Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fogadjunk be egy idegent?

-Fogadjunk be egy idegent? kiáltotta felháborodva az egyik osztálytársam.
-Nos..lényegében igen,erre kérnélek titeket és arra ,hogy tanusítsatok némi együttérzést. Mellesleg nem hosszú időről lenne szó. –fejezte be az igazgató.
Nagy házban lakunk,a szüleim jól keresnek és csak egy húgom van,úgyhogy hely az van bőven. Végülis miért ne,jó poén lesz.
Lassan felemeltem a kezem.
-Köszönöm,Felix,óra után kérlek gyere az irodámba. Még valaki? -nézett körbe szomorkás mosollyal,de miután a többiek dacos hallgatásba burkolóztak,csalódottan távozot.
-Jól van,folytassuk az órát. Woodstock,lehet,hogy az igazgató urat meg tudod téveszteni a nagylelkűsgeddel,de a magaviseleted igazán kiábrándító.
-Akárcsak a tanár úr szexuális teljesítménye! közöltem flegmán mire az egész osztály röhögésben tört ki. Szerencsétlen Mr Foxwell elvörösödött,majd tett egy próbálkozást,hogy elkérje az ellenőrzőmet.
-Most nem adnám oda ha nem gáz. –mondtam  majd rákacsintottam az egyik lányra ,aki elpirult. Mr Fox ahogy magunk között szólítottuk,úgy dönthetett,hogy nem vesz rólam tudomást.
-Folytassuk...folytassuk az..öhm az órát. Gyerünk még ma!
10.-ben én számítottam az osztály lúzerének, idén azonban máshogy alakult. Elhatároztam,hogy egy álarc mögé bújom. Kiléptem a sakk szakkörből és változtattam a külsőmön: elkezdtem sportolni,levették a fogszabályzómot. Megnőtt az önmbizalmam. Nem féltem többé a tanároktól,megtanultam kimondani amit gondolok. Kivívtam az osztálytársaim tiszteletét ,a csajok a lábaim előtt hevertek. Hirtelen mindenki velem akart barátkozni, viszont azt nem felejtettem,el hogy kik keserítették meg az életement tavaly. Amikor tudtam visszaadtam a kölcsönt,beszóltam azoknak akik bántottak ,porig aláztam a gyengéket. A sok haver ellenére igaz barátaim nem voltak. A csajokat is csak hülyítettem, hagytam,hogy rámmásszanak,de az utolsó pillanatban mindig kidobtam őket. Élveztem,hogy számukra elérhetetlen vagyok,én viszont bármelyiket megkaphatom,csak egy szavamba kerül. Kócos fekete haj,izmos test,érzelmes kék szemek,lágy csókok és lázadó természet. Mi mást kívánhatnának még?

Közvetlen csöngetés után, elköszöntem a többeiktől és felsiettem az igazgatóhoz. Bekopogtam,majd beléptem a szobába ahol a következő szavakkal köszönött:
-Kérlek kerülj beljebb! Először is szeretnék mégegyszer köszönetet mondani ,amiért jelentkeztél. Nagylelkűségre vall. Remélem megérted,hogy a kollégisták nem tudnak hazamenni,viszont nem maradhatnak egy áram és fűtés nélküli épületben amíg tartanak a munkálatok. Az önkormányzat szerint a hibák elhárítása nem tarthat tovább egy hétnél. Itt vannak a szükséges papírok,ha ezeket aláírják a szüleid azzal elfogadják a feltételeket és belegyeznek,hogy az egyik fiú nálatok lakjon a szükséges ideig. Szeretnék személyesen is beszélni apukáddal vagy anyukáddal amint lehetséges.
-Az anyám szokott a húgomért jönni,most is odakint vár.
-Pompás! Ha nem siettek gyertek vissza együtt.
Az édesanyám liberális gondolkodású asszony, nagyon fontosnak tartja mások megsegítését ezért könnyen beleegyezett a dologba.Ugyanakkor meg is lepődött hiszen mostani viselkedésem és életszemléletem nem igazolja ezt az önfeláldozósdit.
Kiderült,hogy Reese Parker-nek hívják a srácot,egyidős velem ,de csak látásból  ismerem,hiszen nincsenek közös óráink és a koleszosok egyébként se gyakran jönnek át a D épületbe.
-Kérem várjanak itt amíg Reese-ért küldök valakit-mondta mielőtt magunkra hagyott minket.
-De ugye nem kell az én szobámban aludnia?-fintorgott a tízéves húgom.
-Dehogyis,kicsim,majd alszik a vendégszobában. Viszont szeretném ha nagyon kedves lennél hozzá,megértetted? Nem viselkedhetsz úgy mint amikor Ted bácsi meg Rosie aludtak nálunk! Már nem vagy kisgyerek.
Néhány perc múlva visszatért az igazgató,nyomában a koleszossal. Reese magas volt ,karcsú és nem volt tudatában jóképűségének. Hatalmas méybarna szemei és félénk mosolya szelídséget és kedvességet sugároztak. Félszegen bemutatkozott és elnézést kért a kellemetlenségekért.
-Igazán nem szeretnék a terhükre lenni Mrs Woodstock.
-Ugyan,ne butáskodj! Biztos éhesek vagytok,induljunk.
Az autóban Reese családja és gyerekkora került terítékre,én az utat bámultam de egy idő után azon kaptam magam,hogy érdeklődve hallgatom amit mesél.
-...úgyhogy a szüleim úgy döntöttek koleszba küldenek.
-Biztosan hiányoznak a testvéreid,meg a rokonok.
-Igen,valahogy képtelenség megszokni...
Nem tudtam nem észrevenni a szomorúságot a hangjában,de ahogy odanéztem rámmosolygott.
Miután megérkeztünk és megvacsoráztunk,megmutattam neki a szobáját.
-Ez fantasztikus! Köszönöm.. Egy éve nem aludtam máshol mint a koleszban. Az is fura,hogy egy suliba járunk és még sohasem beszéltünk. Hallani azért már hallottam rólad...
-Valóban? kérdeztem vigyorogva.  Na és mit hallottál?
- Hát csak az egyik lány mesélt valamit,de mindegy nem érdekes...-fejezte be és láthatóan zavarba jött.
-Ugyan már ki vele,kiváncsivá tettél. –léptem közelebb.
-De tényleg nem fontos...csak annyit mondott,hogy smárolt veled egy buliban és majdnem lefeküdtetek meg, hogy lenézed a lányokat de mindenki odavan érted meg ilyenek.
Észrevettem,hogy miközben beszélt egy pillanatra a számra nézett,nem a szemembe.
-És azt nem mondta,hogy jól csókolok? kérdeztem kihívóan
Eliprult és hirtelen nem tudott mit válaszolni.Elnevettem magam és játékosan meglöktem.
-Nyugi csak vicceltem. Gyere megmutatom a szobámat.
Órákig beszélgettünk az ágyamon heverve,megmutatta kedvenc zenéit én meg egy tavalyi fotómat.
-Nem is olyan vészes. mondta mosolyogva. Milyen őszinte szemei vannak!
Abban a pillanatban ráeszméltem,hogy van számomra Reese-ben valami vonzó. Ezt persze nem akartam elfogadni,hiszen amióta az eszemet tudom a lányok érdekeltek,mégis amikor véletlenül vagy szándékosan a keze hozzáért a hátamhoz libabőrös lettem.
-Felix?
-Igen? szinte suttogtam.
-Te nem is vagy olyan,igaz ?
Tudtam mire céloz de fogalmam sem volt ,hogy mit kéne válaszolnom. Zavarba hozott a pillantásával,de képtelen voltam elfordítani tekintetemet. A közelsége számomra szokatlan módon hatott rám. A gyomromban kígyók tekeregtek. Éreztem,hogy felizgulok. Egy esetlen mozdulattal megérintette az arcomat és finoman megcsókolt. Csak pár másodpercig tartott mert durván ellöktem magamtól és felpattantam az ágyról. Forgott velem a világ,azt hittem elájulok.
Hozzászólások
jacobharper95 ·
Kiváncsian várom a folytatást.

cmjcmjcmj1988 ·
nekem nagyon tetszett folytasd... szeretnék egy férfi "csaja" lenni

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: