Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás lányok (6. fejezet: A lányok műsora)

Főiskolás lányok
6. fejezet: A lányok műsora

-------------------------------------

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. február

*************************************


Már sokszor elképzeltem, hogy milyen lehet két csajjal. A kedvenc pornóújságaimban mindig két-három gyönyörű nő nyalta-falta egymás punciját. De sosem hittem volna, hogy egyszer az én ágyamon is két bombázó fogja egymás meztelen testét simogatni.

April meglepetésében felnyögött, de aztán hamar megnyugodott. A szája kissé kinyílt, és jól láttam, hogy a két lány nyelve összeért.

Julie finoman az ágyra tolta Aprilt, a lábuk összeakadt az enyémmel. Aztán Julie ráengedte a melleit April cickóira. Elkerekedett szemmel néztem, ahogy a spermám rákenődött az egyik lány melléről a másikra. Úgy tűnt, ezt April és Julie is nagyon élvezi.

Összeszorították a mellüket, Julie pedig még az egyik ujját is közéjük nyomta, és elkente a gecit a mellbimbóikon. Aztán April arcához emelte a gecis ujját, és elvörösödött arcára kente, a végén pedig leszopogatta.

Julie kissé hátradőlt, elhúzta a melleit Apriltől, hogy a saját mellbimbóit is megsimogathassa. Aztán végignyalt April nyakán, egészen a gecivel fedett mellekig. April megremegett, Julie végigszántott a mellén a nyelvével, lenyalta a gecimet, és megszívogatta a kemény bimbókat. A másik kezével megfogta a farkamat, ami addigra már nagyon megkeményedett. Finoman verni kezdte, közben gond

nélkül nyaldosta April mellét, és letakarította róla az utolsó gecicseppeket is. Mostanra April melle már jó csúszóssá vált barátnője nyálától.

Julie végzett April melleivel, úgyhogy hátradőlt, hogy April is kezelésbe vehesse az övét. És April nem is vesztegette az idejét, ráhajolt Julie melleire, is szopni kezdte. Ez a látvány még jobban felizgatott, mint Julie keze a farkamon, pedig ő aztán igazán jól csinálta! Örömmel bámultam, ahogy April lenyalta a maradékot Julie melleiről.

Mindketten mosolyogva néztek rám. Elég bambának tűnhettem.
- Mi a gond? - kérdezte April. - Még sosem láttál leszbikus lányokat?
Julie felsóhajtott, és szívott egy nagyot April mellén.
- Biztos vidéki - kuncogott, szájában a barátnője mellével.
- De ettől biztos feláll a farka - mondta April, és végigsimított a dákómon és a golyóimon. - Sőt, biztos azt szeretné, ha tovább csinálnánk. Fogadjunk, hogy még sosem látott két igazi leszbit.
- Hát igen - nyögte Julie. - Jobban szeretjük a puncit, mint a faszt.
- Mmmmm - sóhajtotta April.
Én csak bámultam őket, nem is tudtam, mit gondoljak. Ez a két dögös csaj kegyetlenül felizgatott. Annyi leszbikus pornófilmet láttam már, és most végre a valóságban is megtörténik előttem.
- Óó igen - mondta April. - Kétségkívül érdekli őt a dolog. Már attól is megkeményedett, hogy csak néz minket.
Julie kuncogott, és April mellbimbójába harapott. Kezdett egyre jobban belejönni.
- Ez nagyszerű, te kis ribanc - jelentette ki, és nyalni-falni kezdte April testét. Az oldalára fordította, így jól végigmérhettem Julie gyönyörű hátát és seggét.
- Ez nagyszerű, te kis kurva. Te kaptad a reggeli faszt, és az összes gecit is belőle. Fogadjunk, hogy ott van mind a pinádban. Meg akarom kóstolni, és ki akarom nyalni a kis puncikádat. Örülök, hogy ez a srác végignézi. Mit szólnál, ha tartanánk neki egy kis műsort?
- Nyaljad csak a puncimat - mondta April. Elengedte a farkamat, de még végighúzta rajta az egyik ujját, aztán Julie hátára tette a kezét. - Tetszene neked, Mick? Látni akarod, ahogy Julie kinyal engem? Látni akarod, ahogy két ribanc szeretkezik?

Julie beereszkedett April combjai közé, és jól széttárta őket. Már teljesen az ágy végére kerültek, én meg a másik oldalról figyeltem őket. Törökülésbe helyezkedtem, a farkam az égnek meredt. April mosolygott, tudta, mire gondolok.
- Nézni akar minket, Julie. Tartsunk egy kis bemutatót!

Julie April combjai közé feküdt, és belenyalt az édes kis puncijába. Úgy csinálta, hogy közben mindent lássak. Az egész nyelvét kinyújtotta, de csak a hegyével érintette meg April pináját. A farkam közben April kezében volt, és lassan verni kezdte fel-le, Julie meg jobban ráhajolt Aprilre. Finoman simogatta barátnője mellét, kissé összenyomta őket, aztán belecsippentett a bimbókba. Az arca szinte eltűnt April combjai között, nem is láttam, hogy mit művel odalent. De azért sejtettem. April teste remegett is a nyalástól.

April háta lassan megfeszült, nyögdécselve élvezte Julie nyelvét a puncijában. Julie előrenyomult, feltérdelt. Így April bele tudott kapaszkodni Julie fenekébe.
- Ez az... - nyögte April. - Nyald a puncimat... Nyald ki! Basszus... nyaljad!

April hirtelen hátraengedte a fejét, és ide-oda kezdte rázni a haját. A melle csillogott Julie nyálától, nagyon szerettem volna végignyalni rajta. De csak ültem ott, végig akartam nézni, ahogy a két ribanc szétnyalja egymást. Csodálatos volt! Lassan fel-le simogattam a farkamat, és figyeltem az előttem mozgolódó két gyönyörű lányt.

April váratlanul felkiáltott, és lenyúlt a padlóra, és felkapta a táskáját. A teste remegett, úgy szórta ki a dolgokat az ágyra.

Alig fogtam fel, hogy mi történik, annyira lekötött, amit Julie művelt a barátnője puncijával. De aztán April előbányászott egy jó nagy műfaszt!

A kedvenc pornófilmeimben két csajszi baszta egymást egy műfasszal. Ennek itt ráadásul mindkét végén volt egy makk. Le voltam nyűgözve.

Julie felállt, az arcáról csöpögött a puncilé. Mikor látta, hogy mire készül April, elmosolyodott. Aztán rámkacsintott, odahajolt hozzám, és a számba tolta a nyelvét. Éreztem April ízét a bőrén, és mohón szürcsöltem le róla, amit csak tudtam. Aztán Julie
lehajolt, és az ajkai közé vette a farkamat. A makkom köré csavarta a nyelvét, és jó mélyen a szájába engedte a farkam. Egészen a torkára. Aztán kiengedte, felegyenesedett, és a műfaszhoz fordult. April fogta az egyik végét, Julie a másikat. A két ribi hanyattfeküdt, széttárták a lábukat, és jó közel nyomták egymáshoz a puncijukat. Összehajoltak, hogy megcsókolják egymást, és April szenvedélyesen véginyaldosta Julie arcát. Ez a látvány, ahogy April a saját nedveit nyalta, nagyon felizgatott, és ahogy egymás lába közé vezették a műfaszt, alig bírtam magammal.

April a puncijába tolta a szerszámot, és hagyta, hogy szinte magától csússzon a megfelelő mélységbe. Julie ugyanígy csinált, de sokkal lassabban. April nyögve élvezte magában a vastag makkot, kivárta, hogy a másik vége Julie nyílásába kerüljön. Julie kissé közelebb tolta magát Aprilhez, és a makk eltűnt a lyukában.

April lágyan felnyögött, aztán megcsókolta Julie-t. A két csajszi hanyattdőlt, a pinájuk között ott feszült a farok. Megfogták egymás kezét, és húzni kezdték magukat a szerszámra. Ahogy a műfasz a puncijukba hatolt, egyre hangosabban nyögtek.
Ettől nagyon felizgultam. Nagyon jól csinálták! Szíves örömest rájuk vertem volna a farkam, de inkább egy pinára tartogattam a gecimet.

April felsóhajtott, és jobban belekapaszkodott Julie kezébe. Addig mocorogtak, míg ágyékuk csodás seggük teljesen össze nem ért.

April lába volt kívül. Julie nagyot nyögött, és előre-hátra kezdett mozogni. Ha jól láttam, a pinájával erősen rászorított a műfaszra, próbálta Aprilt kúrni vele, de a dákó persze ugyanúgy mozgott benne is. April is elkezdett mozogni, hamar egymáshoz igazodtak. Mint két perverz leszbi balerina. Úgy tűnt, nem először csinálják ezt. Szorosan fogták egymás kezét, és húzták össze a testüket. Mindketten nagyon élvezték a műfaszt, egyre hangosabban nyögdécseltek. April gyakorlatilag már sikoltozott, látszott rajta, hogy mindjárt elélvez. Rámnézett, és mintha a nyelvével intett volna egyet, Odamásztam hozzá és az ajkai közé nyomtam a farkamat. A karja megfeszült, ahogy Julie-ra húzta magát, én meg csak tömtem belé a farkam.

April nyögött egy nagyot. A szája nagyon lágyan simult a farkamra. Keményen szopni kezdte, és éreztem, ahogy a teste mozog alattam.

A műfasz nagyon mélyen belécsúszott, és már Julie is nagyokat nyögött.

A két izzadt női test nagyon gyorsan mozgott, a pinájuk összedörzsölődött a kétmakkos műfaszon. Julie hangosan felsikoltott, April egész teste megfeszült. Már engem is kerülgetett az orgazmus. April ajka a farkamra szorult, de a kiscsaj nem akarta, hogy máris elélvezzek, úgyhogy sóhajtva engedett ki a szájából. Hátrébb húzódtam, letérdeltem megint, és végighúztam az ujjaimat a nyálas farkamon.

April és Julie felült, kissé hátrébb húzódtak, hogy megint meg tudják csókolni egymást. Julie mélyen a barátnője szájába tolta a nyelvét, és tudtam, hogy érzi a farkam nedvét April szájában. Benyúlt a lába közé, és finoman lenyomta a műfaszt.

Julie felnyögött, és hátrébbhúzódott. Már csak a dákó makkja maradt a puncijában, mintha annál fogva lógna ki belőle. Arra már rászorított, és óvatosan húzta April puncijából. Amikor már Aprilben is csak a makk volt, a két lány megpihent, zihálva nyaldosta egymást. Aztán mindketten gyorsan hátrahúzódtak, a műfasz kicsúszott Julie-ból. De April még mindig szorította a makkot.

A farkam a kezemben meredezett. Mostmár megint bátrabban simogattam, nagyon élveztem az előttem lévő látványt.

April a pinájából lógó műfaszra nézett. Julie előrehajolt, megfogta a szerszámot, végigsimított rajta, és megforgatta April puncijában. Aztán marokra kapta, és egy cuppanással kirántotta. Erre April teste megrándult. A melleibe markolt, lassan felült, és vágyakozva nézett Julie-ra.

Még nem végeztek a műfasszal. Julie lassan a szájához emelte, és nyaldosni kezdte a végét. Pont azt a végét nyalta, ami a saját puncijában volt. Akármilyen remek látvány volt, amikor Julie April puncijában dolgozott, a saját nedveinek nyalása még izgatóbban hatott rám. Aztán April megfogta a szerszám másik végét, és szopni kezdte. A nyelvével is végigszántott az oldalán, de aztán megint a szájába vette. A kezei Julie mellére tapadtak.

Julie kihúzta a szájából a dákót, inkább April ajkát csókolta meg. A nyelvük összeért, és a szerszámról az arcukra csepegett a puncilé. April az egyik kezével tovább simogatta Julie mellét, de a másikkal a saját punciját kezdte ujjazni.

Julie elengedte a dákót, lassan megfordult és letérdelt. April már tudta, hogy most mi következik. És persze én is tudtam. Julie a fenekéhez illesztette a műfaszt. April is megfordult, és Julie a szerszám másik végét már az ő segglyukába nyomta, amitől April felnyögött. De aztán ő is megfogta, és már uralta is a helyzetet, a két lány egymás felé mozdult, és szinte karóba húzták egymás seggét. Jól látszott, hogy Aprilbe több fér, mint Julie-ba, de ezt Julie nem is igen bánta: előrerogyott, a melle az ágyra ért, és nagyokat lihegett. April teljesen rányomult a fenekével. A műfasz már ki sem látszott közülük.
Julie is úgy keztdett mozogni, ahogy April, és szenvedélyes kúrásba kezdtek.
- Ez az... bassz seggbe! - nyögte April. Julie mellei fel-le mozogtak.

Julie hirtelen lemerevedett, és hátradőlt. April előrecsúszott az ágyon, Julie követte, a seggük teljesen összeszorult. Nagy nehezen az oldalukra fordultak. Julie úgy nézett rám, mint aki megdöglene egy jó faszért, úgyhogy odamásztam hozzá. Közben ő megint April felé nyomta a fenekét. Így, hogy egymás segglyukát baszták, nem tudtak olyan összhangban mozogni, de ettől csak még jobb volt az egész. Néztem egy darabig, ahogy a műfasz ide-oda mozog a seggükben, aztán a farkamat Julie ajkai közé toltam.

- Ez az! - sikkantotta, és beszívta a dákómat a szájába. Teljesen a torkára engedte, még bele is markolt a fenekembe, és annál fogva húzott az arcába. Már csak a golyóim voltak kint. Keményen szopni kezdett, fel-le járt az ajka a farkamon. A műfasz a mozgástól egyszerre mozgott Julie és April seggében.

A két lány egyszerre nyögdécselt, lökdösték egymáshoz a seggüket, én meg föléjük álltam, és vertem a farkamat. Odatartottam April elé, aki meg is nyalta. Éreztem, hogy mindjárt ráélvezek erre a két gyönyörű csajra, és már jött is belőlem a vastag gecisugár, pont Julie arcára. Tovább vertem a farkam, engedtem April arcára is, és már ők is mindketten élveztek, a seggük egyre gyorsabban mozgott, én meg csak lőttem a fehér adagokat April nyakára. A lányok megfeszültek, felsikoltottak, úgy élveztek. Szétkentem a gecimet April nyakán, aztán Julie ajkaira is engedtem egy kicsit. A csaj leszopta az ujjaimról az anyagot, és le is nyelte. Csak úgy kapdosott minden cseppért.

Végül kihúzták a seggükből a műfaszt, és mellémfeküdtek. Megcsókoltak, aztán lenyalták egymásról a gecimet.
- Biztos, hogy leszbikusok vagytok? - kérdeztem, miközben Julie megnyalta a farkamat.
- Hát persze - válaszolta a lány, és simogatni kezdte a golyóimat.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Örömmel jelentem: a teljes sztori ingyen elérhető ebookban!
https://www.smashwords.com/books/view/722375

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: