Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás lányok (10. fejezet: Tánc közben)

Főiskolás lányok
10. fejezet: Tánc után

-------------------------------------

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. március-április

*************************************


10. fejezet
Tánc után


Elmentünk a Phixbe, ez az egyik legmenőbb belvárosi klub. Azt hittem, nem fogunk bejutni, de Lorelei oldalán simán ment minden. A kidobóember csak végigmérte, és már intett is, hogy mehetünk. Mikor elmentünk mellette, a csaj rákacsintott.

A táncparketten nagy meleg fogadott minket. Nem nagyon szeretek táncolni, de szeretem nézni a kihívóan vonagló fiatal nőket. Lorelei rögtön ott termett. Egy kissé idétlenül topogtam ide-oda, de aztán hamar belejöttem. Lorelei nagyon jól táncolt, lerúgta a cipőit és mezítláb folytatta. Le se bírtam róla venni a szemem.

A csajszi hamar elengedte magát, hozzámsimulva táncolt. Meg akartam fogni a seggét, de nevetve elhúzódott. Én meg persze követtem. Vannak olyan lányok, akik nagyon be tudnak vadulni tánc közben. Na Lorelei is ilyen volt. Szétterpesztett lábbal vonaglott, öröm volt nézni. Húsz perc után már keményen ágaskodott a farkam. A lány arcáról izzadság csorgott, átázott tőle a blúza, úgyhogy jól láttam a bimbócskáit. Az arca is kipirosodott. Tánc közben a dalokat is énekelte.
Egy óra elteltével ki is fáradtam. Ekkor Lorelei hozzámsimult, és a számba csúsztatta a nyelvét.
- Ez nagyon jó volt - hajolt a lány a fülemhez. - Hazavinnél, Mick?
- Menjünk vissza a lakásodra? - kiáltottam.
- Kérlek! Vigyél haza, kérlek!

Éreztem, hogy nagyon beindult. Azt akarta, hogy vigyem haza, vetkőztessem le, és vegyem el a szüzességét. Átkarolt, a fenekembe markolt, mint egy tüzes kis ribanc, és kihúzott a táncparkettről.

A bárnál leállt egy kicsit, és csókolgatni kezdett. Megfogtam a seggét, nem érdekelt, hogy ki látja. Szép kis látványt nyújthattunk. Az egyik kezemmel a seggét markolásztam, a másikkal a mellét, Lorelei pedig nyögdécselve tűrte.
- Vigyél haza - suttogta. - És ezúttal nem fogunk leállni.

Az ajtóhoz vezettem, és kimentünk a szabadba a motoromhoz. Mielőtt elindultunk volna, átöleltem a csajt, és a hasához nyomtam dagadó ágyékomat. Lorelei belemarkolt a farkamba és fel-le mozgatta. A blúza a mellére feszült. Elkezdtem csókolni a nyakát, aztán kigomboltam pár gombot az ingén, míg a melléhez nem értem. Lassan simogattam a melltartója mellett a bőrét, még alá is benyúltam, és megérintettem a bimbóját.

A parkoló üres volt, de Loreleit az sem érdekelte volna, ha tele van emberekkel. Úgy döntött, igazi ribanccá válik. Jól beindult már, a bimbója is megduzzadt és megkeményedett. Lehajoltam és belecsókoltam a dekoltázsába, ő pedig szorított egyet a farkamon. A válla fölött megpillantottam egy szexi nőt magassarkú csizmában és miniszoknyában, aki egy pasiba karolva ment el Lorelei mögött. A nőci rámkacsintott, aztán elfordult.

- Le akarlak szopni - suttogta Lorelei. - Már nagyon régen vágyok rá. Szeretném, ha a számba élveznél.
Benyúlt a nadrágomba, és megfogta a makkomat. Aztán kihúzta a kezét, és lenyalta a hüvelykujjáról az előnedvemet. Megint megcsókolt, és visszanyúlt a nadrágomba.
- És aztán szeretném, ha megbasznál - suttogta. - Még sosem dugtam senkivel... Tedd meg végre!
Megharaptam a fülét.
- Meg foglak dugni, Lorelei - mondtam. - Megteszek mindent, amit csak kérsz.
- Vigyél haza - búgta. - Annyira beindultam, hogy már itt is széttenném a lábamat. Vigyél haza és dugj meg.

Felültünk a motorra, Lorelei átölelt és a hátamnak szorult a melle. A tenyere az ölembe csúszott. Egész úton fel-le simogatta a szerszámomat.
- Nem bírok magammal - mondta. - Nagyon szeretném a puncimban érezni a farkad.
- Én is, bébi.

Mikor Lorelei szobájába értünk, bezárta mögöttünk az ajtót. Aztán megfordult és hozzámsimult, én meg így közelebb kerültem az ágyhoz. A lány megcsókolt, a számba tolta a nyelvét. Belemarkoltam az első osztályú popsiba. Lorelei nyögdécselve élvezte.
Lassan megfordítottam, és leültettem az ágyra. Hátradőlt, széttárta a lábát, így végigmérhettem a combját és az ágyékát. Letérdeltem, végigsimítottam a combját, és megfogtam az ingén egy gombot. Lassan kigomboltam, figyeltem közben az arcát. A lány izgatottan nézett a szemembe, én meg lassan felfedtem a mellét és a hasát. Levettem róla az inget, és simogatni kezdtem a mellét a fehér melltartón keresztül. Közben Lorelei előrehajolt, és a nadrágon át a farkamra nyomott egy csókot. Elengedtem a mellét, hogy közelebb férhessen hozzám. Ujjaim a hajába fúrtak. Lorelei meg közben ráharapott a nadrágszíjamra és követelőzően húzni kezdte. A karja továbbra is hátra volt téve, a fogával húzta az övemet. Persze segítettem neki, gyorsan kibontottam, és még a sliccemet is kigomboltam. Lorelei rögtön megnyalta a farkam hegyét, ami kiért az alsónadrágomból. Nagyon jó érzés volt. Aztán Lorelei rátért az alsónadrágomra, azt próbálta lehúzni a fogával. Egészen a golyóim alá lecibálta, és utána meg is nyalintotta a zsákomat.

- Nem tudom, mit kell csinálni - vallotta be. - Még sosem csináltam ilyet. Megtanítasz?
- Remekül csinálod, kicsim - vigyorogtam. - Csak így tovább. Bízd magad az ösztöneidre. Majd a szádba fogok élvezni.
- Óóó... - nyögte Lorelei. - Az jó lenne. Szeretném, ha tényleg a számba élveznél. Annyira szeretném... Sokat álmodoztam már rólad. Rád gondoltam az órákon, elképzeltem, milyen jó lenne leszopni téged, és ha a számba élveznél. Mind le akarom nyelni.

Csak bólintani tudtam.
- Csak szopjál, bébi. Jól csinálod. Csak képzeld azt, hogy egy éhes kis ribanc vagy, aki pontosan tudja, hogy kell szopni.
Lorelei felnevetett.
- Tényleg egy éhes kis ribanc vagyok - zihálta. - Egy hihetetlenül kiéhezett kis ribanc. De még sose szoptam. Szólni fogsz, ha valamit rosszul csinálok?
- Szólok, kicsim. De ne aggódj. Minden jól csinálsz majd. Csak szopd a farkam, mint egy ribanc. Csak szopd a farkam.

Lorelei elvörösödött, mikor a ribanc szót használtam. Lehet, hogy álmodozott már róla, hogy milyen lehet ribancnak lenni. Én persze nagyon örültem volna, ha úgy viselkedik. Minden kanos srác egy ilyen igazi tüzes ribancra vágyik.

Lorelei halkan nyögve a szájába engedte a farkam. Finoman szopni kezdett, lazán körbenyalta a makkomat. Éreztem, hogy egy kis előváladék jön ki belőlem. A csaj simán magába szívta.
- Szereted az ízét? - kérdeztem tőle gyöngéden.
Elhallgatott, és szívott egyet a farkamon.
- Szeretem - lihegte. - Szeretem a farkad ízét. És a gecidet. Szeretnék a számba kapni egy adagot. Kérlek, élvezz a számba...

Lejjebbhaladt, és az egész száját kitöltötte a farkammal. Egy kicsit áttért a golyóimra, aztán lassan megint a rudam végét nyalogatta.
Aztán Lorelei szopni kezde a csöpögő, duzzadt makkomat, közben finoman masszírozta a nyelvével és az ajkával. Beengedte a szájába, és éhesen szopta, én meg előrenyomtam a csípőmet.
- Ez jó, kicsim - mondtam. - Csináld így... óóó igeeennn...
Lorelei olyan mélyen benyelte a makkomat, hogy már a torkához ért, tűzpiros ajkai pedig már a farkam tövére fonódtak. Egy pillanatig nem mozdult, aztán megint visszatért a makkhoz, és nyalogatta egy kicsit.

Gyorsan visszaengedte a farkamat a szájába, szorosan rászívott, és ahogy az ereket nyalogatta, az egész testem libabőrös lett.
- Ez az - nyögtem. - Ez nagyon jó. Jól csinálod, szivi, pont, mint egy igazi ribanc.
Lorelei szívott egy nagyot, aztán a feje elkezdett fel-le mozogni a farkamon. Csak úgy csöpögött mindenfelé a nyál és a rúzs. Egyre gyorsabban és gyorsabban bólogatott, aztán kicsit lelassított, és megint kóstolgatni kezdte. A nyelvével pöckölgette egy kicsit rajta a nyílást, aztán megint a szájába engedte az egészet. Fokozatosan gyorsított be megint, aztán újra lelassított, nehogy túl hamar elélvezzek. Mostmár levetkőzte minden szégyellősségét, és úgy szopott, mint egy igazi kis kurva.

Kezdtem lihegni. Éreztem, ahogy lassan elönt az orgazmus.
- Ez nagyon jó, Lori.
Még sosem hívtam őt így, de ez most nagyon illett hozzá. Mint egy igazi kis kurva neve, és könnyebb is kimondani.
- Lori ... ez jó... nagyon jó... szopjál...
- Jó íze van - nyögte ki tele szájjal.
- Mindjárt elélvezek, te kis ribanc... A szádba fogok élvezni...

Finoman kiengedte a farkam a szájából, és csak az ajkával ért hozzá.
- Nem is tudom... - lihegte. - Szeretném örökké szopni a farkadat, nagyon szeretek szopni. Jó lenne, ha örökre kemény maradnál, hogy szophassalak... De azért... A gecidre is vágyok... Nagyon kívánom... Kérlek, élvezz a szájamba... Engedd a torkomra!

Lorelei éhesen felnyögött, és megint rábukott a dákómra. Könnyedén a szájába engedte, aztán leállt, és hagyta, hogy kemény makkom a finom húsának szoruljon. Jobban ráhajolt, megpróbálta a torkára engedni, de nem ment. Visszatért a makkomhoz, finoman belevájta a fogát, aztán keményen szopni kezdett.
- Ez kibaszott jó... - mondtam, és a hajába markoltam. - Ez hihetetlen, te ribanc... A szádba fogok élvezni.
Lorelei nagyon profin csinálta. Szopott, nyalogatott, a feje egyszerre mozgott a csípőmmel. Kissé feljebb ült, hogy még jobban a szájába tudja engedni a farkamat. Átölelte a derekam, és belekapaszkodott a seggembe, annál fogva húzott magához. A farkam kőkeményen mozgott forró, puha szájában, és éreztem, hogy már élvezek is, telelövöm ezt a szűz szájacskát.
- Szopjál - nyögtem. - Szopjál csak... ez jó... keményen... most a végét... elélvezek... elélvezek...

És egy nagy hörgéssel tényleg spriccolni kezdtem. Az első lövés még meglephette a csajt, mert felnyögött, és a rudamra kulcsolta az ujjait, de tovább szopott. Finoman verte a farkam, a másik kezével meg a fenekemnél fogva húzott maga felé. A marka a farkam aljára szorult, a makkot keményen szívta, és közben nyelte az anyagot. Aztán egyre csak pumpálta a dákómat, amiből áramlott a forró anyag. Nagyon gyorsan nyelte, ami csak kijött.

Ezután ledőltem az ágyra. A lány ajkain ott csillogott a spermám. Végignyalt rajta, és megmutatta nekem, amit összegyűjtött. Egy kevés még ki is csordult a szájából, aztán nyelt egy nagyot. Aztán még az ujjairól is lenyalta a ragadós nedvet.

Megcsókoltam, és a számba szívtam a nyelvét.
- Ez nagyon jó volt - lihegte. - Szeretek szopni. Szeretném, ha minél többször a számba élveznél. De most valami mást kell megtenned. Szeretném, ha megint megkeményednél, és aztán megint megbasznál. Bújjunk be a takarók alá... vetkőzzünk le teljesen.

Lorelei felkelt az ágyból, és hátralépett. Nagyra nyílt szemmel nézett rám. Figyeltem, ahogy Lorelei leveszi a blúzát. A bimbói már előremeredtek, jól látszottak a melltartón keresztül. A lány a melltartót is levette. Egy darabig csak állt ott, és végighúzta a mellein a hüvelykujját. Nagyon élvezhette az előadást, és hogy ezzel felizgat engem. A farkam máris kemény volt, készenálltam egy újabb adagra.

Lorelei lerúgta a magassarkút magáról, és kicipzározta a nadrágját. Lehúzta szép hosszú lábairól, és kivillantotta a bugyiját. Felegyenesedett, kissé széttárta a lábát, hogy jobban megmutassa magát. Aztán odasétált hozzám.

Felültem az ágy szélén, és átöleltem a csajszit. A melleit az arcomba nyomta, én meg benyaltam a melltartója alá. Lorelei erre felnyögött. Aztán leráncigálta rólam a pólót, és visszalökött az ágyra, hogy levehesse rólam a nadrágot.

Én is lerúgtam a cipőmet és levettem a zoknimat. Lorelei lehúzta rólam a farmert. Megcsókolta a kőkemény farkamat, aztán széttárt lábakkal rámfeküdt.

Megragadtam a fenekét és segítettem neki, hogy még jobban szétterpessze a lábát.
- Várj egy kicsit - mondta. - Bújjunk be az ágyba. Van valamim, amit erre az alkalomra tartogattam.
Felkelt, kinyitotta az öltözőszekrény fiókját és keresgélni kezdett benne. Kivett belőle egy füstölőt és az ágy mellé tette, egy füstölőtartóra.

Bebújtam a takaró alá. Lorelei csöndesen megszólalt.
- Kristy, a szobatársam mesélt egy szigetről, ahol a szüzek első aktusakor tömjént égetnek. Hát most nekem is meglesz az első. - Elmosolyodott és rámkacsintott. - És a füstölő fel is izgat. Gondoltam, jó lesz majd egy ilyen estén.

Meggyújtotta a füstölőt, és el is fújta, hogy finom füstöt eregessen. A fűszeres, mély illat elkezdett terjedni az ágy és Lorelei körül. A lány odafordult hozzám, az arca csak úgy égett a vágytól.
- Akarlak - mondta, és lassan lehúzta a bugyiját. A földre dobta és megállt előttem. Csodás teste volt. Most, hogy már meztelen volt, biztos voltam benne, hogy nem fog kihátrálni a dologból. Végre dugunk egy jót!
- Bassz meg! - nyögte. - Vedd el a szüzességem! Már oly sokáig vártam... Tegyük meg végre!

Megcsókoltam, és ráhajoltam a melleire. Lassan végignyalogattam, és a lába közé nyóltam.
- Óóó iggennn... - nyögte, amikor a puncijába nyomtam a középső ujjamat. Lassan ujjaztam, nem tűnt túl szűknek, de azért a puncija gyöngéden rászorult az ujjamra.

Lassan nyalogattam, egyre lejjebb, és lefektettem az ágyra. Lorelei szétterpesztette a lábát, én pedig közéereszkedtem. Elkezdtem nyalogatni a lány combjait. Erre nyögdécselni kezdett, és még jobban szétterpesztette a lábát.
- Óóó igen,,, nyaljál, Mick... nyaljál... óóó...

Lorelei nyílásába nyomtam a nyelvem, és megkóstoltam a finom kis nedvét. Csupa nedv volt, csak úgy folyt belőle. Végignyaltam a popsiján lecsurgó kis patakocskát, aztán visszatértem a puncijára, és az ujjammal széthúztam.

Lassan rátértem a csiklójára. Finoman pöckölgettem a nyelvemmel. Lori remegett, nagyon élvezte a nyalást, én meg a fenekét is széthúztam egy kicsit. Lejjebbhajoltam, és megnyaltam a popsilyukát. Ez meglepte egy kicsit. Megfeszült, aztán elernyedt, és felsóhajtott. A combjára tettem a kezem, és oldalra fordítottam. A fenekéhez toltam az arcom, és most határozottan belenyaltam. Szűk kis lyuk volt, de jóízű, mint a puncija. Lori egész teste ilyen finom volt. Ráérősen nyelveltem, mire ő hangosan nyögdécselt, élvezte, ahogy a nyelvem egyre mélyebben hatol a popsijába.
- Ott is megdugsz? - búgta. - Megdugod a seggem?
Lassan bólintottam.
- De először a puncimba akarom - sóhajtott egy nagyot. Megint széttárta a lábát, hogy beférjek közé. Végre ott lüktetett előttem Lorelei szűz kis puncija, és csak a farkamra várt!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Örömmel jelentem: a teljes sztori ingyen elérhető ebookban!
https://www.smashwords.com/books/view/722375

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: