Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főzőcske, de okosan! - 2. rész: a Túró Rudi alternatív felhaszná

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Írta: Pavlov


(pavlov.urasag@gmail.com)


Hozzávalók


---------------


2 nagy rúd étcsokis Túró Rudi
1 kiéhezett nőszemély


Mostani leckénkben nem a Túró Rudi elkészítéséről lesz szó, hiszen ilyen házi recepteket garmadával lehet találni az Interneten. Ezúttal inkább a tálalásra és a fogyasztásra helyezzük majd a hangsúlyt, így a termék tekintetében tökéletesen megfelelő lesz a boltban kapható, kommersz Túró Rudi vagy valamely alacsonyabb árú helyettesítője. Bármelyiket is választjuk, kellemes desszert lesz a nagy melegben.


Lessük ki, hogy kedvesünk mikor heverészik ernyedten a fotelben. Bármit is néz éppen a tévében, hozzuk be neki tálcán a kicsomagolt Túró Rudit, és kapcsoljuk ki a tévét. Persze tiltakozni fog, netán még a vizet is felkapja, de legyünk kitartóak, és mutassuk neki meg a finom csemegét, amit hamarosan a szájába kaphat.


Amikor kedvesünk hátradől a fotelre, tegyük elé a tálcát a dohányzóasztalra. Térdeljünk le elé, és tárjuk szét a lábát, tegyük combjait a fotel két karfájára. A bugyival ne töltsük az időt, rántsuk le gyorsan.
Most jön a Rudi! Kapjuk fel a tálcáról az egyiket, mutassuk fel kedvesünknek, és adjuk a szájába. Le fog belőle harapni egy darabot (ki is tudna ennek ellenállni), de nem baj. A maradékkal szépen, határozottan kenjük körbe a punciját. Erősen nyomjuk oda, mintha radírral dolgoznánk. Hadd töredezzen a túró. Kenjünk a combtőre is, a popsira is.


Mikor már szinte semmi nem maradt a kezünkben, vessük rá magunkat kuncogó párunkra. Lassú, élvezetes mozdulatokkal nyalogassuk körbe-körbe a punciját, morzsánként nyeljük le a desszertet. Vigyázzunk, hogy még csak körbe-körbe izgassuk, csak néha érjünk hozzá az ajkacskáihoz, mintha véletlenül tennénk. Az igazi nyalás később következik. Most még tisztogassuk le a környékről, amit tudunk: combocska, popsi, csikló. A későbbi hatás érdekében lassan, türelmesen dolgozzunk, kényeztessük rendesen a csiklót is. Néha említhetjük, hogy “Nahát, itt is van még!”, de hát úgysem ezen van a lényeg, persze.


Mire az összes túrót felnyaltuk, párunk remélhetőleg rendesen benedvesedik. Csak erre vártunk: a másik Rudit finoman, lassan, óvatosan nyomjuk be a puncijába! Természetesen deformálódni, töredezni fog a forróság, a nedv és a meleg hatására, de nem baj, ez így pont jó! Toljuk be kétharmadáig, és törjük le a végét, adjuk párunk sóhajtozó ajkai közé. Élvezzük ki a látványt, ahogy elfogyasztja! De ne csábuljunk el, folytassuk a munkát odalenn! Jó mélyen nyaljunk be, és körkörös mozdulatokkal haladjunk egyre beljebb. Itt most nem akarunk tökéletes munkát végezni: csak úgy nagyjából nyaljunk be, és fogyasszuk el a szánkba kerülő nagyobb túródarabokat. Akkor lesz jó, ha a punci nagyjából járható, ugyanis ekkor fogjuk bevetni a nehéztüzérséget, az igazi Rudit.


Álljunk fel, és lendületesen, könnyedén nyársaljuk fel a hölgyet. Ha megfelelően előkészítettük a terepet, itt az alkalom egy remek, laza dugásra. Vigyázzunk, nekünk bírnunk kell! Gondoljunk oda nem illő dolgokra, befolyásoljuk a légzésünket stb. Az Internet tele van ilyen tanácsokkal is. De közben a hölgyet ne sajnáljuk, döngessük meg rendesen. Becsukott szemmel fog elélvezni.


És most következik a desszert desszertje. Kapjuk ki a szerszámot a puncijából. kicsit húzzuk előrébb a szférák között lebegő párunkat a vállánál fogva, és finoman éreztessük vele, hogy rajtunk a sor. És adjuk a szájába meredező, lüktető farkunkat, amelyen keveredik a puncinedv, a túró és a csoki. Búgva fogja leszopni rólunk a finomságot, és persze a faszunkat is! A végén külön ízélmény lesz számára az édes csoki, a savanykás túró és a sós sperma forró keveredése.


Jó étvágyat!

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Nagy örömmel jelentem, hogy megjelent könyvem, melyben ez a pornófantázia is szerepel.

https://www.smashwords.com/books/view/720424

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: