Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Forever Young 8.rész

8.    Intenzív osztály, 1-es szoba
De az élet eközben nem várt izgalmakat hozott számunkra. Barbie igazából nem volt az a tipikus Barbie. Nem sminkelte magát, nem lakkozta a körmét, inkább a sportos lányok közt tartottuk számon. Alex viszont egy kiköpött cuki fiú. A haja mindig hajszálpontosan be van lőve, és annyi zselét rak rá, hogy még a szél sem fújja szét, mikor a cuki kis városi bringáján jön a suliba. De épp ezért illenek össze. Soha életükben nem veszekedtek, és úgy tűnt, hogy összeházasodnak, gyerekeik lesznek, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. De az egyik reggel Barbie nem jött iskolába. A telefonját sem vette fel, és a legnagyobb meglepetésünkre Alex sem tudott róla semmit. Komolyan kezdtünk aggódni, így hát egy nap felmentünk az igazgatóhoz érdeklődni, hogy mi történt Barbie-val.
- Gyerekek, szomorú hírt kell közölnöm veletek.
Megállt az ereimben a vér. Mindenki arcán lehetett látni, hogy mennyire feszült lett hirtelen.
- Miss. Wonders egy közúti baleset áldozata lett.
A szememet tágra nyitottam.
- Konkrétan?
- Konkrétan átment rajta egy busz.
- Úristen! Barbie meghalt! Nem! Az nem lehet! Itt hagyott? – és még rengeteg ilyen, és ehhez hasonló mondatot kiabált el Alex az igazgatói iroda kellős közepén. A szokásostól eltérően hadart. Alex-nek ugyanis a szexepilje, hogy lassan, vontatva beszél. Mikor végre sikerült lenyugtatni valamelyest, így szólt az igazgató.
- Természetesen nem halt meg. Csak kómában fekszik. Az orvosok szerint elég komoly a helyzet, már két műtéten átesett, és valószínűleg újra meg kell tanulnia járni, és a neheze még hátra van. Az állapota nem változik, csövekre van kötve, és mesterséges életfunkciókkal vegetál.
Sokkolt minket a hír. Barbie, akinek a mozgás, a sport volt a lételeme, most tudattalanul fekszik egy kórházi ágyban, rideg falak közt, és valószínűleg felismerhetetlen szinten összetörve.
- Na, jó! Suli után első dolgunk lesz elmenni a kórházba, és meglátogatni Barbie-t. Alex, te hozz neki virágot, PJ, Brian meg a többiek, ti szerezzetek csokit meg egy fotóalbumot, és Jess, mi összeszedünk minden létező fényképet, amin rajta vagyunk, így kilencen.
Mindenki nekivágott a ráosztott feladatnak, és kettőkor már mind ott voltunk a kórház bejáratánál. Összeszedtünk minimum 80 fotót, 30 posztert, és egy szép függönyt Barbienak, hogy ne legyen nyomasztó, amíg bent van.
- Csókolom! Melyik kórteremben van Barbie Wonders?
- Intenzív osztály, 1-es szoba. De nem tudtok hozzá bemenni, nem fogadhat látogatókat.
- Semmiképp sem láthatjuk? Fontos lenne...
- Azt nem mondtam. Üvegen keresztül nézhetitek, de nem hiszem, hogy sokat fogtok látni belőle.
- És merre van az intenzív?
- Menjetek fel a lépcsőn, és ott jobbra a harmadik ajtó.
Elindultunk, de Alex kezéből ki kellett venni a virágot (ami egyébként gyönyörű volt), mert idegességében széttrancsírozta a szárát. Megérkeztünk az ablakhoz, de megálltunk előtte, nem mertünk benézni, de Jess meggondolatlanul tovább ment. Felpillantott az ablakra, de azonnal kitört belőle a sírás. PJ rögtön odaszaladt hozzá, megölelte, de Jess csak sírt, és sírt. Felpillantottam Brian-re, és ő egyből látta rajtam, hogy félek benézni. Odament, benézett, és láttam rajta is a megrendülést. PJ és ő egyforma arckifejezéssel néztek Barbie kórtermébe. Csukott szemmel elindultam, éreztem amint Brian megfogja a kezem, majd mikor már hátulról átölelt összeszedtem minden bátorságomat, és kinyitottam a szememet.
Amit láttam az borzasztó volt. Egy lányt volt ott, aki bekötözött fejjel, átvérzett gézzel betekerve, felpolcolt lábakkal feküdt egy ágyon. Minden erőmmel koncentráltam, hogy ne sírjak, abban reménykedtem, hogy talán nem is ő az, talán eltévesztettük a szobaszámot, de nem. Barbie feküdt ott, és így laikus szemmel esélytelennek tűnt a gyógyulás.
Jess és PJ, én és Brian, Richy, Angie, és Randy már mind ott álltunk, és néztük Barbie-t, de Alex nem mert közelebb jönni. Ijedt arccal figyelt minket, ahogy állunk és/vagy sírunk. Láttam az arcán az elszántságot, hogy „most megmozdulok”, de nem, mégsem mozdult. A folyosó végéről fehér orvosi köpenyben suhant felénk Barbie doktora.
- Gyerekek! Remélem, nem kopogtattok. Akik ezen az osztályon vannak, azok tényleg betegek.
- Mi is tudjuk! Nem vagyunk dedósok!  Ott bent a barátunk fekszik – horkant fel Randy az orvosra, aki furcsán elkezdte őt méregetni. De ekkor Alex úgy döntött, hogy ideje szembenézni a valósággal. Egy határozott mozdulattal előrelépett, de mikor meglátta a barátnőjét, szája elé kapta a kezét, a térde összerogyott, és a padóra roskadva meredt a csupasz, kórházi kék falra. Nem mozdult, nem szólalt meg, csak bámult maga elé, mint aki már soha többé nem akarna egy szót sem szólni... De ekkor emberfeletti dolog történt. Barbie, aki eddig csukott szemmel, plafon felé fordított fejjel feküdt, most lassan kinyitotta a szemét, és elnézett az ablak irányába, ahol mi álltunk. A gépek el kezdtek hangosabban és gyorsabban pittyegni, amire az orvos felkapta a fejét, és már rohant is, hogy ellenőrizze, tényleg a javulástól van-e ez a ricsaj. Egyre többen jelentek meg, nővérek, főorvosok, sebészek, és mind az ajtóban tolongtak, hogy lássák mi történt a betegükkel, de Alex – akinek nem lett volna szabad bemenni a kórterembe – lökdösődve csak bejutott, és egyből letérdelt az ágy mellé, megfogta Barbie kezét. Barbie őt nézte, és egyre erősödött a szívverése. Mindez azért történt volna, mert Barbie megérezte, hogy Alex itt van? Ez emberfeletti dolog, és ezen belül csodálatos emberfeletti dolog!
- Alex...
- Itt vagyok! Itt vagyok melletted! Most már semmi bajod nem történhet! Soha többé nem mozdulok el mellőled.
- Alex... Sze... Szeretlek!
- Istenem, én is szeretlek!
- Fiatalság, bolondság! – mondták fejcsóválva az orvosok. Csak azért nem küldték ki Alex-et, mert egy: nem ment volna nekik, kettő: Barbie folyamatos és gyors javulást mutatott, mióta bent volt a fiúja. Barbie, megint ránk nézett, és mondhatni mosolygott. Mind integettünk neki, és szívecskéket rajzoltunk az üvegre. Még egy órát maradtunk, de minket nem engedtek be Barbie-hoz. Alex végig beszélgetett vele, és mikor mi már készülődtünk menni, láttuk, hogy Barbie nevet, majd fájlalja a mellkasát. Alex gondoskodóan betakarta, megetette, és bevitte neki a virágot, a csokit, meg a képeket, és együtt nézegették végig.
Alex gondolatai...
Barbie még így is sugárzik, hogy mindenütt csövek állnak ki a testéből. Bárcsak én is ilyen vidám tudnék lenni. Itt nevet, miközben oltári fájdalmaktól szenved, csak azért, hogy én ne aggódjak.
- Alex! Nézz rám, semmi bajom! Jó, annyi, hogy van rajtam pár horzsolás, karcolás, törés, repedés, zúzódás, ficam, és belső vérzésem, valamint agyrázkódásom van. De ez mind semmi, mert te itt vagy velem, és szeretsz, és én is szeretlek. Kell ennél több?
Istenem, kínoz a kínlódásával. Megcsókoltam, hogy legalább pár másodpercre elvonjam a figyelmét a fájdalmairól, erre a pulzus-kütyü jó gyorsan elkezdett csipogni. Mind a ketten elnevettük magunkat, de ez csak neki fájt. Ezután ásított egyet, mire én betakartam, és megigazítottam a lábát. Leültem a mellette levő székre, és megfogtam a kezét. Csak néztem, néztem, ahogy lassan elalszik. Jó volt látni, hogy jobban lett a jelenlétemtől. Olyan békésen aludt, hogy én is elbóbiskoltam miközben őt néztem.
Reggel arra keltem fel, hogy a földön térdelek, a fejem Barbie matracának a széléhez támasztva, és körülöttem folyik a vizit. Orvosok, és nővérek mászkáltak a kórterembe, és mindenfélét írogattak. Egy alacsony asszony megszólított.
- Az édesanyja kereste önt telefonon.
- De hát nincs is nálam telefon...
- A kórházat hívta.
- Honnan tudta, hogy itt vagyok?
- Onnan, hogy felhívta Miss. Wonders szüleit, ők tájékoztatták, hogy kórházban van, és ebből következtethetett az édesanyja.
- Ez mikor történt?
- Most, nem rég. Körül-belül 10 perccel ezelőtt. Azt is említette, hogy nemsokára itt lesz.
- Köszönöm – mondtam, de nem örültem, hogy anya idejön, és annak sem, hogy emiatt el kell mennem Barbie mellől. Igaz, ő még mélyen alszik. Így is milyen szép. A gondolataimban felelevenedtek azok az emlékek, amiket a legszebbeknek tartottunk Barbie-val. A 9. előtti tábor minden estéje, az előző tanév hétvégéi, az elmúlt nyár összes együtt töltött perce, Brooklyn szülinapja, az évnyitó buli, és azok az esték, mikor miattam kiszökött a kollégiumból. A szemeimet elöntötte a könny, de tudtam, hogy most erősnek kell lennem, mert én leszek Barbie támasza.
Ekkor anya megjelent az ablakban. Amint észrevettem, elindultam felé, de még egy utolsó pillantást vetettem a szendergő barátnőmre.
- Kisfiam, hogy képzelted, hogy elérhetetlenné válsz csak úgy, eltűnsz egész napra, aztán otthon szétaggódjuk magunkat miattad! Hm?! Ez nem vall rád! Lehetetlenségeket művelsz, fiam! És pénz sincs nálad, se telefon, és így kellett felhívnom a barátnőd szüleit. És áruld csak el nekem, hogy mióta vagy itt? Fogadni mernék, hogy nem is aludtál semmit. Ez így nem mehet, akkor sem, ha...
- Az Isten szerelmére, anya, fogd már be!
- Hogy mersz velem így beszélni, te kis pimasz? Erre tanítottalak?
- Nem érted, hogy nekem ott fekszik a mindenem, és itt kell lennem vele?
- Jaj, a te korodban nincs olyan, hogy ő a mindened! Még 17 sem vagy!
- Anya! Szeretem. És ez akkor is így lenne, ha 200 éves lennék! Ha most itt hagyom, akkor tovább romlik az állapota, és ha ő meghal, én utána megyek. Azt teszel, amit akarsz, de én most visszamegyek, mert bent szükség van rám – azzal otthagytam. Büszke voltam, hogy kiálltam kettőnkért, de féltem. Féltem, mert ha suliba sem megyek, akkor évet kellene ismételnem. Féltem, mert ha nem vagyok elég erős, akkor Barbie is tovább gyengül. Hatalmas döntés elé állítanak, ahhoz képest, hogy 17 sem vagyok. De köszönetet mondtam az Úrnak, hogy még mindig itt van velem az, aki mindenben a segítségemre lesz. Barbie.
Fél órával később ugyan az a nővér, aki korábban szólt, hozott nekem egy cetlit. Anya írását ismertem fel a betűk alapján.
Kisfiam! Most már meg tudom érteni, hogy miért szeretnél annyira a barátnőd mellett maradni a kórházban. Mától kezdve 2 hónapig magántanuló vagy.
Brooklyn gondolatai...
Barbie és Alex nagyon hiányzott az iskola falai közül. Bárki bármikor felhozott egy témát, mindig náluk lyukadtunk ki.
- Emlékeztek a verébavatónkra? – kérdezte Randy – Na, az egy oltári buli volt.
- Tényleg. Megint össze kéne hozni valami hasonlót – válaszolta Angela.
- Ja, szólni kéne a nagy parti-szervezőnek, Bar... – és PJ elakadt a mondat közepén, Jess pedig zokogásban tört ki. Őt viselte meg legjobban Barbie állapota. Akármikor szó esett Barbie-ról, ő ugyanígy reagált. De PJ nagyon türelmesen kezelte a helyzetet, példamutatóan jó a barátnőjéhez. Akár csak Alex. Minden percét a kórházban tölti, és gondoskodik a Barbie-ról. Alex nagyon odaadó, hogy vállalta Barbie ápolását. Már olyan természetessé vált, hogy itt van velünk minden áldott percben, hogy most szinte éget a hiánya. De Barbie nagyon erős. Mindent megtesz a saját egészségéért, és felépüléséért. Ha nem gyógyul meg 2 hónapon belül, akkor esküszöm, hogy megeszem a kalapomat.
Folytatások
3283
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2718
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2508
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2366
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2722
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
Előző részek
1738
Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott. Remélem elnyeri...
2065
Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott. Remélem elnyeri...
2308
Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott. Remélem elnyeri...
2302
Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott. Remélem elnyeri...
2434
Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott. Remélem elnyeri...
Hasonló történetek
6104
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
4381
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: