Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fiatalság, bolondság 4.

Végre ez is elérkezett.Indultunk a Balatonra!Tibi apja vitt le minket a saját nyaralójukba.Fenyvesen volt, közvetlen a víz mellett.Nagyon jól nézett ki.Egy régi nyaralót vett meg és újított fel.Csak annyit kért, vigyázzunk mindenre és nyírjuk le a füvet.Ezt szívesen vállaltuk.Délelőtt 10 körül értünk le. Meleg volt, igazi kánikula.Tibi apja megmutatott mindent, majd elköszönt.Ott maradtunk hárman.Első utunk a tóba vezetett, nagyot fürödtünk.Jól éreztük magunkat.Ebéd után a nagy melegben pihentünk a jó, hűvös szobában.Persze egy szál semmiben.Tibi és Feri a széles francia ágyon én egy heverőn terpeszkedtem.Beszélgettünk, tervezgettünk. A jóllakottság és a jó idő elnyomott mindhármunkat.Kicsit megizzadva, álló farokkal ébredtem.Elkezdtem simogatni magam.Átnéztem a másik ágyra.Feri a hátán fekve aludt, félig álló farokkal.Néha odanyúlt és önkéntelenül is megsimogatta a farkát.Tibi nekem háttal az oldalán feküdt.Jól láttam csupasz fenekét.Elképzeltem mit lehetne csinálni vele és még keményebb lettem.Verni kezdtem a farkamat.Éreztem golyóimból elindul az ismerős, jó érzés, behunytam a szemem és nagyot élveztem a hasamra.Imádom ha jó gecis a farkam, így kicsit még játszottam vele, míg le nem nyugodott.
-Nézd csak mit csinált.-hallottam meg Feri hangját.Felnéztem és láttam, mindketten engem figyelnek.Elvigyorodtam.
- Muszáj volt, olyan izgin aludtatok.
Jót nevettünk, aztán Tibi szólalt meg.
-Nehogy lemaradjunk tőle!- és már nyúlt is Feri farkáért.
Elkezdték verni egymásét.Érdeklődve néztem őket.Egyre keményebbek lettek, látszott élvezik, amit csinálnak.Ekkor Tibi ráült Feri összezárt combjaira, összefogta a két faszt és egyszerre verte őket.Nagyon szép látvány volt és ők is élvezték, ahogy láttam.Elhatároztam, ezt nekem is ki kel próbálnom majd.Kis idő múlva Feri elélvezett,beterítve saját hasát.Tibi még verte kicsit a két faszt, majd ráfeküdt barátjára és összezárt lábai közé, közvetlenül a zacskója alá dugta be a farkát.Elkezdett gyorsan mozogni.Nem kellett neki sok, kirántotta és ő is barátja hasára élvezett.Volt ott geci bőven.Mivel mindenki jól össze volt kenve, lezuhanyoztunk.Aztán újra fürdés, napozás volt estig.Vacsora után a rengeteg szúnyog elől behúzodtunk a házba.Jó hogy minden ajtón ablakon háló volt, így kint maradtak a vérszívók.Pucéran ültünk, feküdtünk, beszélgettünk.Felidéztük a melót ahol pénzt kerestünk és sok élménnyel lettünk gazdagabbak.Mind a meló, mind a szex terén.
-Erről jut eszembe.Te már mindkettőnket megdugtál.Veled mi lesz? Téged mikor lehet?
-Sajnálom nekem még vannak fenntartásaim és különben is túl nagynak találom a farkatokat.Ha találunk egy kisebb, vékonyabb faszt, lehet nem mondok nemet.
-Akkor jól vigyázz, mert keresünk egyet és nem úszod meg.
-Délután nagyon izgalmas volt ahogy együtt verted a két faszt, hogy jutott eszedbe?
-Láttam, valamelyik újságban, gondoltam, kipróbálom. Tetszett?
-Nagyon. Szívesen kipróbálnám.
-Semmi akadálya, még ma megkapod.
Közben Feri kijött a fürdőből.
-Hallottam mit beszéltek.Nekem is tetszett a dolog.Én még mást is láttam a pornóújságban, de csak akkor mutatom meg, ha megérdemlitek.
-Mit tegyünk érte?
-Engedjétek, hogy leszopjalak benneteket és dugjatok is meg!- mondta barátom, aki már ekkor is passzívként kedvelte a szexet.Azt néha megengedte, hogy kiverjük neki, de inkább ő akart örömet okozni.Ezzel már jött is oda hozzánk, leült az ágyra és elkezdett játszani a két farokkal.Hamar felálltunk , ekkor felváltva szopni kezdett.Egyiket szopta, másikat verte, majd cserélt.Nagyon jól csinálta, éreztem, hogy nem sokára élvezni fogok.Ő is észrevette, mert csak rám koncentrált ezután.Szopott, egyik kezével verte a másikkal alányúlt és a golyókkal játszott.Makkom megduzzadt és hatalmasat spricceltem a szájába.Lüktetve ömlött a geci, de nyelte mind.Addig szopta, nyalta míg ki nem csúszott a szájából.Nagyon jól esett. Aztán feltérdelt az ágyra és fenekét felkínálta Tibinek.Ő nem tétovázott. Mögé állt, bekente a farkát krémmel és lassan tövig nyomta neki.Lassan kezdte, majd egyre gyorsabban baszta barátja fenekét.Csattogott a két izzadt test.Feri közben verte álló farkát.Látványnak is klassz volt. Először ő élvezett el és jó hosszan folyt belőle, majd Tibi magához rántotta és nagy nyögéssel beleélvezett.Sokáig tartotta így, finoman mozogva benne.Végül kihúzta ernyedt farkát.
-Ez jó menet volt, igazán élveztem.
Tisztálkodás, pihenés jött, közben beszélgettünk.
-Mit láttál még, amit meg akarsz mutatni nekünk?
-Majd csak akkor Gabi,ha már te is meg leszel baszva!Tudom tetszeni fog, mert imádod ha a farkaddal játszanak.
-Ez igaz, Marhára kíváncsi vagyok, de a másikat azért még megcsináljuk ugye?
-Megígértem, meg is lesz.
Beszélgettünk, nevetgéltünk, közben én a farkammal játszottam, mert Feri igazat mondott,imádom, ha foglalkoznak vele.Közben azon törtem a fejem, mit is akar majd mutatni.Farkam szépen felállt, lassan húzgáltam rajta a bőrt fel és alá.Barátaimat sem hagyta hidegen a dolog, ők is keményedtek.
-Akarod most?
-Persze.
Erre ráült combjaimra és kezébe vette farkamat.Összefogta az övével és így verte a kettőt.
-Várjatok, segítek.- jött a felajánlás Feritől.
Odahajolt és bő nyállal szopta kicsit farkunkat.Valóban jobb lett, könnyebben csúszkált rajtuk Tibi keze.Érdekes és nagyon jó érzés volt. Élveztem.Közben néha megemeltem csípőmet így segítve a hosszabb mozgást.Egyre több előnedv jelent meg mindkettőnk farkán.Még jobban csúszott minden, mert Tibi ügyesen elkente rajtuk.Hosszú percekig csinálta, egyre jobban élveztem a dolgot.
-Nem bírom tovább. Élvezek,-mondta és már jött is a geci.
Ügyesen úgy irányította, hogy nem  a hasamra ment, hanem végigfolyt farkunkon.Nagyon feldobott, mert kedvelem az ilyen gecis játékokat.Nem sok kellett volna már, mikor Feri aki eddig nézett minket és verte a farkát félretolta Tibit, fölém guggolt és bevezette farkamat a fenekébe.Könnyen ment, mert csúszott minden a gecitől.Tövig beleült, úgy maradt kicsit, majd mozogni kezdett fel-alá.Megfogtam a farkát és vertem neki.Egyre gyorsabban mozgott a csípőmmel én is dolgoztam.Éreztem, hogy megdagad a makkja, majd rám élvezett.Hosszam spriccelt.Jól beterített. Néhány lökés után én is beleélveztem.Lüktetett benne a farkam. Lassan leszállt rólam és belőle is rám folyt minden.Elmondhattam, hogy igazán gecis vagyok.Élveztem nagyon.Alaposan lezuhanyoztunk és aludni mentünk.Másnap sokáig aludtunk, reggeli majd strandolás.Későn ebédeltünk majd barátaim elmentek sétálni, nézelődni. Nekem nem volt kedvem így kivittem egy nyugágyat a kertbe, azon heverésztem.A szomszédos kerttől drótkerítés választott el, amire nádfonatot erősítettek, hogy ne látsszon át minden.Azért ha közel mentünk és kicsit széthúztuk, minden látható volt.Nagy divat volt akkoriban, hogy egy hordót állványra erősítettek a kertben és a benne lévő vizet a nap melegítette fel.Szinte minden kertben volt ilyen.Csendben heverésztem, mikor hallottam, hogy a szomszédban megengedik a vizet.Óvatosan a kerítéshez mentem, kíváncsi voltam ki zuhanyozik ott?Széthúztam a nádat és átlestem.Egy vékony, fiatal srác zuhanyozott.Háttal állt nekem. A házból nem láthatták mert eltakarta a sövény.Körül nézett és mivel nem látott senkit, levette a fürdőgatyáját.Közben félig felém fordult.Szappanozni kezdte magát.Mikor a farkához ért jól beszappanozta és játszani kezdett vele.Érdekelt a dolog nagyon.Lassan felállt neki.Nem nagy, de szép formás farka volt.Elég vékonynak láttam innen.Szépen játszott vele.Finom húzgálta,másik kezével a golyóival játszott, miközben folyatta rá a meleg vizet.Felizgultam rá.Keze egyre gyorsabban járt, szemét becsukta, majd elélvezett.Szép látvány volt.Lassan nyugodott meg. Lemosta magát és törölközni kezdett.Nem tudtam megállni, átszóltam.
-Ez szép volt.
Ijedten nézett körül.
- Ne ijedj meg, igazán tetszett.
Odajött a kerítéshez miközben törölközött.Bemutatkoztam.
-Gábor vagyok, bocs hogy kilestelek.
-Péter, tényleg tetszett?
-Nagyon. Szívesen csináltam volna veled vagy akár neked is.
-Komolyan? -kérdezte hitetlenkedve.
-Igen, gyere át, beszélgessünk.
Visszament a házba, majd körben átjött.Leültünk a kertben, beszélgettünk.
-Nagyon megijedtem, mikor rám szóltál.
.Ne félj, tényleg tetszett. Csináltad már másokkal is?
-Hááát néha.
- Mondhatod nyugodtan. Mi hárman vagyunk és bizony mi is csináljuk együtt és egymásnak is.Ha gondolod megnézheted, de játszhatsz is velünk.
Úgy láttam, kicsit elpirult.
- Az igazság az, hogy van egy barátom akivel rendszeresen csináljuk.
-Az klassz lehet és mit csináltok?
-Legtöbbször csak verjük egymásét, de a szopás is nagyon jó-majd kicsit szégyenlősen még hozzátette. már dugtuk is egymást.Bár nem sokszor.
Nagyon örültem a szerencsének, hogy ilyen szomszédot találtam.
-Megpróbálnád velem is?
-Még csak vele csináltam, de nem lehet rossz mással sem.
Felálltam és hívtam jöjjön be a házba.Jött velem, Bent szó nélkül kiléptem a gatyámból és felé fordultam.Farkam az előbb látott maszti és a beszélgetés hatására már félig merev volt.Hozzám lépett és kicsit félénken megfogta.Nagyot sóhajtottam, mert igazán jólesett.Mozgatta rajta a kezét így pillanatok alatt kemény lettem. A fürdőgatyán keresztül megfogtam a farkát.Ő sem volt már puha.Lehúztam róla és kezembe fogtam.Csak most vettem észre, hogy teljesen csupasz.
-Borotválod?
-Igen így kedvelem.
Nagyon tetszett, jó sima volt.Simogattam, húzogattam neki, hamar kemény lett.Szép formás farka volt.Nem nagy és nem is vastag.Eszembe jutott, talán ő lesz az aki először belém nyomja majd?Átöleltük egymást, így játszottunk a másik farkával.Majd leguggolt és a szájába vette.Finoman szopta.
-Gyere csináljuk egyszerre.-mondtam és az ágyhoz húztam .Lefeküdtünk egymással szemben az oldalunkra és szopni kezdtük egymást.Formás farka keményen állt, jó volt szopni.Éreztem, hogy nem bírom sokáig olyan jól csinálta.Elindult az a jó érzés és nem tudtam visszafogni magam.Robbanás szerűen élveztem. Megérezte, mert kivette a szájából és kézzel fejezte be.Arcára, nyakára ment a sperma.Kicsit pihegtem, majd tovább szoptam formás farkát.Tudta, nem sokára jönni fog, mert egyre gyorsabban mozgatta csípőjét.Nagyot nyögött és már spriccelt is.Én sem a számba, hanem a mellemre engedtem a  gecit.Elég sok jött ki neki. Pihentünk, majd lefürödtünk.
-Nagyon jó volt.
-Én is élveztem, remélem lesz még hasonló.
-Rajtam nem múlik, imádok élvezni.Most azonban megyek, holnap találkozunk.
-Rendben, bemutatlak a barátaimnak is.
Elment én meg leültem tv-t nézni.Nem sokára megjöttek barátaim is.Egymás szavába vágva mesélték hol jártak, miket láttak.Aztán lefürödtek és leültek ők is a tv elé.
-Hé, ma még nem is élveztünk, nem kéne már?
-Ti nem élveztetek.
-Miért? Kiverted míg nem voltunk itthon?
-Nem, sokkal jobb volt.-feleltem majd elmeséltem mi történt velem.
Szándékosan szépen, részletesen mondtam el. Láttam rajtuk, nem volt hatástalan.Verni kezdték a farkukat.Néha belekérdeztek majd az ágyra feküdtek és a klasszikus 69-es pózban szopni kezdték egymást.Feri volt alul, mert ő kedveli így ezt a pózt.Szopták, verték egymásnak.Előbb Tibi élvezett el, barátja az utolsó cseppig lenyelte. Majd Feri spriccelt, amit Tibi a farkára engedett, majd el is kente ott. Izgatott asz előadás, vertem a farkam.
-Nehogy kárba menjen már!!-szólt Feri, elém térdelt és leszopott.Ezt is lenyelte.
Másnap reggeli után strand, napozás. Lejöttek a szomszédok is. Láttam Pétert. Odajött hozzánk, bemutattam barátaimnak.
-Ma sajnos csak este érek rá, mert megyünk a családdal Badacsonyba.
-Nem gond, gyere át este, várni fogunk.
Elköszönt, mert indulni akartak.
-Ez még jobban néz ki, mint gondoltam.-volt Tibi reakciója.
-Azt hiszem vele teszem meg, amit annyira akartok.
-Ejha, ez jó hír. Gondolod jó lesz neked?
-Remélem. Úgy láttam megfelelő a mérete.Csak úgy láttam teljesen csupasz neki, nem próbáljuk ki mi is?
- Kipróbálhatjuk,-mondták szinte egyszerre.
Felmentünk, megkerestük Tibi apjának borotváját és azzal álltunk neki. Alaposan beszappanoztam magam, majd Feri nekiállt óvatosan lehúzni.Nagyon vigyázott, de így is hamar végzett.Szép sima lettem. Tetszett. Neki is, mert lemosta és azonnal szopni kezdte.
-Várj, előbb legyen kész mindenki.
Hamar elkészültünk, mindhárman simák, frissen borotváltak voltunk.
-Csupasz fasz még úgysem volt bennem!
-Ezen ne múljon.-szólt Tibi és már mögé is állt.Szépen benyomta és mozogni kezdett.
-Téged meg hadd szopjalak.
Elé feküdtem, hogy kényelmesen elérjen.Ügyesen leszopott és közben Tibi is beleélvezett.Mosdás, pihi, estig csak feküdtünk. Nem mondtuk ki de mindenki csak arra várt, hogy Peti megérkezzen.7 óra után jött át.Leült beszélgetni, ismerkedni kezdtünk.
-Látom nincs rajtatok semmi, nem akarok kilógni a sorból-mondta és kilépett a fürdőgatyából.Barátaim jól megnézték és láttam rajtuk, tetszik amit látnak.Feri odalépett, kézbe vette, játszott vele majd a szájába vette.Peti ült és élvezte a dolgot.
-Dugtál már pasit?-kérdezte Tibi.
-Igen bár még nem sokszor.
-Mert Gábor barátunk segge még szűz és szeretné ha te lennél az első.
-Örömmel ha valóban akarja.
Bólintottam, mert már tényleg szerettem volna kipróbálni. Kimentem a fürdőbe és alaposan kiöblítettem magam.Tibi és Feri ezt mindig előre megcsinálta-ki tudja mi lesz?- ez volt a szlogenjük.Mire visszamentem, Feri már keményre szopta Petit.Feltérdeltem az ágyra és vártam milyen lesz? Először Tibi jött oda, alaposan bekrémezte a seggemet majd egyik ujját finoman benyomta.Nem volt semmi rossz érzés.Kicsit játszott, mozgatta majd kihúzta.Péter lépett mögém.Éreztem ahogy farkát odaigazítja. Lassan óvatosan kezdte benyomni.Nagyon csúzsós voltam a sok krémtől. Egy erősebb lökés és éreztem a makk már bent van.Aztán lassan az egészet benyomta tövig.Megállt. Furcsa, feszítő érzés volt. Még soha nem éreztem ilyet. Nem fájt, nem volt kellemetlen.Elkezdett mozogni bennem.Először csak kicsit mozgatta ki-be, aztán az szinte az egész farkát nyomta ki és be.Kellemes meleg járta át testem és farkam kezdett merevedni. Fogta a csípőmet úgy baszott.Egyre gyorsult a mozgása, magához húzott és éreztem pulzálni kezd a farka.Belém élvezett? Éreztem elernyedni bennem. Lassan kihúzta.
-Ezt nem hagyom ki.-hallottam Tibi hangját, majd újra éreztem egy faszt a seggemnél.Megfogta a csípőmet és belém nyomta a farkát.Simán bement mert csúszott a krémtől és a gecitől.Vastagabb és hosszabb volt mint Petié,de most nem éreztem hogy fájna, jól ki voltam tágítva.Nem tartott sokáig és ő is elélvezett bennem.Kihúzta én meg oldalra dőltem. Meg volt az első és mindjárt a második is.Egy időre elég is volt. Kérdőn néztek rám.
- Nem volt rossz, nem is fájt, de elélvezni nem tudtam így, pedig ez lenne a cél.
-Akkor gyere rakd belém, így visszakapom, amit adtam neked .Farkam már csak félig állt, így Peti szopni kezdte. Hamar újra kemény lett.Feltérdelt az ágyra, mögé álltam,bekentem a farkam és finoman elkezdtem benyomni neki.Elég hamar a szúk popóban voltam tövig.Finoman basztam, nem kellett sok és máris beleélveztem.Megmosakodtunk. Mire vissza mentünk Feri és Tibi éppen szopta egymást.Abbahagyták és felültek.
-Klassz volt látni ahogy basztak, most elmondom, mit láttam még abban az újságban.De inkább megmutatjuk, Tibivel.Felálltak egymással szemben, makkjukat összenyomták, Feri fogta a hátrahúzott bőrt és áthúzta Tibi makkjára.Összefogta így a két faszt és elkezdte együtt verni őket.Csak bámultam.Láttam nagyon tetszik mindkettőnek.Petivel mi is verni kezdtük farkunkat.Mikor felállt mi is összenyomtuk a két makkot.Benyálaztam a kezemet, majd rákentem. Jobban csúszott!Lassan megpróbáltam ráhúzni a fitymát Peti makkjára. Másodszorra sikerült is. Nagyon jó érzés volt. Összefogtam a két faszt és mozogni kezdtünk.Nagyon jó  érzés volt, mintha baszná a farkamat.Rövid idő után láttam, Tibi elélvezett csak úgy csöpögött a spermája.Peti is látta, ő is spriccelni kezdett.Furcsa, de jó érzés volt ahogy a bőr alatt a farkamra élvez.Mikor megnyugodott kicsit, átvette az irányítást.Hátrahúzta a bőrt a farkamról és a sajátját próbálta ráhúzni az enyémre.Könnyebben ment mint nekem, mert csupa geci volt és jól csúszott.Összefogta őket és finoman verni kezdte.Hamarosan éreztem jönni fogok.Az új. kellemes élmény és a jól csúszkáló forró farok megtette a hatását.Hatalmasat élveztem.Csepegett ki a sok geci
Igazi új élmény volt.
-Ezt szeretni fogom.
-Nekem is tetszett.
Közben Feri is elélvezett Tibi kezei között. Csupa sperma volt mindenki farka.Mosdás után pihentünk, beszélgettünk.
-Köszi srácok a szép élményt, holnap is átjövök, de most mennem kell.
Mi is eltettük magunkat holnapra. Másnap rossz idő volt, borult, szeles így nem volt strandolás.Peti már 10 körül átjött.
-Az öregek elmentek valami termál fürdőbe én meg inkább átjöttem. Szerintem itt jobban fogom érezni magam.- mondta és ledobta magáról a gatyát és a pólót.
-Régi vágyam, hogy abban a pasiban is legyen egy farok, aki éppen az én seggemet bassza.-mondta Feri. Mindig ő talált ki ilyeneket, mert állandóan a pornóújságokat bújta.Amit ott látott azt szerette kipróbálni.
-Hogyan gondolod?
-Én oldalt fekszem az ágyon, Tibi te berakod nekem hátulról, neked Peti, neki meg Gábor.
-Ok, próbáljuk meg.
Nagy szopás következett, hogy mindenki kemény legyen.Mikor elég kemények voltunk, Tibi berakta Ferinek oldalt fekve. Kicsit hagytuk hadd bassza, aztán Peti bekrémezte a farkát és benyomta Tibinek.Én közben a farkamat verve néztem az izgalmas látványt.Nagyon izgató volt hogy hárman basznak.
-Mire vársz, gyere már.
Ekkor odafeküdtem Peti mögé és szép lassan tövig nyomtam bele a farkamat.Eddig nem mozgott senki. Most hogy már bent voltam elkezdtem mozogni és a többiek is.Ilyet még sosem csináltunk, de úgy hallottam, mindenkinek tetszik.Azért elég kényelmetlen volt így. Szólt is Peti.
-Húzd ki, folytassuk ketten.
Így is tettem, mire ő is kiszállt Tibiből.Peti hasra feküdt.
-Kérlek így tedd be, így nagyon szeretem.
Nem kellett kétszer mondani,ráfeküdtem és kéjesen benyomtam neki.Összehúzta a lábát, nagyon szűknek éreztem.Keményen kezdtem baszni. Egyre jobban nyögött, majd elélvezett alattam.Még senki nem élvezett így velem, mikor a seggét basztam.Annyira feldobott, hogy néhány lökés még és beleélveztem a szűk popóba.Hosszan pulzált a farkam. Csak akkor húztam ki, mikor már teljesen elernyedtem.Tibi is beleélvezett Feribe és most verte a farkát, hogy annak is jó legyen.Sokáig pihentünk, beszélgettünk, tervezgettük a következő napokat.Ez még csak a nyaralás harmadik napja volt. Időnk tehát volt még bőven. Volt is még sok érdekes élmény, de ez már egy másik történet.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: