Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fiúszerelem

Egyik este, a sarki kiskocsmában jöttünk össze koleszes társaimmal. Iszogattunk, beszélgettünk és sült krumplival vertük el éhünket. Mikor kimentem a mosdóba leengedni a fáradt gőzt egy sima arcú sovány, szőke fiút vettem észre, aki sírással küszködve álldogált. Odaléptem hozzá, megfogtam a vállát és tengerkék, könnyező szemeibe nézve megkérdeztem tőle.
— Mi a baj?
De ő csak sírt, rámborult, és egyre erősebben szorította fejét a mellemre. Majd így szólt.
— Nincs hova mennem, kidobott barátom. Együtt lakom vele albérletben, mert nincs koleszem. A ruháimat se tudtam elhozni. Nincs hová mennem.
— A koleszba, nálunk eltöltheted az éjszakát. A szobatársam hazament hétvégére a szüleihez. Aztán holnap majd elmegyek veled a barátodhoz, és rendbe hozzuk a dolgokat közöttetek — biztattam, és az asztalunkhoz invitáltam. Bemutattam a társaságnak, és ittunk még egy kört, majd felmentünk a szobáinkba. Egy ötszázassal befogtam a portás szemét, és felcsempésztem Dorient a szobánkba.

Felérve zuhanyozáshoz készülve levetkőztünk. Szemeim megakadtak lányos, tejfehér bőrén, aranyszőke hajjal keretezett arcán és fodros ajkain. Átfutott rajtam egy kéjes gondolat: milyen lehetne vele? Megkívántam. Radarjával vette lelkem rezgéseit, és elém térdelve rendkívül gyakorlottan elkezdte szopni a farkam. Tövig vette a szájába, egész a hegyéig kihúzta, majd vissza. Dugattyúként ki-be járt a farkam a szájában. Aztán a makkomat szopogatta, nyalogatta, harapdálta, majd makkom nyílásába dugta a nyelvét. Mindeközben a kezében tartotta a golyóimat, morzsolgatta, amitől a hasamban is kellemes borzongást éreztem.

Ahogy egy pillanatra megremegtem, abbahagyta a szopást és felnézett rám. Csillagszemeiben hála csillogott. Ekkor én is letérdeltem hozzá, és hevesen megcsókoltam. Forrón csókolóztunk. Átdugta a nyelvét a számba, végigtapogatta a szájpadlásom, simogatta nyelvével a nyelvem. Aztán megragadta a tarkóm, kicsit hátrafeszítette a fejem, és, tarkómat átfogva, mint egy pióca elkezdte szívni ajkaimat.

Egyszer csak a fogaimmal elkaptam a nyelvét és elkezdtem mélyen beszívni. Egy pillanatra elengedtem, erre ő kihúzta számból, de sajátjába nem húzta vissza, úgyhogy elkezdtem nyalogatni, aztán én dugtam a sajátomat a szájába. Miközben így forrón csókolóztunk, elkezdte a farkam verni. Először szép lassan, utána egyre gyorsabban. Elkezdtem simogatni szőrtelen, sima testét. Csodás volt a felsőteste. Kicsit már domborodott a melle A simogatástól csábítóan el kezdtek keményedni a mellbimbói. Abba hagyva a csókolózást, a nyakát kezdtem ajkaimmal cirógatni, majd lassan lecsúsztam a melléhez, és nekiláttam a csodás kis bíborszínű bimbók harapdálásának, szopogatásának.

Ő eközben a fejemet simogatta, a hajamat markolászta és minden egyes kis harapásra halkan felszisszent. Ez nem a fájdalom, hanem a gyönyör hangja volt. Kezembe vettem először a jobb mellét és úgy szopiztam, azután a balt nyalogattam. Aztán folytattam a csodás utat a hasa felé, a kezemet azonban a mellén felejtettem és miközben lapos, kemény hasát csókolgattam, a mellbimbóit az ujjam közé fogva morzsolgattam. Amikor az alhasnál jártam, a kezem a melléről a hátára csúszott. Majd szép lassan, masszírozó mozdulattal egészen eljutottam a fenekéig. Szép lassan lecsúsztattam az alsónadrágját, és feltárult szépséges, teljesen csupaszra borotvált szeméremdombjából előremeredő pénisze.

Nagy volt a csábítás, hogy azonnal tövig szopjam, de inkább „kínoztam” magunkat egy kicsit, hogy aztán annál nagyobb legyen a gyönyör. Elkezdtem a farka feletti részt nyalogatni, aztán a farka tövét, majd a comb belső felét. Bőrének feronom illata megcsapta orromat, és kezdtem felajzódni tőle. Ahogy a golyók és a comb közötti részt csókoltam, a lélegzete egyre szaporább lett. Most már itt volt az ideje, hogy elkezdjem szopni. Először csak az oldalát cirógattam, aztán tövig vettem a számba és hevesen le-föl járt a fejem gyönyörű bíborfurulyáján. Aztán szép lassan széttettem a lábát és hátrafeszítettem, és feltárult szőrtelen, sima és érintetlen ánusa.

Nem tudtam ellenállni, elkezdtem nyalogatni, majd szétfeszítve a zárógyűrűt, bedugtam a nyelvem. Gyakorlatilag basztam a nyelvemmel. Hamarosan megnyálazott kezemmel masszíroztam a lyukát. Ahogy azonban már három újjal próbáltam belenyúlni éreztem, hogy tágításra van szükség. Kis pártfogoltam izmos fenéklyuka nehezen fogja befogadni hatalmasra duzzadt lila makkomat... Úgyhogy némi síkosítás után elkezdtem feldugni neki. Mialatt ki-behúzogattam, és felkészültem a kapunyitásra. Teljesen hátra nyomtam a csupasz lábait és odaillesztettem a farkam a lyukhoz. Először csak a makkomat nyomtam be. Kis körkörös mozdulatokkal tágítottam, aztán elkezdtem benyomni.

Kisebb lökésre tövig csúsztam telibe trafálva a prosztatát. Az eddigi halk nyöszörgését hangos sikoly szakította félbe. Csupasz, szőrtelen lábait átvetette a vállaimon. Aztán már nem fájhatott neki, mert keményen belemarkolt a fenekembe és erősen szorított magához, aztán eltolt, újabb erős mozdulattal újra visszarántott, gyakorlatilag diktálta a tempót. Most ismét elkaptam a száját, és csókolni kezdtem. Ezután csak a gyönyör kötött le, ahogy a fiatal feszes popsiban járattam a farkam. Izmos szőrtelen lábai az arcom előtt kalimpáltak, úgyhogy nem állhattam meg, hogy ne csókoljam őket össze-vissza. Éreztem, hogy élvezni fogok, ebben a pillanatban hangos nyögések közepette, a tűzforró végbélbe fecskendeztem vulkánként feltörő ondó bombámat.

Miután kielégültem, fejemmel lábai közé nyomulva bekaptam a farkát, és hevesen szopni kezdtem. Nem tudtam sokáig, mert hamarosan ő is elment, és én alig győztem nyelni, édes, mandulaízű nedűjét. Ez után mindketten kimerülten terültünk el a gödrös kollégiumi díványomon. Lehunyt szemmel feküdtünk egymás mellett, és kusza gondolatok törtek elő a múltból.
Gimnazista voltam még, érettségire készülő, tizennyolc éves srác. Szexuális téren elég sivár volt az életem, egy fél évet leszámítva, mikor megpróbálkozott velem a szobatársam, de a fájdalmon kívül nem éreztem semmilyen gyönyört. Ennek ellenére köcsögként hetente párszor odanyújtottam, mintegy felkínáltam neki tűzforró seggem mohó nyílását. Cserébe e szexuális szolgáltatásért, ingyen korrepetált matekból, de aztán nem jött a folytatás, úgyhogy a sivárság még pár éven át folytatódott. Mindenkit levetkőztettem a szememmel a buszon, azokat a fiúkat, akik ingben voltak, azokat, akik pólóban, a barna rövidnadrágúakat, a motoron pucsítókat, a szépeket és az egyéniségeket, mindenkit. És mikor össze kezdett szorulni a szívem a magánytól, arra a kalandos fél évre gondoltam, amikor minden olyan jól alakult, tizennyolc évesen. Pedig engemet basztak, én csak kivertem a gyönyörtől a farkamat, s hagytam, hogy szobatársam mézharmatként nyelje a gecimet.

Imádtam a testét. Lopva néztem mindig, mert féltem a megbélyegzéstől, néznem viszont kellett, mert nemcsak az izmos vádlija, hanem a válla, a combja, a hasa... Olyan szép volt, és tudta, és alsónadrágban járt, ha csak tehette - annyi idősen a formák bűvöletében éltem, nem számított a lekezelés vagy az ostobaság. Laci volt az, aki én szerettem volna lenni.
A kollégium falai nem láttak még olyat, mint amikor Laci hátát masszíroztam, ő pedig hirtelen megfordult, és szenvedélyesen megcsókolt. Valószínűtlen volt, hogy én hozzáérek az ő testéhez, de a nyelve a számban volt, aztán az apró harapdálásai az ajkamon, és hogy merevedett is... Lacinak barátnője volt. Nem megjátszott kapcsolat, ő valóban heteró volt. Ma sem értem, hogy eshetett meg annyiszor, hogy magáévá tett, mintha ágyasa lennék. Mikor már ágyban voltam, lerántotta rólam a takarót, lábaimat fölemelte, és döfködni kezdett, majd lerántotta a gatyáját, lehúzta az enyémet is, és ismét fölemelte a lábaimat. Furcsa érzés volt, mikor a csupasz makkja hozzám ért.

De kéjes volt a látvány, hogy ez a fiú engem, ilyen forró vágyakozással, ennyire mereven, lendületesen, céltudatosan... Csak egy dologra figyeltem: egy férfival vagyok. Egy pillanat sem kellett, hogy ellazuljak, hogy elernyedjenek az izmaim, és ő csak úgy csupaszon, óvszer nélkül belém bújt. Soha többé nem volt olyan jó, mint akkor. Minden érzékszervem csilingelt, a szoba csodálatos színben úszott, a levegőben sosem érzett illat terjengett. Mikor Laci a végső döféseket adta, én pedig már a matracot tépkedtem a kéjtől, hatalmasat spricceltem, és ő minden újabb döfése újabb adagokat nyomott ki belőlem, én meg hátraszegett fejjel csak ziháltam és fuldokoltam a kéjtől. Ezért sem értem, miért tartott ki a barátnőjénél.

Idáig jutottam gondolataimban, amikor szőke amorózóm-felém fordulva átölelte nyakamat és fodros, vérpiros ajkaival nyitott számra tapadt. Aztán fülcimpáimat kezdte harapdálni és így suttogott:
— Kevin, én még soha nem basztam meg senkit, szeretném érezni, milyen az, amikor valakiben benne járok. Érezni akarom a végbél melegét, a zárógyűrű szorító lüktetését…
Erre hanyatt vágtam magamat, és felkínáltam neki tűzforró végbélnyílásomat. Dorián, kissé meghökkent a gyors reakciótól, és szégyenlősen így szólt:
— Én olyan izgatott vagyok, félek, hogy nem sikerül elsőre és a kudarctól szörnyet halnék. Nem lehetne, hátulról?
— Szőke hercegem óhajod parancs! — nyugtattam meg, és feltérdelve kipucsítottam ánusomat. Dorián, izgalomtól kőkeményre merevedett dákójával szapora döfésekkel hatolt belém. Majd szorosan rám tapadva ütemesen baszni kezdett.

Prosztatám az izgalomtól lüktetve égett, amitől az elélvezés küszöbére érve a hetedik mennyországban éreztem magamat. Dorián hamar elment. Belémlövelve tűzforró ondóját kijött belőlem. Én hanyatt vágtam magamat, és hagytam, hogy kiszívja belőlem az utolsó cseppekig magomat. Az ondót szájában összegyűjtve nyitott ajkaim közé csepegtetve a saját ondómban élvezkedtünk nagyokat nyeldekelve. Az egész éjszakát átszeretkeztük. Hajnalban lezuhanyozva, lemostuk magunkról a gyalázatot, és rendbe szedve öltözékünket elkísértem őt az albérletébe.

Mondanom sem kell, hogy összebékítettem őket. A barátságunk koleszes éveim alatt is megmaradt. Amikor szobatársam hazautazott, azonnal telóztam drága kis köcsögömnek, és szexeltünk végkimerülésig.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: