Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Foreginer

Nem szokott hozzá, hogy csak úgy lepattintsák az első kérdésnél, ezért egyre jobban kezdte érdekelni a vele szemben induláshoz készülődő nő. Végignézett fekete magassarkúba bújtatott, esztétikus lábain, finoman domborodó csípőjén, jóval erősebben domborodó mellein, dögös ajkain, gesztenyebarna szemein, majd tekintete megpihent a lány szája sarkában huncutul megbújó anyajegyen míg végül fejét kicsit oldalra döntve elmerült a lány szemeiben. Valami megfogta benne. Maga sem tudta mi az, de nem akarta, hogy a lány csak így egyik pillanatról a másikra kisétáljon az életéből. Lazán a nő vállára tette kezét és határozottan ajánlatot tett. "You know what? I'm starving! Let's grab something to eat. I know a great thai restaurant around here. Come with me!"

Most a másik félen volt a sor, hogy végigmérje kivel is áll szemben. A nő lopva végignézett az átlagnál magasabb, 180 centi feletti férfin aki szürke szövetnadrágot, inget és fekete kordbársony zakót viselt, arca pedig széles mosolyra húzódott, abszolút lazán vette ahogy a lány tekintete kalandozott rajta és mintha már tudta volt, hogy mi lesz a válasz. "OK" - mondta a nő - "But it's only dinner, I have to get up early tomorrow.".

"You can't use a fork at a thai place" - szólt vigyorogva a férfi, miközben kihozták a tányért, rajta az illatos, gőzölgő tésztával. "I teach you how to eat with chopsticks" - s azzal a lendülettel ahogy mondta, már fogta is meg a lány jobb kezét és nyomta volna bele a pálcikákat, helyes tartásra ösztönözve a finom ujjakat, de a nő inkább átrakta az evőeszközöket másik kezébe. "Ah, left-handed" - szólt a férfi - "just grab it like this" - mondta miközben elrendezte a lány ujjait - "and then open it and close it like this" - folytatta, ahogy finoman simogatta, majd felemelte a nő fejét és gyengéden végigfuttatta ujjait arcán körben az állcsont mellett, le a nyakán egészen a kulcscsont vonaláig, majd vissza a fülig. A nő csukott szemmel élvezte a kényeztetést. Jólesett neki. Jólesett ahogy a férfi keze hozzáért. Szereti, ha az arcát simogatják és magában meglepődve vette észre, hogy a férfi megérezte ezt. Aztán egyszer csak furcsa bizsergés öntötte el testét. Kinyitotta szemét és a férfi ajkát centikre találta az övé előtt. Ott lebegett közel az ajkához a férfi szája, érezte meleg lehelletét,  érezte a szexuális energia vándorlását köztük és legszívesebben ott helyben, a thai étteremben, a pult előtti első asztalnál leteperte volna és magáévá tette volna a férfit. De ő nem csókolta meg. Partnere csak nézte őt, tekintete szeme és a szája között vándorolt. A pasi alaposan szemügyre vette kivel ül szemben és tetszett neki amit látott. Szexi, telt ajkak, huncut, vonzó, hatalmas barna szemek, a felső alól fent kidomborodó telt keblek néztek vele szembe. "Wonderful" - mondta a férfi magában - " but I need to know how much passion she has inside..."

"Let's go for a walk. I love walking in Budapest at night. Such a beautiful city." - mondta a férfi és kézenfogva már húzta is magával a nőt aki nem volt felkészülve a mozdulatra igy alig tudott az asztalon hagyott táskája után kapni miközben lobogó zászlóként követte partnerét. A Duna partján a város szépségeiről beszélgettek, amikor a férfi egy nyitott lépcsőházajtót vett észre. "C'mon, these buildings are stunning inside" - s már lépett is be a házba. Az 1800-as években épült épület lépcsőházát sötétbordó színűre festették kb. másfél méter magasságig, felette napsárga fal következett, a plafonon sárgaréz csillár ontotta a fényt, a folyosó végén pedig a házzal egyidős lift várakozott nyitott ajtókkal. "Listen, I don't want to..." - kezdte rá a lány, de a férfi azonnal a szavába vágott: "Relax, I don't live here." - majd belépett a felvonóba, behúzta a nőt és az emeletek gombjai mellé állította.

Az ötös gombot nyomta meg. A legfelső emeletét. S miközben kezével közelített a kívánt állomás gombjához, szájával úgy ért egyre közelebb és közelebb a nő ajkaihoz. A lift hangos reccsenéssel indult el, a több, mint száz éves technika nyikorogva teljesítette kezelője parancsát és lustán, amolyan öregurasan rugaszkodott el a földtől, miközben odabent tapintani lehetett a feszültséget. Szexuális feszültség volt ez, méghozzá a legmagasabb fajtából. Nem szóltak egy szót sem, de mindkettőjük fejében ugyanaz a film forgott. Igaz,  különböző forgatókönyvvel dolgoztak. Úgy nézett a férfi a nőre, mint oroszlán a gazellára, legszívesebben egyetlen pillantásával lerángatta volna róla az összes ruhát és széttépte volna. Megnyomta a stop gombot, mire a lift lomha lassulással és tompa nyikorgással megállt félúton, valahol a harmadik és a negyedik emelet között, majd miután a felvonó nyugalomba került, a csend vette át a terepet a lépcsőházban.

A férfi felemelte kezét és egyetlen rántással kettészakította középen a nő által viselt rövid nyári ruhát, mire a lány  mellei azonnal kibuggyantak a hasadás mentén, a férfi azonban csak egyetlen momentumra vette őket szemügyre, szinte azonnal letépte partneréről a bugyit is, rávetette magát a nő puncijára és mohón habzsolta a már nedves orchideát. A nő testét elöntötte a kéj. Szemét becsukva, fejét hátrahajtva élvezte, ahogy a férfi a legérzékenyebb pontján izgatja, erősen szorította fejét puncijához, érezte, ahogy nemi szervének nedve keveredik a férfi nyálával és teste mohón szívja magába a gyönyör minden formáját. Kívánta ezt a férfit. És úgy kívánta, ahogy még senki mást. A nő egyre erősebb nyögésekkel adta a világ tudtára, hogy iszonyatosan élvezi amit csinálnak vele de most már egy kőkemény farkat szeretett volna saját magában tudni ami teljesen kitölti végletekig lucskos vagináját, ezért eltolta a férfi fejét, amennyire tudta letolta nadrágját és megfordulva feltérdelt a felvonóban lévő, lehajtható kis padra majd szexisen a tükörbe nézve kitolta formás popsiját és a férfihez szólt: "Fuck me!".

A férfi közelebb lépett egyet, hátulról átkarolta a lányt, szorosan magához húzta és az arcát nézte. Áramlott, ömlött belőle az érzékiség, a szenvedély és a szexuális energia, szemével szinte felperzselte a másikat, egyetlen pillantásával képes lett volna partnere farkát felállítani ha még nem állt volna kőkeményen. A férfi gyengéden végigsimította a lány popsiját, elidőzve a fenék és a comb találkozásánál, kicsit beleguggolt és keményen hatolt be a nedvességtől már csöpögő vaginába. A lány száját kéjes sóhaj hagyta el, elégedetten konstatálta, hogy végre megkapta amit akart, ott van benne, lüktet, pont kellemesen feszít, jár ki-be és a G-pontot masszírozta. A férfi egyik kezével a nő csípőjébe kapaszkodva diktálta az iramot, míg a másikkal a formás melleket masszírozta, hol az egyiket, hol a másikat.

A liftben egyre erősebb szeretkezésszag terjengett és egyre erősebb tompa csattanások törték meg az éjszaka csendjét amint a férfi medencéje hozzáütődött a lány popsijához. Mohón tolta rá magát a férfi kőkemény péniszére, olyan mélyen akarta magában tudni, amennyire csak lehet. Féloldalasan csókra nyitotta érzéki ajkait, ami természetesen nem maradt viszonzatlanul, s az ütemes mozgás közben harapós csókokat váltottak, majd a férfi erősen, szinte a fájdalom határán markolta meg a lány haját és húzta maga felé, mialatt egyre keményebben döfködte szerszámával a nő vagináját.

A lány légzése egyre szaporább lett. Élvezte a helyzetet, a szeretkezést nyilvános helyen, a férfi péniszét s ennek egyre hangosabb hanghatásokkal adott hangot, kéjesen nyögött minden egyes lökésre, teste szinte szívta magába a másik nemi szervét, nem tudott betelni vele, még-még-még követelte, kívánlak, dugjál még, erősen, a férfi pedig örömmel tett ennek eleget, kapaszkodott csípőjébe, markolta melleit, paskolta fenekét és mohón csókolta, s ha lehetett, még rátett egy lapáttal.

A nő orgazmusa hirtelen, szinte meglepetésszerűen érkezett. Elemi erővel nyögött fel a felvonóban, próbálta magába fojtani az érzést és a hangot, de nem sikerült, utat talált magának mindkettő, hangosan nyögdécselt tovább és miközben a férfi folytatta hátulról áldásos tevékenységét, egybefüggő orgazmusok terjedtek szét egymás után a testében, majd néhány még erőteljesebb lökés után a férfi is megadta magát a gyönyörnek, közben pedig mindkettőjük lába erősen megremegett és csak nagy nehézségek árán sikerült talpon maradniuk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BlackVelvet01 ·
Ez volt életem egyik legjobb kültéri szeretkezése, még most is beleborzongok, ha visszaemlékszem... Éljenek a spontán férfiak ;)

Wrayven ·
Elkezdtem olvasni, de abbahagytam, nem tudtam beleélni magam. Nekem semmi gondom az angol részekkel, az viszont határozottan zavart, hogy váltogatsz a nyelvek között. Vagy magyarul írd végig, vagy angolul, de ez így zavaró. Nem feltétlenül kell a párbeszédeket csak azért angolul írni a szövegbe, mert az egyil fél nem magyar. Erre a tényezőre más eszközökkel is rá lehet mutatni és máris nincs megtörve a szöveg. Kár érte. :(

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: