Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Forró nyár 3

Édesanyám velünk tartott az útra, de csak két napra a munkája miatt. Isti egy napra rá kocsival érkezett, hála égnek menyasszony nélkül.
Mikor odaértünk teltek az órák, javítgattunk, takarítottuk a romokat. Persze nem tudtunk minden megcsinálni ketten. Volt amivel megvártuk Istit is.
Délután volt mikor eldöntöttük leugrunk a strandra. Kérdeztük anyut neki nem volt kedve jönni, befejezi az ebéd utáni mosogatást és majd később csatlakozik.
Fogtunk egy törölközőt, beleugrottunk a papucsainkba és lesétáltunk. 20 perc séta után a strandon voltunk. Majd elkezdtünk nekivetkőzni a csobbanáshoz.
Ledobtuk a felsőnket, majd megállapítottam, hogy jó ötlet volt apámat elrángatni magammal kondizni. 38 éves volt de egy 25 éves megirigyelte volna a testét.
Szépen kidolgozott mellizmok, ízléses kockás has, persze nem a szálkás fajta, és az az úgynevezett "b*szó izom". Hála égnek ezt is örököltem, nagyon szexi tud lenni.
Sokat változtam én is tavaly óta, kondiba jártam, kicsivel szőrösebb lett a felsőtestem, férfiasabb lettem, borostát hagytam.
Észrevettem, hogy sok szempár szemeződött ránk, nem csak nőké. Ez jó érzéssel töltött el. Megérte ennyit szenvedni. Egy órát úszkáltunk a vízben, mikor eldöntöttük,
hogy elég volt. Anyu nem jött, így haza mentünk. Mikor bementünk a házba, anyu akkor kelt fel a kapu csukódására és a hangunkra.
-Bocsi srácok kidőltem pihenni egyet. -Mondta anya.
-Nem baj, majd legközelebb. - Válaszoltuk.
Aznap tulajdonképpen semmi érdekfeszítő nem történt vacsora után lefeküdtünk aludni, kifáradtunk nagyon. A javítás, takarítás, meg az úszás.
Másnap reggel kopogásra ébredtem. Ott fekszem hanyatt az ágyamon meztelenül, a reggeli merevedésemmel. Amúgy sem tudok alsónadrágban vagy pizsamában aludni, pláne ebben a melegben.
Apám volt az.
-Ébren vagy? Bejöhetek?
Gyorsan a derekamra kaptam a takarót és oldalra fordultam. Furcsálltam, mert sosem kérdezett, csak kopogott és jött. De jó, hogy most nem.
-Persze, gyere! -Feleltem, majd benyitott.
-Lassan, kelj ki az ágyból és gyere reggelizni, Isti is lassan ideér. Nem ártana a legnagyobb meleg előtt valamit csinálni!
-Rendben, megyek, felöltözök, mindjárt.
Az ajtó becsukódott majd hallottam, ahogy lement a nappaliba. Elgondolkodtam azon, hogy kezdjek e valamit magammal meg a farkammal, de igaza volt apunak.
Nagyon meleg lesz nemsokára és nem ártana valami hasznosat tenni. Felöltöztem, kimentem a fürdőbe elkészültem, közben a farkam is lenyugodott.
Mire lementem a nappaliba, Isti már megérkezett, fél éve találkozhattunk utoljára. Örültem neki, ő is nekem.
-Hú de megváltoztál gyerek!
-Na mert?
-Rendesen megemberesedtél! Kiizmosodtál, borosta meg minden.
-Hát köszi! Apával eljártunk gyúrni az elmúlt időszakban.
-Látszódik! - Majd kacsintott egyet sandán.
Én csak mosolyogtam válaszolni se tudtam, mert megjelentek a szüleim a konyhából.
-Gyorsan reggelizzünk, aztán én elindulok haza. Ti meg igazítsátok meg a cserepeket mert délutánra vihart mond! -Mondta anya, olyan tipikus siettetős anya stílusban
Megreggeliztünk, anya elindult haza, mi meg fel a tetőre. Istire való tekintettel, úgy döntöttem csak egy nadrág lesz rajtam alsó nélkül, még póló se.
Úgy is nagyon meleg volt nem bírtam volna elviselni. Ahogy elnéztem nem csak én voltam vele így. Apám aki sosem vetkőzött a strandon kívül félmeztelenre nyilvánosan,
még ő is ledobta. Istinél ez nyilvánvaló volt. Ő szeretett úgy lenni. Teltek az órák nagyon meleg volt. Fülledt meleg. Érezhető volt, hogy ez után vihar lesz.
Később meg láttuk a felhőket, itt tényleg vihar lesz. De szerencsére csak egy pár cserép van vissza. Sikerült is vihar kitörése előtt befejezni mindent.
Lementünk a tetőről, ideje volt már ennünk valamit, így 3 óra tájékában. Ezért hát leültünk enni, amit anya megfőzött előző nap nekünk.
Az ebéd befejeztével Isti mondta, hogy elmegy lezuhanyozni. Nem is kellett több, végigfutott az agyamon a tavaly augusztusi szüret. Azóta voltam pár pasival,
de mégis az volt az első élményem ami a mai napig nagyon izgató, jó emlék. Megbeszéltük, hogy sorban utána lezuhanyzunk, mert nagyon megizzadtunk a tetőn.
Isti végzett majd mentem én is, majd apa utoljára. Közben a vihar is kitört odakinn, jó nagy huzat volt, érezhetően lehűlt a levegő. A fürdőszobatükörben megállapítottam,
hogy egész jó színem lett a tetőn eltöltött munkától és a naptól persze. Lezuhanyoztam, majd a törölközőmben mentem a szobámba. Kerestem valami ruhát, mert elég hideg lett.
Hallottam, közben apa elindult fürdeni, jól van majd később visszaviszem a törcsim. Tettem vettem, Isti lenn a nappaliban, gondoltam addig lemegyek hozzá.
Közben ajtócsukódást hallottam, gondoltam apám kijött a fürdőből. Akkor visszaviszem a törcsim. Benyitottam a fürdőbe, majd sokkot kaptam. Apám ott ült a kád szélén
és verte a farkát. Szerintem az ijedség az arcán az enyémen is megnyilvánult. Mint írtam nem volt a meztelenség tabu köztünk, volt hogy együtt zuhanyoztunk a kondiban.
Na de azért na. Ez egy intimebb dolog. Csak a törölközőm hoztam vissza. Bedobtam majd kimentem, nem szólt semmit. Lementem a nappaliba. Majd Isti kérdezett,
-Na, mi az?!
-Súgtam neki, hogy rányitottam apámra a fürdőben miközben verte a farkát!
Hát próbálta visszafogni a nevetését de nem bírta...
-Kössz, baszod a megértést - Mondtam gúnyosan.
-Mintha még nem láttál volna ilyet - Mondta nevetve.
-Jó de nem a saját apámat!!
Hallottam, hogy jön le a lépcsőn, immáron felöltözve.
-Azt hiszem ideje egy sörnek, ki kér?
Feltettük mindketten a kezünk majd kiment a konyhába. Isti csak annyit súgott a fülembe, hogy:
-Apja fia...
Ez gúnyos grimasszal válaszoltam.
Isti csak röhögött elég látványosan, mire apám visszajött és megjegyezte:
-Elmondta?! -Isti csak bólogatni tudott a röhögéstől.
-Akkor most kvittek vagyunk Gábor! - Mondta apám nekem.
-Mert?! Te mikor láttál amikor vertem magamnak?? - Kérdeztem megrökönyödve
-Azt nem láttam, csak reggel amikor kopogtam, nem válaszoltál. Benyitottam és ott feküdtél a hátadon álló fasszal. Akkor visszacsuktam az ajtót és kopogtam hangosabban!
-Jól van Laci, már nem kisfiú a fiad, már érett férfi - Vágott közbe Isti
Ja, végül is azzá tettél, gondoltam magamban viccesen.
Benyomtuk a TV-t, Isti nevetése is már lassan kezdett alábbhagyni. Találtak valami birkózást az egyik sportcsatornán azt néztük. Sport sport gondolták.
Negyedik sör körül járhattunk mikor kicsit feloldódott a hangulat. Már jobban éreztük magunkat mindannyian.
Pláne én elnézve a feszülős ruhában küzdő férfiakat. Kicsit helyezkednem kellett a kanapén, hogy ne látszódjon a kicsit merevre duzzadó farkam.
Még lecsúszott pár sör miután Isti megkérdezte apámat, hogy sikeresen befejezte e a hadműveletet a fürdőszobában.
Apa csak gúnyosan válaszolt,
-Nem, nem fejeztem be!
Akkor azon már én is csak röhögni tudtam, és válaszoltam:
-Akkor fejezd be!
-De majd elvonulok és kiverem a faszomat amíg ti itt lenn vagytok! -Mondta felháborodva
-Akkor rakj be egy pornót és verd itt, láttam elégszer gyerekkorunkban.
Láttam, hogy apám kezd kicsit ideges lenni.
-Jahj Isti hagyd már a hülyeségeidet, nem gondolod, hogy a fiam előtt maszturbálok!
A sör hatására, vagy a birkózó srácok hatására nem tudom a következő mondat hagyta el a számat:
-Hát ha jó a pornó én is beszállok!
Miután kimondtam rájöttem, hogy furcsán hangzott... Erre Isti felkapta a távirányítót és a pornócsatornára váltott.
Apám fejéről nem tudtam mást leolvasni csak a megilletődöttséget. Közben, már valami nőci ott nyögött a tévében mert éppen dugták.
-Na, huppanj ide Laci, ne parázz már, szerinted ő nem szokta csinálni? - Mondta Isti
Apám először hezitált majd leült a baloldalamra. Isti közben teljesen belemerült a pornóba. A szemem sarkából láttam, hogy már a farkát markolgatja.
Akkor elkezdem én is, a már majdnem merev farkam. Erre látom apám is belemerül a pornóba. Nekem már állt a farkam, úgy hogy úgy döntöttem megszabadulok a ruháimtól.
-Jó ötlet! -Felelt Isti, majd ledobta ő is a nadrágját, meg az alsóját. Apámon látom a hezitálást, de azt is hogy már áll a farka. Pillanatokon belül ledobta a pólóját.
Majd még kisebb hezitálás után a nadrágját is. Ott ültünk hárman a kanapén, pucéran. Istit már láttam ugye, de apámat így még nem láttam soha. Sosem figyeltem meg ennyire.
Istivel teljesen ellentétek, utóbbit fekete izgató szőrök borítják, míg ő teljesen csupasz. Felső testén a szőr le volt tolva géppel, farka borotvált volt, heréi is szőrtelenek.
Egyedül a lába volt szőrös, de az sem annyira mint Istinek. Ennek ellenére, nem tudom hogy az izomzata vagy mi miatt, sokkal férfiasabb volt nekem. Egy év eltelt úgy,
hogy Isti után senki nem dugott meg, de az motoszkált bennem, hogy apám megdughatna, sőt vágyom rá... nagyon... Beteges? Lehet, de akkor is nagyon felizgat a külseje.
Egy pillanatra megálltam, majd megjegyeztem:
-Ugyan olyan farkunk van.
Talán apám ettől kicsit feloldódott, és láttam, hogy jobbra pillantott a farkunkra.
-Igen, valóban.
Kint a vihar dörgését lehetett hallani, de hallatszott fitymáink csattogása és szuszogásunk. Nagyon izgató volt. Nem is a pornót néztem, próbáltam apámat, meg Istit nézni
ahogy verik maguknak. Apám izmos karja néha hozzámért ami még jobban fokozta az élvezetem. Néha lassan is csináltam, nehogy hamar elévezzek.
Megálltam kicsit, hogy az előváladéktól síkos makkomat simogassam az ujjhegyemmel.
Apám meglátta, és így szólt:
-Azt én is szeretem, azt én is szoktam! - Majd marokra fogott farkát elkezdte az előváladékot szétkenni a makkján. Kéjes nyögéssel nyugtázta, hogy jól esik neki!
Addigra annyira felizgultam, hogy a saját apámmal is dugtam volna! Persze, visszafogtam magam, de nagy erő kellett hozzá!
Észrevettem a szembelévő tükörben, hogy Isti már nem a pornót nézi, hanem engem. Eszembe jutott a tavaly nyár! De megdugnám megint! Kiáltottam magamban.
Éreztem, hogy mellettem apám egyre gyorsabban veri és egyre gyorsabban zihál. Mindjárt el fog élvezni!
Úgy döntöttem az eseményeket figyelem inkább, apám hogy élvez el, nem érdekel ha látja, hogy őt nézem! Nem sok idő telt bele, majd elkezdett nyögni és a farka lüktetni.
Bennem végigfutott, hogy apám el fog élvezni és ez izgat, de nem érdekel, akkor is nagyon jól néz ki! Ebben a pillanatban a sperma kilövellt a farkából ami egészen az álláig lövellt.
Majd a további beterítette a mellkasát és ott csorgott az izmos felső testén.
-Az szép volt, most én jövök - csúszott ki a számon, miközben éreztem, hogy el fogok élvezni.
Megfeszült a testem, majd beterítettem magam a mellkasomig a sok spermával, ezt Isti se hagyta szó nélkül elélvezett, amiből kaptam én is. Nem tudom, direkt vagy véletlen sikerült neki.
-Ha megszorítod a makkodnál akkor magasabbra tudsz élvezni! - Jegyezte meg apám, kicsit csodálkoztam rajta, de eléggé ellazultnak tűnt már. Biztos jól esett neki, hogy könnyíthetett magán!
Letöröltük magunkról a sok spermát, és mintha mi se történt volna visszahúztuk az alsónadrágunkat, és TV-ztünk tovább. Beszélgettünk a sportról. Majd amikor elment a vihar, Isti kitalálta,
hogy menjünk le a strandra. Így este 11-kor... Kis vacillálás után beleegyeztünk. Persze a kalandok itt még nem értek véget, de ekkor még nem tudtam. De azt majd a következő részben mesélem el!
Előző részek
Hozzászólások
Moviespam ·
Folytasd! :) Még ha az elején egy kicsit túl soknak is éreztem a családon belüli viszony kialakítását, most azt kell írnom, hogy elkezdett nagyon érdekelni. Kíváncsi vagyok, hogy merre fogod a következőben elvinni a történetszálat. Csak így tovább! És a kérdésem: Lehet ennél forróbb még a nyár? :D

molocska ·
Folytasd.! Nagyon tetszett!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: