Írta: Pavlov
(pavlov.urasag@gmail.com)
Hozzávalók
---------------
2 nagy rúd étcsokis Túró Rudi
1 kiéhezett nőszemély
Mostani leckénkben nem a Túró Rudi elkészítéséről lesz szó, hiszen ilyen házi recepteket garmadával lehet találni az Interneten. Ezúttal inkább a tálalásra és a fogyasztásra helyezzük majd a hangsúlyt, így a termék tekintetében tökéletesen megfelelő lesz a boltban kapható, kommersz Túró Rudi vagy valamely alacsonyabb árú helyettesítője. Bármelyiket is választjuk, kellemes desszert lesz a nagy melegben.
Lessük ki, hogy kedvesünk mikor heverészik ernyedten a fotelben. Bármit is néz éppen a tévében, hozzuk be neki tálcán a kicsomagolt Túró Rudit, és kapcsoljuk ki a tévét. Persze tiltakozni fog, netán még a vizet is felkapja, de legyünk kitartóak, és mutassuk neki meg a finom csemegét, amit hamarosan a szájába kaphat.
Amikor kedvesünk hátradől a fotelre, tegyük elé a tálcát a dohányzóasztalra. Térdeljünk le elé, és tárjuk szét a lábát, tegyük combjait a fotel két karfájára. A bugyival ne töltsük az időt, rántsuk le gyorsan.
Most jön a Rudi! Kapjuk fel a tálcáról az egyiket, mutassuk fel kedvesünknek, és adjuk a szájába. Le fog belőle harapni egy darabot (ki is tudna ennek ellenállni), de nem baj. A maradékkal szépen, határozottan kenjük körbe a punciját. Erősen nyomjuk oda, mintha radírral dolgoznánk. Hadd töredezzen a túró. Kenjünk a combtőre is, a popsira is.
Mikor már szinte semmi nem maradt a kezünkben, vessük rá magunkat kuncogó párunkra. Lassú, élvezetes mozdulatokkal nyalogassuk körbe-körbe a punciját, morzsánként nyeljük le a desszertet. Vigyázzunk, hogy még csak körbe-körbe izgassuk, csak néha érjünk hozzá az ajkacskáihoz, mintha véletlenül tennénk. Az igazi nyalás később következik. Most még tisztogassuk le a környékről, amit tudunk: combocska, popsi, csikló. A későbbi hatás érdekében lassan, türelmesen dolgozzunk, kényeztessük rendesen a csiklót is. Néha említhetjük, hogy “Nahát, itt is van még!”, de hát úgysem ezen van a lényeg, persze.
Mire az összes túrót felnyaltuk, párunk remélhetőleg rendesen benedvesedik. Csak erre vártunk: a másik Rudit finoman, lassan, óvatosan nyomjuk be a puncijába! Természetesen deformálódni, töredezni fog a forróság, a nedv és a meleg hatására, de nem baj, ez így pont jó! Toljuk be kétharmadáig, és törjük le a végét, adjuk párunk sóhajtozó ajkai közé. Élvezzük ki a látványt, ahogy elfogyasztja! De ne csábuljunk el, folytassuk a munkát odalenn! Jó mélyen nyaljunk be, és körkörös mozdulatokkal haladjunk egyre beljebb. Itt most nem akarunk tökéletes munkát végezni: csak úgy nagyjából nyaljunk be, és fogyasszuk el a szánkba kerülő nagyobb túródarabokat. Akkor lesz jó, ha a punci nagyjából járható, ugyanis ekkor fogjuk bevetni a nehéztüzérséget, az igazi Rudit.
Álljunk fel, és lendületesen, könnyedén nyársaljuk fel a hölgyet. Ha megfelelően előkészítettük a terepet, itt az alkalom egy remek, laza dugásra. Vigyázzunk, nekünk bírnunk kell! Gondoljunk oda nem illő dolgokra, befolyásoljuk a légzésünket stb. Az Internet tele van ilyen tanácsokkal is. De közben a hölgyet ne sajnáljuk, döngessük meg rendesen. Becsukott szemmel fog elélvezni.
És most következik a desszert desszertje. Kapjuk ki a szerszámot a puncijából. kicsit húzzuk előrébb a szférák között lebegő párunkat a vállánál fogva, és finoman éreztessük vele, hogy rajtunk a sor. És adjuk a szájába meredező, lüktető farkunkat, amelyen keveredik a puncinedv, a túró és a csoki. Búgva fogja leszopni rólunk a finomságot, és persze a faszunkat is! A végén külön ízélmény lesz számára az édes csoki, a savanykás túró és a sós sperma forró keveredése.
Jó étvágyat!
https://www.smashwords.com/books/view/720424