Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fotelban

Oda megyek hozzád, és beleülök az öledbe lovagló ülésbe. Fárasztó és nehéz nap volt ez mindkettőnknek és én szeretnélek egy kicsit cirógatni, kényeztetni téged.  Ezért arra gondolok, hogy talán lehetne több is néhány csóknál, úgyhogy először nem is a szádra, hanem a nyakadra adom a finom, apró puszikat. Miközben a bal oldalon csókollak, a nyakad jobb oldalát lágyan megsimogatom. Tudom és érzem is, hogy ez mennyire jól esik neked. Egy darabig még hagyod, hogy ezt csináljam  veled, de aztán már te sem bírod tétlenül. Egyre erősebben szorítasz magadhoz.  Én végre óvatosan áttérek a szádra és a lehető leglassabb csókot adom rá, miközben mindkét kezemmel finoman tartom a fejed. Nagyon felizgat az, hogy szinte alig ér össze a szánk. Minél jobban húzzuk a dolgot, annál jobban akarlak. Imádom ízlelgetni az alsó ajkadat. Abból soha nem elég. Most egy pillanatra befejezem a csókot és kicsit hátrébb húzódok. De neked még nem volt elég. Utánam hajolsz és a szemeiddel szinte könyörögsz a fojtatásért. Megadom magam, hiszen én is legalább annyira szeretném mint te. A csókok egyre hevesebbek és mélyebbek lesznek. Kezeid elkalandoznak a melltartóm kapcsáig és egy ügyes mozdulattal már ki is szabadítottál belőle. Én sem vagyok tétlen, az én kezeim is elkalandoztak a pólód alá és már rég a hasadat simogatom. Ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy már ne csak a nyakad, a szád vagy a füled csókolgassam, hanem a hasadat is. Nem bírom tovább, muszáj levennem a pólódat. Istenem, de gyönyörű az, amit most látok! A látványra előtör belőlem egy őszinte, gyönyörrel teljes sóhaj. Erre te egy pillanatra elmosolyodsz, de már folytatod is a kalandozást a testemen. Már nincs rajtam semmi csak a bugyi. Kezed most rátalál a belső combomra, azt simogatod. Ez annyira jó, hogy el sem tudom mondani. De nem akarom, hogy ma neked kelljen dolgozni az öröm érdekében.
Ma azt akarom, hogy ülj a fotelban és bízd rám magad. Majd én megteszek neked mindent, mindent amit csak akarsz. Érzem a nadrágodon keresztül, hogy már neked is nagyon jó. Tudom hogy szeretnéd, ha a csókokat kicsit lejjebb adnám… Ezért finoman leszedem rólad a maradék ruhádat. Már teljesen meztelen vagy. Egyszerűen csodálatos. Már alig várom, hogy ott is megérinthesselek. Nagyon finoman elkezdem cirógatni, először csak az egyik ujjammal, fel és le. De csak nagyon óvatosan. Éppen hogy csak hozzád érek.  Erre halk nyögések törnek elő belőled. Ez engem csak még jobban beindít, azonnal többet akarok. Lecsusszanok az öledből a földre és a puha, apró puszik ezen túl már tényleg nem a hasadra érkeznek. Ezt is, mint az előző simogatást, hosszában kapod. Elindulok a tövétől, szépen lassan, egészen a végéig. Érzem, hogy mennyire jó ez neked. Pontosan ezt akartam. Tudom, hogy benned is egyre jobban nő a vágy, de nem kell sietni. Ráérünk, hiszen előttünk van még az egész éjszaka és én még nem kényeztettelek eleget. Már nem csak a számnak, a nyelvemnek is nagyon kellesz. Szép óvatosan végignyallak, míg ténylegesen a számba kerülsz. Nagyon vigyázok rád. Most még éppen csak a végét ízlelem. Érzem, hogy mennyire élvezed. Tudom, ha el akarom nyújtani, akkor ezt sokáig nem folytathatom. Nem szeretném, ha túl korán vége lenne. Még néhány hosszú mozdulat, majd ismést visszaülök az öledbe, hogy pihenhess egy kicsit. Meg akarlak csókolni. Muszáj, hogy megcsókoljalak, különben nem bírom ki! Már annyira akarlak, hogy szinte fáj.  Biztos, hogy el akarom nyújtani??? Érzem, hogy leveszed a bugyimat. Ez már közel sem annyira puha mozdulat, mint amikor a melltartómat vetted le. Követelőző. De én mégis nagyon élvezem. Azt hittem, hogy most végérvényesen az enyém leszel, de mégsem. Te már belementél a játékba, hogy elnyújtjuk. Most te ítélsz engem szenvedésre, mint én téged az előbb. Hozzám érsz a kezeddel, ami nemhogy lecsillapítaná kicsit a vágyaimat, inkább még jobban felkorbácsolja őket. Azt gondoltam, egy kicsit talán sikerül lenyugodnom ha megcsókollak megint. De nem. A csókod, az illatod, az érintésed mind nyögésre ösztönöznek. Nekem is muszáj újra hozzád érnem.  Már határozottabban nyúlok hozzád mint az előbb.
Te is egyre nehezebben bírod az egészet. Végül már eljött nálad is az a pont, hogy már nem akarod tovább nyújtani. Megfogsz és óvatosan magadra húzol. Hihetetlen érzés, hogy bennem vagy. Végre megkaptalak. Még mindig én vagyok felül, úgyhogy az enyém az irányítás. Először csak lassan mozgok, majd egyre gyorsabban.  Te közben a melleimet fogod és simogatod őket. A halk sóhajok egyre hangosabbá válnak. Már egyikönknek  sem kell sok hátra. Nem tehetek róla, de muszáj, hogy még egyszer megcsókoljalak. Tudom, hogy ez ilyenkor már nagyon nehéz, de egy kicsit még azért megkóstolom a szádat. Már szinte hörögsz, annyira élvezed. Áttérek közben ismét a nyakadra. Pár csók oda és néhány apró érintés és érzem, hogy eljutottál a csúcsra. Az érzés, hogy elmentél bennem egyszerűen leírhatatlan. Ez már nekem is sok volt. Én se bírom már tovább. Nekem is megvolt. Még néhány mozdulat, mielőtt végleg befejezzük. Ekkor összemosolygunk, megcsókolsz és halkan a fülembe suttogod, hogy köszönöm. Én lemászom rólad és mindketten ágyba bújunk.  Óvatosan álomba cirógatlak téged, majd én is elalszom.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lylyana ·
Ne haragudj, de ez már tényleg értékelhetetlen!

doromb ·
Ez meg mi?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: