Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gabrielle reménye




- Gabrielle drágám, el kell mennem dolgozni. Este remélem megvársz.
- Természetesen.
- Nem jövök túl korán, bedobunk pár sört a haverokkal.
- Tudom. Minden este… Mostanában egyre többet iszol. És többet kellene törődnöd Hope-al is. Tudod, mégiscsak a hároméves lányod, és alig lát!
- Ne parancsolgass nekem te asszony! És mégis mit képzelsz magadról? Hogy beszélsz te velem? Vigyázz, mert eljár a kezem, ha tiszteletlen vagy! – fenyegette a férfi, és a kezét emelte.
- Elkésel a munkából!
- Megyek, de este még beszélünk.

Carlos kiment a konyhából. Gabrielle még hallotta ahogy becsapja a bejárati ajtót. Megkönnyebbült, hogy mára is megszabadult kegyetlenkedő férjétől.
Hat éve házasok, de amióta kislányuk megszületett, és Carlos- nak új munkája van az ügyvédi irodában, teljesen megváltozott. A kollégái rossz útra terelték. Régen Carlos kedves volt, gyengéd, de mára már erőszakos, alkoholista vadállattá vált. Többször előfordult, hogy megütötte Gabrielle – t, leggyakrabban akkor, ha részeg volt.

A múlt héten pénteken Gaby három órát várt férjére, és kicsavarta a karját, ordibált, amiért nem volt melegen tartva az étel, és az asszony le mert feküdni, hogy pihenjen.
A nő egyetlen reménye, Hope, a kislánya volt, és az, hogy egyszer összeszedi bátorságát, hogy összepakoljon, és elhagyja a férfit. Már nagyon régóta nem érezte Carlos mellett elégedettnek magát, és ez keserűvé tette. Támasza John volt, a szomszéd férfi, akivel már hat hónapja megosztja a hitvesi ágyat, boldogságot keresve rémálommá vált házasságában. John ma is átjött, mint minden hétköznap este, amikor a férje sokáig kimaradt, hogy a barátaival szórakozzon.

Már este hét óra volt, mikor Gabrielle, és John egymás mellett feküdtek a hálószobában. Összeölelkezve aludtak, s nem hallották a kulcs megcsörrenő zaját a bejárati ajtón.

Carlos hazajött, s Gaby mit sem sejtve feküdt, homályos kép jelent meg előtte, ahogyan Hope játszik a homokozóban, ő és John boldogan ülnek, ölelve egymást a közeli padon, s az egész parkot körülveszik a fák, kellemes árnyékot adva a nyárias időben. A lány mosolygott álmában, de tudat alatt érezte, hogy ezek csupán vágyak, melyek sosem válhatnak valóra.


- Mi ez itt?

Ordított Carlos, mikor meglátta feleségét, egy másik férfit ölelve az ágyukon. Gabrielle csak most riadt fel, John – nal együtt.

- Carlos! Mit keresel itt? Nem a barátaiddal voltál?
- Előbb hazajöttem, mint ők, de látom addig kellemesen elszórakoztál!

John felkapkodta a ruháit, és kirohant a szobából. Majd Gabrielle is felkapott egy köntöst, és férje felé indult.

- Carlos meg magyarázom! – mikor közeledett a férfi felé megérezte az alkohol savanykás szagát. – már megint részeg vagy!
- Nincs mit megmagyaráznod te …te szajha! - ordította Carlos, és közeledve az asszonyhoz öklével az orrát találta el.

Gabrielle az ágyra zuhant, orrából kiserkent a vér. Felállt, és követte Carlost, aki kifelé igyekezett a szobából, s megállt a lépcső előtt, amikor a nő utána kiabált.

- Gaby..én nem tudom elhinni hogy megcsaltál! Mégis hogy tehetted ezt?
- Nagyon régóta nem vagyok már boldog Carlos, és ma este beszélni szerettem volna veled. El akarok válni! Nem bírom tovább az erőszakosságodat, és hogy folyton iszol. Nem törődsz a lányoddal sem.
- Válás? Te megőrültél!

Carlos és Gaby a lépcső tetején veszekedtek, s a férfi elvesztette a fejét.

- Sosem válok el tőled Gabrielle, inkább a halál!
- Ne fenyegetőzz! Nem akarom hogy kárt tégy magadban.
- Ki mondta, hogy én halok meg? – mondta a férfi mérges hangon, s miközben szája mosolyra húzódott, keze hatalmasat csattant Gabrielle arcán, aki már nem tudta megtartani egyensúlyát, s legurult a lépcsőn.

A férfi utánament, s megállt az élettelen test mellett. Gabrielle nyaka eltört, fejéből, orrából vérzett, s nyitott szeme meredten bámult a semmibe.

- Remélem, ezek után jó feleség leszel, és nem csalsz meg többet…
Hasonló történetek
4641
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
7188
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

ábránd ·
:smile: kezdjük összeszedni magunkat?
jó volt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: