Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főzőcske, de okosan! - 3. rész: a vaníliás krémtúró alternatív f

Írta: Pavlov
(pavlov.urasag@gmail.com)


Hozzávalók
---------------
2 doboz vaníliás krémtúró (vagy 1 XXL-es)
csokiszirup
síkosító
1 análtágító (tipp: análgolyók)
2 kiéhezett nőszemély

A Túró Rudis recepthez hasonlóan most sem a vaníliás krémtúró elkészítéséről lesz szó, hiszen ilyen házi recepteket is garmadával lehet találni az Interneten. Ezúttal is a tálalásra és a fogyasztásra helyezzük majd a hangsúlyt, így a termék tekintetében tökéletesen megfelelő lesz a boltban kapható, kommersz krémtúró vagy valamely alacsonyabb árú helyettesítője. A Túró Rudi ad hoc jellegű megvalósításától eltérően itt gondos tervezést igényel majd a recept elkészítése.
Már a kiválasztás is rengeteg tervezést és átgondolást igényel. Itt most egy hármas felállást fogunk ugyanis megvalósítani, két hölggyel.
A recept szereplői különös vággyal kell rendelkezzenek. Egyik hölgy a popsizást kell szeresse, a másik a spermáért legyen nagyon oda. Elkészíthetjük ilyen hölgyek társaságában, de persze felfedezésként, kísérletezésként is, hátha jól alakul. Mindenesetre ne az első hármas összejövetelen csinájuk, hanem inkább a sokadikon, amikor fűszerezni akarjuk egy kissé az együttlétet. Ráadásul az összejövetel előtt érdemes pár napos szünetet tartani, hogy bőven legyen anyagunk.

A leírást kedvéért tegyük fel, hogy párunk kedveli a popsizást, és a harmadikként beszervezett hölgy imádja a sperma ízét. Természetesen e szerepek felcserélhetőek, kísérletezzünk bátran.
Párunkat fogjuk előkészíteni. Fektessük hasra a franciaágyon, és a másik hölgy segítségével kényeztessük alaposan. Nyaljuk-faljuk végig a testét, nem árt, ha el is élvez közben.
Így, fekvő helyzetből húzzuk fel térdre. Arcát beletemetheti egy párnába vagy a lepedőbe, szemét becsukva élvezheti a kényeztetést. Egyikünk a punciját nyalja ki alaposan, másikunk a popsiját. Jó sok nyálat kell alkalmazni, hogy síkos legyen a terület. Nyelveljük meg mindkét lyukát alaposan, hogy jól ellazuljon. Ha elfáradtunk a sok nyelvnyújtogatásban, smárolhatunk is a beszervezett lánnyal, de ne vigyük túlzásba, folytassuk párunk kényeztetését.

Amikor már egy-egy ujj is befér a popsijába, alkalmazzuk a síkosítót. Ne feledjük az análszex első szabályát: síkosítóból sosem elég! Amíg egyikőnk párunk fenekét tágítgatja-síkosítja, másikunk előveheti az análgolyókat. Kenjük be őket is síkosítóval, majd lassan toljuk be az első golyócskát párunk fenekébe.

Hagyjuk, hogy hozzászokjon az érzéshez, majd finoman húzogassuk ki-be. Amikor könnyedén jár, toljuk be a következőt is. Ekkor már bátrabban tologathatjuk ki-be.
A harmadik golyót is vessük be. Ha már könnyedén mozog, akkor jól csináltuk, a következő szintre léphetünk: basszuk seggbe a párunkat! Kérjük meg segítőnket, hogy kenje be a farkunkat alaposan síkosítóval, majd húzzuk ki párunk fenekéből az análgolyókat. Ezután térdeljünk mögé, és finoman, lassan toljuk be fenekébe a szerszámot. Ne feledjük, hogy a sok előkészítés dacára ismét kell időt hagyni, hogy párunk hozzászokjon a hátsójában lüktető farkunkhoz, ezért legyünk türelmesek. Csak akkor kezdjünk mozgolódni, amikor már ő is hátratolja magát. Akkor viszont fokozatosan belelendülhetünk, rendesen megpakolhatjuk kedvesünk seggét. Töltsük ki, nyársaljuk fel, basszuk szét, éljük ki minden szenvedélyünket. A nevető harmadik (persze reméljük, mindenki jól érzi magát közben, nem csak ő) közben simogathatja párunk fenekét, vagy akár csapkohatja is (esetleg a miénket is). Az igazán haladó hármasoknál ilyenkor a beszervezett hölgy befekhet párunk alá, és a heves anális szex közben nyalhatja párunk csiklóját.
És a csúcspont. Ne tartsuk vissza. Élvezzünk bele párunk fenekébe bátran. Csak arra kell vigyázni, hogy az ösztönös érzéstől eltérően ne lökjük tövig farkunkat párunk segglyukába. Azt a fajta élvezetet hagyjuk máskorra. Húzzuk kijjebb a farkunkat a szoros popsi öleléséből, épp csak a makkunkat hagyjuk benn, és úgy élvezzük tele párunk fenekét.
Lépjünk hátra, engedjük párunkat az ágyra omlani. Amíg kipihegi a seggbekúrása fáradalmait, vegyük elő a krémtúrót, és kenjük szét kör alakban a fenekén.
Gyorsan dolgozzunk, hiszen a sperma frissen igazán jó, használjuk ki az időt. Kanalazzuk mindkét doboz tartalmát a remegő fenékre, egyengessük el szépen.

Majd kapjuk elő a csokiszirupot, és sugárirányban húzzunk csokicsíkokat a krémtúróra. A végeredmény egy napocskaszerű ábra lesz.
Lépjünk hátra, szemléljük meg művünket, majd engedjük oda a beszervezett harmadik felet. A desszert ugyanis az övé lesz. Lenyalogathatja az összes krémtúrót, az összes csokit, és párunk fenekéből kiszívogathatja az összes spermát. Tetszés szerint kevergeheti nyelvével, akárcsak a koktélrétegeket. Itt már szabadon szárnyalhat a fantázia: a lányok megkóstolhatják egymás nyelvéről a finom keveréket, de közben - ha van rá még energiánk - akár meg is pakolhatjuk hátulról a beszervezett harmadikat. Az egész csak fantázia kérdése - mint a legtöbb recept általában.

Elkészítési idő: kb. másfél óra
Energiatartalom: az elfogyasztott krémtúrós desszert alig fedezi a menet közben elhasznált energiát, így fogyókúrázók is bátran kipróbálhatják.
Nehézség: haladóknak!
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Nagy örömmel jelentem, hogy megjelent könyvem, melyben ez a pornófantázia is szerepel.

https://www.smashwords.com/books/view/720424

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: