Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gimis lányok (1. fejezet: A múzeumi séta)

Gimis lányok
1. fejezet: A múzeumi séta

-------------------------------------

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2007. augusztus

Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

*************************************


Cissy levette a cipőjét, és a szökökút vizébe dugta meztelen lábfejét.
- Jó érzés - mondta, és kis lábaival paskolni kezdte a vizet.
Pam fáradtan sóhajtott fel:
- Mondtam, hogy ne vedd le a cipődet. Így már mindenki minket fog bámulni.
- De nagyon izzadt a lábam - felelte Cissy. - Olyan sokáig tartott ez az út...
A szökőkút másik oldalán három fiatal srác paskolta egymásra a vizet. Cissy Pam-re kacsintott.
- Na látod? - kérdette Cissy. - Nincs semmi rossz abban, ha valaki a vízbe dugja a lábát. Mindenki ezt csinálja.
- Azok csak valami kis hülyék - mondta Pam. - Nem illő az olyan fiatal hölgyekhez, mint te vagy én.
Cissy úgy nézett körül, mintha már untatná ez a beszélgetés. Pam leült a szökőkút szélére, Cissy mellé, de tüntetőleg elfordult a víztől, és a járdára lógatta a lábát. Elég meleg májusi szombat volt, így az egyetem területe tele volt hallgatókkal és látogatókkal.

- Örülsz, hogy eljöttél? - kérdezte Pam.
- Hát persze! - felelte Cissy. - Legalábbis most, hogy már itt vagyunk. Nem gondoltam, hogy ilyen hosszú út lesz. Nézd azokat a dögö pasikat!
- Te csak erre tudsz gondolni? A fiúkra? - fintorgott Pam. - Igaz, hogy sokkal jóképűbbek, sokkal okosabbak és érettebbek, mint az osztálytársaink, de nem azért jöttünk, hogy pasikra vadásszunk. Vedd fel a cipőd, irány a történelmi múzeum!
- Muszáj? - kérdezte Cissy. - Annyira jó itt a napon! Egész héten a suliban penészedtünk!
- Nem akarsz bejönni? - kérdezte Pam. - Eljöttünk idáig a múzeum kedvéért, és te csak áztatni akarod a lábadat a szökőkútban?
- Nélkülem úgyis jobban szórakozol majd - mondta Cissy.
- Az lehet - bólogatott Pam. - Öt percig sem bírnád.
- Itt megvárlak - mondta Cissy. Maradj csak, ameddig csak akarsz. Ennyi jó pasit még életemben nem láttam.

Pam felállt. Cissy szégyentelen viselkedése teljesen kiábrándította.
- Később találkozunk - mondta. - Ajánlom, hogy legyél itt, amikor visszajövök. És ne nagyon égj le.
Miközben Pam felmászott a múzeum lépcsőjén, egyszer még visszapillantott barátnőjére, aki ugyanúgy csapkodta lábával a szökőkút vizét, mint a három srác a túloldalon. Ilyen távolról Cissy sokkal fiatalabbnak tűnt. Fitos kis orra, vállig érő szőke haja, kerek arca és vékony teste igazi kis babává varázsolta. Ahogy a vizet paskolta, olyan volt, mint egy tornagyakorlatot végző kislány.

Pam elfordult. Igaz, hogy megunta Cissy szemérmetlenségét, de mosolyognia kellett barátnője aranyos, kislányos külseje láttán. Nem lehetett tudni, hogy Cissy az ilyen mutatványaival figyelmet akar-e kelteni, vagy egyszerűen csak így érzi jól magát. Sőt, Pam arra is gondolt, hogy Cissy talán azért pakolgatja keresztbe a lábát, hogy így dörzsölhesse össze a punciajkait. Pam tisztában volt vele, hogy Cissy sokat maszturbál, mert a lány ezt be is vallotta neki.

A kis kurva! gondolta Pam, és benyitott a múzeumba. De lehet, hogy a maszturbáció még mindig jobb, mintha csak úgy odadobná a testét valami szexőrült srácnak a suliban. Pam is maszturbált néha, de csak akkor, amikor tényleg szüksége volt rá, mikor már nem bírta volna tovább. Még mindkét lány szűz volt. Pam úgy érezte, kibírja az esküvője napjáig, de Cissy-ben már kételkedett, mert a lány napról napra láthatóan jobban vágyott a pasikra.

A légkondi felszárította az izzadságot Pam homlokáról. Míg be nem lépett a múzeumba, nem is érezte igazán, hogy milyen meleg van odakinn. Sajnálta Cissy-t, hogy most kinn aszalódik a napon, de azért nem nagyon akarózott neki behívnia, elvégre a lány akart kinnmaradni. Ha úgy döntött, hogy vár Pam-re egy-két órát, hát az ő hibája.

A vécében Pam megállt a tükör előtt, és kisimította a haját. Sokkal komolyabbnak és érettebbnek tűnt Cissy-nél. Hosszú, barna haja volt, a teste pedig magasabb, és vékonyabb Cissy-énél. Nem voltak olyan gömbölyded vonalai, mint a szőke barátnőjének, de nagyon csinos volt.

A múzeum majdnem kihalt volt. Pam véletlenül találkozott egy családdal, de utána már egyedül sétálgatott a termekben. Az egyik helyen megakadt a szeme az állam indián törzsfőnökének modelljén. Egy hatalmas, bronzból készült indián harcos volt. A szobrász nem felejtette le a fiatal férfi farkát sem, úgyhogy Pam jó közelről megvizsgálhatta. Alaposan végigmérte, bár néhányszor idegesen a háta mögé pillantott, nehogy lebukjon.

Jó nagy farok volt, az biztos, akárcsak a golyók alatta. A lány szíve hevesen dobogni kezdett. Aztán odanyúlt, és fel-le simította a bronzpéniszt, végighúzta az ujjait az ereken, sőt, megmogyorózta a golyókat is. Ahogy ujjai a harcos fegyverét vizsgálgatták, a puncija kezdett átnedvesedni, a mellei pedig kimeredtek. Összezárta a lábait, mert érezte, hogy hullámokban kezd csorogni a puncileve.

Mit művelek? gondolta, és elhúzta a kezét. Körbesétált a teremben, de túl szűknek érezte a ruháit. Úgy érezte, egyszerűen bele kell nyúlnia a bugyijába. Próbált valami másra koncentrálni, de folyton eszébe jutott az a meztelen bronzharcos. Olyan nagy farka volt, és olyan izgató... Azon is eltűnődött, hogy a jövendőbelije farka is ilyen lesz-e majd.

Sokkal hamarabb hagyta el a múzeumot, mint ahogy eltervezte. Folyton a meztelen harcos járt a fejében, és újra meg akarta nézni, de az már túlzás lett volna.
Ahogy kilépett a napsütésre, megcsapta a kinti forró levegő. Kereste Cissy-t a szökőkútnál, de alig vette észre, mert a lány már nem volt egyedül. Egy fiatal férfi ült Cissy mellett a párkányon, és mindketten nagyokat nevettek.
- Máris visszajöttél? kérdezte Cissy, amikor Pam odaért.
- Nem érzem túl jól magam - válaszolta Pam. - Menjünk.
- Ő itt Jeff - mondta Cissy. - Főiskolás. Ő pedig itt az én barátnőm, Pam. Ugyanabba a gimibe járunk.
A fiatalember végigmérte Pam-et.
- Szia, Pam - mondta. - Nem ülsz le ide mellénk?
- Sajnos mennünk kell - mondta Pam. - Sokat kell hazáig gyalogolnunk.
- Dehogy kell! - vágta rá Cissy. - Jeff elvisz minket a furgonjával.
- Nem is tudom - mondta Pam, de mielőtt felfogta volna, hogy mi történik, Jeff átölelte őt meg Cissy-t, és a furgonjához kísérte őket. Cissy a kezében vitte a cipőjét, meztelen talpa aprócska nyomokat hagyott a forró járdán.
- Itt is vagyunk - mondta Jeff. Cissy beült a furgon anyósülésére, Jeff mellé, Pam pedig hátra. Jeff gázt adott, és elindultak.

Pam körül forgott a világ. Minden olyan gyorsan történt, úgy érezte, mintha elvesztette volna az uralmat az élete fölött. Jeff annyira magabiztos volt. Magas volt, tudta, mit beszél, és nagyon jól irányított mindent. Cissy egészen hozzásimult, mintha a srác csak egy hatalmas játékmackó lenne, és mindenen csak nevetett.

Az egyik piros lámpánál várakozva Jeff megkérdezte:
- Tud valamelyikőtök szopni?
Pam nagyot nézett, nem is volt biztos benne, hogy jól hallotta. Cissy elnevette magát, squirming.
- Van egy nagy szerszámom, amit el kéne látni - folytatta Jeff. - Nem kíván valamelyikőtök egy jó nagy húst a szájába?
Pam nagyot nyelt, és lehunyta a szemét. Mikor kinyitotta, Cissy már a srác ölébe hajolt, és kicipzározta a sliccét. Jeff megemelte a csípőjét, Cissy pedig kuncogva a térdéig tolta a nadrágját.
- Ahhh, így sokkal jobb - sóhajtotta Jeff. Levette a pólóját, és a hátsó ülésre dobta. - Tetszik, kislány?

Cissy a srác merev farka fölött sóhajtozott és nyögdécselt. Kis kezével csak félig tudta átfogni. Az orra csak centikre volt a makktól. Lefelé mozdult a keze, s így a fityma teljesen hátrahúzódott. A farok végén a nyílás egy kissé kinyílt, és egy tiszta, átlátszó cseppecske jelent meg rajta.
- Húsz centis - nézett le Jeff büszkén Pam-re.

Pam kinézett az ablakon. Olyan erősen remegett, hogy már maga sem hitte. Már a bronzfarok is eléggé felizgatta a múzeumban, de Jeff dákója hús-vér szerszám volt! Emberi fasz! Még soha nem volt a kezében igazi pénisz, pedig már nagyon régóta álmodott erről.
- Mmm, Jeff! - nyögte Cissy. - Ez olyan nagy... És nagyon finom!
Cissy szőke feje az egyik oldalról a másikra fordult, ahogy a lány éhesen szürcsölte a srác makkját. Mintha csak egy jégkrémet szopogatna. Jeff előnedve továbbra is csordogált, a lány pedig mindet felnyalta.
- Szeretem a nedvedet!
- Meg a faszt is, úgy látom - mondta Jeff, és felengedte lábát a fékről. - Én pedig azokat a lányokat szeretem, akik szeretik a faszt! Szopjál csak, kicsim!
A furgon belseje megtelt Jeff izzadt, erős farkának illatával. Pam élvezettel szagolgatta az erős, férfias aromát. Vajon milyen ízű lehet?

Cissy szája ráfeszült Jeff makkjára, az ajkait teljesen kitárta. Hangosan nyögdécselve szopott, az ajka pedig cuppogott a dákón.
- Ez az, szopjál! - nyögte Jeff. - Nyald meg a makkot! Áúúú, te aztán tudsz szopni!
A férfi összeszorította a szemét, a furgon meg majdnem átment a másik sávba.

- Vigyázz! - kiáltotta Pam. Jeff újra az útra koncentrált, és visszarántotta a furgont. A többi autós persze vadul dudált, de a srác nem törődött velük. - Majdnem meghaltunk! - tette hozzá Pam.
Jeff vett néhány mély levegőt, aztán megszorította Cissy fejét.
- Finoman, kislány, óvatosan a nyelveddel. Majdnem elélveztem.
- Azt hiszem, jobb lenne, ha kiszállnánk - mondta Pam.
- Ne butáskodj - mondta Jeff. - Van itt egy park a sarkon. Majd beállok a bokrok közé.

Egy perccel később a furgon már a park egyik elhagyott tisztásán állt. Hiába tiltakozott és érvelt Pam, Jeff nem is törődött vele, Cissy pedig igazi ínyenc módjára nyalogatta és csókolgatta Jeff farkát.
- Szálljunk ki - mondta Jeff. Levette a farmerét, és a furgon hátsó részéhez kísérte a lányokat. Azokon az ablakokon már függöny volt, úgyhogy kívülről nem lehetett belátni.

Pam arra gondolt, hogy elszalad, de valami legbelül mégsem engedte. Végig azt hajtogatta, hogy szívesebben menne haza, de azárt bemászott a furgon hátuljába Cissy-vel, és leült a matracra, ami a padlón feküdt. Jeff is bemászott, és becsukta maga mögött az ajtót.
- Vetkőzzünk le - mondta a srác.
- Én aztán nem! - jelentette ki Pam.
- Maradhatsz úgy is.

Jeff és Cissy levetkőzött. A tüzelő punci illata szétáradt a furgonban, és Pam jól látta, hogy Cissy már nagyon benedvesedett. Már csöpögött is a puncijából. Jeff a furgon falának dőlt, és szétterpesztette a lábát. Rámosolygott Pam-re, de a lány elfordult. Cissy közben befeküdt a srác lábai közé, hátrahúzta megint a fitymát, és fel-le nyalogatta a kőkemény faszt, amiből megint szivárogni kezdett a nedv, és Crissy kis orrocskájára csöppent.

Jeff Cissy hajába túrt, elhúzta előle a farkát, és az arcához csapdosta. Játékosan végighúzta mindkét oldalon, mintha csak egy kemény gumibottal bökdösné. A farka végéből finom kis cseppek szálltak mindenfelé.
- Óóóó Jeff! - nyögte Cissy. - Szeretlek, Jeff! Mindent megteszek neked! Óóó igen.... Szeretem a farkad!
- Éhes kis kurva - dörmögte Jeff. - Egy jó farokért mindent megtennél. Végighúzta a makkját a lány ajkain, aztán visszadugta a szájába. - Óvatosan bánj a nyelveddel, kiscsaj. Még nem akarok elélvezni.

Cissy több, mint a fél farkot bekapta. Teljesen kitöltötte a száját. Mohón szopni kezdett, közben a feneke Pam felé fordult. A finom, duzzadt ajkai közül szivárgott a puncilé.
Pam mintha sóbálvánnyá változott volna, úgy figyelte a fejleményeket. Még sosem látott ennyire felizgult és kinyílt puncit. Eddig még csak a saját pináját látta ilyennek, amikor beállt a tükör elé, és kielégítette magát.
Jeff észrevette, hogy Pam Cissy lába közé néz:
- Jól néz ki? - kérdezte.
Pam elvörösödött, de továbbra is Cissy lüktető, forró punciját nézte.
- Miért nem vetkőzöl le te is? - kérdezte a srác. - Úgy látom, nagyon meleged van.

Pam vetkőzni kezdett. Mechanikusan csinálta, anélkül, hogy Jeff-re nézett volna. Kicsit összezavarodott, mintha csak fehér zaj táncolt volna a fejében. Mikor levette a bugyiját és megérezte magán Jeff éhes tekintetét, a puncija összehúzódott, összezárta a lábát, és felnyögött.
- Jó kislány! - kiáltotta Jeff. - Na mostmár mi lenne, ha bemásznál a barátnőd lábai közé, és lecsekkolnád a punciját? Nézd meg jó közelről! Szagolgasd meg egy kicsit! Az se baj, ha bele is nyalsz!

Pam megremegett. Így is szédült már egy kicsit, a szíve meg vadul kalapált. Még soha nem érezte magát ennél jobban lecsupaszítva és felizgatva. Bemászott cissy lába közé, ahogy Jeff javasolta. Cissy puncijának illata egyenesen megvadította. Erősebbet szippantott, és még közelebb hajolt a barátnőjéhez. A punciszag elárasztotta az orrát. Pam nagyot nyögött, aztán beletemetkezett Cissy csöpögő puncijába.
- Mmmmmmmm! - nyögött fel Cissy. A feneke megrándult, és Pam arcába nyomta a punciját. Az ajka szorosan Jeff farkára tapadt, a puncijából pedig csak úgy csorogtak a nedvek, egyenesen Pam éhes torkába.
- Úgy látszik, nagyon kanos kis gimis lányokat szedtem fel - vigyorgott Jeff. Megragadta fejét, és még jobban a farkára húzta. - Óóóó igeeen...
Cissy keményen lihegett, de nem adta fel. Még erősebben Pam felé tolta az ágyékát, Pam pedig reflexszerűen szívta a lány punciját. Egyszerűen nem bírt betelni vele. Cissy csiklója vadul lüktetett a barátnője nyelvén, az ajkai pedig a lány szájához simultak. Pam mélyen Cissy barlangjába nyomta a nyelvét, megcsavarta, nyalogatta, igyekezett minden porcikáját felderíteni.

Cissy felsikkantott, előrerogyott a matracon, a torkába teljesen becsúszott Jeff farka. Igaz, hogy Pam Cissy puncijával foglalkozott, de nem ment ki a fejéből a srác farka. El sem tudta hinni, hogyan lehet egy fasz ilyen nagy, ilyen eres és ilyen vörös, hogyan lehet ilyen finom és izgató. Irigyelte Cissy-t. Ő is meg akarta kóstolni!!
- Ááááá mindjárt elélvezek! - nyögte Jeff. - Ez az, szivi, tessék! - A srác lába megremegett, a combja megfeszült, és tövig nyomta a farkát Cissy torkába. - Uhhhhhh!

Cissy csak nyögött és nyeldekelt. Olyan hangokat adott ki, mintha egy locsolócső tartalmát szürcsölné. A teste remegett. A puncija csorgott. A punciajkai hirtelen megremegteg, és összezárultak, aztán a puncija Pam arcába robbant, aki csak nyelte a finom, folyékony anyagot. Nemcsak a száját, de az egész arcát elárasztotta a puncilé, Pam pedig még nagyobb örömmel támadt Cissy ajkacskáira. Széttárta Cissy lábait, száját még jobban Cissy pinájára szorította, és éhesen szopta a lány lüktető nedvét. Cissy pedig fel-felsikoltott az örömtől.
- Jaaajj, ez nagyszerű volt! - sóhajtott fel Jeff, és kihúzta félkemény farkát Cissy szájából. - Tényleg! Pont erre volt szükségem!
Cissy nyögdécselve letakarította nyelvével a férfi farkáról az utolsó cseppeket is. A puncija rándult mlg párat, Jeff pedig kezébe fogta a farkát, és kissé megrázta, hogy minden kijöhessen belőle. Cissy megint be akarta kapni, de a srác elhúzódott előle.

Pam felült. Az orrát és a száját vékonyan fedte Cissy nedve. Amikor meglátta, hogy Jeff hogy néz rá, zavartan elfordult.
- Ez igen! - mondta a srác Pam-nek, aztán letérdelt mellé. - Fogadjunk, hogy egy jó kis kefélést is bevállalnál! Na, mit szólsz, szivi? Csak keményítsd vissza a szerszámomat, és be is dugom a lábad közé.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Nálunk a kommunista ideológia miatt volt, ami Amerikában ugye nem jellemző. A '70-es években meg pláne nem.
Szerintem az amcsik 90 százaléka rögtön elkezdene hisztizni és menne okkupálni a Wall Streetet, ha egy agyasnak ez eszébe jutna.
Én azt gyanítom, hogy valami olyasmi akart lenni a szöveg, hogy egyébként is egész nap a suliban rohadnak, akkor miért menjenek szombaton is "tanulni". Csak hülyén lett megfogalmazva.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: