Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Furcsa fordulat - Egy álbetörés margójára 5.

- Ne engedd, hogy kimenjenek az ajtón! – Laci fejében sikított egy piciny hang, de a hétvége elmúlt, a hangulat is, ami delejjel töltötte el minden porcikáját.
- Köszi mindent, a finom ebédet,  vacsorát, meg…tudod…- Tibi a fejét vakarta az ajtóban állva, Gabi szótlan maradt, ám pillantása  lángokat szított Laciban. Főként, mert nem sokkal előtte - amikor Tibi ép nem volt jelen -, megcirógatta az arcát. Soha nem kapott annyira őszinte érzelmet senkitől, olyan lágynak és szerethetőnek érezte magát miatta, mint maga a simogatás. Volt Gabiban valami őszinte, férfi és hódító-pajkos, ami Laci szívét egyik pillanatról a másikra törte darabokra. És amikor a fiúk kiléptek az ajtón, akkor döbbent rá, hogy azért mert vége. Szomorúság és magány telepedett rá, a két fiú belakta hamar életterét, ha csak kis időre is, boldognak érezte magát velük.

*

- Érdekes élményben részesített minket a kis travi.
- Egeeen - nyújtotta el a hangját Gabi. - Jó sok pontot teljesítettünk, most már csak két lánnyal kell egyszerre szexelnünk és minden szex-pont letudva. - Vigyora Tibi arcára is mosolyt csalt, kezet fogtak, mielőtt ki-ki saját otthona felé indult.Gondolatokkal, új élményekkel telve tértek haza, ahol belecsöppentek a megszokott kerékvágásba.

Egy hét telt el mire összejöttek újra egy biliárdpartira, és három nap, amikor teljesen véletlenül futottak össze egy helyen!
– Hazug! – kiáltotta Tibi. – Azt mondtad, ennyi volt, nem érdekel Mirjam!
- Tessék? – vonta fel szemöldökét Gábor. - Csak annyit mondtam, nem lényeges nekem.
- Lehet, hogy nem bántottuk egymást még soha, de most hazudtunk egymásnak először. Miatta van!
Annál a háznál ácsorgott a két jó barát, amiben Laci lakott, és mit ad a véletlen, szinte ugyanabban a percben érkeztek egymástól függetlenül. Az elmúlt este szóba került Mirjam egy telefonbeszélgetésük alatt, de bizonygatták egymásnak, egyiküket sem érdekli, érdekes volt kipróbálni, de semmi több…
- Te megbeszélted vele, vár? – gyanakodott Tibor.
- Dehogy, hiszen nem adta meg a mobilszámát, emlékszel?
- De hogy lehet, épp mindketten egyszerre érkeztünk?
Gabi elfintorodott, de szinte azonnal visszatért szemébe a csillogás – hát, mert barátok vagyunk, és hasonlók - dörmögte.
- Én is azt hittem, látni sem akarom többé, de olyan istenien szop.
- Pont így vagyok vele - bólogatott Gabi.
- Na, becsöngetünk?
- Még jó, de menjünk a kapun túlra, remélem nem szerzett be egy vérebet az utolsó látogatásunk óta.
A barátok csinosan, frissen zuhanyozva álldogáltak az ajtó előtt, kipirult arccal várták, hogy nyisson nekik ajtót Mirjam a bombázó, de volt meglepetés, amikor egy kék-fehér, kockásinges, koptatott csőfarmeres, copfos, szőke fiú jelent meg. A döbbenet kiolvasható a látogatók szeméből, majd a felismerés is, amikor rájöttek, ki a nyurga, hosszúlábú alak.
Laci kiszabadította a csuklóját Gabi szorításából, tenyerét pedig mellkasára fektette. – Csodálkozol ugye? - A fiatal férfi szíve vadul vert, biztosan a döbbenettől, amiért meglátták őt teljes valójában fiúnak, de, hogy még a csuklóját is megszorítsák!
- Ti persze nem hozzám jöttetek, hanem Mirjamhoz, ugye?
- Ez nem kérdéses.
Tibi lassan nyelt egyet, de továbbra is hallgatott, azt akarta, hogy Gabi beszéljen, ő vállalja a kockázatot.
Gabi megborzongott, Lacihoz fiúként is jól esett hozzáérnie, és ez rendkívül bosszantotta.
- Akkor bejöttök, vagy mentek? – fonta mellkasa előtt össze kezét Laci, akinek kiszáradt a torka, és az öröm az izgalommal keveredett benne, sosem gondolta - bár titkon remélte -, valamelyik álbetörő visszamegy majd hozzá. Mégis teljesen felkészületlenül érte, fiúruhában pedig fegyvertelennek is érezte magát. Félt, kiábrándulnak belőle egészen, sőt, még a szép emléket is megmételyezi. A félelem gyomrát összeszorította, reszketett mindene.
Gabi meglepte magát is, a másik kettőt pedig főként, magához húzta Lacit, szájuk összetapadt, erősen és keményen. Laci belefeledkezett a csókba, Tibor megdöbbenve bámult, egészen elsápadt.Aztán Gabi határozottan beljebb terelte Lacit, Tibor is ment utánuk, betette az ajtót maguk mögött.
- Öltözz át - nézett Tibi Laci szemébe - Mirjammal akarunk szórakozni, persze ha ő sem bánja.
- Nem fogja - suttogta Laci, duzzadt szája fénylett a csóktól, arcán pírrózsák. Tibi még mindig barátja tettén csodálkozott, lerítt róla, hogy teljesen megkavarodott.
- Hát most leesett az állam.
Gabi fekete bőrkabátját az egyik bárszékre vetette hanyagul, kávét töltött otthonosan mozogva, majd várakozón tekintett felfelé a lépcső tetejére.
- Ezt, hogy csináltad, hogy voltál rá képes?
- De kíváncsi vagy, csak úgy jött!
- De tejesen fiú volt.
- Ja, mivel fiú, te nagyokos. Ne bosszants már! Te is tudod fiú, mégis itt vagy.
- Te meg meleg! - Tibi szeme szikrát szórt, bár nem gondolkozott mielőtt szájalt, pedig ismerte jól Gabit, nem fogja lenyelni csak úgy a sértést.
És valóban, egy pillanat és legjobb barátja már a zubbonyát tépte, nemsokára Gabi belepréselte a falba. Elsőre ő ütött, majd Gabi vissza egy jókorát, közben egy váza és más egyéb csörömpölve gurulta a padlóra, tört darabokra.
A félig már Mirjammá vedlett Laci a szokatlan zaj miatt lekukucskált, amint észrevette, mi történik, azonnal lerohant.
- Hagyjátok azonnal abba, megbolondultatok?
A két vehemens vörös arccal vált szét, Tibi szája sarkából szivárgott a vér. Laci iszonyodva tekintett körbe, a cserepek szanaszét szóródtak, a szék felborulva, egy kép leesve a falról, minden, mint a forgószél pusztítása utáni vidék. Laci jól érezte, hogy Gabi meztelen felsőtestén legelteti a szemét,  pedig alul még farmert viselt, haja és sminkje azonban már lányosan nézett ki.
- Köszönöm szépen – találta meg a hangját Laci, elkezdve hajolgatni a cserepekért, miután Tibinek egy nedves gézt nyomott a kezébe. Tibi a szájához szorította a vizes anyagot, arca zsibbadt, Gabi jobbegyenese szépen felrepesztette a bőrét. Mégsem tudott dühös lenni, nem tudta mi ütött belé, miért provokálta barátját. Bosszantotta a helyzet, minden, azt sem tudta mit keres ott.
- Nem haragszom, de én lelépek - nyúlt kabátjáért - nektek meg jó szórakozást!
- Nem menj! - Gabi megragadta a vállát, szemében bűnbánat.
- Nem akartam, de te kezdted…
- Én se akartam - bámulta lábfejét Tibi - de ez nekem most akkor is sok, megyek, majd beszélünk.
Tibor valóban elment, maga után hagyva a csendet.
Laci össze is porszívózott, Gabi pedig az ablakon bámult kifelé, nem értette magát, nem is csodálkozott Tibin, hogy is várta, hogy majd megértse, mikor ő sem értette magát. Egy csöppet sem.
- Elment a kedvem az átöltözéstől.
A vendég, csak akkor vette észre, Laci már végzett, rendet tett utánuk. Szembefordult vele, a tekintetek összekapcsolódtak.
Gabi fékezhetetlen vágyat érzett a másik megérintésére, amikor egészen összeért a testük, és lehelete megcsiklandozta Laci arcát, annak szemében annyi sebezhetőséget látott, hogy egészen elgyöngült miatta. Széles tenyere eközben szüntelenül vándorolt Laci testén, végigsimította a hátát, majd újra előrecsúszott a lapos mellekhez. Ágyékát is előrefelé nyomta, a másik hadd érezze a szűk, fekete nadrágja alól szépen domborodó, merev férfiasságot.
Laci annyira vágyott ezekre a pillanatokra az elmúlt napokban! Tulajdonképpen Gabi lénye töltötte ki gondolatai nagy részét, bőre felhevült, lázban égett, pénisze megduzzadt, naponta többször is kielégítette magát, annyira kívánta. Lám, ott volt az imádottja, mégis félt, a sírás fojtogatta.
- Na, nincs baj, majd kibékülök Tibivel, engedd el magad, annyira feszült vagy.
- Látszik? - Laci elkomorodott, kicsúszik a talaj a lába alól - érzés kerítette hatalmába, nem is csodálkozott, hogy Gabi szinte vezette a kanapéig.
- Át kéne öltöznöm - nyögte.
- Hagyd, nem kell, engem nem is érdekel annyira.
- De, hát…
- Mondom, így is tetszel. Sőt, minek ez a smink? Lánynak születni kell, nem tudtad?
- De - húzódott félre Laci.
- Jól van, ha az izgat, öltözz át, de nekem így is nagyon jó vagy.
- Nem érted mit jelent travinak lenni…- Laci ekkorra már próbált nagyon nem könnyezni, de Gabi meglátta azokat a csillogásokat a szemsarkában.
- Én díva vagyok - remegett meg Laci szájszéle, Gabi pedig csak simogatta a haját. - Az vagy, egy mocskos, kis ribanc, egy csábító dög. Olyan kurva, akiért megvesznek a férfiak! Én is megakarlak baszni! A lyukadat akarom bébi, magamra húzlak, hogy nyögsz belé…
Ez hatott, Laci tekintetébe visszaköltözött az élet, amit a másik ki is használt, szájon csókolta,  felső testük egymáshoz ért. Gabi nadrágja ki lett bontva, pénisze finoman simogatva, Gabi pedig majdnem csak annyitól is elélvezett. Igen fölajzott állapotban volt, sokat gondolt Lacira az elmúlt éjjelek alatt, még az álmaiban is találkozott a csábító alakkal. Gabi azon kevés fiúk közé tartozott, aki nem szeretette magát kényeztetni, úgy gondolta, annál jobb lesz az alkalom, amikor partnerrel élvez majd. Évente ha háromszor magához ért, egyáltalán nem akart rászokni, hiába tudta szervezetének jobb lenne, ha megszabadulna a fölös energiáktól, makacsul ragaszkodott elveihez.
- Vessük le nadrágot, hogy kényelmesebb legyen - kezdeményezte – így mindketten megtették, bár Laci egészen elvörösödött, piros tangában álldogált. Hímvesszőjének teteje kilógott a bugyi pereme alól, szégyenét le sem tagadhatta volna, de összeszorította a fogát, és uralkodni próbált magán. Lehet, hogy Gabi gyorsaságot akart, de ő azt, ha örömük hosszabban elnyúlik.
- Szóval tangát hordasz nem beöltözve is - simította végig felsőtestét Gábor, akinek sötéten göndörödő szőrrel övezett péniszéről a másik szempár alig tudott elszakadni. A sima bőrrel fedett keménység vonzotta, ujjai hamar cirógatni kezdték azt újra, Gabi felnyögött, egy pillanatra még a szempillája is lecsukódott. Aztán finoman szívogatni kezdte a kicsi mellbimbót, eperillatú lehetett a tusfürdő, amivel meg lett mosva. Ő is leért ujjaival a lábak közé, a csipke tört anyagán keresztül izgalmasnak hatott a simogatás, mindkét félnek.
Közben visszahuppantak a kanapéra, Gabi ujjaival a másik hajába túrt. Laci egyszer csak ráhajolt az ölére, és bravúros szívó, szopó mozdulatokkal az orgazmusba kergette kettő percen belül. Akár egy vákum, ami nem ereszt. - Ah nem bírom tovább - nyöszörögte Gabi, majd teste megfeszült, valósággal kipumpálta belőle a másik a spermát, heréjét is finoman megmasszírozva közben. Az ondója folyt kifelé a húsos szájon, Laci arca tiszta ragacsos lett, de igen jól állt neki.
Isteni nagyot élvezett Gabi, lábujjától a feje búbjáig rohantak rajta a kielégülés hullámai. Hálája jeléül magához húzta a csillogó szemű szeretőjét, puhán és igen alaposan megcsókolta, érezve a vadgesztenye illatú és kissé fura ízű ondóját is, ami csak felajzotta, olyan mocskosnak tűnt, mint a perverz szex. Már éppen a kezébe akarta venni Laci péniszét, amikor az megrázta a fejét.
- Jobb ötletem támadt, csak ígérd meg, rám bízod magad, garantálom jó lesz.
Gábor hezitált kissé, Laci elkezdte a heréje alatt puszilgatni, a végbele és a here közti részt nyalni, akkor egészen kellemesnek találta, noha fogalma sem volt, mire megy ki a játék, egy igent nyögött belegyezésül.
- Tedd a térded alá a két karod és csússz lejjebb.
Gabi vörös lett - az olyan megalázó póz - ellenkezett.
- Ne kéresd már magad, engedd, hogy örömet okozzak, ki akarlak nyalni.
Gábor olyan, de olyan piros lett, akár a pipacs, de már csúszott is elfelé, széttárt lábakkal, odanyújtott popsival.
Lacinak tetszett a kissé szőrös luk, igazi férfifenék, nyelvcsapásai pedig mind lazábbá tették a feszült szeretőjét, aki először a szemét sem merte kinyitni.
Gabinak még sosem csinált olyasmit senki, nem találta valami férfiasnak a dolgot, de jól esett annyira, hogy azt elképzelni sem tudta. Laci olyan kéjes bizsergést adott neki, hogy észre sem vette, az felnyúlt a fenekébe és ujjazza, csak akkor eszmélt, amikor az térült-fordult, és egy vastagabb valami csúszott belé.
Laci fölé görnyedve nézett a szemébe, két térdét széjjelebb tolta, hogy kényelmesebben elférjen. Gabi még akkor sem értette, hogy engedheti, hogy Laci hímvesszője a fenekében legyen, és hogy hagyhatja, hogy lassú mozdulatokkal elkezdje kefélni. Delej vette őt körbe, ahol mindent szabad, és nincs ellenkezés. Feszítette a lyukát a farok, fájdalmat okozott, de egy idő után a kéj nagyobbá vált, a fájdalom alig érzékelhetővé. Lacinak nem kellett túl sok, az extrém helyzet, egy remek férfi szűz lyuka megtette a magáét, a gyönyörű farkat nézve élvezett el,  a vékony hártya egészen megtelt spermával. Laci ezután szeretőjére rogyott, aki azt sem tudta jóformán hol van, hatalmas és bódító orgazmust élt át, de spermium nem távozott tőle.
Ahogy a kéj szűnt, Gabi kezdett ráeszmélni, mi történt, a szégyen mérges kígyóként marta, lyukából már ki volt csúszva a másik farka. Laci éppen felállt, lehúzta az óvszert, majd a kukához sétált vele, Gabi pedig oldalra fordult, hogy ne láthassa Laci az arcát.
- Ezt én nem akartam…- mondta rekedten, amikor érezte, a másik figyeli.
- Jó volt pedig, élvezted.
- Akkor se. Megbasztál, mint egy nőt.
- Na és, majd legközelebb te engem…
Gabi valahogy összekanalazta a méltóságát, magára kapkodta ruháit és szó nélkül elrohant…


Folyt. köv.

2012.05. 24.
Előző részek
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Nemcsak a fordulat, mindenestől furcsa a történet, izgalmasan és jól megírva.

Pusheen ·
Gratulálok! Érdekes volt a fordulat! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: