Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gladiátorok - Előzmények, A gall szajhák 1.

Római Birodalom  300 körül
Előzmények-Colosseum

Az arénában meleg szél fütyült, azon kívül pisszenés sem hallatszott, a mintegy ötvenezernyi fő egy emberként leste a viadalt. Közel nyolcszázan mozogtak le-fel a Colosseum lépcsőket övező feljáróin, könnyíteni magukon igyekeztek vagy frissítőt szolgáltak fel.
Andreas ziháló lélegzetét igyekezett magába folytatni, az ellensége épp oly veszélyes, mint ő maga. Verítéke sós szaga megcsapta, saját vére édeskés ízét nyelte, szerencsére fogai nem estek ki az ökölcsapások erejétől. Kolosszális izomzatú testét legalább húsz helyen  fedte heg, csontjai sok helyen forradtak, de fogai elöl maradéktalanul megvoltak, amit igen szerencsés jelnek tartott. A küzdelem különleges, a tét a visszavonulás lehetősége vagy  halál, harminchét megnyert viadal után egy  utolsó, amiből, ha nyertesen kerül ki, visszavonulhat egyszerű kis birtokára, és soha többé nem kell arénába szállnia. Megkapja a felszabadító levelet, teljes jogú ember lehet!
Az ellenfél viszont úgy tűnt esetlegesen keresztülhúzhatja számításait, mert mindaddig kevés férfival vívott igazán nehéz küzdelmet, szinte mindegyiket játszi könnyedséggel győzte le, de Adorr….A férfi fekete szemű alexandriai, göndör, szén-haján játszott a fény, egyenes orra, nemes metszésű arca, észről árulkodott. Sisakjaikat  a rekkenő hőség miatt már rég a porba dobták, ahogy kisebb fajta, kerek pajzsukat is, térd és karvédőiken túl, csak ágyékukra tekert leplük takarta őket.
Megszólalt a gong és kezdődött a negyedik, ha Andreason múlik, utolsó menet.
A két férfi éhes vadként rontott egymásnak, hosszú szigonyaik meglendültek a levegőben. Szúrás, hárítás és védelem, oda-vissza suhintás, nyögés és vérző karcolások, sebek. Egy idő után Andreas felordított, akár egy oroszlán, pontot akart végre tenni a küzdelem végére, eleget bemutatóztak már a tömegnek. Félrehajította fegyverét, példáját követte ellenfele is,  az aréna porában fetrengve folytatták a birkózást életre-halálra, a császár pedig ekkor felállt, hogy jobban lássa a küzdelmet.
- Meghalsz római fattyú! – kiáltott Adorr.
- Tévedsz, te mész a hallottaidhoz, mert most megöllek! - Egy pillanatra Andreas zöld szeme belemélyedt a  sötét szembogárba, amitől a másik hirtelen elgyengült, és ez volt, amikor a római lefegyverezte Adorrt, teljes súlyával lefogta. A két izmos test egymásnak feszült, Andreas keze pedig ellenfele vastag torkát kezdte el szorítani, hogy a lélek kiszálljon belőle.
A császár nem szokott törődni gladiátoraival, de Andreas különösen kedves lett neki, fogadásokat kötött rá, sok pénzzel gyarapodott kincstára miatta, népszerűségét is növelte, ráadásul a nép csillapodott, nem törődtek a kivetett adókkal, amikor a játékokkal foglalatoskodtak. Ezért valami extra ajándékkal akarta meglepni legjobb gladiátorát, és már tudta is, mivel.
Andreas alig bírt leállni, ujjait úgy fejtették le Adorr torkáról, legalább öt katona kellett, hogy lehúzzák ellenfeléről, aki már alig lélegzett. A fehér-aranypaszományos tógát viselő, félig kopasz fejű császár maga ragadta meg galadiátora jobb kezét és emelte magasba, miután a babérkoszorút szertartásosan  fejére helyezte. Az üdvrivalgás az égbe tört, madarak reppentek ijedten szét, morzsáikat hátrahagyva. Amint végre elhalkult a tömeg, a császár távolabb lépett és nyugodt hangon közölte végítéletét.
- Andreas, a mai naptól felmentelek a szolgálat alól, visszavonulhatsz, hűen szolgáltad a birodalmat! A legyőzöttet - intett fejével a még mindig a földön fekvő felé - pedig neked ajándékozom, mától  az alexandriai ördög a rabszolgád!

*

Három hónappal később, két nap járásnyira Rómától, Andreas birtokán
A gall szajhák 1.

Adorr kezdte megszokni új életét, a küzdelem azonban egyre inkább hiányzott neki. Ha akkor az arénában nem zuhan Andreas szemének fenekére, ő győz! Miért is gyengült el? A favágáson, pár ölnyi kő elhordásán kívül, semmi munkát nem adtak neki, napjait elmélkedéssel, és tornával töltötte, gazdája úgy tűnt örökre Rómában marad, amit cseppet sem bánt. Rettegve gondolt arra, mi lesz majd,  ha a férfi hazatér, és előveszi őt. Vajon miféle kegyetlenségekkel fogja gyötörni?
Akár a végzet, Andreas két nap múlva megérkezett, kisebb kísérettel, többek között két gall, aranyló hajú nővel, és három szamár teli rakománnyal. A ládákban selymek, olaj, fűszer és arany.
Adorrt már az első vacsora alatt hívatták, a szajhák pőrén akarták látni. Félmeztelenül hevertek Andreas oldalán, a tálakból szőlőt csemegéztek és vihogtak. Adorr mozdulatlanul szégyenkezett, arca pírba borult,  ekkor Andreas felállt, és elé sétált.
- Talán nem akarod teljesíteni urad parancsát? - tett egy halálosan éles pengéjű tört nyaka alá. - Válaszolj a gazdádnak!
- Üss meg, ölj meg, vess oroszlánok elé, de nem akarok szajháid rongya lenni!
Andreas agyát elborította a düh, feleselni mer vele a rabszolga?
Vicsorogni kezdett, erős fogai elővillantak, Adorr izmai megfeszültek, gyomrát mégis váratlanul érte az öklözés, összegörnyedt, nem  mert ellenkezni, sem visszaütni. Egy rabszolgának teljesíteni kell a parancsokat, így sápadt arccal vetkőzött le, izmos testét a lányok azonnal szemügyre vették.
- Közelebb, jer - hívták csábítóan, míg Andreas kupáját sűrűn emelgette szájához.
A nők bőre világosabb tónusú, mint a hazaiaké, arcuk oválisan telt, néhol szeplőkkel tarkított, idomaik épp oly csábítóak, mint a kövér szemű, zöld szőlő, amit csipegettek. Az egyik, a kék szemű bestia, akinek enyhén vörös árnyalat fedte szőkeségét, felállt, puha kezét Adorr sötét szőrrel fedett, széles mellkasára tette. Simogatásától a volt gladiátornak azonnal merevedése támadt, kemény fallosza forrón nyomódott a lány hasának. Adorr pillantása az íves vállra vándorolt, a finom bőrre, a lány hullámos, hosszú hajából az orrába kúszott a virágillat, és ahogy lejjebb nézett, rálátott a két halomra, amin a bimbók már meredten ágaskodtak. Ám mozdulni nem mert, addig amíg parancsot nem kapott rá.
- Kényeztetheted Hektorinát, megengedem, ha ő is kívánja - intett Andreas, Adorr csak ekkor mert a nőhöz nyúlni. Hektorina felkacagott, lejjebb rántotta ruháját, hatalmas almára emlékeztető melle szabad lett, egyiket megemelte és Adorr száját ráhúzta. Közben Adorr látta - és Andreas is figyelte - hogy a másik lány levetkezve, aranyló pihéjű lába közét simogatja, majd rózsaszín, nedvesen csillogó szirmai közé dugja ujjait, miközben nézi a párost, hogy játszik egymással. Nagyokat nyögött közben, néha mellét markolászta, kéjesen nyalta a száját, nyála csillogott rajta.  Adorr szívesen a lába közé feküdt volna, hogy megízlelje nedveit, és utána belémerítse falloszát, de a másik lánnyal kellett foglalkoznia, aki éppúgy csábította. Próbálta magát visszatartani, de nem sokáig bírt uralkodni izgalmán, hevesen szívta a kerek mellet, fogdosta Hektorina testrészeit,  fenekének kerek halmát, majd benyúlt a hosszú combok közé.
Ekkor a másik lány is felállt, és Adorr hátához simult, de előtte a márványra ejtette tunikáját. A két meztelen test adta gyönyörtől Adorr egészen tűzbe jött, ilyen rabszolgaságra bizton nem számított. A lányok keze mindenhol ott járt, egyikük csavargatta súlyos  heréit - a fájdalom és élvezet pillérén egyensúlyoztatva őt - a másik elé térdelt, hogy keze között hengergesse férfiasságát, aminek tetején fényes cseppek jelezték vágyát.
- Önts olívaolajat a markodba - intett Andreas az asztal felé, Hektorina pedig őzsutaként szaladt, majd pár pillanat múlva már olajtól csöpögő kézzel hengergette tovább Adorr vaskos vesszejét, aki igen jól érezte magát.  A gazda  is odasétált a buja hármashoz, zöld szeme delejes erővel bírt, Adorr még inkább begerjedt miatta, még meg sem hágta egyik szajhát sem, hörögve elélvezett a lányok legnagyobb örömére, akik lenyalogatták magját a férfiasságáról, míg Andreas egyelőre csak tekintetével vett részt a kéjben..
Ekkor a gazda súgott valamit a lányoknak, azok pedig pirultan nevettek, a férfi magához vonta szajháit, s Adorr azt hitte ő már elmehet, de nem, ott hagyták szó nélkül, míg a hármas a kerevethez sétált ölelkezve és csókolózva.
A rabszolga  önkéntelenül is megnézte gazdája férfiasságát, Andreas farka hosszú és erős,  göndör fanszőre barnán fénylett. Hektorina kényeztette előbb szájával a telt makkot, míg a másik lány, Metana, Andreas szája fölé guggolt, aki nyelvével, ügyes kígyóként izgatta élvezetbe őt. Andreas nemsokára Hekrotrinába merítette szerelmi dárdáját, majd pár erőteljes lökés után nagyot rázkódva ürítette  hüvelyébe magját. Amire végeztek, Adorr férfiassága újra keményen állt.
- Ihatsz velük egy kupa bort.- köpte oda Andreas.
Adorr magára akarta venni ruháját, de Andreas rákiáltott:- Megengedtem, hogy felöltözz?
Így az mezítelen ivott, leülni sem mert, mozogni sem nagyon.
- Egyél - intett az úr az asztal felé, ahol a sültek maradékából még jócskán jól lehetett lakni. Adorr éhes volt, így nem kérette magát, már majdnem végzett, amikor a hármas bújócskásat akart játszani. Az ő szemét bekötötték egy kendővel, míg a három másik elbújt, és neki kellett megtalálnia őket. A  szabály pedig, minden egyes megtaláltnak csókot kell adnia a lába közé!

Folyt Köv.

2013. 09. 17.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bakos1022 ·
Szép, tetszett.

D.S. ·
Tetszett a regényed. Hány részes?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: