Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás lányok (13. fejezet: Barátok közt)

Főiskolás lányok
13. fejezet: Barátok közt


-------------------------------------

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. május

*************************************


Szerdán mindhárman Julie kocsijával mentünk. Julie kegyetlenül jól nézett ki a szűk kis bőrszoknyájában. Volt rajta egy feszes blúz, de melltartó már nem. Az is nyilvánvaló volt, hogy nem visel bugyit. Csupasz lábán magassarkú cipő díszelgett, s az egész csaj sugározta magából az erotikát.
Mivel Julie vezetett, April és én a hátsó ülésen ültünk. April még Julie-nál is ribancosabb ruhát viselt. A melleit csak egy bőrből készült melltartó fedte, farmerdzsekije mellette hevert az ülésen. Könnyű, áttetsző vászonnadrág volt rajta, ki lehetett venni alatta a tangáját. Ő is ugyanúgy be volt zsongva, mint Julie.

Mielőtt Lorelei lakására értünk volna, megtapasztalhattam, hogy April mennyire be van indulva. Tapizni és csókolni is kezdtük egymást a hátsó ülésen. Kibontottam a melltartója elejét, hogy hozzáférhessek finoman meredező bimbóihoz, a csaj pedig rögtön kinyitotta a sliccemet, és kemény kézzel verni kezdte a farkamat. Segített lejjebb tolni a nadrágját és elhúzni a tangáját az útból, aztán két ujjamat betoltam a forró kis puncijába.

- Most még nem élvezhettek el - mondta Julie az első ülésről. - Vissza kell fognunk magunkat, amíg a szüzikéhez nem érünk.
- Csak bemelegítünk - mondta April, és lassan az ölembe emelte az egyik lábát. Lecsúsztam a kocsi padlójára, be a lány lábai közé, ő meg rámült, az ágyékához illesztette a farkamat, és ráereszkedett.
- Vigyázz, ne élvezz el - suttogta April. - Most csak jól fel akarlak izgatni. Szólj, ha élvezni készülsz, és kihúzzuk, hogy jusson belőle Lorelei-nak.

Még egyik csaj sem találkozott Lorelei-al, de nagyon szívesen velem tartottak ma este. Mondtam nekik, hogy ő a legizgatóbb csaj a világon. Ettől April és Julie is beindult.
April lassan mozogni kezdett rajtam, a farkam ki-be csúszkált benne.
- Ez nagyon jó - nyöszörgött. - Remélem, hamar odaérünk...

Piros lámpához értünk. Julie behúzta a kéziféket, hátrahajolt, és belemarkolt April fenekébe. Lejjebbhúzta April nadrágját, és a csaj izzadt popsijába tolta a nyelvét. April kissé felemelte magát, hogy Julie jobban odaférhessen. Julie nyaldosni is kezdte April fenekét.
- Ez... az... - nyögte April.
Ránkdudáltak, mert a lámpa zöldre váltott, úgyhogy Julie megfordult, kiengedte a kéziféket, és gázt adott. April visszacsúszott a farkamra.
- Ahh... olyan jó... basszál...

Megálltunk Lorelei lakásánál. Julie megforudlt, és játékosan April fenekére csapott.
- Na gyertek! Nyomás felfelé! Sok meló vár ránk odafent!
April lassan felemelkedett rólam, a dákóm kicsúszott a csöpögő puncijából. Leült, és visszarángatta a gatyámat a farkamra. A puncinedve mindent benedvesített, de a csaj nem törődött vele, bezipzározta a sliccemet. Aztán a saját nadrágját is a helyére igazította.
- Sajnálom, kicism - mondta, és megcsókolt. - A mi kis barátnőnknek tartogatom magam. Menjünk be.

Kiszálltunk a kocsiból, és követtük Julie-t, aki felsietett a lépcsőn. Csodás lába volt, élvezettel néztem végig a miniszoknyájától a magassarkú cipőjéig. A farkam még mindig kemény volt, úgy mentem be.
Julie kopogott, és Lorelei ajtót nyitott nekünk. Amikor meglátott minket, a szeme elkerekedett, a szája kinyílt. Nem mondtam neki, hogy két csajt is fogok hozni... És azt főleg nem, hogy ilyen jó nők lesznek. Lorelei egy pillanatig csak bámult minket, végigmérte Julie-t, jól megvizsgálta a lány mély dekoltázsát, aztán hosszú, formás lábait. Lorelei is elég jól mutatott szoros gyapjúfelsőjében. Ő sem viselt melltartót, és hasonló miniszoknya volt rajta, és hosszú, fehér harisnya.
Julie belépett, és átölelte Loreleit.
- Biztos te vagy Lori. Nagyon jó kis ribancnak tűnsz.
Julie megcsókolta Lorit. Ettől Lori előbb felsikkantott, teljesen ledöbbent, de szinte azonnal átölelte Julie-t, és a szájába tolta a nyelvét. Közben én is bementem a lakásba. Lori idegesen nézett körbe.
- Menjünk a szobámba - suttogta. - Gyorsan!

Mindannyian Lori szobájába mentünk. Becsuktam az ajtót, de nem zártam be. Mire megfordultam, April és Julie már az ágyra fektették Loreleit, és mellémásztak.
- Csak lazulj el, kicsim. April és én sok csajjal csináltuk már. És már nagyon vágyunk rá, hogy kezelésbe vehessük ezt a gyönyörű testedet.
April gyorsan levette magáról a nadrágot. Kiszáradt torokkal figyeltem az egészet. Julie Lorelei blúzát vette le, és közben csókolgatta is a lányt. April széttárta Lorelei lábait, és befeküdt közéjük, feltolta lábán a miniszoknyát. Arcát a lány ágyékába temette.
- Óóóó, micsoda finom kis fiatal cunika - búgta onnan. - Azt mondod, ezt még egy nő sem nyalta ki? Hát ezen változtatni kell...
April kis keze Lorelei szoknyája alá csusszant, és lehúzta róla a harisnyát. Lorelei mindezt elégedetten élvezte. April annyira behajolt, hogy láttam a fenekét és a tangáját, ami jó mélyen becsípődött. Nagy kedvem lett volna beállni mögé és betolni neki a farkam, de visszafogtam magam, hagytam, hogy a három nőci jól bemelegedjen.

Levettem az ingemet, és kioldottam a szíjamat. Éreztem, hogy a farkam nagyon feszül már odabenn. Még nedves volt April puncinedvétől, szinte csöpögött róla. April letolta a harisnyát Lorelei bokájáig, aztán le is rántotta róla, és az ágyra dobta.

Julie felkapta, és beletemette az arcát.
- Mmmmmmm - sóhajtotta. - Jó illata van... Nekem is kell ebből a punciból, April! Ne edd meg mind!
- Jut belőle neked is - mondta April, és végigsimított Lorelei szétterpesztett lábain. Aztán visszahajolt a puncijára.
- Óóóó... - nyögte Lorelei, ahogy April belényomta a nyelvét. Lorelei szeme lezárult, Julie levette közben róla a blúzt és szopogatni kezdte nagy, kemény bimbóit.
Lerúgtam magamról a nadrágomat. Nagyon élveztem a látványt, előkaptam a farkamat, és lassan verni kezdtem. Vigyáztam, nehogy túl hamar elélvezzek, Lorelei édes kis puncijára tartogattam az anyagot.

Julie szétnyitotta a dzsekijét és Lorelei arcába nyomta a melleit. A kiscsaj rögtön rászívott Julie kemény bimbóira, a kezével meg Julie arcát simogatta. April hevesen nyalta Lorelei nyílását, arcát elöntötte a lány nedve. Lori hangosan felnyögött, tudtam, hogy nemsokára elélvez.
- Ez az, kicsim - búgta Julie. - Élvezz egy nagyot. Látni akarom, ahogy elélvezel.

Julie lassan oldalra fordította Loreleit, April követte, arca Lorelei combjai között feküdt, és tovább nyalta finom kis puncit. Julie elindult lefelé, csókolgatta Lorelei hátát, aztán a popsijánál állapodott meg. Lorelei hangosan felnyögött, ő is érezte, hogy el fog élvezni.
Az öklöm teljesen rászorult a farkamra, egy kicsit arrébb léptem, hogy jobban lássak. Julie nyelve fényes, csillogó nyomot hagyott Lorelei húsán. Széthúzta Lori fenekét, és a segglyukába nyomta a nyelvét. Lorelei erre már fel is sikoltott. April új szenvedéllyel nyalta Lorelei punciját, közben keze becsusszant Julie dzsekije alá, és simogatni kezdte a melleit.

Lorelei szeme elkerekedett, egyre jobban elöntötte az orgazmus. Lassan tovább vertem a farkam, figyeltem, hogy Lorelei teste hogyan rándul össze a gyönyörtől.

Ekkor vettem észre, hogy a fal túlsó oldaláról valami kaparászó hang hallatszott. Rögtön rájöttem, hogy Kristy figyel minket, és közben ujjazza magát. Lorelei hirtelen felsikoltott, belemarkolt a melleibe, és elélvezett. Erre az ágy odaát még gyorsabban nyikorgott. Lori ide-oda mozgatta a csípőjét, átadta magát a két lánynak, akik a seggét és a punciját nyalták, és közben egymás melleit simogatták.

Amikor Lorelei lecsillapodott, a két lány felegyenesedett, összehajolt fölötte, és éhesen megcsókolták egymást. Aztán Julie lemászott az ágyról, odajött hozzám, megcsókolta, és megragadta a farkamat.
- Remélem, tetszett a műsor - lihegte.
- Eddig nagyon!

April Lorelei fölé hajolt, a melleit nyalogatta és csókolgatta. Julie gyorsan levette a dzsekijét, kibontotta a miniszoknyáját, és kibújt belőle. Ott állt előttem teljesen meztelenül, lehajolt a táskájához, és kivett belőle egy bonyolult szíjat. Egy felcsatolható műpénisz szíját! Ez a csaj meg fogja döngetni Loreleit! Mintha férfi lenne!

Julie az arcához emelte a szíjat, és rámmosolygott. Most vettem észre, hogy egy kis, tízcentis műpéniszt is tartott a kezében. Nem volt túl nagy, ahhoz viszont pont jó volt, hogy Julie fenekébe csússzon. A lány megnyalta, benyálazta, aztán lassan feltolta a fenekébe, és magára vette a szíjat. Jól behajolt, nagyot nyögve tolt még egyet a fenekében lévő rúdon, aztán felegyenesedett. Arca és melle teljesen leizzadt.

Aztán elővett a táskából egy jó húszcentis műfaszt! Feltartotta, mire Lorelei huncut mosollyal végigmérte. Julie lassan végignyalt a dákó makkján, aztán a szíjakhoz illesztette, és a helyére kötözte. Megcsókolta Aprilt, s a hasához dörzsölte a dákó végét.
- Cseréljünk helyet - mondta. - Te úgyis odáig vagy a seggekért.
- Örömmel - felelte April, és lehajolt. Bekapta a műfasz makkját, és szopogatta egy kicsit. Aztán rápaskolt Julie fenekére, felkelt az ágyból, és ő is a táskához ment.

Julie becsusszant Lorelei combjai közé. Még mindig az oldalán fektette a lányt. Lorelei szeme lecsukódott, Julie pedig a puncijához illesztette a dákó végét. Lassan előrenyomult, mire Lorelei hangosan felkiáltott. Kissé közelebb csúszott Julie-hoz, és lassan az egész dákó belecsúszott a testébe, mind a húsz centi. A töve Lorelei kis ajkacskáihoz szorult.
- Milyen érzés, kicsim? - kérdezte Julie.
- Jóó... - nyögte Lorelei, és Julie lassú, de erőteljes mozdulatokkal baszni kezdte. Közben April felvette a saját felszerelését. Az egész bőrből volt, és a pénisz, ami April fenekébe kívánkozott, kisé nagyobb volt, mint a barátnőjéé. De még ennél is nagyobb volt az a műfasz, ami Loreleiba készült!

April lassan mindkét dildót benedvesítette a puncijával, aztán felvette a szíjakat, és a fenekébe illesztette a rudat. Helyére kötötte a huszonöt centis műfaszt is, és végigsimított rajta. A makkon ott csillogott April puncijának nedve.
A lány odament az ágyhoz, elhelyezkedett Lorelei mögött, és széttárta a fenekét. Aztán a csúszós, síkos műfasz makkját Lorelei szűk kis segglyukához illesztette.

Lorelei meglepett kiáltással vette tudomásul a seggébe hatoló vastag rudat, ezt nem várta volna! April előrenyomult, dolgozni kezdett Lorelei fenekében. Közben Julie keményen kefélte Lori punciját, egészen begyorsított, a két műfaszt együtt táncolt a gyönyörű, fiatal lány testében.
Lorelei felsikoltott, tudtam, hogy elélvez. Ide-oda rángatta testét a két csodás lány között. De amikor elélvezett, April és Julie nem hagyták abba, keményen kefélték tovább.

Hallottam, hogy az ajtó nyikordul. Kristy állt ott, egy kis kombinéban. Nézte egy kicsit az ágyon játszódó jelenetet, aztán odajött hozzám. Nagyon be volt indulva. Az arca piros volt, ajkai tárva. A ruháján át szinte mindent látni lehetett a testéből.
Ajkai a számra tapadtak, határozottan csókolt, közben átvette tőlem a farkamat. Szétkente az előnedvemet a makkomon, aztán lassan verni kezdte a dákóm.
- Nagyon felizgattál - nyögte. - Már attól is elélveztem vagy ötször, hogy téged figyeltelek. Muszáj beszállnom!

Kristy lassan letérdelt, és ajkai közé engedte a farkamat. Nagy nyögéssel egészen a tárkára csúsztatta, és bólogatni kezdett rajta. Ujjaim lágy hajába vájtak, próbáltam még jobban ráhúzni érzéki ajkait a rudamra.
- Ez az - nyögtem.
Kristy keményen szopott, és a golyóimat is simogatta. Könnyedén lenyelte a makkomból szivárgó előnedvet, és próbált még többet kicsikarni belőlem.
Az ágyon Loreleit még mindig kefélte a két lány. Kristy kiengedte a farkamat a szájából, és gyorsan behajolt, kezével megtámaszkodott az ágy szélén. Semmi bugyiféle nem volt a lenge ruhája alatt, rózsaszín nyílása ott villogott éhes szemem előtt.
Elkezdte ujjazni magát, és közben könyörgött, hogy basszam meg.

Előrehajoltam, és Kristy éhes nyílásába illesztettem a farkam. Egyetlen lökéssel belehatoltam. A lány felsikoltott, és mozogni kezdett rajtam. Vadul kefélni kezdtünk, akárcsak a három lány az ágyon.Kristy hirtelen nagyot nyögött, tudtam, hogy elélvez. Nekem sem kellett már sok, pár lökés után már engedtem is forró anyagomat a puncijába. Mikor mindketten lecsillapodtunk és kihúztam a farkamat, még mindig kőkemény volt! El se hittem. Annyira beindultam, hogy a farkam le sem tudott lanyhulni.

Kristy kibújt a ruhájából, April és Julie pedig kihúzták műanyag dákóikat Lorelei testéből.
Julie meglátta Kristyt és kéjesen elmosolyodott. Nem hagyhatta ki ezt a lehetőséget. Megfogta Kristy kezét, és magára húzta az ágyra. Kristy odahajolt és megcsókolta Julie ajkait, közben széttárta lábait, magába fogadta a péniszt, és lassan ráereszkedett. Jól láttam, hogy Julie játékszere még mindig Lorelei nedveitől csillogott.
Közben April hanyattfeküdt, és magára húzta Loreleit, aki vinnyogva várta az újabb kefélést. Ráguggolt Aprilra, és az egész műpéniszt magába engedte. April dugni kezdte a puncijét, amibe Lorelei egész teste beleremegett. Kicsit oldalra hajolt, és átölelte Kristyt. Meg is csókolta, de közben mindkettőjüket könyörtelenül kefélték alulról.

Nagyon megkívántam Lorelei segglyukát. A farkam még nedves volt Kristy puncijától, úgyhogy bemásztam Lorelei mögé, és behatoltam a seggébe. Lorelei hatalmasat kiáltott erre. Vadul mozgott, egyszerre élvezte a seggében a farkamat, és April dildóját a puncijában.
Lorelei rádőlt Kritstyre, és éhesen a szájába nyalt.

Közben Julie benyomta az ujját Kristy fenekébe. Mindannyian nagyon bevadultunk, már nem bírtam tovább, és az egész táramat beleőttem Lorelei seggébe. Lorelei felkiáltott, akárcsak Kristy, aztán pedig Julie és April, akiknek a fenekében feszülő dákók megtették hatásukat.
- Élvezek! - nyögte Julie.
- Igggeeennn... - nyögte April. Belemarkolt Lorelei fenekébe, érezte, ahogy fáradtan lökök még párat a lány szűk kis seggében.

Mindannyian nyögdécseltünk, és fáradtan egymásra dőltünk.
Julie és April kiszabadították a szerszámaikat, és megcsókoltak. Erre Lorelei - akit az este legdurvábban keféltek, s akiben mégis a legtöbb energia maradt - megragadta fájdalmasan kemény farkamat, és szopni kezdte.

* * *

Az estének még korántsem volt vége. Julie és April levették magukról a felszíjazott dákókat, 69-es pózba feküdtek. Én meg közben keményen megdugtam Loreleit, aztán fáradtan figyeltük, ahogy Kristy és Lorelei kinyalta egymást.

Végül én lettem az est csúcspontja. April fölémmászott, az arcomba nyomta a punciját, nyalni is kezdtem. Közben Lorelei és Kristy megosztoztak a farkamon, körbenyalogatták, és addig verték, míg az arcukra nem élveztem. Julie a lábai közé csúsztatta a kezemet, és lyukába nyomta az ujjamat. Jól megujjaztam, a csaj meg közben figyelte, hogy Lori és Kristy mit művel a spermámmal.

Amikor mind kifáradtak, egymásra feküdtünk, hozzám simultak. Nemsokára újra megkeményedtem, és a lányok mind egyetértettek abban, hogy Lorelei kapja meg a farkam. Meg is dugtam hát, de még időben kihúztam, hogy a három másik lány arcára és mellére spriccolhassak. Szétkenték egymáson a gecit, aztán persze lenyalták, és végigsimogatták a testemet.

Mire eljött a hajnal, máris belekezdtünk az újabb menetbe.


* * *

Sok ilyen éjszakát töltöttünk még el együtt. Néha Janine-t is bevettük a buliba. De persze még én sem tudtam öt nőt kielégíteni, ezért végül bevettük Rich-et is. A szoba egyik végében hancúrozott Aprillel és Janine-el, én pedig a másikban Julie-val, Lorelei-al és Kristyvel.

April, Julie és Lorelei végül már nem használták a műpéniszeket, jobban szerették a farkamat. Ez igazán kedves volt tőlük, pedig engem az eddigi felállás sem zavart. Mindig tudtam, hogy van hova bedugjam, mindegy volt, hogy használtak-e műfaszt. Az én farkam úgyis mindig fontosabb volt nekik, mint bármilyen tárgy.

Végülis a főiskolás ribancok nagyon szeretik a jó kemény baszást. Mindegy, hova dugja nekik az ember. És én mostmár elég sok lyukba bedughatom.


Vége
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Örömmel jelentem: a teljes sztori ingyen elérhető ebookban!
https://www.smashwords.com/books/view/722375

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: