogy ki fog készülni tőle, ha odanyomom a popsim a combjához, de pont ezt akartam. Éreztem, hogy megremeg, de továbbra is fenntartotta laza, barátságos viselkedését. Egyre közelebb toltam magam hozzá, ő pedig hosszú karjával átölelve a derekamat. Nem mertem hátranézni, nehogy pánikba essen és ne kapjam meg azt, amire vágyok.
De azt akartam, hogy ő kezdeményezzen - hadd higgye, hogy ő a gaz csábító, nem pedig én. Lassan a hátamra fordultam, csukott szemmel, mintha félálomban lennék, és egy kicsit szétnyitottam a számat. Tudtam, hogy ennek nem tud ellenállni. Bejött a számításom, azonnal megéreztem nedves ajkait az enyémeken. Először csak finoman puszilgatott, majd egyre szenvedélyesebben - naná, már egy órája remegett mellettem. Jobb kezével megfogta a mellem, simogatta, szorította - azonnal megkeményedett a mellbimbóm.

Hirtelen felpillantottam, és összenéztünk. Láttam, hogy zavarban van, és bűntudatos...
- De te a Viktor nője vagy... Nem szabad ezt csinálnunk.
’Te álszent barom. Nehogy már most hagyjuk abba’ gondoltam magamban. De hangosan csak ennyit mondtam sunyin:
- Igazad van. Nem helyes ez. Nagyon megkívántalak, de ha gondolod, hagyjuk abba.
Közben mintegy véletlenül végigsimítottam a testemen.
- De ha mondjuk csak csókolóznánk - folytattam - Barátoknak szabad csókolózni.
Rátapadtam a szájára és hanyatt döntöttem, és lovaglóülésben ráültem. A bugyimon és a nadrágján keresztül is éreztem, hogy valami nagyon nagy és kemény vár rám odalent.
- Mondjuk, ezt még csinálhatjuk - suttogtam a fülébe, miközben harapdáltam a nyakát és a fülcimpáját.

Szegény, szinte csak nyögni tudott. A kezem egyre lejjebb csúszott, és amikor egy ujjal megérintettem duzzadó farkát felpattant.
- Na jó, végül is nem kell Viktornak mindenről tudni, nem igaz? - mondta, felkapott, mint egy pelyhet és a hanyatt döntött az ágyon.

Azonnal lekerültek a ruháim, az a kevés, ami volt - vadul csókolóztunk, birkóztunk az ágyon, Péter a mellemet és a fenekemet markolta, de nem engedte, hogy én is nyúlkájjak a farka felé.

Most ő volt az irányító, leszorította karomat, és végignyalta az egész testemet. Frissen volt csupaszra borotválva a puncim, ő pedig egyre nagyobb élvezettel nyalt bele, egy kicsit megharapdálva az ajkaimat és a csiklóm feletti részt. Bele-bele nyalt a hüvelyembe is. Még a nyelve is nagy volt, és izmos, szinte szétfeszítette a pinámat. A nyála összekeveredett a belőlem folyó nedvességgel.

Jó volt, de nem volt elég. Elkaptam a nyakát és felhúztam az arcomhoz. Éreztem a szájban a puncim édeskés ízét, ami teljesen felpörgetett. Faszt akartam.

Rajta még mindig volt egy boxer, amihez addig nem engedett hozzáférni. Annyira merev volt benne a farka hogy alig bírtam lehúzni róla a nadrágot. Amikor megláttam, majdnem hanyatt estem. Tényleg nagy volt, nagyon nagy. És nagyon szép - sima, feszes, vastag, formás. Odanyúltam és most már nem tolta el a kezem. Nagyon pici a kezem, szinte alig tudtam vele átfogni. Játszani akartam vele, a nyelvemmel, a kezemmel. De akkor már más járt a fejében.
- Majd később!
De tudtam, hogy nem lesz később....

Gyakorlott mozdulattal szétnyitott combjaim közé térdelt, egy párnát rakott a fenekem alá. Ismét nyalogatni és ujjazni kezdett, szóval nem azt, amit vártam. Hirtelen felültem:
- Na ne szórakozz velem! Ha kell, a farkadnál fogva húzlak bele!
Végignyaltam a tenyeremen, és húztam néhányat a farkán.
- Gyere!
Közelebb térdelt, és végre, VÉGRE lassan elkezdte bevezetni a faszát. Nagyon lassan kellett bedugnia, mert bár hihetetlenül nedves voltam, olyan szűk a puncim, hogy alig bírtam befogadni.

- Úúúúúúú - kiáltottam - nem lesz ez így jó! Mindjárt szétszakadok!
- Most már késő, kislány! - és egy mozdulattal belökte a maradékot.

Nem éreztem még ekkorát magamban, és hirtelen nem is tudtam, élvezem-e ezt az egészet. De aztán úgy döntöttem, élvezem. Először csak lassan finoman, majd egyre erősebben lökte belém a farkát. Teljesen rásimultam, és felvettem a ritmusát.
- Órákon át bírnám ezt - lihegtem. Akkor még nem tudtam, hogy órákig fogom bírni....

Fordultunk egyet, az egyik lábamat a nyakába vette, a másikat a lábai közé tette, és még mélyebben kezdett pumpálni.

Nem volt olyan póz, amit nem csináltunk azon az estén. Hol az ölében ültem, ő pedig húzogatott magára, hol megfordulva, a popsimat szétfeszítve, megfordítva lovagoltam rajta - alig emlékszem.

Egyszer csak hasra fordított és a hátulról kezdett dugni. Előbb még térdeltünk, aztán lenyomott az ágyra, és teljes súlyával rámnehezedett. Alig kaptam levegőt, de olyan pontot talált el, hogy nem akartam elmozdítani. Lenyúltam a jobb kezemmel, és nagy nehezen elértem a csiklómat. Annyira közel voltam, hogy egy kevés dörzsölgetés után azonnal elélveztem.

Vadul, hullámokban öntött el az orgazmus, és közben Péter tovább kefélte az egyre jobban összeszoruló kis pinámat. Egyszerűen nem ért véget az élvezetem, minden egyes lökésével még magasabbra vitt, már szinte rángatóztam alatta. Olyan hangosan élveztem, hogy be kellett fognia számat. Erre én inkább bekaptam az ujját, és éhesen szopni kezdtem. Éreztem, hogy felhördül, és jól telepumpál.

Abban a pillanatban kattant egyet a videokazetta, és elkezdett visszapörgetni. A végére ért a szalag. 240 perces kazetta volt. Long Playben felvéve. Hajnali négy óra volt.

- Ahhh, remélem, tényleg nem tudja Viktor.... - nyögte
- Nem fogja- duruzsoltam. Akartam még kapni belőle. És kaptam is. Majd elmesélem...
Hasonló történetek
30254
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
29418
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

ogre_31 ·
Nekem tetszett a történeted de valamit nagyon nem értek. Miért kell embereknek elvenni mások kedvét az írástól? Jó "érzékű"és méginkább "jóindulatú" kritikusok akik legtöbb esetben egy sort sem írtak még lepontozzák mások írásait. Én támogatom azokat akik veszik a fáradságot és átélik az ilyen sztorik megírásával járó élvezeteket. Tőlem jött 10,10,10 de azért az előző 1-2 pontos osztályzatot kicsit túl szigorúnak érzem. Illetve akik a saját történetük toplistán való előkelő helyét azzal biztosítják, hogy két három név alatt bejelentkezve az új történeteket lepontozva állandóan elől maradnak. ENNYI ÖRÖMüK LEGYEN!!!! Nem mernek versenyezni és csalnak a sikerükért? Szerintem nagyon etikátlan.

Nekem ez a sztori is tetszett és köszi, hogy megírtad.

Üdv,

Ogre_31

Sexigirl ·
Jó volt, de annyira mégsem teccet, bocsika! Méghogy 240 perc alatt az öszeset pózt végigcsináltátok? Fura, bocsi, enyi szússzal lehet bírni??
J.James ·
Előszöris Sexigirl néven nem tudom, hogy travi, vagy csak láma vagy a pasast jelképező ikonnal. :smile:
Másrészt írta, hogy LP módban volt felvéve a cucc, az 480 perc.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy 8 órát képes bárki is folyamatosan "reszelni" :smile:, és sem a történet, sem a főszereplő nem igazán nyerte el a tetszésemet. :blush:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: