Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gimis lányok (12. fejezet: A motelben)

Gimis lányok
12. fejezet: A motelben

-------------------------------------

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2007. október

Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

*************************************


Este vacsora után Pam azt mondta az anyukájának, hogy átmegy Cissy-ékhez házi feladatot csinálni. Cissy meg Pam-re hivatkozott a saját anyukájánál, és így a két lány a parkban találkozott. Abban reménykedtek, hogy megint találkoznak a deszkásokkal, és megint leszophatják őket. De az egyetlen srác a parkban túl fiatal volt ahhoz, hogy egyáltalán tudja, mi az a szopás, úgyhogy a két lány elindult a főiskola felé. Úgy döntöttek, hogy stoppolnak, aztán a főiskolán biztos lesz egy-két kanos srác a szökőkútnál, de talán még Jeff-fel és Derek-kel is összetalálkozhatnak.

- Szeretném leszopni Jeff-et - jelentette ki Pam, amikor már a főiskola felé vezető sugárúton jártak, és hevesen lengették a hüvelyujjukat az arra járó autósoknak. - Szeretnék lefeküdni vele. Seggbe is baszhatna.
- Akkor én meg Derek-kel csinálhatnám - mondta Cissy. - Megbaszatnám vele a puncimat, meg a seggemet.
- Attól szét is szakadnál - mosolyodott el Pam. - Nagyobb a farka, mint Jeff-é. Ha belenyomná a seggedbe, a szádon jönne ki a vége.
- Az jó - mondta Cissy. - Akkor megpróbálnám leszopni.
Pam nevetett. Olyan szabadnak és őrültnek érezte magát, hogy legszívesebben kibújt volna a bőréből. Olyan volt, mintha valami állandóan izgatná. Lüktetett a puncija és a segge, arra vágyott, hogy néhány fasz rendesen kitöltse.

Egy hatalmas, csillogó, sötétített ablakos Cadillac állt meg az út szélén, és a két lány odaszaladt hozzá. Leereszkedett az oldalsó ablak, és a kormány mögül egy pocakos, középkorú pasas nézett ki rájuk. Rájuk mosolygott, és teljesen elvörösödött a feje.
- Jó estét, hölgyeim! - mondta. - Hová, hová?
- A főiskolára - mondta Pam.
- Én is arra megyek - mondta a férfi. - Ugorjatok be.
Megnyomott a műszerfalon egy gombot, és kinyílt az ajtó. A két lány beugrott az első ülésre. Az ajtó bezárult, az ablak felemelkedett, és az autó elindult.

- Meleg ez az este - mondta a férfi, és alaposan végigmérte a lányok lábát. Kissé lihegve vette a levegőt, és egy zsebkendővel letörölte az arcáról a verejtéket. - Ilyenkor még a légkondi sem hűt rendesen, igaz, lányok?
- Azt hiszem, nem - mondta Pam.
- Mit csináltok a főiskolán? Ugye nem ott tanultok?
- Nem - felelte Cissy. - Csak pasizni akarunk.
- Tényleg? - nézett nagyot a pasas. - Szeretitek az idősebb fiúkat?
- Hát persze - mondta Cissy. - A pasimat Jeff-nek hívják, és a főiskolára jár.
- Na ne mondd - nézett rá a pasas, és közben megpaskolta Pam combját. Az ujjai végigsimították a lány érzékeny bőrét. - Na és veled mi van, kicsim? Neked is van egy főiskolás barátod?
- Hát mondjuk... - mondta Pam. Nem volt túl szimpatikus neki ez az ürge, de a mozdulatai és a tekintete valahogy felizgatták. A combja bizseregni kezdett, egészen a puncijáig. - A neve Derek.
- Nagyon finom a bőröd - mondta a férfi, és az ujjai Pam rövidke nadrágjának széléig csúsztak. Vett egy nagy levegőt.
- Szeretném egy kicsit többet is érezni ebből a finom bőrből. Mit szólnátok, ha megállnánk egy rövidke kitérőre egy útszéli motelnél? Megéri majd nektek, higyjétek el.

A két lány némán nézte, nem egészen értették, hogy mit akar.
- Na jó - nevetett fel idegesen a pasas. - Mit szólnátok fejenként egy százashoz? És egy óra alatt meg is lennénk!

A lányok még mindig nem értették teljesen, hogy a férfi miről beszél, de kíváncsiak voltak, és beleegyeztek. Pár perccel később a férfi meg is állt egy motelnél, és bement, hogy kivegyen egy szobát. A lányok addig a kocsiban vártak.
- Most mi fog történni? - kérdezte Cissy.
- Szerintem meg fog baszni minket - válaszolta Pam. - És utána még pénzt is ad.
- Túl öreg - fintorgott Cissy. - Remélem, jó nagy farka van.
- Hát azt én is remélem - mondta Pam. - De ha nincs is neki, akkor is ad majd pénzt.

Mint tíz perccel később a szobában kiderült, a lányok legnagyobb örömére a férfinek tényleg nagy farka volt. Igaz, elég nehezen állt fel.
- Először szopjatok le - parancsolta a meztelen férfi a két lánynak. Pam és Cissy letérdeltek elé, de a pasas előbb bekapcsolta a tévét és a légkondit, aztán behúzta a függönyt. Miután végzett, a lányok elé állt, és meglóbálta súlyos farkát az arcuk előtt.
- Gyerünk, lányok, szopjátok le a bácsit. Lássuk, mit tudtok.
Pam kuncogva húzta hátra a férfi fitymáját. A makk már nedvesen ragyogott, úgyhogy Pam nyaldosni is kezdte. Cissy egy ideig nézte, aztán ő is besegített.
- Gyönyörű! - nyögte a férfi, és lüktetni kezdett a farka. - Óóóóó, kislányok!
Igaz, hogy a pénisz nem áltt még fel, de azért már puha sem volt. Egy forró csepp gurult ki belőle Pam mellére.

- Mmmmm! - mordult fel Cissy, aztán megragadta a férfi farkát, és egy éhes mozdulattal a szájába tömte.
- Hé! - kiáltott fel Pam.
- Lányok, lányok! Ne vesszetek össze rajta! - mondta a férfi, és megfogta Pam fejét. - Menj rá a golyóimra.
Pam nyalni is kezdte a golyóit. Hiába volt már a pasas középkorú, olyan volt a zacskója, mint Rocky Johnson-é: sós és férfias.
- Ez az! - sóhajtott fel a férfi. - Szopjatok! Nyaljátok! Nagyon jó!
Megfogta Cissy fejét, és tövig nyomta a szájába a farkát.
- Szopd, ahogy csak bírod! - nyögte, aztán Pam hajába markolt, és kihúzta a lába közül, közben szilárdan tartotta a farkát Cissy szájában. Aztán kihúzta, és áttolta Pam szájába.
- Ahhhhhh! - hörögte Pam, és remegő nyelvvel szívta a férfi farkát. A pénisz kezdett megkeményedni, de persze még nem volt olyan kőkemény, mint a fiatalabb srácoké, akiket Pam eddig szopott. De a lány ezzel nem törődött, hisz újra egy igazi, nedves, finom farok volt a szájában, úgyhogy éhesen, cuppogva, tele szájjal szopta.

Pam érezte, ahogy a nagy faszból árad az előnedv a szájába, úgyhogy újult lendülettel szívta. A férfi lába remegni kezdett, a farka nagyot rándult, aztán spriccolni kezdett.
- Ahhhhhhh! - kiáltotta. - Nyeljed!
Minden egyes kilövellésre felkiáltott, és ontotta a gecijét Pam szájába. A lány csak nyelte a férfi sűrű, ragacsos spermáját. A szeme csukva volt, úgyhogy akár Derek vagy Rocky Johnson farkát is szophatta volna. A férfi anyaga kissé keserűbb volt, nem olyan édes, mint a srácoké, de azért nagyjából ugyanolyannak tűnt. Ajkai ráfeszültek a lüktető, spriccelő farokra, és nagy kortyokban nyelte a spermát.

Végül a férfi ellökte a lányokat, az ágyhoz tántorgott, és hanyattdobta rá magát.
- Gyertek csak ide! - nyögte. - Simuljatok hozzám a finom, meleg testetekkel!

Pam és Cissy az ágyra mászott. Közrefogták a férfit, a combjukat a férfi lábához szorították, puncijukat pedig a derekához. Pár perc után már a pasas bőre is a lányok puncinedvétől csillogott.
- Meg fogsz baszni minket? - kérdezte Cissy.
A férfi felsóhajtott, és megcsókolta a lány homlokát.
- Hadd pihenjek egy kicsit, kislány. Aztán talán megbaszlak.

Pam hátrahúzta a pasas fitymáját, és simogatni kezdte a makkját. A nyílásból egy kis előnedv bukkant elő, Pam pedig az ujjával szétkente rajta. Aztán finoman megkarcolta a körmével a makkot.
A pasas felnyögött, és a szeme kinyílt. A farka jól láthatóan izzadni kezdett. Megpöckölte Pam orrát.
- Te aztán érted a dolgot, mi? Te kis ribanc... Na engedjetek oda a cickóitokhoz!

A két lány feljebbcsúszott, és a pasas arcába nyomta a mellét. A férfi magához ölelte mindkettőjüket, és a szájába szívta a mellbimbójukat. A két lány kacarászva vonaglott a férfi karjai között, puncijukból a pasas derekára folyt a nedv.
- Bassz meg! - nyögte Cissy.
- Engem is! - kiáltotta Pam. - Kérlek, bassz meg!

A férfi egy igazi állatként nyögött fel. Hihetetlen erő ébredt benne, legördítette magáról a lányokat, és föléjük hajolt. A farka kőkeményen, vékony, nedves nyomot hagyva simult végig a lányok finom combján.
- Bárcsak két farkam lenne! - nyögte. - Egyszerre basználak meg mindkettőtöket!

Feltérdelt előttük. A farka egyenesen a lányok felé meredezett, mint egy hús-vér iránytű. Még nagyobbnak tűnt, mint eddig.
- Bassz meg! - sóhajtották egyszerre a lányok, és meredten figyelték a hatalmas, remegő faszt. - Kefélj meg minket!

A férfi négykézlábra állította a lányokat, és végigpaskolta remegő fenekükön. Pam és Cissy a válla fölött hátrafordulva, kinyújtott nyelvvel nézte a férfi farkát. Aztán könyörgő tekintettel a szemébe néztek. Már nagyon vágytak egy kiadós kefélésre.
- Ez igen! - tapogatta a pasas végig a feneküket és a puncijukat. A lábukon végigcsorgott a puncijuk leve, a férfi pedig szétkente rajtuk. Még a popsijukra is juttatott belőle. Aztán mintha csak próbálgatná a bejáratot, feldugta az ujját a puncijukba.
- Ez az! - mozgatta mindkét lány egyszerre a fenekét. - Igeeeennn!
A pasas kihúzta az ujját a puncijukból, aztán a segglyukukba nyomta át. Erre mindkét lány felnyögött, és egész testük libabőrös lett. Aztán a férfi onnan is kihúzta az ujjait, amik még mindig ragadtak a lányok puncinedvétől, úgyhogy rákente a farkára. Előrehajolt, belenyalt a lányok puncijába és fenekébe. A nyelve fel is csusszant mindkét bejáraton. Látszott rajta, hogy gyakorlott ebben a témában, de közben úgy nyögött, mintha bármelyik percben szívrohamot kapna.

Pam nagyon remegett. Ha a férfi nem bassza meg, akkor ő maga fogja kielégíteni magát.
A férfi Pam fenekére csapott.
- Te rossz kislány! - mondta, és megint rácsapott egyet.
- Bassz meg! - vinnyogta Pam, és mellette Cissy ugyanúgy könyörgött egy jó kis kefélésért.
A pasas belemarkolt Pam seggébe, és a combjai közé vezette a farkát.
- Ahhhhhh! - nyögött fel, és szerszáma eltűnt a lány csöpögő, izgő-mozgó puncijában.
- Mmmmmnnn, ez az! - kiáltotta Pam. - Bassz meg!

A férfi felhördült, és keményen kefélni kezdte a lányt.
- Kislány, te aztán szűk vagy és nedves és forró!

Pam felnevetett, annyira jó érzés volt. A férfinek nagy, tapasztalt farka volt. Nem számított, hogy milyen idős volt. Jó nagy volt a farka, és használni is tudta. És csak ez számított.
- Bassz meg! - nyögte Pam, és hátranyomta a fenekét a férfi felé. - Mmmmnnnn, igennnn!

A férfi is felnevetett, megpaskolta a lány fenekét, és kihúzta a puncijából a farkát. Pam pinája teljesen szétnyílt, éhesen ásítozott a faszra, hiába vinnyogott a lány, a pasas ezúttal Cissy mögé helyezkedett. A farkáról még Pam puncileve csöpögött, és úgy döfte tövi Cissy puncijába.
- Ááááááááá - sikkantott fel Cissy. - Ez az!
Vadul felsikoltott, a mellei ide-oda mozogtak. A férfi megfogta a hasát és a mellét.
- Te mocskos kis ribanc!

Cissy előtt majdnem elsötétült a világ. Vadul nyögdécselt, a puncija ökölként szorult a férfi farkára. A lány feltérdelt, a pasas meg átölelte hátulról. Belecsókolt a nyakába. Cissy nyávogni kezdett, mint egy macska.
- Jaj! - nyögte a férfi. Kirántotta a farkát Cissy puncijából, és ellökte magától a lányt. - Majdnem elélveztem! Ez közel volt!

Lihegve bámulta a farkát, amiről Cissy nedve csöpögött.
- El akarok élvezni! - nyögte Cissy.
- El is fogsz - mondta neki a férfi -, de csak akkor, amikor én is készenállok rá.
Megfogta Pam fenekét, és belédöfte a farkát. Egy hatalmas üvöltéssel tövig nyomta.
- Ez kell neked, mi?
- Igen! - nyögte Pam. - Igen, basszál!

Pont úgy mozgott, mint Cissy, a férfinek nyomta a fenekét, és hevesen mozgott a farkán. Érezte, ahogy a makk a hátsójában száguldozik. A pasas megmarkolta a mellét, amitől Pam nagyot nyögött. Hátrafordult, és nyitott szájával a férfit kereste, aki rá is hajolt, és az ajkai közé nyomta a nyelvét, Pam pedig szopni kezdte.

A férfi szorosan átölelte, és keményen baszta a seggét, közben forró ujjai a mellbimbójára tapadtak. Kissé elfordította a lány fejét, hogy mélyebben a szájába nyomhassa a nyelvét. A farka igazi óriáskígyóként mozgott a fenekében.

Pam alig bírt a gyönyörrel. Lenyúlt, és ujjazni kezdte magát. A puncija lüktetni kezdett, a segglyukából pedig igazi energialökések járták át a testét. Nem tehetett mást, sikoltott.
- Ohhhhh, igeeeeeeeeen!
A teste vadul rángatózott, a segge vadul lüktetett a pasas keményen mozgó farkán.
- Jól van, te kis kurva! - súgta a férfi a fülébe, aztán végignyalta a nyakát. - Ez már nekem is túl sok!

Előreengedte a lányt, és kihúzta belőle a farkát. Pam az ágyra rogyott. A segglyuka tovább lüktetett, a jobb keze még a puncijában mozgott, hogy az orgazmus minden percét kiélvezhesse.

A férfi Cissy fenekébe döfte a farkát. Jó nagyot nyögött, és neki is tövignyomta. A szőke kiscsaj összerándult, mintha áram rázta volna meg. Akkorát kiáltott, hogy Pam majdnem belesüketült. A pasas a lány szájára tapasztotta a kezét, de ugyanúgy kefélte tovább a lány popsiját.
- Kegyetlenül szűk vagy! - nyögte. - Micsoda segg! Jó szűk kis gimis fenék! Ahhhhh! Ahhhhhh!

Felrántotta magához Cissy-t, átölelte, és benyúlt a lába közé. A középső ujját felnyomta a lány puncijába. Miközben a farkával a segglyukat ostromolta, az ujjával a puncit kényeztette. A másik kezét elhúzta a lány szájáról, és a melleihez nyúlt.

Cissy puncijából csak úgy spriccolt a nedv mindehová. Nagyon élvezte a kemény fasz lökéseit a seggében, és ezen csak dobott egyet a pasi ujja a puncijában. A férfi belenyalt a fülébe, és összecsippentette a mellbimbóját.
- Ohhhhh! - nyögte a lány. - Ohhhhhh! Igeeen!! Ohhhhh!

A férfi teljes erőből baszta. A hasa csattanó tenyérként csapódott a lány fenekéhez. Úgy tűnt, már nem tudja visszafogni magát.
- Elélvezek! - nyögte Cissy. - Én...
A szavai az orgazmusba fulladtak. A puncijából vadul folyt a lé a férfi kezébe, és végigfolyt a saját lábain.
- Ohhhhhh, uhhhhhhh! - nyögte a férfi. A teste már remegett, a szeme nagyra nyílt, mintha rohama lenne. Akkorát üvöltött, mint egy bika és Cissy seggébe élvezett.

Cissy minden lövésre felsikoltott. a forró geci elöntötte a fenekét, a teste remegett, mintha legalábbis egy igazi fegyver sült volna el benne.
- Igeeen! - nyögte. - Igen, ez az!
Tovább nyöszörgött, tűrte, hogy a pasas ujjazza, és utolsó erejével még bassza egy kicsit a fenekét.

Ahogy a férfi végzett, előrerogyott, és maga alá temette Cissy-t. Nyögött még egy párat, és egy kicsit lökdöste a lányt, hogy kiélvezhesse a baszás utolsó perceit. Aztán lenyugodott, és pár perc múlva már el is aludt.
- Segíts! - nyöszörögte Cissy. - Kilapulok!
Pem eljátszott az ötlettel, hogy otthagyja Cissy-t, de aztán megkönyörült rajta, és megfogta a kezét. Elég sokat kellett ráncigálnia, de végül ki tudta húzni a férfi alól a barátnőjét.
- Ez a pasi van vagy száz kiló - nyögte Cissy. - Remélem, nem tört el semmim.
- Öltözz fel, és lépjünk le, míg fel nem ébred! - suttogta Pam.
- Kifáradtam - mondta Cissy. - És ég a fenekem.
- Tűnjünk innen - mondta Pam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
sarah69 ·
Remek! :heart_eyes:
Pavlov ·
Köszi!!!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: