Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gimis lányok (11. fejezet: Szerszámok az öltözőben)

Gimis lányok
11. fejezet: Szerszámok az öltözőben

-------------------------------------

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2007. október

Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

*************************************


A félhomályos öltözőben csak egy villanykörte világított. Pam és Cissy egymás mellett feküdtek egy matracon, lábuk fel volt emelve a mellükhöz. June Pam fölé ereszkedett, Marjie pedig Cissy fölé. Mindkettejük ágyékára kötve egy-egy kemény gumiszerszám virított, mint két húszcentis igazi fasz.

- Mondtam, hogy elintézzük azt a baszást - mondta Marjie, és előbb Pam-re, aztán Cissy-re nézett. - Ehhez nem kellenek fiúk. June és én is nagyon jól tudunk kefélni.
- Sőt, még jobban! - mondta June.

Marjie és June egymásra pillantott, mintha jelet adnának egymásnak, aztán egyszerre hatoltak be az alattuk fekvő lányokba. A két gumiszerszám tövig süllyedt a puncikba. Pam és Cissy felsóhajtott. Marjie és June elkezdte ki-be mozgatni a dákókat, és a lányok alattuk nyögdécselni kezdtek.

A gumifarkak nem voltak olyanok, mint az igaz farkak. Nem jött ki belőlük semmi, nem remegtek, nem foltak olyan finom tapintásúak, de legalább jó mélyen a lányokba fúródtak. Pam és Cissy nagyon élvezte a dolgot, fiatal puncijuk teljesen rászorult a dákókra.
Pam gyengéden magához húzta June-t. A vörös hajú lány szája Pam-ére csúszott. Behunyt szemmel csókolóztak, és Pam megpróbálta elképzelni, hogy egy puha ajkú fiú keféli éppen.
- Ez nagyon jó! - sóhajtotta, amikor szétvált a szájuk.
- Nekem is nagyon jó - mondta June. - Ez a gumifarok a csiklómhoz szorul, nagyon kellemes...

Pam és June mellett Marjie egyre gyorsabban és egyre élénkebben kefélte Cissy-t. A szőke kiscsaj hevesen nyögdécselt, miközben Marjie hatalmas szerszáma újra meg újra beléhatolt.
- Ribanc! - nyögte Marjie. - Szét foglak kefélni, te kis faszszopó kurva!
- Csináld, kérlek! - kiáltotta Cissy, és Marjie hátába karmolt.
- Mondd, hogy szeretsz szopni! - követelte Marjie. - Hallani akarom, ahogy kimondod. Mondd már ki!
Még keményebben kefélte az alatta nyöszörgő szőkeséget.
- Szeretek szopni! - sóhajtotta Cissy. - Lassabban, kérlek!
- Te mocskos ki ribanc! - kiáltott rá Marjie, és még jobban begyorsított. - Ha már annyira szereted a faszt, ezt is szeretni fogod!
Rányomta Cissy-t a matracra, és teljes erőből kefélte. Cissy puncijából valósággal fröcskölt a nedv, még a fenekére is ráfolyt.

June folyamatosan baszta Pam-et, de közben mindketten Marjie-t és Cissy-t figyelték.
- Baszd meg, te kis ribanc! - nyögte Marjie. - Baszd meeeeeeeg!
És olyan erővel kefélte a lányt, hogy Cissy arca beletorzult.

Cissy hirtelen remegni kezdett. Hangosan felnyögött, mintha a dákó átszaladt volna rajta. Mintha a puncija be akarta volna szippantani.
- Óóó, kicsim! - myögte Marjie, és telecsókolta Cissy arcát. Most, hogy Cissy élvezett, kissé lassabban kefélte. - Óóó, kicsikém!

Pam felnézett June-ra, aki gyorsabban és mélyebben kezdte kefélni. June őrült szenvedéllyel mosolygott le rá.
- Rajta! - szorította össze Pam a fogát. - Bassz meg! Hadd élvezzek el!

June sötét haja Pam arcába hullt, de egyikük sem törődött vele. A lány Pam szájába dugta a nyelvét, és Pam jó mélyen be is szívta, közben próbált összhangban mozogni June lökéseivel. Volt benne valami furcsa, hogy egy lány keféli, valami izgatóan furcsa. A puncija rácuppant a ki-be csúszkáló, felforrósodott gumiszerszámra. June mosolygott, és még jobban rákapcsolt. Pam minden egyes lökéstől felnyögött. A gumifasz könyörtelenül súrolta a csiklóját.
- Elélvezek! - kiáltott fel. - Mindjárt...
Szemei előtt felrobbant a világ. A puncija lüktetni kezdett a csúszkáló rúdon, és finom, illatos nedv csapódott ki belőle.
- Ohhhhh, bassz, bassz!

June tovább mozgott a szerszámmal, pedig Pam könyörgött, hogy hagyja abba. Végül le kellett rúgnia magáról a lányt. Jane hátragördült a matracra, és vadul nevetett.
Marjie odamászott hozzá. A szerszám, amivel Cissy-t baszta, még mindig ott volt a derekán, és csöpögött róla Cissy nedve. Lefeküdt June mellé, és hatvankilencezni kezdtek. Mindketten a szájukba vették az egymás derekán lógó dákót, és hevesen szopni kezdték. Amikor egymásra gördültek, Pam és Cissy oda ült melléjük. A két feltüzelt lány a matrac közepén leoldotta egymásról a műszerszámokat, és paskolgatni kezdték egymást velük. Aztán mikor ezt megunták, felnevettek, és egymás puncijába tolták őket.
- Ezt szereted, mi? Te kis pinaszájú! - nyögte Marjie.
- Fogd már be, te kurva! - vágott vissza June.

Marjie erre kihúzta a csúszós dákót June puncijából, és barátnője fenekéhez illesztette. Csavart rajta egyet, aztán benyomta June segglyukába.
June felkiáltott:
- Baszd meg, te ribanc! - aztán ő is átdugta a gumiszerszámot Marjie seggébe.
- Óóóóóóóó - nyöszörgött Marjie, mintha fájna neki. Behajolt June combjai közé, és hevesen nyalni kezdte barátnője punciját. June felsóhajtott, és szorosan behunyta a szemét, de aztán ő is szopni kezdte Marjie punciját.

Pam és Cissy csöndben figyelték a lányokat, közben ők is simogatták a saját csiklójukat. Marjie és June olyan hangokat adott ki, mint két malac etetéskor. Nem törődtek semmivel, csak nyalták és szopták egymás csöpögő, ízletes punciját. A szerszámok cuppogva mozogtak a popsijukban.
- Gyorsabban! - kiáltotta Marjie, és June arcába szorította a punciját. - Mélyebbre!
- Igen! - nyögte June. - Ahhhhh!
A két meztelen lány egyre gyorsabban mozgott, egymás szájába szorították a puncijukat, és vadul kefélték egymás fenekét a gumiszerszámokkal. A puncinedvük csak úgy csorgott egymás szájába. A műfarkak csillogtak a finom nedtől, ami vékonyan belepte őket.

Cissy odacsúszott Pam-hez és a szájába vette a barátnője egyik mellbimbóját. Pam átkarolta Cissy szőke fejét, és magához húzta. A combjaik összesimultak, de mindketten a saját puncijukban matattak tovább, és közben meredten bámulták June-t és Marjie-t.
- Ááááááááááhhhh! - kiáltotta egyszerre a két leszbi lány, és szemük felragyogott, a testük remegett. - Uhhhhhhh!
Egyszerre élveztek el, és úgy felnyomták egymásnak a dákókat, hogy majdnem eltűntek a seggükben. Lázas, őrült tempóban szívták egymás csöpögő, lüktető punciját.
- Ohhhhhh!

Cissy elengedte Pam mellét, hogy figyelhesse a két lány orgazmusát. Egy pillanatra felnézett Pam-re, és egymásra mosolyogtak. Lassan mindketten az orgazmusig simogatták magukat. Hatalmasat élveztek, aztán átölelték egymást.
Annyira jó volt! gondolta Pam. Hogy lehet ez ennyire jó? A lány orgazmusai egyre jobbakká váltak. Mindegyik különbözött a másiktól. Az is jó volt, amikor csak egy ujjától élvezett el, és az is, amikor Derek baszta szét a punciját, vagy éppen Rocky Johnson a fenekét. Élvezte a gumifaszt a puncijában, a lányok nyelvét a puncijában és a popsijában, egyszerűen minden élvezett.
- Ez nagyon jó! - sóhajtotta, és meztelen barátnőjéhez dörzsölte a testét. - Nagyon-nagyon jó!
- Nagyon jó! - bólogatott elégedetten Cissy.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dolliee ·
énis kipróbálnám egyszer egy lánnyal:D ti??
Pavlov ·
Kettővel is!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: