Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás lányok (1. fejezet: A tóparton)

Főiskolás lányok
1. fejezet: A tóparton

-------------------------------------

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. december

*************************************


Nagyon jól nézett ki az a két csaj. Richie és én csak ültünk ott a kocsiban, és figyeltük őket. Az egyiknek hosszú, szőke haja volt és az arcába lógott. A másikuknak olyan sötét haja volt, mint az éj. Ajkait ellenállhatatlanná varázsolta a vékony vörös rúzs. Richie meg én gyakorlatilag elakadt lélegzettel néztük, ahogy a két lány kiszáll a kocsiból, a motorháztetőre ül, és élénk sörözésbe kezd. A zsaruk sosem járnak a Pynchon-tó környékén, úgyhogy viszonylag nagy itt a csend. És ráadásul még ilyen csajokkal is össze lehet futni.
- Nézd csak a kis barnát - mondta Rich. - Micsoda segge van! Láttál te már ilyen segget?
- Csak a Lorelei-ét - mosolyogtam.
- Na hát szépen állunk - csóválta a fejét Rich. Lorelei volt a Pynchon Junior Főiskola legszebb lánya, egy tizenkilenc éves vadmacska, és teljesen belém volt zúgva. Még nem léptem felé semmit, de ami késik, nem múlik. De egyelőre csak ezt a két gyönyörű csajt néztem a parton.
- Hogy áll meg így rajta az a póló? - mondta Rich a magáét. - Nem esik le róla?
- Leesik, ha úgy nyúlsz hozzá, ahogy kell - mondtam.

A szőkén hihetetlenül szoros blúz volt. Ráfeszült hatalmas mellére, és jól láthattuk, hogy nincs rajta melltartó. Sőt, még a kocsiból is ki tudtuk venni a bimbóit. Ráadásul pont úgy állt ott, mintha ő is azt akarná, hogy a melleit bámuljuk.
Tuti, hogy érdekeltük őket. Folyton az autónkra pillantottak, nevetgéltek, mutogatták magukat. Nagyon jól néztek ki, és kész szerencse, hogy két ilyen lánnyal hozott össze minket a sors.

A barna hajú lány odajött hozzánk. Letekertem az ablakot, ő meg lehajolt hozzánk, és végignézett a kocsin.
- Mi újság? - kérdezte. Szép nagy, puha mellei voltak, majdnem az arcomba lógtak. Könnyű kis blúz és egy vékony, nyitott bőrdzseki volt rajta. A nadrágja annyi mindent megmutatott a testéből, mintha átláttam volna rajta. A lábujján vörösre voltak festve a körmök, ez eléggé felizgatott.
- Hogy vagytok, fiúk? - mosolygott ránk. - Mi újság errefelé?
Rich meg sem tudott szólalni, úgyhogy én válaszoltam.
- Nem sok. Mit csináltok ti itt ketten ilyen későn?
- Hát valami bulit keresünk - sóhajtott a lány. - Valami érdekeset. Van valami tippetek?
- Van egy pár - mondtam. - Nincs kísérőtök?
A csaj mosolygott.
- Talán ezért nem történt még semmi - nézett be a hátsó ülésre, és meglátta a két tálca sört, amit nemrég vettünk. - Azok be vannak hűtve? Kifogytunk a sörből.
- Szolgáld ki magad - mondtam, és kinyitottam az ajtót. A lány hátralépett, hogy ki tudjak szállni. Benyúltam, és kiszedtem a sört, ami tényleg hideg volt még. Rich a sofőrülésen lihegett nagyokat. Az a helyzet, hogy hiába néz ki jól az én Rich barátom, huszonegy éves kora ellenére még mindig szűz. Párszor ágyba csábított már pár csajt, de nem jött még össze a nagy kaland.

Kinyitottam a barna hajú csajnak egy sört, erre odajött a barátnője is. Olyan közel állt meg előttem, hogy a melle majdnem hozzámért. Játékosan a nyakához nyomtam a hideg sört, mire nagyot ugrott. Szerettem volna megérinteni a melleit, de az már túl merész lett volna.
- Julie vagyok - mondta. - Ő pedig a barátnőm, April.
- Én Mick vagyok - feleltem -, vagyis Michael. Ő meg a barátom, Rich.
- Gyakran jösztök ide?
- Á, csak ha jó nőkkel akarunk találkozni - feleltem merészen. Közben Rich kikászálódott a kocsiból.
April rámmosolygott:
- Örülök, hogy megismertelek titeket.

April is gyönyörű volt. Hozzámhajolt, és megrázta a kezem. Kellemes, forró tapintása volt. A melle mejdnem kibuggyant a pólójából. Elkezdtük inni a sört.
- Szóval - kezdte Julie, és a szemmbe nézett, közben ujjaival a sörösdobozt simogatta. - Mesélj magadról, Mick.
Nagy levegőt vettem, Julie pedig huncut mosollyal nyalta meg az ajkát.

* * *

Fura volt, de nagyon jól elbeszélgettünk a két lánnyal. Julie nagyon izgatónak bizonyult, és nemsoká felvetette, hogy sétáljunk egyet.
Amikor eltűntünk barátaink szeme elől és a tóhoz értünk, megcsókolt, de aztán odébb is ugrott tőlem. Nem értettem, hogy mit akart ezzel. Hátralépett, és teljesen kicipzározta a dzsekijét.

- Akarsz úszni egyet? - kacsintott rám.
- Van nálad fürdőruha?
Erre még jobban elmosolyodott, és a fejét rázta. Levette a dzsekijét, és a földre dobta. Egy kis füves partrészen álltunk, a fák teljesen körbevettek minket. Teljesen egyedül voltunk ott, és örömmel vettem észre, hogy a lágy fű remek hely lett volna egy kellemes baszáshoz.
Úgy tűnt, hogy a dzseki elég sokat rejtett el a lány melleiből, mert mostmár még nagyobbaknak tűntek. Ettől teljesen beindultam.
- Nincs fürdőruhám - sóhajtotta. - De itt csak mi ketten vagyunk, ugyebár... Senki sem tudja meg, ha most leveszsük a ruháinkat!
- Akkor készen is állok az úszásra!
- Helyes! - mondta Julie. A mellei közé nyúlt, ahol a blúz egy fonatban ért össze. Kibontotta, és levette magáról. Mosolyogva néztem, hogy bámulom hatalmas melleit.
- Te jössz! - vigyorgott.

Kigomboltam az ingem, és levettem, aztán intettem neki, hogy folytassa.
Nem is kérette magát, lassan lehúzta a nadrágját, hogy végignézhessem remek lábát. Közben a bugyiját is a kezében tartotta, és így egyszerre lépett ki az összes ruhájából a végén. Ott állt előttem meztelenül ez a gyönyörű lány. Nagy levegőt vettem.
Gyönyrű puncija volt. Rögtön tudtam, hogy meg kell kapnom.
Előreléptem, de Julie felnevetett, és hátralépett.
- Nem-nem! - mondta. - Hova rohansz, te kis szexmániás? Vedd le te is a ruhádat!

Gyorsan levettem rólam a nadrágomat, meg a cipőmet. Julie nagyot ézett, mikor meglátta az alsónadrágom alatt dudorodó méretes halmot. Megfogtam a gatyámat, és azt is lehúztam magamról. Tudtam én is, hogy jó hosszú a farkam, és láttam, Julie-n, hogy neki is tetszik.

Kiéhezve bámultam Julie hatalmas mellét. VÉgig akartam nyalni, be akartam szívni a számba, és közé akartam dugni a farkam. Rá akartam élvezni, aztán meg szarrá kefélni. Egyszerűen csorgott a nyálam. Igaz, hogy April mellei nagyobbak voltak, de Julie is jókora, formás és puha dudákkal rendelkezett. Odaléptem hozzá, a farkam vadul remegett. Julie tátott szájjal várt, és a farkam felé nyújtotta a kezét. Megcsókoltam és a szájába nyomtam a nyelvem, közben meg Julie ujjai rásimultak a farkamra, és finoman megszorították. Elkezdte fel-le húzogatni. Aztán a hüvelykujját a makkomhoz simította, és lekente róla az átlátszó előváladékoz.

Tovább játszott a rudammal, és ő is egyre jobban beindult. Egyre szenvedélyesebben csókolt, mélyen a szájamba nyomta a nyelvét, harapdálta az ajkam, és a nyelvemet szopogatta. Éreztem, ahogy a hüvelykujja a makkom alatt a farkamhoz szorul, és ettől végigbizsergett az egész testem. Megfogtam a melleit, mire ő tovább csókolt.

Végigtapogattam mellei sima bőrén, és ujjaim közé csippentettem a mellbimbóit. Egyre jobban vágytam rájuk. A farkam megfeszült, mert Julie a bimbók cirógatására erős szorítással válaszolt.
Elkezdtem játszani a mellével, erre hangosan felnyögött. Miközben a rózsaszín bimbókat kényeztettem, ő lassan lehajolt, végigcsókolta a nyakamat és a mellemet. Letárdelt, de még mindig a farkamba kapaszkodott, és finoman verte. Megfogtam a a fejét -- tudtam, hogy most mi következik.

Julie elég magas volt, úgyhogy le kellett hajoljon a farkamhoz, de azért nem keleltt megerőltesse magát. Behunyta a szemét, halkan felsóhajtott, és beszívta a dákóm illatát. Aztán nagyra nyitotta a száját, és nyalni kezdte a makkomat. Letakarította róla az előváladékoz, aztán komolyabb nyalásra váltott, precízen körözött a vastag, duzzadt makkon, majd ajkai rázárultak a farkamra, és nagyot szívott rajta.

Aztán Julie lejjebb ereszkedett, teljes hosszában a szájába fogadta a szerszámomat. A nyelve már a golyóimhoz érte, és azokat is próbálta nyalogatni. Ettől nagyon felizgultam. Belemarkoltam a hajába, de ő nem törődött vele, csak dolgozott tovább fürge nyelve.

Még egyszer megnyalta a makkomat, aztán megint szopni kezdte. Egyre mélyebbre engedte, és az egész a szájába csúszott. A vége már Julie torkának szorult, és azt hittem, hogy ki fogja húzni, de a lány még keményebben szívta.

Az eszem megáll. Ez a csaj nemcsak csókolni tud remekül, hanem szopni is!

Ajkai a farkam tövére szorultak, éreztem a lélegzetét a golyóimon. Nagyon élvezhette, hogy egy fasz teljesen kitölti a száját. Én persze még jobban élveztem, és nagyokat nyögtem.
- Ez nagyon jó - bátorítottam. - Csináld csak, bébi...

Julie vörös ajkai visszacsúsztak a makkomig, de a farkam tövén ott maradt a rúzsának nyoma. Aztán megint beszívta az egészet a torkáig. Mintha csak játszott volna velem.
Aztán a szemembe nézett. Nyálas-nedves makkomat lassan végighúzta az ajkán. Hozzádörzsölte az arcához, látszott, kell már neki egy jó kemény kis baszás. Az egész arcán végigsöpört a rudammal: az állán, az ajkain, a nyakán... Elkezdtem csöpögni, és pár csepp előnedv az arcát érte. Erre Julie kissé felegyenesedett, és a melleihez nyomta a dákómat.

Nagy levegőt vettem. Annyira felizgultam, hogy majdnem ráélveztem. Julie tudta, hogy mit akarok -- és készen is állt rá! Ahogy előrehajolt, végighúzta a makkomat a bimbóin, aztán lassan és finoman két szép nagy melle közé temette. Lágyan a farkamra szorította a cickóit, aztán elkezdett fel-le mozogni. Mintha a farkam a melleit baszná.

Felnyögtem. Ez nagyon jó! Még sosem basztam mellbe egy nőt sem. Én is kezdtem fel-le mozogni.
- Jó érzés? - kérdezte a lány huncut mosollyal.
- Hihetetlen, bébi! Erről nem is álmodtam!
- Várj egy kicsit - sóhajtotta. Keresgélni kezdett a ruhái között, és előrántott egy kis tubust. Úgy láttam, testápoló, szóval ő is benne van, hogy addig basszam a mellét, míg rá nem élvezek!

Julie hátradőlt, nyomott egy kis folyadékot a kezére, és bekente a mellei közti részt. Aztán mosolyogva előrehajolt, megnyalintotta a farkamat, és bekente testápolóval. Felnyögtem az élvezettől, olyan kellemes volt, ahogy fel-le mozgott a keze, mintha csak ki akarna fejni belőlem mindent.

Aztán Julie a földre dobta a tubust, valahová a lába közé, hogy kéznél legyen, ha kell. Marokra kapta a melleit, szétkente rajtuk a testápolót, persze a bimbóira külön gondot fordított. A végén már a hasára is csöppent egy kicsi. Julie benyúlt a lába közé, és a puncijába nyomta két ujját. Ettől a látványtól mintha önálló életre kelt volna a farkam. De ez nem ovlt elég, kihúzta az ujját a puncijából, és az orrához emelte. Azt hittem, megőrülök. Beszippantotta nedveinek illatát, láthatóan élvezte a dolgot. De a következő húzásától új adag vér zúdult a már így is kőkemény farkamba: Julie az ajkához engedte az ujját, aztán be is kapta.

Éhesen nyalogatta az ujjait. Ez hihetetlenül izgató volt -- azt hittem, már a látványtól is elélvezek. Aztán visszanyúlt a lába közé, és megint feldugta két ujját a puncijába. Látszott rajta, hogy nagyon vágyik már egy jó kis kefélésre.

Julie megint szívott egyet a farkamon, és lenyalta róla az összes váladékot, ami eddig kiszivárgott belőle. Közben a melleit is paskolgatta egy kicsit, lehetőleg úgy, hogy jól lássam.
Visszanyomta a farkam a mellei közé, és megint fel-le mozgott. Lassan kezdett a művelethez, én meg teljesen rábíztam magam. Rá akartam élvezni a gyönyörű melleire. Teljesen eltüntette közöttük a farkamat, csak a makkom bukkant ki felül belőle. Ahogy ki-be mozogtam a cickók között, ő is felnyögött. Még szűkebb volt, mint egy punci. A farkam csöpögött. Ennyire még sosem voltam beindulva, rá akartam engedni a krémemet. Úgy tűnt, ez őt cseppet sem zavarja, határozottan mozgott tovább, a mellei már egészen átmelegedtek. A testápoló jó csúszóssá varázsolta a bőrét, úgyhogy felgyorsíthattam. Éreztem, ahogy a bimbói a combomhoz érnek.

A testápoló már nemcsak Julie hasára csöpögött, a farkam a nyakára is juttatott egy kicsit. A lány egyre csak emelgette a dudáit, vadul pumpálta a farkamat közöttük. Éreztem, hogy Julie nagyon ért ehhez. Tudta, hogy mikor fogok elélvezni. Már majdnem spriccoltam, nagyot nyögtem.
- Élvezz rám! - bógta nekem a lány. - Élvezz a testemre! Az arcomra! - kiáltotta már a végén.
Belemarkoltam Julie hajába. Ő egyre csak pumpálta a farkamat, én meg hatalmasat élveztem. A farkamból vastag gecisugár spriccolt ki, és az egész testem lüktetett. Az anyag Julie mellére és arcára csapódott, de ő ugyanúgy mozgott tovább. Aztán elengedte a melleit, és megfogta a farkam, mintha csak egy locsolócső lenne, és a mellére irányította.

Mikor az utolsó adag is a mellére érkezett, Julie megint felsóhajtott, és finoman simogatni kezdte a lanyhuló farkamat. Elkente a gecimet a mellét, külön gondot fordított a bimbóira. Aztán elengedte a farkam, letörölte a gecit az arcáról és az ajkáról, a végén meg lenyalta az ujjáról is.

Julie ezután megint a szájába vette a farkamat, pedig most nagyon érzékeny volt. Kisé széttárta a lábát, és a puncijába nyomta az ujjait. Újra életre akarta kelteni a farkamat, de közben saját magát is ujjazta.
Végigsimítottam az arcán, és éreztem az ujjain hegyén a gecimet. Aztán felkaptam a lába közül a testápolót, amit ő épp a farkamról nyalogatott le.
- Jóízű ez a cucc? - kérdeztem.
Julie kiengedte a farkamat az ajkai közül, és felkacagott.
- Remek íze van! - jelentette ki, és kihúzta az ujjait a puncijából. Kinyitotta a tubust, és az ujjára nyomott belőle egy kicsit. Aztán megint szopni kezdte a farkamat, de az ujjait a számhoz emelte.

Megkóstoltam. Az íze és a szaga kellemesen fűszeres volt.
- Indiai afrodiziákum - mondta a lány.

Hát rám hatott is, az biztos. Végignyalogattam Julie ujjait, ő meg sóhajtozva élvezte. A puncija ízét is éreztem a kezén. A farkam ettől egyből feléledt. Kivette, megnézte, aztán visszadugta a szájába. Kuncogva élvezte, ahogy újra keményedni kezdek.
Megint megremegett a testem. Julie egészen a torkáig engedte a farkamat, mint egy kardnyelő. Pár lökés után már érezte, hogy jók bekeményedtem, úgyhogy kihúzta a farkam a szájából, és lihegve a szemembe nézett. Ajkairól csöpögött a nyál és a testápoló.

- Bassz meg - nyögte. - Dugj meg hátulról!

Julie megfordult, letérdelt, és a könyökére dőlt. A popsika a levegőbe emelkedett, jól láttam a rózsaszínű segglyukat, alatt a pedig rózsaszínű punciját. Hívogató segge volt, de én most a punciját akartam megkóstolni.

Mögétérdeltem, kissé szétterpesztettem a lábát, és megfogtam a popsiját. Lehajoltam, és belenyaltam a puncijába. Végighúztam a nyelvem a nyíláson, aztán a popsilyukán is. Az aroma betöltötte a számat, úgyhogy mélyebbre nyaltam, az egyik kezemmel a földön, a másikkal a lány gyönyörű popsiján támasztottam magam. Próbáltam az ujjammal szétfeszíteni a popsiját, és kinyalni belőle a finom izzadtságot. Aztán finoman a popójába toltam a nyelvem.

Julie végig hangosan nyögdécselt, ide-oda forgatta a a fejét, a teste csak úgy remegett. Világos volt, hogy szereti, ha a seggét és a pináját nyalják. Nagyon jóízű volt a puncija, úgyhogy teljesen belemerítettem az arcom. Kissé kényelmetlen volt így ráhajolni, de elég jól hozzáfértem azért a csiklójához, és jó gyorsan nyalogattam.

- Ohhh - nyögte Julie. - Ez nagyon jó!!! Nyaljál!!! Áááá...
De én már más dolgokra vágytam, például bele akartam düfni a farkamat a puncijába.

Lenyaltam ajkaimról Julie finom puncilevét, aztán mögétérdeltem, és a puncijához irányítottam a farkam. Egy kissé előrehajoltam, hogy a makkom nedves húsához érjen, ettől felnyögött.
- Rakd már be, Mick - nyögte. - Bassz már meg jó keményen!
Megfogtam Julie vékony, formás combját, és előrenyomultam. A puncija nagyon szűk volt - egy kicsit ellenállt a behatolásnak. De Julie nyögései és sóhajai egyre hangosabbak lettek, szóval tudtam, hogy folytatni kell a kezelést. Még keményebben nyomtam, csöpögő puncija pár mozdulat után valósággal szívta magába a farkamat.

Nagyot nyögve teljesen felnyársaltam a lányt. A farkam tövig csúszott a csúszós punciba. Julie felemelte a fejét, sikkantott egyet, és teljesen a testemnek nyomta a seggét, hogy biztosan végig benne legyek. Szűk punciajkai a farkam tövére tapadtak, a golyóim pedig a csiklóját érték. Egyik kezével hátranyúlt, végigsimított a tömött punciján, aztán előredőlt a fűre.

- Dugj meg! - kiáltotta, mikor próbáltam kihúzni belőle. - Düfd a puncimba! Keményen!
A farkam remegett a gyönyörtől, és úgy tűnt, Julie is mindjárt elélvez. Félig kihúztam hosszú farkamat, aztán tövig visszalöktem. A következő mozdulatom az volt, hogy majdnem teljesen kihúztam, csak a makkom maradt benn, aztán megint belöktem az egészet. Julie erre gyakorlatilag felsikoltott.
- Igen! - nyögte. - Csináld még egyszer! Döfd belém az egészet!

Keményebben basztam Julie nedves nyílását. Újra és újra beléhatoltam, ő pedig ugyanebben a ritmusban mozdult felém. Határozott mozdulatokkal pumpáltam -- és ekkor Julie nagyot sikoltott.
- Igen, elélvezek... ez az! Basszál!
Julie feneke gyönyörű ívbe görbült. A teste valahogy még jobban szívta magába a farkamat. Éreztem, hogy mostmár bármikor elélvezhetek. Julie orgazmusa miatt nagyon kellett koncentrálnom. A puncija olyan feszülten fejte a farkamat, hogy pár pillanat múlva ki is tört belőle a forró, sűrű geci. Egyenesen Julie puncijába.

Ő is érezte, hogy elélveztem, a puncija nagyon érzékeny volt.
- Igen... Élvezz belém! Élvezz a puncimba! - nyögdécselte. Én pedig meg is tettem, minden cseppemet Julie-ba ürítettem.

Aztán kihúztam a farkam a puncijából. A nyílásból geci csöpögött, rá a sima, finom combocskájára. Megpaskoltam izzadt fenekét, ő pedig felémfordult. Odamászott hozzám, megcsókolt, a nyelvét jó mélyen a számba dugta.
- Visszamegyünk a kocsihoz? - kérdezte.
Mosolyogva vállat vontam.
- Akkor siessünk - mondta.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas69 ·
A történet jó. Kár, hogy beküldés előtt nem olvastad át, így tele van bosszantó elütésekkel. Nem tartott volna túl sokáig a javítás!

kamilla10 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: