Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Forróság

(A történet teljes ismeretéhez olvasd el az előző két írásomat is)

Elköltöztem Ágitól. Nagyon sokáig voltunk együtt tényleg jóban-rosszban kitartottunk egymás mellett, de vége lett az egyetemnek, és az útjaink szépen lassan elváltak. Neki is volt új élete nekem is lett, kaptam egy állást az egyik biztosítónál, mint HR asszisztens, és sok új barátom lett. Ági pedig stewardess lett, és ő is sok új emberrel ismerkedett össze. Az egyetem utáni első évben talán egy kétszer találkoztunk hetente, bár én még mindig nála voltam. Ilyenkor szenvedélyesek voltunk, de a hét többi részét távol töltöttük egymástól. A vágy megmaradt a szerelem elmúlt szép lassan. Nem vitatkoztunk, nem újítottunk be mást, egyszerűen elváltak az útjaink békésen és szeretettel, és így volt ez jó, mert nem bírtam volna, ki ha soha többet nem láthatom. Úgy váltunk el, mint a régi barátnők, gyönyörű titkokkal, amiket nem sok embernek mondtunk el.

Nagyjából egy évvel később Ági kissé rettegve de csillogó szemmel közölte hogy összejött egy pilótával, akibe teljesen be is esett, és meg kell mondjam mindamellett, hogy örültem a boldogságának, kissé belém mart a féltékenység, de igyekeztem jó képet vágni. Nekem nem akart összejönni semmi, bár teljesen szex mentes életet sem éltem, összejött néhány pasi az ágyba, de erősen vágyakoztam egy lány szerelmére, érintésére, a kellemes borzongásra, ahogy egymás karjaiban fekszünk, hogy tudjam mi a jó neki igazán. Régebben nem gondoltam volna magamról, hogy ennyire vonzhatnak a lányok, de ez Ági előtt volt, és az emlékeim azt súgták hogy meglehetősen könnyen túltettem magam azon a tényen hogy a szerelmem ugyanazon nemű. A szerelem az szerelem.

Leszámítva Ági közlését életem legboldogabb szakát éltem. Kellemes munkahelyem volt, a környezet pazar, és a kollégák, nos nem is tudom elképzelni, hogy milyen lenne nélkülük más munkahelyen. Heten dolgoztunk egy nagyobb teremben ilyen paravánokkal elválasztva, négyes fakkokban. Két lánnyal (Kati, Éva) és egy alig 22 éves fiúval (akit mindenki csak „Öcsizett”, mert a Gusztáv nem állt a szánkra röhögés nélkül) voltam egy fakkban, de a másik két lány (Anna, Edina) és a főnököm egy harmincas pasi (Tamás) is igencsak jó munkatársnak bizonyultak. Összetartók voltunk, és szinte egész nap röhögtünk mindenen. Két pasi öt csaj, minket az egész folyosó a „Hetek” néven emlegetett, sőt hallottuk ezt már a főov. szájából is. Szerintem (remélem a nem HR-es munkatársak is így gondolják) nagyon jól dolgoztunk. Területenként szerveztünk az embereknek mindenfélét (még a válság előtt volt rá pénz is), pl. gocartozás az IT-nek, vagy orbitális borkóstolós esti party a nyugdíjpénztár dolgozóinak. Szóval jól éreztük magunkat, és ezt a cég is megérezte, a HR többször is elnyerte a legjobb dolgozóknak járó maximum prémiumot. Ezért anyagilag is jól álltam, így amellett hogy egy 1,5 szobás lakást is tudtam bérelni egyedül az egyik határkerületben, még jutott pénz mindenre, amit meg akartam venni, ruha, notebook, szórakozás.

Ez utóbbi került a legtöbbe, mert a Hetekkel heti szinten jártunk bulizni. A barátok/barátnők is bevonásra kerültek. Hárman voltunk facérok négyen párban húzták az igát, persze a két pasi is ilyen volt. Bár Öcsi fiatal volt, de mérsékelten jóképű is, és remek humorral áldotta meg az élet, könnyen szerzett magának barátnőt, így mindig jött valakivel bulizni, átlag 5 havonta jelent meg friss lánnyal, Tamás viszont meglehetősen monogám életet élt egy kedves nővel, akivel tervezték a házasságot is, nagyon sokszor eljött bulizni, és könnyen beilleszkedett a csapatba.

Kora nyáron már elkezdtük megszervezni „az össznépi” bulit, ami azt jelentette hogy a „Hetek és a hozzátartozóik” közösen egy hosszú hétvégére (péntektől hétfőig) elvonulnak a világtól. Na jó nem olyan messze, egy Balaton melletti kis faluban, a tó parton ütjük el az időnket. Mindenki nagyon várta, oly annyira, hogy Anna összejött egy pasival, és őt is el akarta hozni, Öcsi szervezte a zenét, Tamás a kapcsolatai révén rettenet mennyiségű alkohollal készült, és szinte naponta jöttek új ötletek hogy mit csináljunk.
Június végén eljött a várva várt hét. Edinával megdumáltuk, hogy ha már mindketten facérok vagyunk nem zavarjuk a többieket, közös szobában fogunk aludni ha törik ha szakad, és hamár-homár együtt megyünk le a kocsijával a tett helyszínére, legalább az üzemanyag költségeken is osztozunk. Péntek hajnalban be is állított egy laza nyári ruciban, ami nagyon jól állt neki. Bepakoltuk a cuccokat, és nagy röhögve elindultunk a Balcsi nyugati vége felé, az M7-esen néhány órával később meg is érkeztünk a szálláshelyünkre, ahol már javában tartott a buli előkészülete, mert Tamás már előző nap este megérkezett hogy fogadni tudja az „adományokat” amiket a különböző haverjaitól kapott.

Egy meglehetősen nagy fehér ház volt a mienk 8 hálószobával, de mi csak hatot használtunk ki belőle, és mivel elég gyorsak voltunk megszereztük a legnagyobbat, a félig meddig tetőtérit. Az Áginál eltöltött évek alatt megkedveltem a klímáját a tetőtérnek, és bár egy pillanatra megsajdult a szívem mikor felfelé lépdeltem a fa lépcsőkön, azért kellemes otthonos érzés fogott el a fapallós szoba láttán. Edina félszegen vette észre, hogy franciaágy van a szoba ablaka alatt, de némi kutakodás után rájött, hogy minden szobában az van, így elég gyorsan megbékélt a szituációval. Lassan szálingóztak a többiek is, elkezdtük főzni az ebédet, kibontottuk az első üveg alkoholokat, és a hangulat is kezdett emelkedni. Öcsi kivételesen nem újított nőt magának, egy már régről megszokottal találkoztunk, aki amúgy nagyon kedves jelenség volt.

Délután a kellemesen meleg Balcsiba is bementünk és több mint két órát töltöttünk el ott szinte gyerekként játszadozva. A párok igen jól érezték magukat, sok-sok csók csattant. Edinának csendben odasúgtam, hogy ma éjszaka csak mi nem fogunk szexelni, ezen nagyon jót nevetett, és közölte, hogy nem baj, mert ott vagyok és én vagyok az ő „pasija” , attól kezdve röhögcsélve mászkáltunk kézen fogva, és a többiek derültségére kijelentettük hogy mi is összejöttünk úgyhogy ne érezzék magukat rosszul ha csókolóznak, néha még el is játszottuk hogy cuppantunk, persze a levegőt érintették ajkaink. Az este ismét fürdőzéssel indult, utána szalonnasütésnek álcázott piálás vette kezdetét, majd miután ez is megvolt először tánc hangos zenére, majd duma parti halk zenére. Lehetett már vagy éjjel kettő mikor elkezdtek az emberek (persze párosával) az ágyba szálingózni. Edinával mi mentünk fel utoljára, még néhány fontosabb berendezési tárgyat el is hurcoltunk egy kis pavilonba „hátha esik” felkiáltással, de akkorra már tényleg csak mi maradtunk.

Felmentünk a szobánkba és menet közben halkan vihogtunk, ahogy elhaladtunk munkatársaink szobái mellett ahonnan ilyen olyan hangok szűrődtek ki diszkréten. A mosolyunk azonban elhalványult mikor felértünk a hálószobánkba. Valami elképesztő hőség fogadott minket. Ehhez viszont nem voltam hozzászokva, mert a nyarakat sosem töltöttem Áginál. Az ágyra nézve most először tűnt baromságnak a meleg paplan, amit ráterítettek. Mindketten pizsire vetkőztünk, és bebújtunk a paplan alá. Mintegy 1,5 perc múlva már rúgtuk is le az összeizzadt paplant a földre, kitártuk az ablakot, és Edina lement a földszintre ventillátorért. 30 perc múlva ismét sötét lett a szobában, de a ventilátor csak megkavarta a hőséget, borzalmasan éreztem magam. Forgolódva hánykolódtam, és láttam, hogy hálótársam sincs jobb helyzetben rövidesen csapzott lett a hajunk, és a lepedőnk is. A dolog iróniája miatt egymásra mosolyogtunk. Még 20 perc múlva Edina megszólalt:
- Figyi! Izé nem zavarna, ha bugyiban aludnánk? – ezt összeesküvői modorban mondta, arcán félős félmosoly villant.
- Dehogy! Ha te nem akkor lehet hogy én említem meg pár percen belül. – válaszoltam. Edina még mosolygott egyet majd felállt és lehúzta magáról a pólót és visszafeküdt mellém egy szál tangában.
Valami mozdult bennem. Csak nagy nehezen kényszerítettem rá magam hogy ne próbáljak meg közel húzódni hozzá, megsimítani az arcát. Durva flashbackem támadt, és csak bambultam bele a vakvilágba. Most először néztem végig Edinán úgy, mint nőn, mint vágyaim tárgyán, és egy pillanat alatt beért a régen elfojtott szexuális izgalom.
- Na mivan te nem veszed le? – kérdezte Edina kizökkentve a képzelgésből. Szinte ki kellett tépnem magam az ágyból. Hátat fordítva neki pár hosszú másodpercig elgondolkodva ültem, majd ráérősen leszedtem magamról a pizsama felsőt, és visszabújtam az ágyba. Edina szeme kérdően meredt rám – Valami baj van?
- Izé… nem csak a hőség és a bor… szóval tudod, kissé megszédültem. (ez amúgy szegről végről igaz is volt) – válaszoltam, és bizonytalan mosolyt küldtem felé.
- Jól van, akkor aludjunk. – mosolyodott el és kicsit megemelte a fejét, és a homlokomra adott egy puszit – jóéjt szerelmem! – vigyorgott még egyet és lehunyta a szemét.
Én is ezt tettem, de koránt sem tudtam elaludni. A szoba hősége semmi nem volt ahhoz képest, ahogy felforrósodott az ágyékom. Olyan 20 perc múlva kinyitottam a szemem, Edina már elaludt, egyenletesen emelkedett a mellkasa. Most lehetőségem volt megnézni hálótársamat. Gyönyörű volt. Sose vettem észre mennyire kívánatos. Szép nőiesen nagy mellei voltak, húszas évei elején járt így kidomborodtak, bimbói és az udvara kicsi. Szép ívű hasa volt, aminek szinte látható volt a selymessége. Egy egy elszórt anyajegy tökéletlensége adott szépséget a bőrének. Széles csípőjén vadítóan mutatott a fekete tanga, amit valószínűleg nem nekem akart megmutatni. Rövid barna haja kissé csapzottan terült szét homlokán, ami szexinek tűnt így a homályban. Nem tudtam betelni a látvánnyal, türtőztetni kellett magam hogy ne érjek hozzá finoman, de nem tettem meg. Nagy erőfeszítéssel hátat fordítottam és elaludtam.

Rázogatásra tértem magamhoz. A szobában némileg enyhült a hőség, de még éjszaka volt, a hálótársam rázta meg finoman a kezem.
- Ne haragudj, de kicsit hangos vagy. – mondta félős arccal, és a rázogatott kezemre pillantott. Megdöbbenve láttam, hogy bent matatok a bugyimban, mellbimbóm peckesen mered előre a szoba sötétjében. Szó szerint összerezzentem.
- Úristen! De ciki!… álmomban… én… ne haragudj… nem is tudom… de kellemetlen… -éreztem hogy vörösödök
- Ne aggódj, a mi titkunk marad – mondta és megint mosolygott, és lehunyta a szemét.
Gyorsan összeszedtem magam, még mindig rettenetesen hülyén éreztem magam. A szexuális vágy kiröppent a testemből és a szégyenkezés tört elő. De Edinát láthatóan ez nem zavarta. Megpróbált visszaaludni. Én nem bírtam. Egy idő múlva Edina is felkelt.
- Iszonyatosan szomjas vagyok! Te nem? – mintha misem történt volna. Ez nagyon kellemesen érintett, és a szívem egyből visszavett a dübögésből.
- Hát eléggé – feleltem rekedten
- Várj itt, hozok valamit – és úgy ahogy volt bugyiban ellibbent az ajtó felé, majd pár perc múlva megjelent egy egész üveg hideg (!!) ásványvízzel. Kimondhatatlanul hálás voltam. Edina azonban nem feküdt vissza az ágyra, hanem nekidőlt a támlájának és engem vizslatott. Megint visszatért az aggodalmam.
- Kérdezhetek valamit? – suttogta, és én bólintottam.
- Ki az az Ági?
Borzalmasan ledöbbentem.
- Ez hogy jutott eszedbe? – kérdeztem, de éreztem hogy az arcomra is kiül a döbbenet.
- Hát izé… Szóval az elöbb mikor felébresztettelek, őt hívtad meglehetősen hangosan.
Nem feleltem azonnal. Becsuktam a szemem és próbáltam elképzelni, hogy mit mondjak. Itt ezen a helyen végérvényesen megváltozott a kapcsolatunk Edinával ezt tudtam, de egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy jó irányba fog megváltozni. Őszinte legyek vagy hazudjak? A hazugság sokkal, sokkal megerőltetőbb volt, nehezen tudnék most így kitalálni egy jó indokot, hogy miért álmodtam erotikust egy lány nevét ismételgetve, az igazság viszont elmondhatatlanul eltaszíthatná tőlem az egyik munkatársamat, és barátomat. Hosszú percek teltek el.
- Ne haragudj nem akartalak megbántani, nem kell válaszolnod a kérdésre, ha nem akarsz. – mondta halkan Edina
- Köszönöm, most nem tudnék megbirkózni ezzel a dologgal.
- Semmi baj csajszi – mondta ismét, és a vállára húzta a fejemet, majd adott rá egy „nyugi puszit” mint régen anyu, ha szomorú voltam.
Ezzel a mozdulattal aludtunk el, és úgy is ébredtünk, hogy testünk ugyan öntudatlanul lejjebb csúszott de én még mindig az ő vállára hajtom a fejem, míg ő a saját fejét az enyémnek támasztja. Én keltem előbb, de nem sokkal később éreztem, hogy ő is mocorog. A napfény besütött a szobába, és a pocakján állt meg.
- Ébren vagy? – kérdezte álmos hangon
- Aham! – nyögtem és felültem neki háttal, megint elöntött a kétségbeesés, milyen lesz ez a nap? Mit gondol rólam?
- Gyere, öltözzünk, mielőtt a srácok ránk törik az ajtót – motyogta és huncut vigyor terült szét az arcán.

Furcsán kezdődött hát a nap, mi voltunk az elsők. Nehezen tudtam volna vele beszélgetni, de ő csak csacsogott mintha mi sem történt volna, úgyhogy lassan elszállt a görcsösségem, és mire a többiek felébredtek hideg reggelit rittyentettünk, és minden kis hülyeségen hangosan röhögtünk, csak úgy mint tegnap. Fantasztikus volt a nap, megint fürödtünk, kártyáztunk főztünk. Mindenki mosogatott, mindenki segített mindenkinek. A „Hetek” tettek róla hogy ne legyen csend a környéken. Még az is megtörtént, hogy a fiúkat kitiltva a környékről az emeleti teraszra kiült a népes leányhad, és ott rendeztünk be két órára egy női napozót. Meztelenül élveztük a nyári nap sugarait, miközben a fiúk röhögve „próbálkoztak” feljutni a teraszra, mondván hoznak frissítőt, meg napernyőt, de közben ők kártyáztak. Öltözés közben Edinára tévedt a tekintetem, ő is rám nézett ugyanakkor, szeme jól láthatóan elkalandozott a testemen, utána vigyorogva rám kacsintott.

Bevallom, beleborzongtam, és én is viszonoztam a kacsintást. A szombat este is úgy telt, mint a péntek. Zene, tánc, duma parti, elszállingózás. De most mi mentünk el utolsó előttinek a pakolást a veszettül smároló Öcsire és barátnőjére bíztuk. Most viszont rutinosak voltunk. Hoztunk magunkkal vizet és jégtáskát, amiben fagyott akkumulátorokat is hagytunk, hogy ne kelljen mászkálni éjszaka. Gyorsan kibújtunk a ruháinkból, és bezuttyantunk az ágyba, egymás mellé, arról dumálva, hogy Öcsinek akkor az erekciója, hogy félő átszakítja a nadrágját. Az alaphangulat tehát megvolt. Edina kezdett beszélni a szexuális életéről. Én csak ritkán szóltam közbe. Tetszett a hanyag modora. Elmondta a szerelmeit szép sorban, és a szakítás utáni depresszióit, de hozzátette hogy mennyire rövid ideig tartottak ezek az időszakok. Nagyon fontosnak tartotta a szexet, és elárulta, hogy mikor bulizni szoktunk néha felszed egy-egy pasit hogy kielégüljön, mert nem találkozott egyetlen rendes pasival sem az elmúlt években. Szép lassan elért a végére, az egyik mondatát így fejezte be:
- Te jössz! – nem mosolygott, hanem nagy kérdő tekintettel nézett rám.
- Hát ennyi határidőm volt? – kérdeztem vissza próbálva a témát könnyedebbé tenni.
- Bizony! – kuncogott
- Mit akarsz hallani? – kissé borúsan.
- Rólad szeretnék megtudni egyet, s mást. Tudod már több mint két éve vagyunk egy cégnél, és az elmúlt éjszaka rájöttem, hogy minden csajjal kitárgyaltuk már a nemi életét, de veled még nem tudtam erről szólni – hallgattam, nem tudtam, mit mondjak. Erőtlenül mosolygott. – A lányokat szereted? - valamiért megtelt a szemem könnyel nem jött szó az ajkamra. – Ne! Várj! Nem ítélkezem, de nem tudtad kimondani tegnap sem, és most sem.
- Ez nem olyan… - megint elakadt a szavam, vettem egy nagy levegőt - … egyszerű. – ismét elnémultam
- Segítsek? – bólintottam – Voltál már lánnyal? – ismét bólintás. – Pasival is szoktál? – helyeslés. Edina elvigyorodott. – Irigyellek! – és széles vigyorral nézett rám. Megütközve az oda nem illő mondaton a sírás helyett kacagás tört ki belőlem.
- Miért? Miért irigyelsz?
- Mert én sosem mertem megtenni. Nos, sokáig taszított a dolog, de aztán az egyik pasimmal néztünk egy pornót még néhány éve, és közben szexeltünk, ez ilyen szokás volt köztünk, úgymond feldobta a szexet, mármint neki. Egy ilyen alkalommal, lovaglás közben én is rápillantottam a filmre, és két elég szép szereplő lány nagyon ingerlően izgatta egymást, annyira csinosak voltak, hogy önkéntelenül is megkívántam mindegyiküket, ott akartam lenni. Szerencse hogy szex közben voltunk, mert elképesztően nagy orgazmusom támadt tőle, és még utána vagy kettő. Ezután is sokszor gondoltam arra a filmre, és alaposabban megnéztem a lányokat, kit kívánok kit nem, szóval nem volt egyszerű az élet, de sosem volt bátorságom kezdeményezni, még akkor sem ha egy-egy bulin a táncparketten részegen idegen lányokkal csókolóztam.
- Te csináltál ilyet? – néztem rá kérdőn
- Igen! Néha, biztos emlékszel, hogy tovább maradtam. Na akkor vagy pasiztam, vagy megpróbáltam lányokat felszedni. Ez néha a csókolózásig el is jutott.
- Miért nem mentél tovább?
- Általában a partnereim nem akarták. Csak divat leszbik, hogy megkívánják őket a pasik. Egyszer volt egy „majdnem” kalandom, de akkor meg mikor már ott tartottunk, hogy megyünk „szobára” akkor beállított a párja egy másik csaj és majdnem összevert. Na, jó eléggé maszkulin volt. Mit vigyorogsz? – kérdezte, de már ő is mosolygott.
- Most hogy így kitárulkoztál, elmondom kicsoda Ági. Ági az én utolsó szerelmem, vele töltöttem el három évet. – ezt már könnyedén mondtam, minden szorongásom elmúlt. Hosszan meséltem neki a kapcsolatunkról, az érzésről hogy semmivel sem más szeretni egy lányt mint egy fiút, hogy micsoda szexuális forradalmat éltem meg mindeközben, és meséltem neki a kapcsolat kihűléséről is, hogy mennyire bántott a dolog, hogy összejött azzal a pilótával, és hogy mennyire hiányzik az életemből. Nem tudom mennyi lehetett az idő mikor befejeztem, de Edina nem aludt el csillogó szemmel hallgatott.

Mikor végeztem, csak egymás szemébe néztünk. Szinte éreztem a vágyát, és átragadt rám is, de a reggel már nagyon közel volt, és kis mozgolódást is hallottunk a többiek felől, és az álom határán jártunk. Ebben az állapotban éreztem meg ajkamon az övét, egy jó éjt puszi helyetti csókot kaptam a számra. Elvesztem zöld szemében, ezzel az érzéssel aludtam el. Talán dél lehetett mikor Tamás dörömbölt az ajtón hogy ébredjünk, mert kész az ebéd. Edina szeme felpattant, és szinte azonnal mosolyogni kezdett. Megszorította a kezemet, átkulcsolta az újaimat, és ismét kaptam tőle egy csókot, ez kissé elhúzódott, szánk kinyílt és nyelvünk finoman összeért, de nem folytathattuk ott akkor. Felöltöztünk, és kimentünk a tömegbe, a kérdésekre csak azzal válaszoltunk, hogy jó sokáig beszéltük ki őket.

Vasárnap is ugyanúgy telt, mint eddig, azzal a kivétellel hogy mikor nem láttak minket elcsattant egy egy csók, ha egymás közelében voltunk finom simogatásokat adtunk a másiknak. A vízben a víz alatt megfogtuk egymás kezét, és hüvelykujjaink simogatták a másik kézfejét. Eljött az este hamarabb, mint eddig bármikor. Igazán nem bántam, mondhatni alig bírtam magammal. Mikor leültünk a tábortűz köré és a párok egymáshoz simultak, Edina bejelentette, hogy nem akar zavarni, és hangosan mondta a „pasijának” azaz nekem hogy menjünk szexelni a szobánkba. A többiek jót röhögtek, én pedig adva a kelletlent követtem őt.
Mikor bezártuk az ajtót azonnal egymásnak estünk. Heves csókolózással indítottunk, amit nehéz lélegzetvételünk kísért, hiszen alig kaptunk levegőt a forróságtól és a vágytól, pillanatok alatt éreztem, hogy elönt a forróság, hosszú évek várakozása most bukott ki belőlem. Nem tudtam betelni Edina illatával, a szája puhaságával, a zamatával. Annyira akartam őt hogy már szinte megőrültem.

Kívántam őt, kielégíteni, és hogy ő is elégítsen ki, minden feszültség feloszlott a karjaiban. Igen én voltam az ő karjaiban. Irányított. Kigombolta a ruhám a földre hullott, miközben elhalmozott a csókjaival. Lassan elkalandozott a számról, csókolta az arcomat, a nyakamat, a fülemet, én pedig élveztem ezt az új élményt. Igen új volt, mindig én voltam az irányító Ágival, de most én lehettem az, akit irányítanak. Beleharapott finoman a nyakszirtembe, észvesztő borzongás futott végig a hátamon, a tarkójára tettem a kezem úgy irányítottam a mozdulatait, végig csókolta szép lassan a kulcscsontomat, és a vállamat. A csókok mellett finom harapdálás is az osztályrészemül jutott.

A lábaim már alig bírták, csaknem elestem, beleomolva a karjaiba, elindultam az ágy felé, és ő követett, sőt lökött rá. Felém került és újra megcsókolt most szenvedélyesen mintha, nem tudná, nem akarná abbahagyni. Csókolózás közben a keze simított végig a testemen, finoman végigvezetve az erogén zónáimon. Néha szinte csak érintett, néha pedig rendesen megfogott, és szinte masszírozott. A mellem sajgott, hogy megérintse, de nem tette, csak az ívét cirógatta kívülről. Rátért a hasamra, és beledugta az úját a köldökömbe kisebb orgazmushoz juttatva ezzel engem, de már annyira fájt, hogy nem érint meg, csak elodázza a dolgokat, hogy kicsit hangosabban kiáltottam fel. Edina megértette a vágy hangjából kiszűrődő felhangokat, és kezével a mellemet kezdte izgatni.

Alig kaptam levegőt, finom simításokkal vette birtokba, majd elszakadt az ajkamtól, és teljes egészében bekapta a mellbimbómat, és finoman és nagyon-nagyon óvatosan szopogatni kezdte. Hátam ívben feszült neki az ágynak, a fejét ráhúztam a mellemre, a másik kezemmel megszabadítottam őt a ruhájától, nem volt nehéz valahol az ágy és az ajtó között kibonthatta saját magának. Jobb kezemmel meg tudtam érinteni, így elkezdtem kalandozni én is a testén, a hátán és a lefelé tekingető mellén. Simogattam az oldalát a csípőjéig, ahol is a bugyi állta az utam, ezt egy kézzel lesimogattam róla, miközben ő a másik mellemet vette kezelésbe a szájával, és ő is megszabadított az erősen csatakos fehérneműtől.

Lejjebb haladt, végig csókolta a hasamat, miközben fenekével a fejem felé közelített, így végre megláthattam közelről borotvált csodálatos punciját és a fenséges mellét, feneke királyi vágatát, de nem engedte, hogy magamra húzzam. Lemerült a két lábam közé, először a combom belső felét csókolgatva. Annyira izgatott voltam, hogy megfeledkezve magamról hangos szuszogásban törtem ki, majd kerestem egy párnát, amivel ezt el tudom folytatni, és az arcomra tettem pont idejében, mert ebben a pillanatban Edina belenyalt a puncimba. Ekkor elvesztettem a realitásérzékemet. Évek teltek el, hogy bárki is ennyire ilyen módon felizgatott volna, és Edina kezdő vagy nem kezdő jól tudta, hogy hova kell nyúlni, mit kell csinálni. Szétnyitotta az ajkaimat, és az előbukkanó vértől duzzadt csiklómat vette kezelésbe.

Az orgazmus azonnali volt, és még vége sem volt az előzőnek, jött a következő és még egy, körülbelül 10 percen keresztül folyamatosan éreztem az édes agóniát és nem tudtam vele betelni, éreztem ahogy Edina bedugja az úját a puncimban, és ettől megint orgazmus közeli állapotba kerültem. A párna takarásából kikémlelve két lihegés között gyorsan instruáltam egyet:
- A fenekembe is kérek egyet.
Ennyi volt a közlés a következő pillanatban már éreztem hogy egy finom ujj halad befelé a fenekembe, és felváltva jár a két keze. Elöntött az orgazmus, csak dobálni tudtam magam, és mivel vissza kellett fogni a hangomat, még nagyobb még erősebb volt az érzés, de már megállítottam a fejét. Nem bírtam volna még egyszer elviselni, hogy ne ordítsak torkom szakadtából, így is kielégültem.
Mikor mellém került láttam a huncut örömöt, a mélységes vágyat és a mohóságot a szemében.
- Te jössz! Gyorsan! Kérlek! – suttogta és nem kellett kétszer mondani, megcsókoltam elkezdtem lejjebb nyalakodni, a melleit körbenyaltam, azok úgy álltak, mint a pöcök, hihetetlen érzés volt végre egy lánnyal lenni, de Edina nem hagyta magát. Szó szerint letolta a fejem a puncijához, ami már rettenetesen el volt ázva. Nem várattam meg újdonsült szeretőmet, nyelvemmel szétnyitottam a nagyajkait, és belenyaltam a rózsa kelyhébe.

Azonnal elélvezett, rászorítottam a nyelvem a csiklójára, kicsit játszadoztam vele, a teste hullámzása folyamatos volt, ő is párnát szorított a szájára és csak néha vett levegőt közben folyamatosan a beteljesüléssel volt elfoglalva. Lassan nyugodott, én rámásztam, mellünk összeért ismét csókolóztunk. Finoman hozzádörgöltem a puncim az övéhet, és ő is betekergőzött alá. A csóknak nem akart vége lenni, ahelyett hogy csitultunk volna a puncijaink csak az izgalmat fokozták, egyre jobban dörgöltem hosszá, ő pedig egyre inkább tekergőzött alattam, egyszer csak fel sem emelkedve a csókból maga alá gyűrt. Ismét ő irányított. Puncink összeért, le föl száguldozott rajtam, ezzel elvéve az eszem, és ismét megjutalmazott egy hosszan tartó orgazmussal, nemsokára ő is követett. Rám borult, átkarolt, csókolt egyre lassabban. Nem kellett szó, most könnyedén álomba szenderültünk.

Folyt köv…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Deakjanika ·
Nekemis tetszett.

triklovic ·
Érdemes volt végigolvasni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: