Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fülbevaló / 2

A szünidő leteltével eljött az idő, hogy visszaköltözzem tesómékhoz. Már rettentően vártam és őszintén készültem is rá. Na, nem az iskolára, hanem vágyaim teljes mértékű beteljesítésére tesóm felesége által. Timi félrelépéséről készült videót több példányban másoltam, előítéleteimet Lacival szemben magamban elrendeztem és mivel sosem volt jó testvérem, úgy gondoltam sokat nem vesztek, ha esetleg nem úgy sül el a dolog, mint ahogyan képzeltem.  Úgy indultam hozzájuk, hogy minden mindegy alapon, de már ezt nem bírom tovább, mert csak Timi jár a fejemben állandóan. Gyönyörű és észbontóan szexi teste.  Használni akartam, birtokolni és perverz hajlamaimat (kiszolgáltatott helyzeténél fogva) kiélni rajta.




Hozzájuk költözésem után minden bátorságom elszállt. Iskolába jártam és Timi bámulásával, majd farkam verésével teltek napjaim. Már kicsit távolinak tűnt , amit a szünidőben terveztem, bár elég sok veszekedésük megerősített abban , hogy Timi nem egészen arra vágyik, amit Laci nyújt.  
Laci munkamániás, sokszor az ágyban is papírokkal foglalkozik, mikor éppen lehetne jobb dolga is Timivel párban. Timi talán sokat masztizott, vagy nem tudom, hogy bírta elviselni Laci közönyét irányában.




Egy nap aztán bekövetkezett véletlenül az, amit én már rég akartam. Timi, szobám takarítása közben rálelt az egyik Timi és Sanyi feliratos lemezre, és persze hogy belenézett. Azonnal SMS-t küldött, hogy menjek haza a suliból.  A házba lépéskor félelemmel vegyes dühöt láttam rajta és beszélgetésünk alatt ez csak addig csillapodott nála,  míg újra felbátorodva kiszolgáltatott helyzetén vázoltam neki, hogy mit is szeretnék tőle a videóért cserébe.  Nem tudta hová tenni a dolgot, csak mikor elmondtam neki mennyire vágyom, hogy megkaphassam, csak akkor enyhült egy picit.  Ezek után napokig nem tudtunk egymással beszélni.  Néha próbált megingatni, de nem engedtem, mígnem egyszer csak pici mosollyal az arcán előállt egy egyezséggel.




 




- Soha nem derülhet ki!




- Három hetet kapok az őszi szünetig, ha letelt elköltözöm koleszba és az összes videót nekiadom.




- Laci nem tudhat semmit, nem vehet észre semmit.




Bele egyeztem persze. Hétfőt tűztem ki kezdésnek, hiszen péntek este volt, Laci hétvégén otthon.  
Nagyon készültem a hétre. Testileg, lelkileg. Elmentem orvoshoz betegséget színlelve és ki is írt egy hétre. Rendeltem a neten egy 22-es műfaszt hétfői szállítással.  
Timi mintha csak cukkolni akart volna, hétfőig szinte csak bő ruhákat hordott. Mondtam is neki, hogy hétfőn d.  e elmehetne valami nagyon szexit venni magának, amit nekem vesz fel először.  
Elrepült a hétvége
Hétfő reggel tovább maradtam ágyban.  Lustálkodtam pihentem.  
Szépen felöltöztem, inget és farmert vettem.  Lementem a nappalival egybekötött ebédlőbe és ettem valamit
Timi nem találtam ezért reméltem, hogy oda ment ahová javasoltam neki.  
Várakozás közben felbontottam egy pezsgőt.  
Mikor benyitott az ajtón Timi, egy kaján mosoly jelent meg az arcán. Láttam rajta, hogy már ivott is, de ezt nem bántam, hiszen láttam már mire képes részegen.  
- Ülj arra a székre és vedd le a gatyád meg az inged. Mondta és beviharzott a hálóba.  
Engedelmeskedtem, de most utoljára.  
Míg vártam elmentem a pulton lévő pezsgőért és beleittam.  
Mikorra visszaértem éppen Timi is kilépett a szobából és a pezsgő felé vette az irányt. Volt alkalmam megnézni a szerkóját, hát őrületes.  Mint egy óriási nagy kurva.




Fekete átteccő melltartó, ami éppen bent tartja hatalmas melleit, ugyanilyen anyagú apró tanga, fekete necc combfix több helyen szétszaggatva és magassarkú cipő fekete, ami hihetetlenül kidomborítja egyébként is gömbölyű fenekét. Ehhez szép barna bőr, fekete haj és szép arc.  
Megragadja az italt, beleiszik és elindul felém. Farkam már a látványtól merevedik, hát még akkor mikor beveti magát az ölembe lovagló pózban és simán rám önti a maradék pezsgőt.  
Leteszi az üveget és hátrarántja a fejem a hajamnál fogva. Nyalja rólam a pezsgőt. Az arcomról, nyakamról, közben előre hátra mozgatja a csípőjét az ölemben.  
Eközben én hol a seggét, hol a melleit markolászom. Nem tudok betelni az érzéssel és látvánnyal, ezért mikor a fülembe súgja, hogy:
- Na mi van,  ezt akartad? - Rámarkolok a seggére, és ezt mondom:




- Nem ribanc! Azt akarom, hogy szopj most azonnal!




Erre rögtön leugrik rólam, leveti magát térdre, és már a farkamat a szájában látom. Látszik rajta hogy már ki volt, van éhezve egy kemény faszra.  
Úgy szopja a faszom, hogy alig bírok ülve maradni.  Őrületes iramban rettentő sok nyállal, ami már folyik a tökeimre a seggemre az ő mellére és a földre is.  Megfogom a haját, hogy lássam is mit csinál és így folytatja tovább. Figyelem közben a seggét, milyen szépen mozgatja. Cuppog , nyög, mígnem felkapom a fejét a faszról és a szemébe nézve csapzott arcába mondom:




- Három hétig az enyém vagy! Azt csinálod, amit mondok! És most szopj tovább.




Erre elkapom mindkét kezemmel a fejét és erőszakosan, gyors tempóban dugom a száját. hisz erre vágytam, ezt akartam már rég. A nyáltól már csúszós minden. Engem pedig elér a vég, beleélvezek a szájába. Nem engedem csak mikor mindet bele ürítettem.




Ő feláll, hátat fordít és beleül az ölembe.  
Vonaglik tovább, mintha misem történt volna.  
Előrenyúlok és izgatom a punciját. Köröket ír le a csípőjével, ingerli a farkam.  
Látom a szájából most engedi ki a gecit, ami végigfolyik az állán a melleire. Bal kezem rá is teszem a csöcseire, csipdesem, gyúrom őket és láthatóan élvezi.  Nagyokat nyög a puncija már nagyon nedves, bár a tanga még rajta.  
Nyög, harapdálja a fülem, és a seggével köröz a már kemény faszomon.  
Ekkor hirtelen dudálnak. Kilátunk az utcára, ezért látjuk, hogy egy postás kocsi áll meg a ház előtt.  
- Ez mit akar itt? Mondja kéjesen Timi.




- Neked hozott valamit - válaszoltam és már kopogtak is.




Én erre begyorsítottam az izgatást ezért Timi olyan hangosan nyögött, hogy azt biztos hallotta a postás.  
Megint kopogott.  
Erre Timi kikiabált, hogy tegye le az ajtó elé.




- Nem lehet. Ki kell fizetni és alá is kell írni.




- Na. Rajtad a sor. Had lássam mennyit ér a béke a házasságodban.




- Mi van?




- Az, hogy odamész és átveszed a csomagot, így ahogy vagy gecis arccal.  Vagy ez vagy szophatsz egész nap.




Kicsit gondolkodott, majd kikiabált:




- Megyek!




A melleit azért visszatette a melltartóba, bár sokat nem ért. Sűrű gecim az egész felső testén látható volt és az állán is.




- Mennyi lesz? - szólt ki ismét




- 11500.




Leszámolta a pénzt és az ajtóhoz ment.  
Az üveges ajtónál jól látszódott a férfi alakja, mégsem lehetett kivenni teljesen.  
Timi kitárta az ajtót és ott állt szinte pucéran egy vadidegen 50-es éveiben járó férfi előtt gecis szájjal és mellekkel, pinanedvtől tocsogó bugyiban.  
A férfi bámulta és minden testrészét meg akarta jegyezni emlékezetében.  
Timi, gyorsan aláírt és a mappába rakta a pénzt, majd elvette a csomagot és már csukta is be az ajtót.  
Ekkor én gyorsan mögé siettem és nekinyomtam mellel a már csukott ajtónak. Gondolom Timi körvonalai szépen kirajzolódtak kívülről, mert a póstás nem mozdult sehová.  
- Mit csinálsz? - vont kérdőre Timi.




- Itt akarlak kefélni most azonnal.




- Itt? De hát…. - És mire befejezte volna már félrehúztam apró tangáját és beletoltam az izgalmaktól tocsogó pinájába a farkam.  
Hihetetlen érzés volt.  Olyan finom és egyben állati, annak tudatában, hogy álmaim nője élvezi a farkam minden mozdulatát és mindeközben egy vadidegen férfi látja, hallja és valószínűleg irigyli azt, ami nekem megadatott.  
Timi sikongatott, nyögött, kitolta a fenekét, hogy minél mélyebbre hatolhassak a farkammal. Fogtam a derekát, úgy rángattam egyre gyorsabban magamra, közben néha rásóztam a seggére, ami olyan gyönyörűen járt az ágyékomnál.  
A postás közben rátapadt az üvegre és próbált Timinek magyarázni, hogy milyen csinos milyen szép, de Timit ekkor már csak az érdekelte, hogy a lehető legnagyobbat élvezhesse, oly sok-sok hónap után.  Kéjesen vonaglott, lábai elgyengültek és egy jókora orgazmust élt át.  Összecsuklott, lábai összerogytak és a földre térdelt. Nem igazán hatott meg ez engem, mert énnekem sem volt már sok hátra és bele akartam élvezni a pinájába.  
- Hé-hé ribanc, mit csinálsz!? Vágd magad hátra, hogy folytathassam.  
A postás ahogyan kivettem a sziluettjéből, már a faszát verte,  ami nem is tűnt kicsinek.




Kicsit segítettem lefeküdni Timinek, de utána azon nyomban befeküdtem a lábai közé.  Farkam belevágtam a már szépen kitágult punciba és kúrtam és kúrtam, ahogy és amilyen gyorsan csak bírtam.  
Timi feje minden lökésnél az ajtónak koppant, melleit markoltam, szívtam, nyaltam. Ahogy elért a vég láttam, hogy a mi kukkolónk elélvezett, méghozzá az ajtó üvegére. Löktem még egy pár jó nagyot majd beleélveztem Timi pinájába.  
Ott feküdtünk még jó pár percig önkívületben, valami olyat még hallottam, mikor a postás azt mondta, hogy mielőbb rendeljünk csomagot és kihozza. Hallottam, hogy elmegy az autóval, és ekkor csúsztattam ki a farkam Timiből.  
- Kelj fel, mert nemsokára hazaér az a fatökű bátyám és még össze is kell takarítanod. Ne feledd kívül az ajtót sem.  
Timi feltápászkodott, kicsit összeszedte magát, majd rendet rakott.  
Ahogyan elfigyeltem nem nagyon érezte magát megalázottnak, lehet, hogy már régóta vágyott egy kis izgalomra és ez most kapóra is jött neki.  
Hátha izgalom kell, tőlem megkapja. Még annál többet is.




Folyt.  Köv

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
ade ·
Az alapkoncepció merész, de nem vagy tisztában a magyar helyesírással és nem sokat olvastál még életedben.

aranyszamár ·
:smirk: Borzalmas.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: