Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás lányok (12. fejezet: Vékony falak)

Főiskolás lányok
12. fejezet: Vékony falak

-------------------------------------

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. április

*************************************


Lorelei egy igazi démonnak bizonyult. Mielőtt elaludtunk volna, még egyszer felállította a farkam, én meg beleélveztem a puncijába. Teljesen kimerültem, még egy menetet már nem bírtam volna. Legalábbis azt hittem!

Éjjel felébredtem, ki kellett mennem a vécére. Lorelei mélyen, mosolyogva aludt, a lába széttárva nyúlt el a lepedőn, mintha csak friss kalandjait ünnepelné álmában. Megcsókoltam a homlokát, és kimásztam az ágyból.

A vécébe egy kis folyosó vezetett. Kerestem a nadrágomat, de a sötétben nem találtam. Kinyitottam az ajtót, és kinéztem. Nem volt kint senki. Úgy hajnali négy lehetett, a lakás koromsötét volt. Meztelenül léptem ki a folyosóra, és a vécébe mentem. Becsuktam magam mögött az ajtót, de nem zártam be.

Amikor elintéztem a dolgomat, amit kellett, a mosdókagylóhoz léptem, és megmostam az arcomat. Nem hallottam semmit, de mire felegyenesedtem, Kristy állt mögöttem. Felnyögtem, a lélegzetem is elállt.

Egy olyan krémszínű bugyi és hozzáillő felső volt rajta, amilyet tegnap a nappalijukban láttam száradni. Mellei hívogatóan feszültek a vékony ruha alatt. Ilyen szép melleket még soha nem láttam. És Kristy puncija is átlátszott finoman a bugyi anyagán.

- Na mi van - mosolygott Kristy -, tartasz egy kis szünetet?
Ugyanúgy nézett rám, mint amikor először találkoztunk, de ezúttal sokkal nyilvánvalóbb volt, hogy mit is néz. Alaposan végigmért tetőtől talpig. Eszembe jutott, hogy meztelen vagyok, és a farkam kezdett keményedni. Felemeltem egy törölközőt az egyik polcról.
- Hagyd csak - mondta Kristy, és mosolyogva elémlépett. A csuklómra tette a kezét, és elvette a törölközőt. Nagyon közel állt előttem, hosszú körmei a kézfejemhez értek. Úgy döntöttem, nem takarom el magam. A mellbimbói keménynek látszottak.
- Szóval végülis elvetted Lorelei szüzességét, mi? - kérdezte a lány. - Milyen volt?
- Miért kérdezed? - vigyorogtam.
- Hát tudod, szemmel kell tartanom a szobatársamat... és talán a nemi életét is...
- Tényleg? - kérdeztem. A lány másik keze lassan a farkam felé mozdult.
- Tényleg. Nem mintha leselkednék. De mindent hallottam.
- Mindent?

Kristy keze a farkam körül matatott.
- Lorelei nem tudja, milyen vékonyak a falak ebben a házban. Ráadásul a mi szobánk között csak egy álfal van. És véletlenül ott az a kis lyuk, amin átláthatok a szobájába... Ti meg aztán jó kis műsort adtatok le.

Kristy keze lassan a farkamra zárult. Végigsimított rajta, aztán fel-le kezdte simogatni. Majd ajkait a számra nyomta, és keményen verni kezdte a farkamat.
- Látom, még kemény vagy - mondta. - Szóval szegény kis Lorelei nem elégített ki rendesen. Láttam, ahogy az előbb a melleimet nézted. Ha így beindultál tőlem, az a legkevesebb, ha könnyítek rajtad. Ez ellen még Lorelei sem tiltakozna, igaz?

A szemem lecsukódott, nagyon élveztem a helyzetet. Kristy lassan letérdelt, de közben folyamatosan verte a farkam, és a végén a szájához húzta. Izgatottan néztem, ahogy lassan nyaldosni kezdte a csöpögő makkomat. Aztán egy finom mozdulattal bekapta.
- Mmmmm - nyögte, amikor kihúzta. - Érzem rajta Lorelei pináját. Biztos jó volt... - azzal visszatolta a farkam a szájába, és egészen a torkára küldte. Megtámaszkodtam a falon, hogy tartani tudjam magam az erőteljes pumpálás erejével szemben.

A lány nyelve valósággal vibrált a farkam alsó részén. Olyan gyorsan bólogatott, hogy azt hittem, mindjárt elmegyek... De ő tudta, hogyan kell bánni velem. Úgy éreztem, feltétlenül meg kell dugnom ezt a kiscsajt. A falnak támaszkodtam, felnyögtem egy nagyot, aztán a farkamból kirobbant egy jó vastag geciadag, pont Kristy szájába.

Kristy tovább szopott, ki-be mozgatta a dákóm a szájában. A gecit lenyelte, én pedig lassan ellanyhultam, és kihúztam a farkam a szájából. A lány felállt, és hozzámsimult.
- Gyere a szobámba - suttogta. - Gyorsan. Rendezzük le minél előbb.

Megfogta a kezem és a folyosón át a szobájába vezetett, ahol csak egy gyertya világított. Csak egy gyertya világított. Kisebb szoba volt, mint Loreleié, és az ágy is csak egyszemélyes. A falakon félmeztelen fiúk képei. Kristy leültetett maga mellé az ágyra.
- Kicsikarhatok belőled még egy orgazmust? - súgta a fülembe. - Most látom csak, mennyire kimeríthetett Lorelei... De csak egyszer kéne felálljon, hogy dughassunk egyet.

Kristy ekkor felegyenesedett, csodás mellei az arcomba lógtak. Lenyúlt, megfogta a felsője szélét, lassan áthúzta a fején, majd kibújt a bugyijából is.
Felmászott az ágyra, és simogatni kezdte a farkamat. Gyorsan megkeményedtem. Bemásztam Kristy széttárt lába közé, ő meg a puncijába vezette a farkamat.

Lassan betoltam neki. Miközben keféltem, a lány a szájamba nyomta a nyelvét.
- Ez az - suttogta Kristy. - Baszd meg jól a puncim... élvezz belém... Élvezz a lyukamba!
Elkezdtem ki-be mozogni Kristy-ben. A nedve kicsorgott a golyóimra.
- Gyorsabban - nyögte. - Élvezz belém!

Tényleg csak egy gyors menetet akart, és én már majdnem el is élveztem. A farkam égett ettől a rengeteg strapától, ki voltam merülve. De azért még bírtam egy kicsit.

Szopni kezdtem Kristy hatalmas melleit, még bele is haraptam az ágaskodó bimbóiba, ő pedig előre-hátra mozgatta a lyukacskáját a farkamon. Begyorsítottam, amit ő nyögve élvezett, és vadul suttogott a fülembe.
- Ez az... gyorsabban... élvezz a puncimba!

Egy nagy nyögéssel el is élveztem, forró nedvem kitöltötte Kristy szűk kis punciját. Ott feküdtem a csajon kimerülten, lihegve.
- Óóóóh - sóhajtotta a lány, és megcsókolt. - Nincs is annál jobb érzés, mint amikor Lorelei fickói belémélveznek. De most, hogy elvesztette a szüzességét, csak úgy jönnek-mennek majd, úgyhogy nagyobb lesz a választék.
Meglepetten néztem rá, mire ő bűnbánóan elvörösödött.
- Sajnálom - suttogta. - Lehet, hogy egy ribanc vagyok? De olyan jó érzés elcsábítani azokat a pasikat, akiket a lakótársaim hoznak fel. Lehet, hogy inkább Lorelei-al kéne lefeküdnöm...
- Miért fekszel le a fickóival? - kérdeztem vigyorogva.
- Hát... Szeretem, ha kefélnek... De lehet, hogy Lorelei is bejön valahogy...
- Én is erre gondoltam - mondtam. - Ki kéne próbálnod őt is a változatosság kedvéért. Nagyon jó az ágyban.
Kristy elfordult.
- Sosem tennék ilyet... Azt hiszed, leszbi vagyok?
- Egyáltalán nem. Ne butáskodj, sok lány szeret puncit nyalni. És szerintem két lány szeretkezése a legizgatóbb dolog a világon.
Kristy arca felragyogott.
- Tényleg? Szerinted nem undorító?
- Sőt, feláll tőle a farkam.
- Bárcsak így lenne - sóhajtotta Kristy, és a lábam közé nyúlt. Elképzeltem őt és Loreleit együtt, és tényleg keményedni kezdett a szerszámom.
- Így is van - mondtam.
- Óóóóó - búgta Kristy meglepetten. - Tényleg...

Mélyen megcsókolt, a számba tolta a nyelvét, s közben finoman verte a farkamat.
- Megdugnál most hátulról? - kérte nagyon halkan. - Ahogy Loreleit dugtad másodszor!
- Jól megfigyelhetted - suttogtam.
- Ezért kell csöndben csinálnunk. Vékonyak a falak.

Kristy kicsusszant alólam, és négykézlábra állt. Benyúlt a lába közé, széthúzta az ujjaival a punciját, én meg bemásztam mögé, és odatoltam neki a farkamat.
- Óóó... - sóhajtotta, és magába engedte. Megfogtam a derekát, és lassan belényomultam. Kristy az ajkába harapott, nehogy felsikoltson. Elkezdett mozogni a farkamon.
- Pont, ahogy Loreleit basztad - nyögte. - Azt a kis szüzikét.

Keményen keféltem, éreztem, hogy mindjárt elélvezek. A csajszi csak úgy vinnyogott alattam, egyre forróbbá vált a húsa. Hirtelen felkiáltott, és éreztem, hogy elélvez. Gyorsan elfojtotta a hangját, nehogy felébressze Loreleit. A puncija éhesen húzódott össze a farkamon, úgyhogy én is kitörtem, és hátulról teleengedtem.
- Remélem, nem ébresztettük fel - mondta. Feltérdelt az ágyon, és a falhoz dőlt. Levett róla egy képeslapot, ami mögött egy kis lyuk látszott.
- óóó - mondta Kristy -, lecsúszott róla a takaró. Hát nem aranyos?

Kristy odaengedett, és én is átnéztem a lyukon. Be lehetett látni Lorelei egész szobáját. Loreleiról tényleg lecsúszott a takaró, ott feküdt széttárt lábakkal a matracon. A punciját jól lehetett látni az ablakon beszűrődő holdfényben.
- Nagyon aranyos - mondtam, és felkeltem az ágyból.

Kristy kuncogott. Aztán hanyattfeküdt, és végigmért.
- Hívj majd fel valamikor, ha Lorelei nem ér rá - mondta hamiskás mosollyal, és széttárta a lábát. Lehúzott az ágyra, megcsókolt, és a nyelvembe harapott. - Tudod, hogy az ágyam mindig nyitva áll előtted... - folytatta mosolyogva, miközben az ajtóhoz léptem. - És persze Loreleié is. És amikor őt keféled, valószínűleg nézni foglak.

Kristy széttárt ujjakkal simított végig a testén. Benyúlt és megérintette nedves punciját. Játszott egy kicsit a csiklójával, aztán fokozatosan az egész kezével a punciját simogatta. Két ujját jó mélyen betolta magának, és nyögdécselt.

- És ezt fogom csinálni - mondta, miközben ujjazta magát. - Jó mélyen benyúlok magamnak. Mindig magamhoz nyúlok, amikor Lorelei öltözködik... Vagy amikor kefél!

Kristy kihúzta az ujjait a puncijából, és a szájához emelte, tisztára nyalta őket, majd rámkacsintott, és végignyalt nedves ajkain.

- Majd még látjuk egymást - mondta.
Elmosolyodtam, és kimentem Kristy szobájából.

* * *

Még volt egy adagom aznapra, és meg is volt, hogy hova fogom ereszteni. Lassan Lorelei teste fölé másztam, és befurakodtam a lába közé. A csaj finoman felnyögött.

Tudtam, hogy Kristy figyel minket. Éppen ezért volt kemény a farkam.

Nyalogatni kezdtem Lorelei melleit, de óvatosan csináltam, nehogy felriadjon. Azt akartam, hogy lassan ébredjen fel, majd amikor már gyöngéden kefélem. Megcsókoltam kemény kis mellbimbóit, aztán megnyaltam a hasát. Végül ráfeküdtem, és a lábai közé engedtem a dákómat.

Lorelei álmában felnyögött. Egy pillanatig nem mozdultam, csak figyeltem a csodás arcát, ahogy álmodik. Hátrapillantottam a vállam mögött. Nehezen bár, de kiszúrtam a parányi lyukat a falon, ami mögött Kristy figyelt. Rákacsinottam. A farkamat Lorelei puncijához illesztettem, és lassan benyomtam.

Lorelei felsóhajtott a behatolástól. Még mindig nagyon nedves volt a puncija, pedig már órák óta aludt. Biztos valami huncutságról álmodott. Megint felnyögött, de még nem ébredt fel, pedig az egész farkamat benyomtam neki. A nedves kis puncija teljesen ráfeszült a farkamra.

Elképzeltem, hogy Kristy ott áll a fal mögött, a keze a punciján, és keményen ujjazza magát. Már hallottam is odaátról az ágy recsegését. Kristy meg biztos látja, ahogy megfeszül a fenekem, és kúrni kezdem Lorelei alvó testét. Előre-hátra mozogtam, próbáltam profi munkát végezni a szűk kis lyukban.

A csaj szeme hirtelen kinyílt, és rámnézett.
- Azt hittem, álmodok... - nyögte. - Ez az... Bassz meg...

Még félálomban volt, de azért átölelt, és belemarkolt a fenekembe. Eleinte lassan mozogtam, de aztán ahogy nyögdécselni kezdett, felgyorsítottam. Közben tudtam, hogy Kristy figyel minket, és hosszú ujjaival játszik magával.

Halk puffogás hallatszott a fal mögül - Kristy ágytámlája csapódott a falnak folyton, ahogy a csaj ujjazta magát. Ez már sok volt nekem, és Lorelei is elélvezett. A puncija megfeszült, szorosan a testemre szorította a lábát. Keményen keféltem, de közben figyeltem, ahogy élvez. A farkamból kitört a sperma, szétáradt Lorelei puncijában. A másik szobában még hangosabb lett a puffogás, még egy halk nyögés is hallatszott.

Aztán minden elcsendesedett. Pár pillanat múlva Lorelei már megint aludt. Hátranéztem a falra. Kristyre. A csaj finoman koppintott egyet a falon, aztán hosszan, elégedetten sóhajtott.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Örömmel jelentem: a teljes sztori ingyen elérhető ebookban!
https://www.smashwords.com/books/view/722375

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: