Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Folytatni sem könnyű (nehéz kezdeni II)

Aznap este életem egyik legszenvedélyesebb élményén estem át. A hintaágyon újra és újra egymáséi lettünk. De nem gondoltam volna, hogy reggel lesz egyáltalán folytatása. Alvás után persze az első dolgunk volt a fürdés, külön-külön. Még rajtam volt az illata és annyira nehezen akartam tőle megszabadulni. Jó volt a bőre illata és izgató. Nem szóltunk egymáshoz, csak voltunk. Nem voltunk már idegenek, de megszokott, egymáshoz szokottak sem, olyan átmenet. Kiszálltam a kádból, és láttam, hogy fogkefével a kezében áll előttem. Csak összemosolyogtunk. Neki állt fogat mosni. Csak néztem. Ámultam, és újra előjött az az érzés, amit előző este éltem át. Megint nem hagytam időt az eszemnek, hogy gátat szabjon, és hátulról átkaroltam. Meglepődött, megijedt, nem tudom. De nem tiltakozott. Csak állt ott, mintha földbe gyökerezett volna a lába. Megfordult, rám nézett. Megcsókoltam megint, és nem akartam elengedni őt. Egy pillanat volt csak, de örökre megmaradt bennem, ahogy ott álltunk, és a mai napig is beleborzongok, ha belegondolok.

A törölközőt levettem róla. Nem tiltakozott, csak állt ott. Elkezdtem simogatni testét, ami annyira felizgatta őt is, mint engem. Örömmel vettem észre, hogy már áll a farka és beindított. Letérdeltem elé, hogy megint megmutassam, mit rejt még a szám. Csak kacéran nyalogattam a makkját, majd végig az egész farkát. A végét be-bekaptam, és ilyenkor mindig felsóhajtott. Tetszett neki, mert egyre keményebb lett. A percek csak teltek, és minél jobban és mélyebbre engedtem a számba, annál jobban kezdte ő átvenni az irányítást. Már dugta a szám, de nem érdekelt, mert engem is izgatott a dolog. Beletúrt a hajamban, kicsit erősebben megfogta, és nyomta belém összes erejével magát. Amikor éreztem, hogy lüktet, és hamarosan elmegy, hátrébb löktem, és csak éppen gyenge nyelvcsapásokat intéztem farka végére. És engedtem, hogy rám élvezzen. Olyan lett a mellem, a hasam, de nem érdekelt, sőt tetszett.

Annyiszor láttam ezt már, egyszer ki is próbáltam, de nem volt annyira jó, mint most. Amikor elszállt Peti szeme elől a köd nem volt időm észhez térni sem. Felemelt magához, és a fotel felé tolt. Leültetett és szétrakta a lábaim. Már vártam, hogy nyaljon, mert előző este kihagyta, és nagyon érdekelt mennyire pajkos a nyelve. Először csak a csiklómmal játszott, és az ujjával belém-belém hatolt. Annyiszor hagyta el halk sikoly a szám, ahányszor ezt megtette. Aztán gyorsabb fokozatra kapcsolt, és már 2 ujjával volt bennem. Majd három, és egyre sűrűbben hangzott el a számból, hogy „elég, most már tedd be!”. De csak kínzott, nyalt, és ujjazott, és nyalt mindenhol. Kétszer is eljutatott a csúcsra. Egymás után, csak úgy folyt alattam minden. De hiába éltem át nagyobb, és nagyobb orgazmust, még mindig azt akartam, hogy berakja. Amikor végre elérkezettnek látta az időt, lassan felemelkedett hozzám, megcsókolt. Éreztem a saját ízemet a szájában. Nagyon felhúzott a saját ízem is, és a csókja is. Lassan és óvatosan tette belém a farkát. Mintha csak az első alkalommal tenné ezt. Csak kicsiket és csak lassan mozgott. Nem bírtam ezt a tempót, azonnal meg kellett kapnom magam tele.

Ellöktem magamtól, és a hátára esett. Kicsit meglepődött, azt hitte valami nem stimmel, de gondolkodni sem hagytam neki időt, és azon nyomban ráültem. Szinte már fájt bennem. De gyorsan lovagolni kezdtem, hogy szűnjön a kín. Körözni kezdtem a csípőmmel, és a mellkasára támaszkodva egyre mélyebbre engedtem és nyomtam magamba. Nagyon gyors rohamra számoltam, és egyre keményebben csattogtunk, amikor megint jött a bizsergés, el kell, menjek. Ránéztem, megálltam egy pillanatra, de abban a percben megfogta a csípőmet, és hintáztatott tovább. Egyik orgazmus követte a másikat, hol ő, hol én. Órákig szexeltünk. Amikor már az izzadság és a kéjcseppek összekeveredtek, egymás mellé heveredtünk. Mosolyogva megfogta a kezem.

Elöntött egy furcsa és mély érzés. Belészerettem. Nem akartam, mert tudom, hogy csak sérülhetek ebben a kapcsolatban, és még nehéz is összeegyeztetni a munkánk, de nem tehettem mást. Már nem csak a testemnek kellett, hanem a lelkemnek is. Elmondani nem mondhatom el neki, túl korai lenne. De szeretem, mindennél jobban.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: