Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fülledt fallabda

Az egyetem befejezése után abbamaradtak a csoporttársakkal vívott focimeccsek, így új sportág felé néztem. Jó a labdaérzékem, s korábban teniszeztem egy ideig, viszont egész évben, megfizethető áron akartam sportolni, így a fallabda kipróbálása mellett döntöttem. Ismerőseim közül senki nem akart belekezdeni, így a neten kerestem partnert. Pár nap után jelentkezett is egy lány, Zsófi. Találkoztunk, s idővel a játék is jól ment, együtt fejlődtünk. Heti fix elfoglaltsággá vált a hétvégi fallabdázásunk, amin csak Zsófi féltékeny pasija, Ati jelenléte rontott, de idővel megszoktam.

Egyik hétvégén azonban szokatlan dolog történt, Zsófi egyedül jelent meg az épület bejáratánál, s a további kérdéseket megelőlegezendő, elmondta, hogy pár napja szakítottak, bár már érlelődött egy ideje a dolog, mert neki is agyára ment az örökös féltékenykedése. Azért láttam, hogy érthetően szomorú, így az addigi jó hangulatú mérkőzéseink megromlásán aggódva öltöztem át.
A pályánál már várt rám, s meglepődtem a további változásokon. Pasija addig nem engedte, hogy 20 évesen, gyönyörű alakján más férfiak legeltessék a tekintetüket, így bő pólóban és ugyancsak bő, térd alá érő nadrágban játszhatott csak. Zsófi azonban láthatóan szakítani akart a béklyókkal más értelemben is: felül egy sportos kis topot viselt, aminek ugyan nem volt mély kivágása, azonban szűk szabása szépen kiemelte az amúgy keveset fedő melltartóba bújtatott kebleit. Ráadásul a dereka is szabadon maradt, napbarnított bőre gyönyörű kontrasztot mutatott hófehér szoknyácskájával. Korábban is említette, hogy tetszenek neki a fallabda-szoknyák, a profi női játékosok ilyet viselnek. Ez különbözik a jobban ismert teniszszoknyáktól, melyek szerváknál vagy nagyobb széllökések esetén szeretnek fellibbenni – sokan csak ezért szeretnek női teniszt nézni -, s a játékosok ezért kénytelenek ormótlan nagy bugyikat hordani. A fallabda-szoknya a hevesebb mozgások miatt eleve vastagabb anyagból készül, így nem libben fel, viszont szűkebb és rövidebb, általában combközépig ér, hogy ne zavarja a lábak mozgását. Az pedig, hogy alá ki milyen bugyit vesz fel, már egyéni döntés. Tehát most ebben a csodás új szerelésben pukedlizve mosolygott rám, amikor látta meglepett ábrázatomon, hogy akciója nem maradt hatástalan.

A játék jól ment mindkettőnknek, felszabadultabban játszottunk, hisz nem volt a hátunkban Ati vizslató tekintete. Ehelyett idővel másfajta vizslató tekintetek kereszttüzébe kerültünk, a szomszéd teremben ugyanis kondigépek, illetve aerobik-órák voltak, s az ott végző fiatalok jöttek ki fizetni a pulthoz, ami a fallabda-pályák előtt volt. Sorban állás közben szinte mindenki minket nézett, a fiúk értelemszerűen Zsófit, gyaníthatóan nem a játéktudásunk miatt, ezt ő is észrevette, s párszor kínozta is őket azzal terpeszben, popsiját feléjük mutatva hajolt le a labdáért. De aztán a tömeg elvonult, s mi folytattuk a játékot.
Mivel nem voltunk profik, gyakran nem jól helyezkedtünk egy-egy ütés után, s útjába kerültünk a másiknak. Ennek korábban semmi egyéb tartalma nem volt, most azonban azt érzetem, hogy az ilyen összefutások során Zsófi nem húzódik el gyorsan, a mellkasomon pihenteti a kezét, ha szemből futunk össze, s jobban kitolja fenekét, ha hátulról szaladok neki. Szoknyája sokszor megzavart a koncentrációban, s azon kaptam magam, hogy a játék helyett azon agyalok, hogy vajon milyen színű bugyi lehet rajta. Egyszer majdnem sikerült kiderítenem, ugyanis az utolsó, elérhetetlen labdát hirtelen spárgamozdulattal próbált elérhetővé tenni, így a szoknyája feljebb csúszott, fél popsija szinte teljesen szabaddá vált, de bugyit nem láttam, tangát vehetett fel a kis drága. Ott egy ideig lefagytam, ilyen csodás hátsót rég nem láttam, színe semmiben sem különbözött dereka és hasa színétől, topja ugyanis addigra már feljebb csúszott, láthatóvá téve feszes hasfalát is. Szép lassan felállt (bennem is hasonló folyamatok indultak el), nem sietve rendezte vissza elcsúszott szerelését, s mivel az edzés végén voltunk, az öltöző felé ballagtunk. Gondoltam szomorúan, hogy ez volt a napom csúcsa, de szerencsecsillagom felragyogott, ugyanis aznapra derült ki, hogy mit építettek egy másik teremben az elmúlt hetekben. Megnyílt ugyanis egy wellness-részleg, szaunával, gőzfürdővel és egy pici hűsölő medencével, bár a szauna még nem üzemelt.

- Menjüüünk beee! – kérlelt Zsófi ártatlan kis bociszemekkel, s térdét a combomhoz dörgölte.
- De nem hoztunk fürdőruhát. – szólalt meg bennem a racionalitás, amit azonmód el is átkoztam.
- Majd megoldjuk valahogy, nem? – kérdezett vissza szerencsére pajkosan, s válaszomat meg sem várva beslisszolt a női öltözőbe.
Végül arra jutottam, hogy a fallabdázáshoz használt rövidnadrágomat hagyom csak magomon, a fürdőgatyám se sokban különbözik ettől. S közben azt találgattam, hogy Zsófi hogyan oldja meg a dolgot.
Pár perc múlva megjelent, látszólag ő se változtatott sokat a szerelésén, de a kis változtatás is szaporább lélegzetvételre kényszerített. A szűk kis top alól ugyanis levette a melltartót, a vállánál ugyanis nem tudtam kivenni a pántokat. Ráadásul a topot is bevizezte, hogy egy kicsit hűtse majd a gőzben. Elölről azért nem vettem volna észre a melltartó hiányát, mert ő is látta, hogy a mellére rátapadó vizes anyag talán túl sokat mutatna, így inkább mell alattig felhúzta a topot, s megkötötte ott, így maradhatott levegő alatta. Alul a szoknyát láttam rajta, s mezítláb tipegett felém, majd együtt be a gőzkabinba.
Először érthetően nem láttunk mást, csak gőzt, de pár másodperc múlva a sarokban egy 15-16 éves forma kislányt pillantottunk meg összekuporodva. Emlékeim szerint láttam korábban az aerobikos csajok között, ahogy kitartóan nézett minket a fallabdázás során. Ő is hasonló cipőben járhatott, ki akarta próbálni a gőzfürdőt, amíg kevesen használják, de fürdőruhája neki sem volt. Ellenben volt törülközője, amit mell fölött megkötve magára csavart. Pici lányka volt, alig 1,5 méter, így az egyen-törülköző, ami a magasabb lányok bosszúságára és a férfiak örömére vagy fenn, vagy lenn enged bepillantást, őt combközépig eltakarta, s egymásra rakott lábbal kényelmesen relaxált a pad végében. Kis félgömbjei között a törülközőn az Adrienn név díszelgett.

Két lecsavarozott pad volt a kabin közepén, hosszával egymás mögött, közte szűk rés, hogy ne kelljen átlépnie vagy megkerülnie annak, aki a túloldalára vágyakozik.
Mi leültünk a másik padra, s igyekeztünk hozzászokni a páradús levegőhöz. Zsófi hamarosan hason végigfeküdt a padunkon, miután megkért, hogy üljek át a kislány padjának végére. Kérdésemre egy bólintással és egy fél mosollyal felelt, így átültem. Pár perc múlva Zsófi megkért, hogy megmasszíroznám-e a hátát, mert meghúzta pár lendítésnél. Így terpeszben a háta fölé álltam, hisz ráülni nem mertem, s hozzáláttam szépen alulról felfelé párhuzamosan a kecses derekától a felhúzott topja aljáig masszírozni körkörösen, majd hosszan egy irányba oda és vissza. Pár perc után az addigra megnyugodott légzése mélyebbé és hosszabbá vált, s én is mind jobban felizgultam, így a ruha alatt felhaladtam a válláig, s ott időztem egy ideig.
Nagyon fülledt volt a levegő ott benn, az eleve vizes, nyaknál szűk felső kezdett fojtogatóvá válni számára, s a kézmozdulataim miatt már a melle alatt is kezdett bevágni az anyag a bőrébe.
- Légyszi, segíts levenni… - suttogott hozzám félénken, szemét behunyva.

Szó nélkül két oldalt tenyérrel a bőre felé benyúltam a ruha alá, amennyire lehetett, homorítva megemelte felsőtestét, hogy segítsen. Tenyeremmel így akaratlanul is végigsimítottam pompás mellei oldalán hamvas bőrét, majd fejét átbújtatva és a kezein simítva végig megszabadítottam szenvedése tárgyától.
A másik padon a kislány feljebb ült, lábait kibontotta az összekulcsolásból, s érdeklődve figyelte az eseményeket.
Zsófi hálásan pihegett, továbbra is csukott szemmel, kezei kétoldalt lógtak lefelé. Fantasztikus látvány volt, farkam már nem is bírt nyugton lenni, a bő nadrágom elején egyre nagyobb kúpformát alakítva ki. Folytattam a masszírozást a háta teljes felületén, sőt nekibátorodva a feneke alatt a combjára ültem, s ujjaimat a szoknyán keresztül végighúztam a félgömbökön, be középre a vájatig. A nedvesség és a homorítás miatti fenékmegfeszítés ugyanis a szoknyácska közepét begyűrte a popsivájatába, így noha mindent takart, sok mindent sejtetett. Ráadásul eddigre lábait két oldalt letette, s apró, ritmikus, vonagló mozgásokba kezdett padon.

Azonban amint szoknyáját lassan felhajtani próbáltam, ő megremegett, s kezével kétoldalt a combomig hátranyúlva visszahúzott, jelezve, hogy az tiltott terület. Nem akartam elrontani a dolgot, így engedelmeskedtem, s visszatértem a felsőbb tájakra, s oldalra, egyre feljebb, s megint a melleihez jutottam, melyek jó része oldalt türemkedett ki, hiszen Zsófi továbbra is hason feküdt. A cicimasszírozás szerencsére nem volt tilos, így erre folytattam akciómat, a mellei felett még mélyebben be tudtam hatolni kezeimmel két oldalt, aztán egyre lejjebb haladtam, mígnem odáig jutottam, hogy mindkét mellét a markomban fogom.

Eddigre már ő sem tudott passzív maradni, s kezei a combom szorításán engedve simogatásba mentek át, s egyre feljebb haladtak, be a nadrágom szárain, mígnem picit oldalra fordulva egyik kezével elérte ágaskodó farkamat. Lassan mozgatta kezét rajta előre-hátra, de a nadrág korlátozta a szabad hozzáférésben.
Ekkor vett egy nagy levegőt, a hátára fordult, s térdig lerántotta a nadrágomat. A föléje tornyosuló kőkemény farkamat mozdulatlanul nézte hosszú másodpercekig, én pedig a gyönyörű, cukorsüveg formájú melleivel tettem ugyanezt…
A másik padon Adriban is megállt az ütő egy pillanatra, majd lábát terpeszbe rakta, s elindult kezeivel öle felé a törülköző résén behatolva.
Zsófi magához térvén két kézzel kapott a farkam után, s kegyetlen iramban kezdte el verni, mellei össze-vissza rugóztak. A kislány a másik padon az újabb döbbenettől, vagy mert ujjai elérték célállomásukat, vett egy óriási lélegzetet, felsőtestét kidüllesztve. A törülközőjén az apró csomó nem bírta tovább, kibomlott, s a törülköző lehullt a derekáig, felfedve egy másik csodálatos cicipárt. Szűzies fiatal mellecskék, melyeket férfikéz még nem ért, nem is fejlődtek ki még teljesen, de alma-méreteikkel is hihetetlen vonzó látványt nyújtottak. Gazdájuk nem törődött vele, sőt valamiféle szándékosság is lehetett felfedésükben, így váltva meg a jegyét a műsorban való további részvételre. A kislány ugyanis már leplezetlenül nézte a farkamat, tekintete elárulta, hogy még nem látott ilyet élőben. Aztán a szemembe nézett, mosolygott, majd egy időre behunyta szemét és egyik kezével a mellecskéit kezdte masszírozni. Talán azért, hogy visszafogja és elfoglalja magát.

Ugyanis ezalatt Zsófi a fejéhez húzott, s őrült ütemben szopni kezdte a farkamat. Így nagyon hamar a csúcsra jutottam volna, így leállítottam, s egy új ötlet jutott eszembe. Lemásztam róla és teljesen levettem a nadrágom, majd Zsófit a pad végéhez húztam úgy, hogy a két pad közti résbe hátrahajthassa a fejét. Én pedig terpeszben a fejéhez guggoltam, s a szájába nyomtam a faszom, amit ő teljes beleéléssel szívott tovább. Fenekem így gyakorlatilag Adrienn terpeszbe tett lábai között volt, amit ő csak akkor vett észre, amikor már elhelyezkedtem, addig ugyanis csukott szemmel saját magára koncentrált. A hátam mögül hallottam a pici sikolyszerű felnyögést, amikor kinyitotta a szemét. Ekkor hátrasandítottam, s láttam, hogy nincs ellenére a látvány. Ő is tett egy következő lépést, a törülközőt félredobta, s szívecskés kis átázott bugyiján keresztül leplezetlenül simogatta puncikáját, mellei között izzadságcseppek találtak utat, s indultak ugyanarra.

Zsófi beleéléssel és kitartással szopott, amihez pluszenergiát adott neki, ahogy fejjel lefelé, a golyóim alatt láthatta a maszturbáló kislánykát. Nem bírtam tovább ebben a félig guggoló pózban maradni, így előredőltem, Zsófi szoknyájához. Nem volt hol megtámasztanom magam a keskeny padon, így végighasaltam Zsófi meztelen testén, mellei teljes felületükkel a hasamhoz tapadtak, csodás érzést okozva, fejem pont az ölében landolt. Zsófi egyik keze eddigre már a szoknyája alatt matatott, be nem kukkanthattam, de a mozdulatokat érezhettem, s lihegésem keltette szellőcskék a szoknya egy felvágásán át bejutottak a tiltott helyre.


Aztán egyszer csak nagyon meglepődtem, - mint később kiderült, Zsófi biztató tekintetei hatására - a lányka pici talpacskáit a fenekemhez nyomta, s masszírozni kezdte. Ahogy erőt vettem magamon, s valamelyest megemelkedve Zsófi és a saját testem között visszanézve láthattam, a lányka végigfeküdt a padon - fejét megemelve tartotta, hogy lássa Zsófi szopását -, lábai térdben hajlítva terpeszben a cickóiig felhúzva és a talpai a fenekemhez nyomva, középen pedig bugyiját félrehúzta, miközben egymásba fúrtuk tekintetünket, s hevesen ujjazni kezdte magát.
A látvány és Zsófi kitartó munkájának eredményeképpen a csúcsra jutottam, megállás nélkül lövelltem a spermát. Két-három löket után Zsófi szája tele lett, s a helyzetéből adódóan nem tudta lenyelni, így inkább kivettem a szájából és csodás melleit céloztam. Az egyik utolsó löketnél a mögöttem élvezkedő csitri végképp levetkőzve minden gátlását, az egyik lábát a lábaim között a golyóimat érintve előre nyújtotta és Zsófi melleire fektette, szétkenegette vele a nedveim, így közvetlenül a tükörsima vádlijára is juttathattam belőle.
Nem mertem Zsófin végigterülni, így inkább leszálltam és melléültem a nedves padra, ahol eddig a kislány ujjazta magát. A szende szűz eddigre ugyanis felállt, s látszott rajta, hogy ő is mindenáron csúcsra akar jutni. Puncija izgatását egy pillanatra se hagyta abba felállás közben, s most a bugyija levetésén fáradozott szabad kezével, hogy az ne akadályozza az élvezetben. Egy idő után picit zavarba jött, hogy így előttünk ügyetlenkedik, így inkább elfordult felőlünk, feltárva előttünk csodás popsiját. Segíteni szerettem volna neki, így odanyúltam, a tangát kihámoztam a popsivájatból, s a szövet alatt megmarkolva húsát, lehámoztam csodás fenekéről az átázott fehérneműt.
Nem tudom, hogy a szokatlan helyszínen teljesen meztelenné válás, a fürkésző tekintetek, vagy a számára idegen kezek érintése, vagy esetleg mindkettő együtt, de pár pillanat múlva lábai megremegtek, megszédült, s karjaimba dőlt, s közben az élvezet hullámain vonaglott a kis lolita. Ott pihegett pár percig, majd rám emelte tekintetét. Feltápászkodott, közben egyik kezét végighúzta éledező farkamon, másik keze egy ujjával a lábán lévő spermámba nyúlt és megnyalta. Rám mosolyodott egy utolsót, egy apró puszit lehelt számra, magára kapta a törülközőjét, majd kilibbent a helyiségből.

Megbabonázva ültem ott, észre sem véve, hogy Zsófi továbbra is kényeztette magát kezeivel. Megszólalása ébresztett fel:
- Gyere, ezt nem bírom tovább! – kézen fogott, s mi is kimentünk, egyenesen a kismedencéhez. Rajtam továbbra sem volt semmi, rajta is csak a miniszoknya, ami már kezdett átázni a mellei közül lecsurgó spermámnak köszönhetően. Ő ereszkedett a kb. egyméteres vízbe elsőként, s én követtem. Már a gőzfürdőben, Adri akciója hatására kezdett éledezni a farkam, de a mostani látvány végképp újjáélesztette. Mikor én is belemerültem a vízbe, Zsófi is nyakig beleguggolt. A szoknyácska azonban a felhajtóerő hatására teljesen felemelkedett, s feltárta azokat a gyönyörűségesen feszes, pucér félgömböket, melyek ráadásul a szűk hely és a guggolás miatt egyenesen a farkamnak préselődtek.

Az ösztöneim vezéreltek, nem gondolkodtam, hanem minden cécó nélkül felnyársaltam. Zsófi egy hatalmas sikollyal válaszolt, de a hangjában több kéj hallatszott, mint ijedtség. Ficánkolt egy kicsit, de hamar belátta, hogy combjait erősen fogom, nincs esélye a menekvésre, amit nem is akart igazán.
- Milyen színű bugyi volt rajtad a fallabda alatt? – súgtam a füléhez hajolva, s közben megmarkoltam ruganyos cickóit.
- Semmilyen! Végig a farkadat akartam magamban! – nyögte vissza, miközben fenekembe markolva még jobban magába húzott.
Ezután három-négy erőteljesebb lökés elég volt mindkettőnknek, s a kaland megkoronázásaként egyszerre élveztünk el, mintegy végérvényesen megszabadítva Zsófit a volt pasija börtönéből.
A későbbiekben is megismételtük alkalmanként az együttlétet, de konzervatívabb körülmények között. Adrit nem láttuk többet, ettől függetlenül ez az élmény örökre bennem marad, tárgyi bizonyítékként pedig elraktam az ottfelejtett kis szívecskés fehérneműt…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sanci73 ·
Sokat jártam fallabdázni én is. sajnos nem volt ilyenben részem...:)

kajada ·
Jól sikerült.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: