Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás lányok (9. fejezet: A táncoló friss husika)

Főiskolás lányok
9. fejezet: A táncoló friss husika

-------------------------------------

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. február-március

*************************************


Hát ha azzal megnyugtathatom Janine-t, hogy megkefélek valaki mást, meg kell tennem. És Lorelei nagyon is kívánósnak tűnt, én meg persze szerettem volna levarázsolni róla a bugyit. Egy kissé rosszul is éreztem magam, mert valójában nem érdekelt, hogy Janine kivel kefél. Ha megkívánta Rich-et, az ő dolga.

Ráadásul egy kissé izgató is volt, hogy ez a fiatal kiscsaj egy ekkora ribanc. A saját kecómban csalt meg, úgyhogy merész, ezt be kell vallani. És ha ettől jobban érzi magát, hát majd megdugom Loreleit, és mind jobban érezzük majd magunkat.

Motorral mentem Loreleiért. A belvárosban lakott pár barátnőjével. Elég meglepő ruhában fogadott. Egy jó szoros bőrnadrág volt rajta, és egy mélyen kivágott blúz. A farkam már ettől is bizseregni kezdett, de ura voltam a helyzetnek. A lány arcán tökéletes smink és rúzs ragyogott, fülében jó nagy fülbevaló, a haja pedig csinosan összefogva. Úgy nézett ki, mint egy igazi motoros ribanc.

- Szia - intett. - Mindjárt kész leszek! Gyere be!

Bementem és körülnéztem. Nagy, világos lakás volt, a csaj sok lóvét kapott a gazdag szüleitől. Az egyik szobatársa átrohant az egyik szobából a másikba, csak a lábát láttam. Talán csak egy bugyi volt rajta.
Hát igen. A farkam ennek is nagyon örült. Lorelei adott egy puszit, és kiment a fürdőszobába. Én meg persze jól végigmértem a seggét abban a szűk bőrnadrágban.
Vártam ott egy pár percig, míg Lorelei készülődött. A lakást izgató parfüm illata járta be, az ablak alatt pedig bugyik száradtak. Jó kis selyemtangák, a fenékrész egy kis pánt, semmi más. Kíváncsi voltam, vajon hogy nézhet ki egy ilyen bugyi Loreleion vagy valamelyik szobatársán.
- Szia - mondta mögöttem egy lány. - Te biztos Mick vagy. - Megfordultam, és majd kibuggyant a szemem. Egy gyönyörű, izgató csaj állt előttem a falnál, kezében sörrel. - Már sokat hallottam rólad - mondta. - A nevem Kristy.
- Szia - nyögtem ki bambán. - Örülök, hogy megismertelek.
- Igen - sóhajtotta -, azt elhiszem.

A csajszi elégedetten vette tudomásul, hogy őt bámulom. Őt láttam az előbb is, amikor megjöttem, de mostmár egy farmer is volt rajta meg egy rövid ujjú ing, amin át jól látszottak kemény kis mellei. Kristy végigmért, és elmosolyodott, mikor meglátta dudorodó ágyékomat.
- Kérsz egy sört? - nyújtotta oda nekem az üveget.
- Kösz, nem - mondtam vörös fejjel.
Bólintott, a szemembe nézett, aztán megint a sliccemre.
- Mire készültök ma éjjel? - kérdezte. - Remélem, nem maradtok itthon... Az túl egyszerű lenne.
- Asszem elmegyünk táncolni, vagy valami ilyesmi - mondtam.
- Jó terv. Hát, ha nem jönne össze, hozzám bármikor beugorhattok. Egyedül alszom, és bármikor készenállok egy kis mókára - kacsintott.
Hát ez a csaj nagyon be van indulva, gondoltam.

Kristy megfordult és kiment.
- Meg akarod nézni a szobámat, Mick? - rázott fel Lorelei hangja. Bementem a szobájába.

Lorelei az ágyon ült. Körbeintett a szobán, úgyhogy jól szétnéztem. A falakat tapéta borította, az egyik falnál jó nagy franciaágy állt. Minden nagyon bohókásnak tűnt. A falon pár rocksztár posztere volt kiragasztva, de voltak nők is. Volt egy olyan, aki egyetlen leopárdmintás bikinben ült egy fotelben, a lába között pedig egy hegedűt tartott. Egy másik képen ugyanez a nőci teljesen meztelenül feküdt egy ágyon, mellein pedig egy gitárt feküdt keresztben. A nőci nyelve éhesen meredt ki a szájából, mintha meg akarna nyalni valamit.

Hát ezek a képek csak fokozták az erekciómat. Nem igazán illettek egy ilyen gazdag szüzikéhez, mint Lorelei. Ráadásul meg is mutatta nekem őket. És ha ezt mind nem lenne elég, ott ült az ágyon szétterpesztett lábakkal. Biztos ő is jól mutatna abban a leopárdmintás bikiniben, amiben az a nő volt a képen. Eszembe jutott, hogy Lorelei is énekelt néha.
- Jól néz ki, mi? - kuncogott Lorelei. - Nagyon beindulok tőle. Szerintem nagyon szexi.
Elképzeltem, ahogy Lorelei ott ujjazza magát az ágyon. Kedvem lett volna végigsimítani a testén, de inkább csak leültem mellé az ágyra.
- Igen - feleltem. - Engem is felizgat. Ki ez a nő?
Lorelei hirtelen idegesnek tűnt, mintha nem várta volna, hogy mellé ülök. De gyorsan úrrá lett idegességén.
- Josie Danger. Ő a kedvenc énekesnőm!
- Ugye te is énekelsz néha?
- Hát... Egy kicsit...
Kezdett elvörösödni, mert tudta, hogy mire akarok kilyukadni.
- Rólad is csinálhatnánk pár ilyen képet. Jól néznél ki. Be kéne állnod egy bandába, gondold csak el, milyen jó móka lenne a sok interjú meg fotózás.
- Á, én sosem tudnék ennyire kitárulkozni - intett az egyik kép felé, amin Josie a gitárral feküdt. Elmosolyodtam.
- Ó, dehogynem tudnál.
- Komolyan gondolod?
- Hát persze.
- De sosem tudnék ilyesmit csinálni egy kamera előtt.
- Szerintem nagyon izgató lenne - kacsintottam. - Bár még sosem láttalak meztelenül.
- Hát ez meg mit jelentsen? - nevetett félénken Lorelei.

Nagyon vágyott rá, meg kellett csókolnom. Előrehajoltam, ajkaink összeértek, a nyelvem mélyen a szájába csúszott. A csók közben átöleltem, végigsimítottam sima hátán. Aztán finoman hanyattdöntöttem, és kezembe vettem a mellét. Ettől felnyögött egy kicsit. A bimbócskái már keményen ágaskodtak, éreztem, hogy a mellei nagyobb, mint amekkorának tűnik. Finoman gyúrogatni kezdtem, közben Loreleit csókoltam, ki-be mozgattam a nyelvem a szájában, és elkezdtem levenni a blúzát.
- Igen - suttogta.
A kezem a csaj mellére csúszott, simogattam a melltartó vékony anyagán át a bimbóit. Ettől Lorelei megremegett, én pedig megcsókoltam a nyakát.

Lorelei keze végigcsúszott az övemen, aztán lejjebb vándorolt. Megszorította a dudort. Kissé meglepte a keménység, érdeklődve mozgatta rajta fel-le a kezét.
- Várj - súgta hirtelen. - Bezárnád az ajtót?

Az ajtó tényleg nyitva maradt. Még a szomszéd szobában lévő lányok hangját is hallottam. Lorelei elengedte a farkamat. Felkeltem, és becsuktam az ajtót, de azt még láttam, hogy valaki elsuhan előtte. Nem Kristy volt de ugyanolyan jól nézett ki.
Be is zártam az ajtót. Lorelei mosolyogva nézte, ahogy elfordítom a zárban a kulcsot. Széttárt lábbal feküdt az ágyon, és a könyökére támaszkodott. A blúza a hasánál, ahol felhúztam, egy kicsit összegyűrődött. Odamentem hozzá, ő meg felült és csókokkal fogadott. Megint megéreztem, ahogy a bimbói hozzámsimulnak.

Simogattam egy kicsit a hasán, aztán megint a blúzát kezdtem levenni róla, ő meg a sliccemet nyitotta ki. Közben lassan hanyatt dőlt az ágyon. Kibontottam a melltartóját, és kitapintottam a mellbimbóit. Nagyon kemények voltak, rendesen beindult a csaj. Mostmár levettem róla a blúzt és a melltartót is. Tűrte, hogy a fölé hajolok, és megnyalom a bimbóit. Még jól a szájamba is szívtam őket, aztán fürgén nyalogattam. Lorelei erre erősebben a farkamra szorított, a másik kezével meg kibontotta a nadrágom. Benyúlt, és kitapintotta a farkam végét. Még erősebben szívtam meg a bimbóját, erre ő hangosan felnyögött.

Lorelei megmarkolta a farkamat a ruha alatt, ettől egy kis előváladék került a tenyerére. Olyan lassan mozgott, hogy nem tudtam, vajon fogott-e már faszt életében. Kissé tapasztalatlannak tűnt. Ahogy a mellét nyalogattam, elég érzékenyen reagált. Végigcsókoltam a nyakán, mire ő finoman verni kezdte a farkamat, és máris úgy mozgott, mint egy profi. Éreztem, hogy ki akarja belőlem csapni a spermát, de rá akartam mozdulni a puncijára. Nagyon beindultam, gyorsan kicipzároztam a bőrnadrágot, és lehúztam róla. Egy fehér bugyi volt alatta, és miközben megint megcsókoltam a csajt, finoman benyúltam a bugyijába.

Mikor a középső ujjam becsúszott az ajkacskái közé, a lány háta megfeszült. Nagyon nedves volt, valósággal folydogált belőle a puncilé. Fel-le csúszkáltam az ujjbegyemmel, megérintettem merev csiklóját és visszacsúsztam a szűk kis puncihoz. Lorelei nyögdécselt, nagyon élvezte az ujjazást, pedig még csak most kezdtem bele. Ő meg közben keményen verte a szerszámomat.

A középső ujjammal finoman a puncijába hatoltam. Lorelei hangosan felnyögött, erre én mélyebbre nyomtam. Hihetetlenül szűk volt. Minél mélyebbre toltam az ujjam, Lorelei annál hangosabban nyögécselt. Mikor már tövig belécsúszott, a puncija az ujjamra szorult. A hüvelykujjammal megérintettem a csiklóját, és simogatni kezdtem, miközben a középső ujjam ki-be mozgott. Erre ő körözni kezdett a farkammal.

Éreztem, hogy még egy ujjam nem férne belé, és úgy tűnt, Loreleinak most ez az egy is bőven elég. Beleharapott a fülembe, és közelebb tolta hozzám a csípőjét, hogy jobban ujjazhassam. Megforgattam benne az ujjam, nagyon élveztem, ahogy a nedve a tenyerembe folyik. Közben ő egyre gyorsabban kézimunkázott.

A marka fürgén mozgott fel-le a farkamon, és a hüvelykujjával már a makkomon is végigsimított. Felegyenesedtem, megpróbáltam levenni róla a bugyiját, de ilyen állapotban elég nehéz volt koncentrálni.

Ez a kis ribanc gyorsan tanul. Az egyik lábát rámrakta, úgyhogy mostmár jobban odafértem a puncijához, keményen ujjaztam, és hamarosan nyöszörögni kezdett.
- Ez az, kicsim - mondtam. - Nagyon jól csinálod... Csak így tovább.
Lorelei végignyalt a nyakamon, közben szorosan markolta a farkamat. Olyan jól verte, hogy kezdett minden elsötétülni előttem. Nagyokat nyögtem, ő meg mosolyogva fejte a szerszámomat.

Egy jó vastag spermacsík repült a hasamra, és egy kicsi Loreleira is jutott belőle. A lány folyamatosan verte tovább a szerszámot, amiből csak úgy spriccelt mindenfelé a sperma, belepte az ujjait, a csuklóját és a tenyerét. De még ekkor sem állt le, minden cseppet ki akart belőlem sajtolni, a maradékot a hasamra engedte, és közben megcsókolt.

Kihúztam az ujjam Lorelei puncijából. Egymás szemébe néztünk, a lány ajkaihoz emeltem a kezem, és megkínáltam a saját nedvével. Lorelei vonakodva nyalogatta, mintha nem lenne tisztában vele, hogy mit csinál. De ösztönösen végigszopogatta az ujjam, jól a szájába engedte.

Aztán olyat csinált, amitől megint a farkamba kezdett áramolni a vérem. Rámhajolt, megfogta puha farkamat, és nyalogatni kezdte a hasamról a spermát. Őrülten nyelvelt, minden cseppet feltakarított, a végén még a szerszámomat is a szájába vette. Ettől persze megint keményedni kezdtem. Úgy tűnt, szívesen szopik, ha a farkam már puha. Nagyon jó érzés volt, kellemes meleg. Aztán megint a hasamra tért rá, a végén lenyalta a tenyerét is. Felvett a padlóról egy törölközőt.
- Ez nagyon jó volt - mondtam. - Ügyesen kézimunkázol.

A csaj elvörösödött, felvette a melltartóját és a blúzát, amire ráragadt egy kis sperma. A törölközővel letörölte a testemet, de a farkam körül még mindig félénken mozgott egy kicsit. Mintha kényelmetlenül érezné magát.
- Van még kedved táncolni? - kérdezte élénken.
- Nem igazán - válaszoltam. - Szívesebben maradnék itt veled...
Elhúzódott, felállt, és felvette a bugyiját és a nadrágját.
- Én tényleg szeretnék táncolni - mondta. - Elmehetnénk... hogyha... szóval...
Lorelei odament a szekrényhez és felvett egy tiszta melltartót. Aztán kivett egy selyemszoknyát és gyorsan magára vette azt is.
- Hát persze - mondtam. - Amit csak akarsz.
Kissé bűntudatos arccal jött oda az ágyhoz, lehajolt, és megcsókolt.
- Sajnálom - mondta. - Nem mintha nem akarnék... ittmaradni veled. Nem mintha nem akarnék dugni veled. Csak én még...
- Igen - mondtam. - Tudom. Még szűz vagy.
- Nem tudom, mi tört most rám - mondta. - Én csak... megkívántam a spermádat. Olyan jó érzés volt a kezemben fogni a farkadat...
- Kaphatsz még belőle, ha akarsz - mondtam, és magamhoz húztam. My prick was hard all the way and I was dying to get into her pants
again.
- Én... még nem... Ma éjjel nem. Legalábbis nem most. Remélem, nem haragszol...
- Egyáltalán nem - válaszoltam, és megcsókoltam a hasát. Felsóhajtott, jólesett neki, de elhúzódott, mielőtt lejjebbértem volna.
- Kérlek, próbáld megérteni - mondta, és felvette a cipőjét. - Én csak... Nem akarom, hogy... Úgy értam, akarom, de...

Bezipzároztam a sliccemet. Nem akartam veszekedni Lorelei-al. És abban is biztos voltam, hogy később a csajszi megint beindul, és könyörögni fog a farkamért.

Mosolyogva néztem, ahogy tipeg előttem a magassarkú cipőjében.
- Semmi gond - mondtam, és átöleltem. - Csak azt akarom, hogy jól érezd magad.
Lorelei felsóhajtott és hozzámhajolt.
- Tudom, Mick. Nagyon kedvellek. A legtöbb srác nem törődik velem, csak meg akarnak dugni.
- Én is meg szeretnélek dugni. De csak akkor, ha te is akarod.
- Hát.. én igen - sóhajtotta, és megcsókolt. - Úgy értem, akarom. De félek...
- Semmi baj - mondtam. - Mindenesetre hihetetlenül jól kézimunkázol.
- Szerinted hogy maradtam eddig szűz? - nevetett Lorelei.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Örömmel jelentem: a teljes sztori ingyen elérhető ebookban!
https://www.smashwords.com/books/view/722375

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: