Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás lányok (3. fejezet: A lakásban)

Főiskolás lányok

3. fejezet
A lakásban

-------------------------------------

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. január

*************************************


A lakában Julie még jobban tetszett, mint eddig. Annyira jól nézett ki, hogy teljesen megfeledkeztem Aprilről és Richről. Valahol biztos megálltak útközben.

Mivel a lakásban a nappalin kívül csak egy hálószoba volt, az én területem a nappali volt. Itt aludtam egy kihajtható ágyon, ami általában nem volt megvetve.

Julie nem habozott, leült, hátradőlt, és hívogatóan tárta szét lábait. Csak a vékonyka nadrág és a póló volt rajta, a dzsekit a kocsiban hagyta. Ahogy odamentem hozzá, a farkam kezdett ágaskodni megint.

Julie hanyattfeküdt, és rámnézett. Finoman megcsókoltam és vörös ajkai közé nyomtam a nyelvem. Erre ő a dudorodó ágyékomra tette a kezét, és elkezdte simogatni. Nagyon-nagyon profi volt. Éreztem, hogy ma éjjel minden kimondatlan ígéretét valóra váltja.

Csókolózás közben levettem róla a pólóját, de elszakadt. Visszatoltam a lányt az ágyra, fölémásztam, megcsókoltam egyik meredező bimbóját, ő meg közben a farkamat tapogatta, és elkezdte kibontani a nadrágomat. Szoptam a mellét, ahogy csak bírtam, ő meg hátratolta rajtam a nadrágot. Így már jól hozzáfért a farkamhoz, ott ágaskodott előtte. Ráengedtem a hasára, Julie meg átkarolta a csípőmet. Maga felé húzott, úgyhogy bátran nekinyomtam. Az izzadságtól és a gecitől még mindig csúszós volt hasa. Kissé feljebbcsúsztam, és újra a mellei közé nyomtam a farkam, ő meg boldog mosollyal nyomta össze a cickóit, hogy teljesen eltüntesse a dákóm.
Elkezdtem lassan baszni a mellét. Így, hogy fölötte térdeltem, kissé más érzés volt, mint a tóparton. Egyszerre mozgott velem, finoman a helyén tartotta a farkamat. A húsa meleg volt és nedves, a farkam máris csöpögni kezdett. Julie jól hátrafeszült, hogy minél jobban a melléhez férjek. Gyönyörű arcán ott ragyogott a vágy.

Jól megmarkoltam a melleit. Ő elengedte őket, én meg finoman összenyomtam, hogy jól a farkamra simuljon. Julie lenyúlt és teljesen lecibálta rólam a nadrágot, utána pedig a sajátját, de azt csak a bokájáig tudta letolni. Én zavartalanul mozgattam a farkam a mellei között, nedves, csöpögő makkom folyton az arcához ért.

Már mindketten meztelenek voltunk. Julie széttárta a lábát, és egyik lábfejével hátulról simogatta a combomat. Annyira beterpesztett, hogy ilyen meghívásnak nem tudtam ellenállni, pedig nagyon szerettem volna megint a mellére élvezni. Lihegve ereszkedtem lejjebb.

Julie jóváhagyólag nyögött fel, mikor megérezte, hogy a farkam végigcsúszik a hasán, és vékony, nedves csíkot hagy maga után. Föléhelyezkedtem, nyelvünk vadul táncolt, miközben a makkom megtalálta Julie punciját. Egy kissé lejjebb ereszkedtem, és megéreztem forró punciját. Aztán lassan benyomultam.

Julie nyögdécselve és sóhajtozva fogadta a farkalást. Hangos kiscsaj volt, és nagyon szerette a szexet. Vagy legalábbis láthatóan szerette, ha basszák, és én ezt örömmel használtam ki. Teljesen felnyársaltam, a lehető legmélyebbre toltam belé a farkamat. Tudtam, hogy hosszú a farkam, de Julie-ba az egész belefért.

Ki-be mozogtam, Julie nyögdécselt és velem együtt mozgott. Még jobban szétterpesztette a lábát, és felemelte a popsiját az ágyról, hogy még jobban beléhatolhassak. A keféléstől gyönyörűen himbálóztak fel-alá a mellei, a kis izzadt bimbók mintha táncoltak volna. Megint rácuppantam a bimbóira, lenyaltam róluk az izzadságot, aztán végigcsókoltam a nyakát és a száját. Julie eközben végig nyögött és sóhajtözött. Teljesen magába fogadta a farkamat, és pont a megfelelő tempóban nyomdosta nekem a csípőjét. Most volt a leghangosabb, a szája mindig nyitva maradt, amikor kihúztam belőle a nyelvemet. Amikor nem csókoltam, akkor hangosan nyögött, sőt, tulajdonképpen sikoltozott. Amikor a legmélyebbre döftem belé a farkam, az ajka észrevehetően megremegett. Jó keményen basztam, láttam, hogy ezt szereti, és ebben a pozícióban mintha mélyebben hatolt volna belé a farkam, mint a tóparton. A kutyapóz is jó, mert olyan mocskos érzéseket kelt, de így, hogy misszionárius pózban keféltem, mindenképpen mélyebben értem a szűk kis puncijába. Nagyszerű érzés volt, a farkam vadul lüktetett.
- Óóóó, igen, Mick! Elélvezek! Bassz keményebben! Áááhhh! - kiabálta Julise, és teljesen hozzámsimult, a puncija lüktetett. Aztán hátraengedte a fejét, a teste megfeszült, vadul sikoltott és lihegett. Én egyre csak basztam, ő pedig egyre csak élvezett. Már én is közel jártam, de visszatartottam, míg ő élvezett.
- Ez az - suttogta a fülembe, és belekapaszkodott a fejembe. - Most élvezz te is. Élvezz belém. Érezni akarom, ahogy a gecid elönti a puncimat. Iggen...

Ekkor egy hatalmas nyögéssel Julie-ba fecskendeztem az aznapi negyedik geciadagot. Mintha felrobbantam volna. Julie nyakába lihegtem, és minden cseppem kijött a farkamból, ami aztán el is laposodott. Nem hiszem, hogy valaha is képes leszek még a baszásra!
De nagyon akartam. Julie lába még mindig körémfonódott, a mellei a mellkasomhoz szorultak. A puha farkam benne maradt.

Hirtelen furcsa hangot hallattam. Julie szeme nagyra nyílt, és felnézett.
- Sziasztok - mondta April az ágy mellől.
Felnyögtrm és kihúztam Julie-ból a farkam. A lány odahúzott egy takarót, és mindkettőnket betakart. Rich ott állt April mögött. Az arca vörös volt. Mondjuk biztos az én arcom is bevörösödött. De April látványa megint felizgatott.
A csaj odahajolt hozzánk, és finoman megcsókolta Julie-t. A két lány felkacagott, aztán April visszafordult Rich-hez, és átkarolta.
- Nem akartam semmit félbeszakítani - sóhajtotta -, de nem tudtam ellenállni. Ugye jól szórakoztok?
- Szerinted? - kérdeztem.
Julie nevetett, és megcsókolt. Még jobban a takaró alá csúszott, felhúzta egészen a melléig.
- Nagyon jól. Be kéne szállnod.
- Á, szerintem Rich szívesebben lenne velem kettesben egy kicsit. Én meg alig várom, hogy kényeztethessem. De ha kellünk, a hálóban leszünk.

April megint megcsókolta Julie-t, és otthagyott minket. Bement a hálószobába, Rich pedig sietve követte.
Becsukták az ajtót, és Julie elkezdett nevetni. Lenyúlt, és szorongatni kezdte a farkamat. April látványától megint kezdtem új életre kelni. S ami rosszabb, hallottam őt nevetgélni a másik szobában, és hogy az ágy kezd recsegni.

A farkam kezdett megkeményedni. Julie örömmel figyelte. Egy kicsit ellazult, átkarolt és hozzámsimult a pokróc alatt.
- Nagyon vágysz Aprilre, ugye? - kérdezte Julie csöndesen.
- Nekem most pont jó vagy te is, Julie - mondtam.
- Na ne gyere ezzel - sóhajtotta, és megcsókolt. Aztán egyre lejjebb folytatta. - Már nem vagyok féltékeny April-re, igaz, hogy ő kapja meg mindig a pasikat. De asszem, ma este én kaptam meg a főnyereményt. Bár a barátod is elég jópofa... de most April kapta a szüzikét. - Felsóhajtott. - Ne aggódj. Megértem én, ha meg akarod dugni a barátnőmet...
- Nagyon vonzó lány - mondtam. - Persze ha lenne rá esélyem...
- Tudtam - sóhajtotta Julie. - De ahogy látom, engem is szívesen kefélsz...
- Higgy nekem, bébi, te sokkal szebb vagy, mint April. És biztos jobban is kefélsz, mint ő.
- De nem tudhatod, igaz? - suttogta Julie a fülembe, aztán játékosan beleharapott.
- Ez meg mit jelentsen? - kérdeztem.
- Szerintem rá kéne mozdulnod April-re. Mielőtt idejöttünk, beszélt rólad. Azt mondta, aranyosabb vagy, mint a barátod, de Rich olyan szűznek tűnt, úgyhogy neki hagytam, én meg bevállaltalak téged. De... Rich is elég szexi, és tudom, hogy April már nedves pinával vár téged. Minden el van rendezve...
- Hogy mi? - kérdeztem.
- Szerintem ők ott benn nagyon jól szórakoznak - mondta. - De ha újra magadhoz térsz, cserélhetünk...
- Ti ketten?
- Nagyon szeretnék Rich-kel kefélni egyet... Annyira aranyos... Bár már nem szűz. De azért nagyon dugnék vele egyet. Ugye nem baj?
- Nem, ha én is megbaszhatom cserébe Aprilt.
- Ó, nem hiszem, az gond lesz - vigyorgott Julie. - Ahogy azt a kis ribancot ismerem, tuti, hogy a seggébe fogja kérni... Aztán talán a puncijába is... És még ki tudja, hová...
- Seggbe?
Julie hozzámsimult.
- Ez felizgat, mi? A fiúk mindig szeretik seggbedugni a lányokat.
Én még csak egy csajt dugtam seggbe, de az nagyon jó volt. A legtöbb lányt sajnos nem vonzotta az efféle móka. Ha egy ilyen izgató csaj, mint April beengedné a seggébe... Sőt, ha könyörögne érte...
- Hát eléggé felizgat - vigyorogtam.
- Ó - sóhajtotta Julie -, hát akkor azt elrendezhetjük.
Megfogta a farkamat, ami már kőkemény volt, dőleg, hogy April seggéről beszélgettünk.
- April nagyon szereti fenékbe - mondta Julie. - Folyton arról beszél, hogy mennyire szereti a seggébe kapni a faszt. Ez egy ilyen fétise neki. A barátod már biztos be is dugta neki oda. Nem is tudom, hogy lefeküdt-e úgy valakivel, hogy ne baszassa magát seggbe. Te ugye megtennéd neki?
- Azt meghiszem - mondtam, és átkaroltam Julie-t, megfogtam a seggét. Becsúsztattam az ujjamat a vágásba, végighúztam csöpögő punciján, aztán a szűk kis segglyukán.
- Mmmm - búgta Julie. - Engem is seggbedugnál?
Bólintottam, és finoman a fenekébe nyomtam az ujjamat. Egy aprócskát sikkantott, teljesen felizgult tőle, hogy ugyanarra készülök vele, mint riválisával és legjobb barátnőjével.
- Van egy kikötésem - suttogta Julie a fülembe.
- Mi lenne az? - kérdeztem, és mélyebben a segglyukába nyomtam az ujjam. A puncijától már jó nedves volt. Egy másik ujjamat a puncijába nyomtam.
- Előbb engem kell megbasznod - mondta. - Ráadásul seggbe.
- Ez jó ötlet - bólintottam.
- Gondolod, hogy meg tudod még tenni?
- Megteszem, ami tőlem telik - jelentettem ki bátran.
Megcsókoltam Julie-t, és mélyen a szájába toltam a nyelvem. Jól megmarkoltam a seggét mind a két kezemmel. Széthúztam a két félgömböt, és feltoltam a segglyukába az ujjamat. Éreztem, hogy ő is kapta már fenékbe az ívest, mert egészen lazán fogadta. Az ujjam beljebbcsúszott.
- Óóóó... ez nagyon jó - nyögte. - Ezt már nem csináltam egy jó ideje.
Erre én is felnyögtem, és ujjazni kezdtem a seggét.
- Akkor csináltam először - mondta. - Teljesen kikészültem tőle, pedig nagyon jó volt... - felhördült, mert kissé begyorsítottam. - Most nagyon akarom... nagyon...

Julie nadrágja a padlón hevert. Lenyúltam, és kivettem belőle a testápolót, és kibontottam a fogammal.
Kihúztam az ujjamat Julie fenekéből, hasra fektettem, és széttártam a lábait, hogy jobban odaférjek. Aztán széthúztam a fenekét, és kentem rá egy csomó tesápolót. Az összest rányomtam, ami csak maradt, jól szétkentem a testén a csúszós anyagot. A segglyukára is bőségesen engedtem belőle, és a középső ujjammal bele is nyomkodtam. Csak úgy cuppogott tőle. Nagyon forró volt, szűk és csúszós, és megint ujjazni kezdtem.
Meg fogom baszni ezt a csodás segget! Most, hogy benne volt az ujjam, a rózsaszín kis segglyuk még hívogatóbb volt.
- Ez az... - mondta. - Ez nagyon jó... csináld csak... Készítsd elő a terepet a farkadnak...

Na most jön a következő szint, gondoltam magamban, és kihúztam az ujjam. Most megkóstolom ezt a gyönyörű segget!
Előrehajoltam, széthúztam Julie félgömbjeit, és belenyaltam a fenekébe. Az édes, finom testápoló a nyelvemre tapadt, és éreztem a segglyuk párás forróságát.

Mélyebbre nyaltam, és Julie vadul felnyögött, a fenekét felémnyomta. Még mindig tartottam a popsiját, jól széttártam, és nyalni kezdtem. Teljesen elvesztette az eszét, mintha nem hinné el, hogy tényleg a seggét nyalom. Keményen nyelveltem, igyekeztem előkészíteni az utat a nagy, vastag farkamnak.

Nagyon vágytam már rá. Meg akartam kúrni a seggét. Felegyenesedtem, és bekentem a farkamat a csúszós testápolóval. Aztán Julie fölé másztam, és megint jól széthúztam a fenekét. A makkomat a fenekéhez illesztettem, és lassan benyomtam. Julie meglepetésében felkiáltott.
- Olyan nagy... ahh...
- Csak lazítsd el - súgtam neki, és mélyebbre hatoltam. Felsikoltott, de éreztem, hogy folytatni akarja. Már félig benn voltam. Julie az ajkába harapott, úgy nyöszörgött.
- Ez nagyon jó - nyögte. - Baszd meg jól a seggem!

Végre jó mélyen a csöpögő fenekébe döfhettem a farkam. Julie félgömbjei rászorultak a dákómra, én meg szilárdan tartottam. Könyörgött, hogy basszam keményebben, úgyhogy kissé föléhajoltam, és jó erősen kefélni kezdtem. Ez a hátsó kis lyuka nagyon jó volt, épp csak annyira lezult el, hogy szoros ökölként szoruljon rá a farkamra. A testápoló lecsöpögött a combjára, de engem nem érdekelt, csak az, hogy jó csúszós legyen. És hogy jó gyorsan baszhassam.

Olyan mélyen beléhatoltam, hogy csúszós feneke folyton a hasamhoz csapódott. Julie vadul nyöszörgött az ágyon, fel-le mozgatta a seggét, így fogadta be egyre jobban a farkamat. Mintha minden lökés jobban felizgatta volna. Belemarkolt a lepedőbe, lehúzta a matracról, és teljesen összegyűrte. Beleharapott a sarkába, már egyáltalán nem bírt magával. Hallottam, ahogy a lepedő szétszakad, de ez sem érdekelt. Nagyon szép látvány volt ez a félőrült lány, akinek a fenekében táncol a farkam. Vehetek még új lepedőt, de talán sosem baszhatok seggbe egy ilyen vad csajt, mint Julie!

- Basszál... basszál... baszd meg a seggem! Baszd meg a segglyukam! - kiabálta nekem. - Csináld... Keményebben, te fasz! Nagyon jó... Basszál! Mindjárt elélvezek!

Keményen és mélyen keféltem, ahogy kérte. Aztán egyszercsak elélvezett. A feneke remegett, és úgy összeszorult, hogy majdnem szétpréselte a makkomat. Erre már én is elélveztem.
- Ez az... a fenekedbe! - kiáltottam, és beleürítettem a gecimet. Julie ellazult, és simán csak hagyta, hogy basszam a seggét. Ez az érzés teljesen kimerítette, nem volt már ereje, hogy velem együtt mozogjon. De én ura voltam így is a helyzetnek, és fürgén basztam tovább a seggét, hogy minden cseppem a forró kis fenekébe menjen.

- Jaaj... - nyögte, mikor végeztem. A fenekét teljesen beborította a testápoló, az izzadtság és a sperma. Amikor kivettem belőle a farkamat, nagyot sóhajtott.
- Ez nagyon jó volt - bújt hozzám. - Szeretném, ha nemsokára megint seggbebasznál.

Julie gyönyörű mellei közé engedtem a fejem, ő pedig átölelt.
- Ne aggódj - suttogta. - Megkapod Aprilt, idehozom neked... csak pihenjünk előbb egy kicsit. Aztán seggbebaszatom magam Richcsel is. Hát Mick, te aztán tudsz kefélni...

Julie békésen szuszogni kezdett, teljesen kész volt. Éreztem, ahogy emelkedik és süllyed alattam a melle. Megcsókoltam az egyik mellbimbóját, és meg is szopogattam egy kicsit. Igaza volt, ránkfért a pihenés, már én is félálomba merültem. De így sem bírtam kiverni a fejemből Aprilt. A farkam megint megkeményedett. El se hittem.

Elég sokáig feküdtem ott, és a szomszéd szobából átszűrődő nyögéseket hallgattam. Kimerültem. Julie el is aludt. Miután odaát is elcsendesedtek, valaki végigsimított a hajamon.

Elaludtam. Amikor felébredtem, éreztem, hogy Julie kimászik alólam, a fejem alá tol egy párnát, és felkel. Hallgattam a lépteit, ahogy bement a másik szobába. A farkam még így, alvás közben és állt. Julie ide fogja küldeni Aprilt. És aztán... Hatalmasat kefélünk majd. Mosolyogtam. De annyira kimerültem, hogy megint elaludtam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Örömmel jelentem: a teljes sztori ingyen elérhető ebookban!
https://www.smashwords.com/books/view/722375

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: