Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fura hármas

Az utolsó partink óta sikerült megbeszélnünk a mostani sztorit. Egy szokványos szombatra esett a választásunk.
Dóri lelkesen, felaljzottan készülődött az estére, amikorra vártuk Katit. Dóri vibrátorai készen álltak, a síkosítók hegyekben. Sikerült beszereznünk egy elég komoly méretű anál tágítót, és egy anál horgot, amik bevetésre vártak.
Dóri gondosan borotválta a pináját, engem sem hagyott békén, nekem is mennem kellett zuhanyozni, és borotválkozni. Süteményeken, és pezsgőn kívül nem volt mit fogyasztani. Dóri már teljesen kiakasztott, szaladgált, semmi sem volt jó ahogy volt. Arra gondoltam amíg Kati megérkezik, megszopatom Dórit.
Úgy is tettem, utána mentem, a gatyámat letoltam, Dóri haját elkaptam, és ráhúztam a fejét a faszomra. Nem volt oda érte, de nem volt más választása.
Hát persze, hogy ekkor kopogtattak..... Kati Megérkezett. Végre....! Kurvásan öltözve, azt gondoltam, szétbaszom a vén kurvát. Dóri azonnal lesmárolta, én meg csak néztem! Tetszett persze. Következett a szokásos kötelező beszélgetés, amiért annyira nem voltam oda, de ez is kell. Dóri folyamatosan a pezsgőt kínálta, persze itta is, és Katit simogatta, és csókolgatta. Majd végre eljutottunk a dologhoz. A nappaliban kezdtük, ahol Dóri kicsomagolta a farkamat a nadrágomból, majd tövig vette a szájába. Vadul szopott, már kicsit kellemetlen volt. Kati látta az arcomon, ekkor elhúzta Dórit, és azt mondta, hogy akkor csináljuk úgy, ahogy azt ők megbeszélték.
Ekkor nem tudtam miből is maradtam ki, de nem is volt olyan fontos akkor. Le kellett vetkőznöm meztelenre, a hálóba kellett mennem, és lefeküdni az ágyra. Ekkor megjelentek mindenféle sálakkal, és kikötözésre alkalmas ruhákkal. Hanyat feküdtem, és el is kezdtek kikötni. Elég erősen csinálták, nem tudtam volna kiszabadulni, szorított rendesen. Kikötötték a kezeimet, lábaimat, a fejem alá párnát tettek, és a nyakamat is hozzákötötték az ágy fejrészéhez. Kicsit megijedtem, mert nem tudtam mozogni semennyit sem. Amint velem végeztek egymásnak estek. Kati elkapta Dóri fejét, és lesmárolta, közben Dóri vetkőztette Katit, és persze magát. Már ekkor állt a farkam, nem sok ilyet láttam még. Miután meztelenek lettek, a smárolás közben Dóri Kati pinájához nyúlt, simogatni kezdte, paskolta a szeméremdombját, csavargatta csiklóját, amit Kati élvezhetett, mert eléggé hallatta a hangját. Kati Dóri melleit gyűrte, majd két ujjal kezdte izgatni, ami jól sikerülhetett, mert a két ujja hamar becsúszott Dóri pinájába, aki megragadta Kati kezét, és segített magába dugdosni azt, és mindketten nyalták a pinája levét.
Már azt hittem felrobbanok.
Dóri síkosítót vett elő, Katit mellém fektette, majd bő síkosítás után ujjazni kezdte három ujjal. Kati azonnal vonaglani kezdett, nyöszörgött. Úgy viselkedtek, mint ha ott sem lennék. Dóri a negyedik ujját is Katiba dugta, aki a csiklóját izgatta. Már fél ökle benne volt, a hüvelykujjáig, amikor mégtöbb síkosítót kent a kezére, majd nem annyira lassan, de azért vigyázva jobb kezével benyúlt Kati pinájába. Én csak néztem, ilyet még csak filmekben láttam. Dóri egyre erősebben csinálta, amikor Kati sikoltozva elélvezett, de nem hagyta abba, Katinak ismét orgazmusa volt. Majd megállt, de nem vette ki a kezét Katiból, a csiklóját vette kezelésbe. Megint dolgozni kezdett a bent lévő kezével, a pinát nagy beleéléssel falta, amíg Kati Dóri fejét a pinájába nyomta, és hatalmasat élvezett. Szűnni nem akaró hörgéssel díjazta a nem akármilyen kényeztetést. Nem bírt felkelni.
A farkam majd szét durrant, arra vártam, hátha én következek. Hát...... nem. Kati lassan összeszedte magát, Dórit mellém fektette, és csókolgatni kezdte a testét, gyűrkészte a mellét, majd rátért a pinájára, amit széthúzott, szívta a csiklóját, ujjaival a gátat masszírozta. Már nyögtem a kíntól. Ekkor Dóri verni kezdte a farkam, olyan teljesen érdektelenül. Rám sem nézett, csak verte a faszt, aminek hamar meg lett az eredménye, elélveztem, de ez sem hatotta meg Dórit, aki azonnal Kati hajába kapaszkodott, és nyalatta magát, amitől ő is hamar elélvezett. Kati nem hagyta abba a nyalást, és vibrátorral dugta, az anál horgot a seggébe tolta, eligazította, hogy ne jöhessen ki, és tovább falta a pinát, amitől Dóri megint elélvezett, elöntve a nedveivel az ágyat.
Ezután Kati Dóri szájára ült, de tovább nyalta, és folytatta a vibrátoros dugást. Végre végeztek egymással.
Dóri lassan szopni kezdett, közben a golyóimat simogatta. Kati kis síkosítót nyomott a kezére, majd lassan a seggembe dugta egyik ujját, ami meglepetésként ért, de be kell vallanom kurva jó volt. Hamar már két ujjal csinálta, amit nagyon élveztem, de nemsokáig, mert Dóri ráült a farkamra, és lovagolni kezdett a játékkal a seggében, Kati pedig folyamatosan smárolt. Megdörzsölte a pináját, és a nedveit lenyalatta, és megint smároltunk. Dóri abbahagyta volna a lovaglást, de Kati nem hagyta neki. A horgot anál tágítóra cserélte, a seggébe tolta, majd tovább lovagoltatta, amíg orgazmusig nem dugta magát.
Kati következett, síkosított, és a segglyukát illesztette a farkamhoz, amire gyorsan ráült. Guggolva dugott, utána pedig vasalva. Dóri csókolta Katit, simogatta, gyűrte a melleit. Nekem közeledett a vég, ezért szóltam Katinak, hogy a szájába akarok élvezni. Vasalt még kicsit, majd mellém térdelt, és szopni kezdett, ujjaival megint a seggemben, mindaddig amíg éreztem, hogy elélvezek. Az izmaim összerándultak, muszály volt ordítva élveznem. Kati nagyon jól szopott, talán így még soha, az ujjaival pedig nem hagyta abba a játszadozást. Hatalmas orgazmusom volt, szerintem hatalmas adag spermával, amit Kati nem engedett ki a szájából, mindet lenyelte. Nagyon élveztem, és nagyon kész lettem. Kioldottak, és pihentünk egy kicsit. Ami nagyon érdekelt, hogy Dóri hogyan csinálta Katival az ujjazós- öklözős dolgot, és meg is kérdeztem, amire azt válaszolták, hogy ők ezt csinálták már párszor, amikor így kitágult Kati. Nagyokat néztem, és kérdeztem, hogy miket szoktak még csinálni, de azt mondták semmi különöset. Persze..... Biztosan....... De megnyugtattak, hogy bármikor én is dughatom Katit. Oké!!!!!!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: