Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás lányok (7. fejezet: Megfigyelő állásponton)

Főiskolás lányok
7. fejezet
Megfigyelő állásponton

-------------------------------------

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. február

*************************************


A lányok segítettek rendet csinálni, és ágyat vetni. Igaz, hogy eddig csak panaszkodtam az órára járásról, de még egyről sem hiányoztam. Felpattantam a motoromra, és épp beértem az egyetemre. A tantárgy Pszichológia 69 volt. Szexuálpszichológia. Mindenki csak viccelődött ezzel, de persze nem az órán. A progesszornő, Magdalena remek tanár volt. A szexuálpszichológia pedig nyilvánvalóan a kedvenc tantárgya. És ezen persze csak dobott, hogy remekül nézett ki, ráadásul Lorelei is pont erre a kurzusra járt.

A tanárnő késett, de Lorelei ott volt. Az első sorban ült, és volt mellette egy üres hely. Odaültem, levettem a napszemüvegemet, és rámosolyogtam.
- Mick - mosolygott ő is. - Szia! Foglaltam neked helyet!
- Köcs, kicsi - mondtam. - Mi újság?
Már egy hete nem találkoztunk, és kíváncsi voltam, vajon mit csinált a hétvégén. Lorelei tipikusan olyan csaj volt, aki általában csendesen üldögél, de ha beindítják, igazi vadóccá változik. Már láttam pár partin, amikor eléggé felöntött a garatra, de ugyanakkor kissé naivnak is tűnt. Biztos voltam benne, hogy még szűz. Kissé tapasztalatlanul flörtölt velem. A köztünk vibráló feszültség hatására bármely más lány leszopott volna akár a többiek szeme láttára is, de Lorelei más volt. Félénken viselkedett, pedig úgy öltözködött, mint egy luxuskurva.

Ma például egy szűk fekete farmer volt rajta, magasszárú, tűsarkú csizma, és egy szűk kis póló, amin jól átlátszott a melle. Az éjszakai kalandjaim ellenére is csorgó nyállal néztem. Lorelei egy fekete bőrdzseki is volt, a haja is feketére volt festve. A csuklóján néhány ezüst karperec volt, a fülén pedig egy csomó fülbevaló. Szóval Lorelei egy dögös kis maca volt. Le sem bírtam venni róla a szemem. Csak ültem ott mellette, beszívtam a parfümje illatát, amitől máris kezdtem beindulni. Be szerettem volna nyúlni a dzsekijébe és megsimogatni a melleit.
- Nagyon jól nézel ki ma - mosolyogott a lány. - Tetszik a hajad.
Rögtön végigsimított a hajamon. Ahogy felemelte a karját, rápillanthattam a blúz alatt feszülő sima melleire. Lorelei persze nem tudta, hogy a hajam April és Julie reggeli bemutatója miatt kócos. Még csak zuhanyozni sem volt időm az óra előtt.
- Mit csináltál a hétvégén? - hajolt oda hozzám kihívóan.
- Á csak a szokásosat. És te?
- Elmentem pár partira, berúgtam... Semmi különös. Mit csinálsz ma este?
Majdnem a nyelvembe haraptam. Hisz ez már randi lesz! Túl sokáig halogattam, úgyhogy Lorelei a kezébe vette a kezdeményezést. Egy kissé elszégyelltem magam.
- Semmit - feleltem. - Miért, van kedved elmenni valahova?
- Az jó lenne - mondta. - Holnap nincs órám. És még nem is láttam a lakásodat. Rich a lakótársad?
- Igen - válaszoltam. Mostmár a lakásomat is meg akarja nézni? Kissé idegesen kérdezte, mintha könyörögne, hogy basszam meg. Mostmár biztos voltam benne, hogy Lorelei szűz.
- Hánykor? - kérdeztem. Lenyűgözött, milyen simán ment a dolog.
- Mit szólnál a nyolc órához?

Ekkor lépett be a tanár, Magdalena Serape, az egyetem legdögösebb oktatója. Úgy harmincéves lehetett, a haja rövid, a teste pedig izmos és vékony. Csodálatos arca és kis, de hihetetlenül izgató melle volt. Teljesen lazán öltözködött, most például egy szűk farmer és egy fehér póló volt rajta. Melltartó nélkül. A melleit elég gyakran villogtatta így előttünk. És amikor az egyik csinosabb évfolyamtársam feltett egy kérdést a puncival kapcsolatban, az is látszott, ahogy a tanárnő mellbimbói kihegyesedtek. Mindenki tudta, hogy Magdalena leszbikus, a női szexről szóló cikkei híresek voltak. Volt, amelyikben a műfaszt a belső béke eszközeként emlegette. Valószínűleg ezért izgatott annyira. Tudtam, hogy még ha egy diák lenne, akkor sem lenne nála esélyem. Persze Loreleinak is nagyon bejött a nőci, egész órán csak őt nézte.
- Hát nem gyönyörű? - súgta oda nekem. - Szerintem remek nő!

Végigmértem Magdalena seggét. A nadrág alatt tisztán kivehetőek voltak bugyijának vonalai. Próbáltam kitalálni, hogy vajon hány évfolyamtársnőm nyúlhatott be abba a bugyiba, hányuknak mutathatta meg a tanárnő a leszbikus szex igazi ízét. Hát biztos volt egy pár. Magdalena megfordult, és az osztály most a melleit csodálhatta. Lorelei felsóhajtott.
- Nagyon vonzó - mondta csöndesen.
- Aha - értettem egyet. Felváltva néztem Magdalenát és Loreleit. Elképzeltem őket együtt, és ettől még jobban csorgott a nyálam.

Úgy döntöttem, kihagyom a Konvencionális Építészet órát és hazamegyek. Félúton jutott eszembe, hogy otthon hagytam a kulcsomat. Na sebaj, Rich mindig nyitva hagyta az ablakát. Majd megkerülöm a házat és bemászok a teraszon. Az öreg harcos biztos nem bánja majd.

A lakásunk a másodikon volt, de a terasz alatt állt egy magas kőkerítés. A terasz elég kicsike volt, nem is nyílt rá nagy üvegajtó, csak egy kis ablak. Épp csak akkora, amin bemászhattam.

Felugrottam a kőfalra, aztán felhúztam magam a terasz vasrácsára. Az ablakhoz másztam, aztán megmerevedtem, még a lélegzetem is elállt.

Rich nem volt a melóhelyen. Itt volt a szobában egy csajjal. Méghozzá Janine-nel, aki néha velem kavart. Sejtettem, hogy ez a kis ribanc nem csak velem kefélget, de azt nem gondoltam volna, hogy a lakótársammal csinálja. Megdöbbenve bámultam, ami a szobában folyt. Aztán eszembe jutott, hogy megláthatnak, úgyhogy leguggoltam.

Rich és Janine a falnál állt. A srác a csaj melleit simogatta. A csajon egy ing volt, amit a haverom már rég kigombolt, és most a melltartón dolgozott. Ügyesen játszott Janine közepes méretű melleivel, közben meg csókolóztak. Úgy tűnt, Janine nagyon beindult. Az ablak nyitva volt, így jól hallhattam hangos nyögéseiket.

A csaj a falhoz dőlt, lábait kissé széttárta, és ráereszkedett Rich térdére. Janine kifejezetten szexre termett csajszi volt. Lehetett úgy százhetven centi, finom, puha mellekkel és remek seggel. És nagyon tudott ám szopni!
Rich lassan haladt lefelé Janine testén. Benyúlt hátra, és kikapcsolta a melltartót. Levette az inggel együtt, és szopogatn-nyalogatni kezdte a lány melleit. Közben kibontotta Janine nadrágját és letolta térdig. Janine egyre hangosabban nyögött, mostmár gyakorlatilag mindene kilátszott. Beletúrt Rich hajába, a srác pedig már a csaj ágyékát vette kezelésbe. Janine teljesen letolta magáról a nadrágot, aztán amikor Rich felállt és keményen megcsókolta, a bugyiját is lecibálta. Aztán benyúlt Rich nadrágjába, és fel-le kezdett mozogni a keze. Szétnyitotta a haverom sliccét, és letérdelt elé. A teraszról minden részletet megfigyelhettem. Jól láttam, hogy Janine a torkára engedi Rich szerszámát, és azt is, hogy nem volt akkora dákója, mint nekem, de ez Janine-t szemmel láthatóan csöppet sem zavarta.

Hát elég szép látvány volt, ahogy Janine száját egy fasz így feszíti, még ha az a fasz nem is az enyém volt. Igazából nem is voltam féltékeny, inkább csak kíváncsi. Szerencsére a terasz körül üres lakások voltak, úgyhogy engem senki sem látott.

Janine csak úgy verte a szájába Rich farkát. Már a srác is mozogni kezdett a csípőjével, nyilvánvaló volt, hogy el fog élvezni. Janine bekeményített, gyorsan mozgott a keze a faszon. Aztán egy nagy nyögést hallottam, Rich elélvezett, Janine pedig lenyelt mindent. Rich térde majdnem összecsuklott, úgyhogy Janine az ágyra lökte, és rámászott.

Most, hogy már az ágyban voltak, fel kellett állnom és közelebb kellett hajolnom, hogy láthassam őket.

Janine levette Richről a pólóját és a nadrágját, aztán megfogta a puhuló farkát, ami a lány érintésétől már keményedni is kezdett. Aztán a srác fölé mászott, a puncijához illesztette Rich makkját, és egy nagy nyögéssel ráereszkedett. Elkezdett fel-le mozogni, teljesen rányomta Richre a csípőjét, s így a srác farka tövig beléhatolt. A lány combjai olyan hívogatóan tárultak szét, hogy már én is majdnem odamentem.

Janine a lovaglás közben a melleibe kapaszkodott. Egyre hangosabban nyögdécselt, tudtam, hogy hamarosan elélvez. Vigyorogva hallgattam az ismerős hangokat, s közben Rich is élvezni kezdett. Egyre gyorsabban mozogtak, aztán láttam, hogy Janine tömött puncijából egy kis sperma csordul ki.

Azt hittem, Rich eddig szűz volt. Hogy a fenébe tudta becserkészni ezt a kis ribancot? Mondjuk ez hülye kérdés volt, Janine minden faszra rávetette magát.

A csaj lemászott Richről, és mindketten cigire gyújtottak. Janine felvette az ingét, összegombolt rajta pár gombot, hogy eltakarja a mellét. Elég hosszú ing volt, úgyhogy a fenekéig leért. De azért jól látszott csillogó, spermától csöpögő puncija.

Hát eljött az én időm. Elvégre valahogy be kellett jutnom a lakásba. Belöktem az ablakot, és bemásztam. Mire Janine felnézett, már ott álltam az ágy mellett.
- Nocsak, nocsak - mondtam. - Már megint dohányoztok? Ki mit szív?

Janine meg se tudott szólalni, csak nézett rám. Én meg kimentem a szobából, és magára hagytam a párocskát.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Örömmel jelentem: a teljes sztori ingyen elérhető ebookban!
https://www.smashwords.com/books/view/722375

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: